Oahu
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Oahu: Upplevelser

oahu miljövänlig seglingsutflykt med snorkling och delfiner
Ekocertifierad

Oahu: Miljövänlig seglingsutflykt med snorkling och delfiner

Längd: 3 timmar
9 omdömen
9

Segla längs de turkosfärgade vattnen på Hawaiis kust med riktning mot Ko Olina-kusten. Håll ögonen öppna för att se de lekfulla spinndelfinerna som…

oahu waikiki sunset cocktail cruise
Ekocertifierad

Oahu: Waikiki Sunset Cocktail Cruise

Längd: 1,5 timmar
39 omdömen
39

Denna solnedgång kryssning på en 53-fots katamaran tar dig söderut mot Hawaii ikoniska Diamond Head. Njuta av en bit av paradiset, komplett med…

Se alla upplevelser i Oahu

Vad besökare tycker om Oahu

Snorkla med hajar - riktigt cool upplevelse!

Du hade en bra sikt av hajarna i havet, då det var så pass klart vatten. Hajarna simmade vanligtvis med några meters avstånd från dem själva och buren, vlket gjorde att du kände dig säker och ingen anledning till att vara rädd då hajarna bara simmade fridfullt omkring dig. Det var riktigt häftigt att se hajarna, men det var stora vågor i havet vilket gjorde att det blev rätt "bumpy". Själv är jag 158 cm lång, och jag hade problem ibland att "säkra mina fötter" (att du håller dig fast i något med fötterna så att dina ben inte flyger upp i någon annans ansikte i buren) så jag skulle inte rekommendera denna upplevelse till allt för små barn då det var så pass stora vågor. Guiderna hade mycket kunskap om hajarna och kunde svara på alla ens frågor man hade. Båtturen var ungefär 20 minuter, med fin utsikt av bergen, så även det var väldigt härligt! Allt som allt var det en toppen upplevelse !

Oahu: Fantastisk dykning med hajar på North Shore Omdöme från: Sara, 2019-05-31

Den vackraste och häftigaste utflykt vi gjort

Det är sällan man får se så mycket vackert på en och samma tur. Guiden vi hade gjorde det även väldigt spännande och intressant att man ville lära sig mera om ön. Vi är super nöjda och älskade alla platser vi stannde till på.

Oahu: heldagstur runt ön och Dole-plantagen Omdöme från: Linda, 2019-03-23

Awesome trip around the island of ohau. Our guide was Nina, and I can really recomend that if you what a guide aroud the island than get her you will not regret it.

Aloha vackra blommor precis när man behövde dem som mest Mahalo

Att bli bemött av denna kvinna som hjälpte oss efter att hon välkomnade oss var guld värt

Awesome you have to go it was a amazing boat trip and food, service and crew was superb.