Orlando International Airport

Orlando International Airport
34 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Orlando International Airport

Orlando International Airport: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Orlando: Tågtransfer till Miami

Orlando: Tågtransfer till Miami

Upplev den sömlösa förbindelsen mellan två av USA:s största städer - Orlando och Miami. När du anländer till Orlando-stationen på flygplatsen hittar du nybyggda, rullstolsanpassade och välskötta faciliteter med badrum, Wi-Fi och en bar där du kan köpa massor av välsmakande drycker och snacks (gratis om du väljer Premium-alternativet). När det är dags att stiga ombord kommer ditt tåg att tillkännages i ljudsystemet och du kommer att anvisas till rätt plats. Gå ombord på din vagn där du hittar dina handsydda lädersäten, eluttag och bagageutrymme. Om du behöver mer utrymme än en handväska, oroa dig inte - du kan checka in din väska innan du går ombord (gratis om Premium-alternativet väljs). Lämna dina bekymmer bakom dig och anlända i tid till stationen i centrala Miami. Under din resa, som varar i cirka 3 timmar, kan du hålla kontakten med dina vänner med gratis WiFi. Dessutom finns det toaletter ombord för din bekvämlighet. När du anländer till södra Florida kan du dra nytta av att det finns många olika platser där du kan hoppa av, för att hitta det som är bekvämast för dig att nå din slutdestination.

Miami eller Ft Lauderdale: Tåg Transfer till Orlando Airport

Miami eller Ft Lauderdale: Tåg Transfer till Orlando Airport

Upplev den sömlösa förbindelsen mellan två av USA:s största städer: Miami eller Fort Lauderdale, och Orlando flygplats. När du anländer till den centralt belägna stationen hittar du nybyggda, rullstolsanpassade och väl underhållna faciliteter utrustade med badrum, Wi-Fi och en bar med drycker och snacks. När det är dags att gå ombord kommer ditt tåg att meddelas i ljudsystemet och du kommer att anvisas till rätt plats. Gå ombord på din bil där du hittar dina handsydda lädersäten, eluttag och förvaringsutrymme för handbagage. Om du behöver mer utrymme än ett handbagage behöver du inte oroa dig - du kan checka in din väska innan du går ombord (gratis om du väljer premiumalternativet). Sedan kan du lämna dina bekymmer bakom dig och anlända i tid till stationen på Orlando flygplats. Under din resa, som varar bara cirka 3 timmar, kan du hålla kontakten med dina vänner med gratis Wi-Fi. Dessutom finns det också toaletter ombord för din bekvämlighet. När du anländer till Orlando kan du dra nytta av att vara inne på flygplatsen för att enkelt hitta bekväm transport till din slutdestination.

Esim USA : eSIM Internet Data Plan för 4G/5G

Esim USA : eSIM Internet Data Plan för 4G/5G

Håll kontakten med vänner och familj och hitta rätt i stan med ett USA eSim. Njut av 4G/5G-data till lokala priser under hela resan, med flexibla alternativ som sträcker sig från 3 till 30 dagar för att passa din vistelselängd. Få ditt eSim via e-post när du beställer och aktivera det inom några minuter genom att skanna den unika QR-koden. Säkerställ kompatibilitet genom att kontrollera om din enhet stöder eSim-teknik. Lås upp sömlös anslutning och gränslös utforskning med den exklusiva eSim USA. Håll kontakten när du utforskar de olika landskapen i USA, från livliga städer till natursköna vägar. Upplev friheten att hålla kontakten med nära och kära och utforska utan ansträngning. Njut av 4G/5G-data till lokala priser under hela din resa, med flexibla alternativ från 3 till 30 dagar för att passa din vistelselängd. Upptäck bekvämligheten med omedelbar aktivering och lokala priser, så att du alltid är redo för ditt nästa äventyr. Fördjupa dig i sömlös uppkoppling genom USA:s livfulla landskap.

