Våra mest rekommenderade saker att göra i Oranjestad

Aruba: Naturlig pool och indisk grotta guidad jeepsafari

1. Aruba: Naturlig pool och indisk grotta guidad jeepsafari

Detta roliga guidade safariäventyr är utformat för att visa upp Arubas robusta och osynliga skönhet. Åk med jeep och förundras över omgivningen på denna prisbelönta tur. Du lämnar ABC:s huvudkontor i en liten husvagn och innan du vet ordet av kommer du att stanna till vid de vackra historiska platserna på Aruba, t.ex: Klippformation Arikok nationalpark Stranden Dos Playa Indiska grottor Fontänträdgård Naturlig pool vid 'Conchi Terrängresan tar dig nära en av de högsta utsiktsplatserna med utsikt över ön, platser som endast är tillgängliga med 4-hjulsdrift. Koppla av i det toppmoderna fordonet, utrustat med extra dämpning för extrem komfort. Stanna till vid Natural Bridge, Gold Mill Ruins och Arikok National Park. Beundra också Ayo Rock-formationerna och Arikok Hill i all sin prakt. Ta ett dopp i en naturlig pool för att svalka dig från solen. Njut av en stunds snorkling och se de färgglada fiskarna som finns i denna region. Denna tur leds av en professionell chaufförsguide, där din komfort och säkerhet är av största vikt. Luta er tillbaka och njut av resan!

Aruba: Barhopping Party Bus Tour med DJ och dans

2. Aruba: Barhopping Party Bus Tour med DJ och dans

Hoppa ombord på den här partybussen för en rolig kväll och upptäck Arubas livliga nattliv och stanna till vid några av öns hetaste pubar och klubbar. Det här är en 4 timmars kvällstur som besöker de hetaste nattlivsområdena på Aruba med olika stopp på lokala barer och klubbar. Partybussen har ett stort dansgolv med dansstänger, discolampor och rep att hålla i så att du kan visa upp dina dansmoves. Vår grymma live-DJ och den fantastiska underhållande värden kommer att hålla dig på benen hela natten och bartendern kommer att se till att din bägare förblir full hela natten genom att servera dig Arubas lokala favoritcocktail, kallad "Aruba Riba", som består av rom, vodka, bananlikör och coecoei (en lokal söt sprit) blandad med vår speciella punsch. Det kanske låter sött, men det är verkligen en Punch! Boka nu och få igång festen!

Aruba: Båttur med snorkling och öppen bar: Aruba: Båttur med snorkling och öppen bar

3. Aruba: Båttur med snorkling och öppen bar: Aruba: Båttur med snorkling och öppen bar

Börja din seglings- och snorkeltur utanför Arubas kust med en bekväm upphämtning på hotellet, följt av en naturskön kryssning på en 70-fots katamaran. Luta dig tillbaka och slappna av när din besättning transporterar dig över fantastiska blåa vatten medan du njuter av solen och smuttar på tropiska cocktails. Tillbringa tid vid olika snorkelplatser, bland annat det korallfyllda skeppsvraket Antilla och Boca Catalina. Snacka på olika smörgåsar och njut av den öppna baren ombord på båten.

Aruba: Morgonens segling med piratskepp med all inclusive

4. Aruba: Morgonens segling med piratskepp med all inclusive

Efter att ha samlats vid Hadicurari Beach börjar din segeltur på ett piratskepp på morgonen. Glid längs Palm Beach Coast samtidigt som du passerar några av Arubas mest utsökta vita sandstränder. Titta ut från fören med en kall tropisk dryck medan du spanar i havet efter Arubas färgglada och exotiska fiskar. Senare kan du snorkla vid ett av Karibiska havets största skeppsvrak innan du seglar till den lugna Boca Catalina Bay. Där kan du snorkla i bukten eller göra ett trick eller två medan du hoppar i rep i det kristallklara vattnet, medan den ständigt hjälpsamma besättningen förbereder en utsökt lunch eller snacks. Efter ditt seglingsäventyr återvänder du till din mötesplats vid Hadicurari Beach.

Reina Beatrix flygplats: Delad transfer tur och retur

5. Reina Beatrix flygplats: Delad transfer tur och retur

Börja din Aruba-semester på rätt sätt med en professionell och vänlig transfer från flygplatsen till ditt boende. Kom till Reina Beatrix flygplats och möt den vänliga personalen som transporterar dig till din destination på Aruba. Personalen är inte bara genomsyrad av den arubaanska gästfrihetens värme, utan de är också flerspråkiga för att bättre kunna hjälpa dig. Njut av din tid förbi det vackra landskapet i ett luftkonditionerat fordon och slappna av när du körs till ditt boende. Eftersom denna transfertjänst är tur och retur är det bara att ringa din chaufför dagen före avresan för att se när du ska hämtas upp vid din returtransfer.