MCO Orlando International Airport: Plaza Premium Lounge

MCO Orlando International Airport: Plaza Premium Lounge

Undervik trängseln och kaoset i den offentliga avgångsloungen och koppla av med stil innan du flyger från Orlando International Airport. Njut av en tre timmar lång vistelse och gör dig bekväm i premiumloungen som ligger i den nya terminal C på andra sidan Palm Court. Plaza Premium Lounge Orlando är utformad för att tillgodose Orlandos unika blandning av familjer, affärs- och fritidsresenärer. Utnyttja underhållningsutrymmet med miljövänliga leksaker och pedagogiska spel för små barn och upptäck en kurerad Orlando Storytelling Wall i samarbete med Orlando Museum of Art. I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före flygningen och koppla av på de bekväma sittplatserna eller arbeta i en utsedd "tyst zon" medan du njuter av utsikten över asfalten. Du kan också använda loungens obegränsade höghastighets-WiFi samt de lyxiga tvättrummen med spa-liknande duschutrymmen, och du kan äta en rad nytillagade säsongsbetonade rätter samt dricka från en fullservicebar.

Orlando : eSIM Internet Data Plan för USA 4G/5G

Orlando : eSIM Internet Data Plan för USA 4G/5G

Fördjupa dig i den magiska världen av temaparker och livlig underhållning i Orlando, USA, utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller kontakten med höghastighetsdata, oavsett om du utforskar underverken i Walt Disney World, upplever spänningen i Universal Studios eller njuter av stadens omfattande shopping- och restaurangalternativ. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar bäst för ditt Orlandoäventyr. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet, så är du redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela din upptäcktsfärd i Orlando. Kompatibilitet: Se till att din enhet stöder eSIM-teknik. För mer information, se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices

Shuttle MCO Orlando Flygplats - Port Canaveral

Shuttle MCO Orlando Flygplats - Port Canaveral

Vi erbjuder en pålitlig och säker enkelriktad delad shuttletransport till alla kryssningsterminaler i Port Canaveral i Cape Canaveral. På MCO Orlandos internationella flygplats hämtar vi endast vid terminal A, marktransportnivå 1, plats A 3. Vi lämnar av vid alla kryssningsterminaler i Port Canaveral. Vi åker till terminalerna 1, 3, 5, 6, 8, 10, detta inkluderar alla kryssningsfartyg som lägger till vid de specifika terminalerna. Vänligen ange ett arbetsnummer eftersom vi kommunicerar via textmeddelande resedagen. Vi kommer att förse dig med förarens namn, nummer och en beskrivning av det fordon som föraren kommer att köra. Våra förare är professionella och väl kvalificerade för att ge dig utmärkt service. Detta är en delad shuttle, så du kan spara lite pengar och träffa nya människor som kan vara på samma fartyg som du. Om du vill resa med bara din grupp, familj eller fest erbjuder vi även privat transport.

Orlando flygplats: Privat transfer från flygplatsen till Orlando

Orlando flygplats: Privat transfer från flygplatsen till Orlando

Njut av bekväm, privat och bekväm transport från flygplatsen till ditt boende i Orlando. Vänligen följ nedanstående instruktioner efter köpet:1. Välj antalet passagerare i din grupp i kassan.2. Spara din kupong. Skriv ut den eller spara den på din telefon.3. 6 timmar före din resa får du kontaktuppgifter till din förare.4. 2 timmar före resan får du information om var du kan möta din förare på mötesplatsen (porten).5. Möt din förare vid upphämtningsplatsen.6. Visa upp din kupong och identifiera dig för föraren.

Orlando: Shuttle Service från MCO Airport till Disney-hotell

Orlando: Shuttle Service från MCO Airport till Disney-hotell

Stig ut från Orlando International Airport och ta en pålitlig och ekonomisk transfer till någon av Walt Disney Worlds resorter i Orlando. Njut av en snabb och effektiv service, utan betungande avgångsscheman och få eller inga stopp däremellan. Hämta ditt bagage vid ankomsten till flygplatsen och ta dig till mötesplatsen i terminal B, nivå 1 Ground Transportation, Sport B-15. Hitta den rymliga minibussen som väntar och uppskatta bagagehjälp från din chaufför. Klättra ombord, sätt dig bekvämt och njut av en smidig transport till någon av Walt Disney Worlds anläggningar.

Shuttle Port Canaveral - MCO Orlando Airport

Shuttle Port Canaveral - MCO Orlando Airport

Vi erbjuder en pålitlig och säker enkelriktad delad pendeltransport till MCO Orlando internationella flygplats. Vi hämtar upp vid alla kryssningsterminaler i Port Canaveral. Vi åker till terminalerna 1, 3, 5, 6, 8, 10, detta inkluderar alla kryssningsfartyg som lägger till vid de specifika terminalerna. Vi lämnar av passagerare på MCO Orlandos internationella flygplats endast vid terminal A. Vänligen ange ett arbetsnummer eftersom vi kommunicerar via textmeddelande resedagen. Vi kommer att förse dig med förarens namn, nummer och en beskrivning av fordonet som föraren kommer att köra. Våra förare är professionella och väl kvalificerade för att ge dig utmärkt service. Detta är en delad shuttle, så du kan spara lite pengar och träffa nya människor som kan vara på samma fartyg som du. Om du vill resa med bara din grupp, familj eller fest erbjuder vi även privat transport.

En väg från Orlando flygplats till Disney eller Universal-området

En väg från Orlando flygplats till Disney eller Universal-området

Njut av en säker och pålitlig privat flygplatstransfer mellan Orlando International Airport och ditt boende på Walt Disney World® Resort eller Universal Orlando Resort. Dra nytta av en enkelriktad tjänst direkt till din valda plats och undvik de tröttsamma resortshuttlarna. Bli välkomnad av din chaufför som väntar på dig i ankomsthallen med en skylt med ditt namn. Din förare kommer att spåra ditt flyg så att du inte behöver oroa dig om ditt flyg skulle bli försenat. Spara dig från att behöva bära tunga väskor och navigera i flygplatstransfertjänsten och ta det lugnt med vetskapen att alla fordon regelbundet underhålls enligt högkvalitativa standarder. Bli avsläppt vid ditt hotell i Walt Disney World® Resort eller Universal Orlando Resort. Transporter finns tillgängliga till eller från Hard Rock Hotel, Disney's Polynesian Village, Disney's Port Orleans Resort och många fler.

Orlando International Airport: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Orlando: Tågtransfer till Miami

Orlando: Tågtransfer till Miami

Upplev den sömlösa förbindelsen mellan två av USA:s största städer - Orlando och Miami. När du anländer till Orlando-stationen på flygplatsen hittar du nybyggda, rullstolsanpassade och välskötta faciliteter med badrum, Wi-Fi och en bar där du kan köpa massor av välsmakande drycker och snacks (gratis om du väljer Premium-alternativet). När det är dags att stiga ombord kommer ditt tåg att tillkännages i ljudsystemet och du kommer att anvisas till rätt plats. Gå ombord på din vagn där du hittar dina handsydda lädersäten, eluttag och bagageutrymme. Om du behöver mer utrymme än en handväska, oroa dig inte - du kan checka in din väska innan du går ombord (gratis om Premium-alternativet väljs). Lämna dina bekymmer bakom dig och anlända i tid till stationen i centrala Miami. Under din resa, som varar i cirka 3 timmar, kan du hålla kontakten med dina vänner med gratis WiFi. Dessutom finns det toaletter ombord för din bekvämlighet. När du anländer till södra Florida kan du dra nytta av att det finns många olika platser där du kan hoppa av, för att hitta det som är bekvämast för dig att nå din slutdestination.

Miami eller Ft Lauderdale: Tåg Transfer till Orlando Airport

Miami eller Ft Lauderdale: Tåg Transfer till Orlando Airport

Upplev den sömlösa förbindelsen mellan två av USA:s största städer: Miami eller Fort Lauderdale, och Orlando flygplats. När du anländer till den centralt belägna stationen hittar du nybyggda, rullstolsanpassade och väl underhållna faciliteter utrustade med badrum, Wi-Fi och en bar med drycker och snacks. När det är dags att gå ombord kommer ditt tåg att meddelas i ljudsystemet och du kommer att anvisas till rätt plats. Gå ombord på din bil där du hittar dina handsydda lädersäten, eluttag och förvaringsutrymme för handbagage. Om du behöver mer utrymme än ett handbagage behöver du inte oroa dig - du kan checka in din väska innan du går ombord (gratis om du väljer premiumalternativet). Sedan kan du lämna dina bekymmer bakom dig och anlända i tid till stationen på Orlando flygplats. Under din resa, som varar bara cirka 3 timmar, kan du hålla kontakten med dina vänner med gratis Wi-Fi. Dessutom finns det också toaletter ombord för din bekvämlighet. När du anländer till Orlando kan du dra nytta av att vara inne på flygplatsen för att enkelt hitta bekväm transport till din slutdestination.