Oranjestad: Snorkeltur till Mangel Halto och Baby Beach

6. Oranjestad: Snorkeltur till Mangel Halto och Baby Beach

Vi hämtar dig på ditt hotell och åker till dykcentret. Snorkelinstruktören kommer att förklara hur man använder snorkelutrustningen, med alla säkerhetsåtgärder. Du kommer att njuta av vackert turkosblått vatten, grunt vatten, du kommer att se korallrev och en mängd olika fiskar, ängelfiskar, papegojfiskar, trumpetfiskar, sergeant major... Surgeonfisk, ostron, bläckfisk, sköldpaddor, sjöborrar, sjöstjärnor, sjögurkor. I slutet kommer vi att få vatten, kakor och bananer.

Aruba: Ridtur till Wariruri Beach

7. Aruba: Ridtur till Wariruri Beach

Turen börjar vid Rancho Amistad, därifrån rider vi genom naturen hela vägen till Wariruri Beach. På vår väg dit kommer vi att se många olika landskap inklusive kaktus, typiska träd från Aruba som kallas Dividivi och Watapana. Med tur kommer vi att se alla olika sorters djur, inklusive Arubas Kinikini och Trupial fåglar, ödlor och leguaner. När vi närmar oss havets stränder kommer vi fram till en vacker liten naturbro där du kan ta en bild i en naturlig miljö med havets bris. Vi vill att besökaren ska njuta av och få kontakt med naturen utan att skada den.

Aruba: Tre timmar lång tur till öns främsta sevärdheter

8. Aruba: Tre timmar lång tur till öns främsta sevärdheter

Utforska de många sevärdheterna som Aruba har att erbjuda på bara tre timmar, ombord på en luftkonditionerad buss. Din vänliga och professionella guide kommer att visa dig Arubas attraktioner och naturliga landmärken, samtidigt som han eller hon förser dig med roliga och informativa fakta. Besök Aloe vera-fabriken och museet. Aloeplantan fördes till ön år 1840 och har blivit en mycket viktig del av Arubas historia. Under en period var Aruba den största exportören av aloe vera i hela världen, med nästan två tredjedelar av ön täckt av växter. Ta en tur till ett av Arubas fascinerande naturliga underverk - Casibaris stenformationer. Regeringen i Aruba har sett till att skapa vandringsleder och trappsteg genom stenarna, vilket låter vandrare nå toppen för att njuta av den fantastiska utsikten över ön. En annan plats du inte får missa är den naturliga bron, som har formats av koraller och kalksten efter åratal av vågornas slag. Den var länge en av de största naturliga broarna i världen, med en höjd på nästan 8 meter ovan havet och en längd på 30 meter, innan den kollapsade år 2005. Stanna sedan till vid California Light House. Området erbjuder några av de vackraste natursköna vyerna över Aruba.

Aruba: Off-Road Natural Pool Safari

9. Aruba: Off-Road Natural Pool Safari

Börja resan med att hämta dig på hotellet innan du transporteras till avgångsplatsen för en säkerhetsgenomgång och orientering med din guide. Varje utomhusfordon har plats för åtta passagerare, vilket gör den idealisk för att resa med en grupp. Du har möjlighet att välja om du vill köra eller vara passagerare, innan du åker i karavanformation med din guide i spetsen. Ditt kapabla fyrhjulsdrivna fordon ger dig tillgång till delar av kusten och Arubas karga inre som traditionella turer inte kan besöka. På vägen till nationalparken Arikok passerar du Kaliforniens fyr samt resterna av en naturlig bro. Under resans gång kan du lyssna på informativa kommentarer från din guide vid de många stoppen. Vid Natural Pool får du använda den snorkelutrustning som tillhandahålls för att utforska undervattensvärlden i den vulkaniska klipppoolen. Din tur avslutas senare med bekväm avlämning tillbaka till ditt hotell.

Aruba: Nationalparken Arikok - vandringsrundtur med expert

10. Aruba: Nationalparken Arikok - vandringsrundtur med expert

Detta är bästa sättet att upptäcka det verkliga Aruba. Närmare 20 procent av Aruba är förklarat som nationalpark och här finns en lång rad djurarter och ett rikt växtliv. Nationalparken Arikok är en härlig plats för att uppleva dramatiska landskapsmiljöer. Besökscentret har en modern och funktionell design och bjuder på en utställning av Arubas inhemska djurarter, som Cododo-ödlan (arubaisk piskstjärtsödla), Santanero-ormen (arubaisk kattögonorm) och Cascabel (en hotad inhemsk skallerorm). En vildmarksvårdare leder dig på denna vandring som bjuder på fascinerande flora och fauna samt intressanta historiska platser. Nationalparken Arikok är en plats med ovärderliga pärlor inom djurriket, sällsynta arter eftersom de bara finns på Aruba. Shoco (arubaiska prärieuggla), den arubaiska skallerormen Cascabel, Cododo-ödlan och Prickichi (arubaisk papegojart) kan ses i nationalparken där de lever tillsammans med övrig inhemsk flora och fauna som hjälps av naturskyddade och ovanliga landformationer av lava, kvartsdiorit och kalksten.

Lägg till datum

Saker att göra i
Oranjestad

Alla aktiviteter

27 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Oranjestad

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Oranjestad

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Oranjestad?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Oranjestad:

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Oranjestad?

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Oranjestad?

Oranjestad: Fler aktiviteter och sevärdheter

Oranjestad: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.