Esim USA : eSIM Internet Data Plan för 4G/5G

Esim USA : eSIM Internet Data Plan för 4G/5G

Håll kontakten med vänner och familj och hitta rätt i stan med ett USA eSim. Njut av 4G/5G-data till lokala priser under hela resan, med flexibla alternativ som sträcker sig från 3 till 30 dagar för att passa din vistelselängd. Få ditt eSim via e-post när du beställer och aktivera det inom några minuter genom att skanna den unika QR-koden. Säkerställ kompatibilitet genom att kontrollera om din enhet stöder eSim-teknik. Lås upp sömlös anslutning och gränslös utforskning med den exklusiva eSim USA. Håll kontakten när du utforskar de olika landskapen i USA, från livliga städer till natursköna vägar. Upplev friheten att hålla kontakten med nära och kära och utforska utan ansträngning. Njut av 4G/5G-data till lokala priser under hela din resa, med flexibla alternativ från 3 till 30 dagar för att passa din vistelselängd. Upptäck bekvämligheten med omedelbar aktivering och lokala priser, så att du alltid är redo för ditt nästa äventyr. Fördjupa dig i sömlös uppkoppling genom USA:s livfulla landskap.

MCO Orlando International Airport: Plaza Premium Lounge

MCO Orlando International Airport: Plaza Premium Lounge

Undervik trängseln och kaoset i den offentliga avgångsloungen och koppla av med stil innan du flyger från Orlando International Airport. Njut av en tre timmar lång vistelse och gör dig bekväm i premiumloungen som ligger i den nya terminal C på andra sidan Palm Court. Plaza Premium Lounge Orlando är utformad för att tillgodose Orlandos unika blandning av familjer, affärs- och fritidsresenärer. Utnyttja underhållningsutrymmet med miljövänliga leksaker och pedagogiska spel för små barn och upptäck en kurerad Orlando Storytelling Wall i samarbete med Orlando Museum of Art. I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före flygningen och koppla av på de bekväma sittplatserna eller arbeta i en utsedd "tyst zon" medan du njuter av utsikten över asfalten. Du kan också använda loungens obegränsade höghastighets-WiFi samt de lyxiga tvättrummen med spa-liknande duschutrymmen, och du kan äta en rad nytillagade säsongsbetonade rätter samt dricka från en fullservicebar.

Orlando : eSIM Internet Data Plan för USA 4G/5G

Orlando : eSIM Internet Data Plan för USA 4G/5G

Fördjupa dig i den magiska världen av temaparker och livlig underhållning i Orlando, USA, utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller kontakten med höghastighetsdata, oavsett om du utforskar underverken i Walt Disney World, upplever spänningen i Universal Studios eller njuter av stadens omfattande shopping- och restaurangalternativ. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar bäst för ditt Orlandoäventyr. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet, så är du redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela din upptäcktsfärd i Orlando. Kompatibilitet: Se till att din enhet stöder eSIM-teknik. För mer information, se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices

Shuttle MCO Orlando Flygplats - Port Canaveral

Shuttle MCO Orlando Flygplats - Port Canaveral

Vi erbjuder en pålitlig och säker enkelriktad delad shuttletransport till alla kryssningsterminaler i Port Canaveral i Cape Canaveral. På MCO Orlandos internationella flygplats hämtar vi endast vid terminal A, marktransportnivå 1, plats A 3. Vi lämnar av vid alla kryssningsterminaler i Port Canaveral. Vi åker till terminalerna 1, 3, 5, 6, 8, 10, detta inkluderar alla kryssningsfartyg som lägger till vid de specifika terminalerna. Vänligen ange ett arbetsnummer eftersom vi kommunicerar via textmeddelande resedagen. Vi kommer att förse dig med förarens namn, nummer och en beskrivning av det fordon som föraren kommer att köra. Våra förare är professionella och väl kvalificerade för att ge dig utmärkt service. Detta är en delad shuttle, så du kan spara lite pengar och träffa nya människor som kan vara på samma fartyg som du. Om du vill resa med bara din grupp, familj eller fest erbjuder vi även privat transport.

Orlando flygplats: Privat transfer från flygplatsen till Orlando

Orlando flygplats: Privat transfer från flygplatsen till Orlando

Njut av bekväm, privat och bekväm transport från flygplatsen till ditt boende i Orlando. Vänligen följ nedanstående instruktioner efter köpet:1. Välj antalet passagerare i din grupp i kassan.2. Spara din kupong. Skriv ut den eller spara den på din telefon.3. 6 timmar före din resa får du kontaktuppgifter till din förare.4. 2 timmar före resan får du information om var du kan möta din förare på mötesplatsen (porten).5. Möt din förare vid upphämtningsplatsen.6. Visa upp din kupong och identifiera dig för föraren.

Orlando: Shuttle Service från MCO Airport till Disney-hotell

Orlando: Shuttle Service från MCO Airport till Disney-hotell

Stig ut från Orlando International Airport och ta en pålitlig och ekonomisk transfer till någon av Walt Disney Worlds resorter i Orlando. Njut av en snabb och effektiv service, utan betungande avgångsscheman och få eller inga stopp däremellan. Hämta ditt bagage vid ankomsten till flygplatsen och ta dig till mötesplatsen i terminal B, nivå 1 Ground Transportation, Sport B-15. Hitta den rymliga minibussen som väntar och uppskatta bagagehjälp från din chaufför. Klättra ombord, sätt dig bekvämt och njut av en smidig transport till någon av Walt Disney Worlds anläggningar.

Shuttle Port Canaveral - MCO Orlando Airport

Shuttle Port Canaveral - MCO Orlando Airport

Vi erbjuder en pålitlig och säker enkelriktad delad pendeltransport till MCO Orlando internationella flygplats. Vi hämtar upp vid alla kryssningsterminaler i Port Canaveral. Vi åker till terminalerna 1, 3, 5, 6, 8, 10, detta inkluderar alla kryssningsfartyg som lägger till vid de specifika terminalerna. Vi lämnar av passagerare på MCO Orlandos internationella flygplats endast vid terminal A. Vänligen ange ett arbetsnummer eftersom vi kommunicerar via textmeddelande resedagen. Vi kommer att förse dig med förarens namn, nummer och en beskrivning av fordonet som föraren kommer att köra. Våra förare är professionella och väl kvalificerade för att ge dig utmärkt service. Detta är en delad shuttle, så du kan spara lite pengar och träffa nya människor som kan vara på samma fartyg som du. Om du vill resa med bara din grupp, familj eller fest erbjuder vi även privat transport.

En väg från Orlando flygplats till Disney eller Universal-området

En väg från Orlando flygplats till Disney eller Universal-området

Njut av en säker och pålitlig privat flygplatstransfer mellan Orlando International Airport och ditt boende på Walt Disney World® Resort eller Universal Orlando Resort. Dra nytta av en enkelriktad tjänst direkt till din valda plats och undvik de tröttsamma resortshuttlarna. Bli välkomnad av din chaufför som väntar på dig i ankomsthallen med en skylt med ditt namn. Din förare kommer att spåra ditt flyg så att du inte behöver oroa dig om ditt flyg skulle bli försenat. Spara dig från att behöva bära tunga väskor och navigera i flygplatstransfertjänsten och ta det lugnt med vetskapen att alla fordon regelbundet underhålls enligt högkvalitativa standarder. Bli avsläppt vid ditt hotell i Walt Disney World® Resort eller Universal Orlando Resort. Transporter finns tillgängliga till eller från Hard Rock Hotel, Disney's Polynesian Village, Disney's Port Orleans Resort och många fler.

De mest populära sevärdheterna i Orlando

Att göra i Orlando International Airport

Städer i USA

Orlando International Airport: Fler aktiviteter och sevärdheter

Orlando International Airport: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Orlando International Airport

Samlat omdöme

4.5
(12 recensioner)