Notre Dame

Bokad mer än 3 500 gånger förra veckan

Notre Dame
För att få tillgång till omgivningarna kring Ile de la Cité och Notre Dame under perioden 18-26 juli måste du begära en QR-kod på denna plattform (https://www.pass-jeux.gouv.fr/en/request/). Processen kan ta upp till 15 dagar.

Notre Dame: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Gå ombord på en kryssning tur och retur på floden Seine som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över en rad vackra monument längs vattenvägen medan du lyssnar på kommentarer om Paris och de sevärdheter du passerar. Under kryssningen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mycket mer. Välj att ta din kryssning på natten för att få ett helt annat perspektiv på Ljusets stad eftersom staden blir upplyst när kvällen närmar sig. Individuella ljudguider finns på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi. De ger kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att ljudguiden är tillgänglig via din smartphone genom att ansluta till Wi-Fi ombord. Denna interaktiva webbapp finns tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi. De individuella audioguiderna kan användas inne i båten. Den interaktiva webbappen som finns tillgänglig på din smartphone kan användas inne i båten och på soldäcket.

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Ta en dags- eller kvällskryssning på floden Seine och njut av spektakulära vyer över Paris upplyst mot natthimlen eller när solen är framme. Njut av informativa ljudkommentarer på din smartphone medan du kryssar på denna båttur förbi stadens mest berömda byggnader. Gå ombord på denna båtutflykt tur och retur för att se Paris på natten eller dagen. Lyssna på ljudguiden ombord (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi) eller utforska den interaktiva webbappen (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi) för att lära dig mer om Eiffeltornet, Louvren och andra sevärdheter. Ljudguiden finns tillgänglig ombord på båten. Webbappen finns tillgänglig i båten och på soldäcket. Glid försiktigt genom dagens och gårdagens Paris medan du njuter av panoramautsikten från den klassiska trimaranbåten, med terrass och yttre passager. Förundras över ikoniska sevärdheter som Eiffeltornet, Les Invalides och Musée d'Orsay. Se de spöklika gargoylerna i Notre Dame och passera den imponerande fasaden på Louvren, Grand Palais och många fler platser.

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Fördjupa dig i ljusets stad med en hop-on hop-off-tur med dubbeldäckad buss i Paris. Med bekväma säten och underhållande ljudkommentarer kommer du att upptäcka den fascinerande historien och det dagliga livet på denna otroliga destination. Utforska i din egen takt, utan att behöva oroa dig för transport eller att navigera i den livliga staden nedanför. Våra öppna bussar tar dig till de mest ikoniska platserna i Paris, inklusive Triumfbågen, Grand Palais, Opera Garnier, Champs de Mars och Notre Dame. Med viktiga stopp vid måste-se-attraktioner kan du hoppa på och av så många gånger du vill och ta god tid på dig vid varje plats. Vi gör det enkelt att se de främsta attraktionerna på din Paris-bucketlist med ditt val av en en- eller tvådagarsbiljett. Ta in den fantastiska utsikten från toppen av Eiffeltornet, ta en bild på Trocadéro och promenera genom de vackra trädgårdarna vid Musée Rodin. Och om du behöver en paus från sightseeingen kan du bara luta dig tillbaka och koppla av på bussen och njuta av den vackra utsikten över Paris från ovan. Vår toppmoderna flerspråkiga ljudguide är den perfekta följeslagaren för din tur och ger dig information om den unika historien och kulturen för varje landmärke när du åker. Oavsett om du är intresserad av arkitekturen i Louvren eller glamouren på Champs-Élysées, har vår audioguide allt du behöver veta. Gör ditt Parisäventyr ännu mer oförglömligt med en flodkryssning längs Seine. Denna 1-timmes flodkryssning visar de bästa landmärkena vid floden i Paris. Du får se vackra monument och ikoniska broar, med live-guidade kommentarer som förklarar deras historiska och kulturella betydelse. Kryssningarna avgår vid Eiffeltornet. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär är vår Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det perfekta sättet att uppleva det bästa av Paris.

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Kliv in i Louvren, hem för berömda konstverk, inklusive Mona Lisa. Dra nytta av biljetter med tidsbestämd entré och försvinn in i de berömda salarna. Senare tar du en sightseeingkryssning längs Seine. Beundra alla skatter som Louvren har att erbjuda, dess berömda mästerverk, inklusive Venus de Milo, Napoleon I:s kröning och Leonardo da Vincis Mona Lisa. Känn dig fri att utforska museet i din egen takt. Avsluta dagen med en sightseeingkryssning längs Seine när du vill under din vistelse för att få den bästa utsikten över den franska huvudstaden.

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Se Paris sevärdheter från vattnet på en kryssning längs Seine, och lär dig mer om dem med en audioguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter kryssningen. För kryssningen, träffas på "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du kryssar längs floden Seine, varva ner medan du funderar över Paris historia och beundra dess många monument som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarna med sin unika arkitektur. Njut av audioguide-kommentar ombord som finns på 14 språk, som du också kan lyssna på från en applikation på din smartphone. Före eller efter kryssningen kan du njuta av smaken av en äkta fransk crepe på en lokal buffé nära Eiffeltornet. Denna tur kombinerar elegansen i parisisk sightseeing med de härliga smakerna i Frankrike, vilket gör det till ett perfekt val för dem som vill fördjupa sig i Paris romantik och mat. Admire den pittoreska utsikten över Eiffeltornet och Paris medan du njuter av denna läckra franska delikatess.

Paris: Dag- eller solnedgångskryssning med dryck, glass eller dessert

Paris: Dag- eller solnedgångskryssning med dryck, glass eller dessert

Utforska Paris på en fantastisk kryssning på Seine och beundra skönheten i monument som Louvren och Notre Dame-katedralen. Förundras över arkitekturen på de många parisiska broarna som ni kommer att passera under. Titta på solnedgången från båtens däck om du bestämmer dig för att kryssa vid den här tiden och föreviga detta ögonblick med fantastiska foton. Låt Eiffeltornet förtrolla dig när det magiskt lyser upp och alla ögon kommer att vara riktade mot det om du bestämmer dig för att ta din kryssning på kvällen. Slutligen, före eller efter din kryssning, gå till "Place du Trocadéro" för att hämta din glass, läsk eller franska dessert och njut av din provsmakning från den bästa platsen att betrakta och fotografera Eiffeltornet.

Paris: Middagskryssning på floden Seine kl. 20.30

Paris: Middagskryssning på floden Seine kl. 20.30

Stig ombord på en sightseeingbåt med panoramautsikt för en middagskryssning längs floden Seine i centrala Paris. Njut av en trerätters à-la-carte-måltid medan du njuter av utsikten över "ljusets stad" på kvällen. Ät middag i en inglasad båt och beundra de historiska kajerna och ikoniska monumenten som passerar förbi. Se den gyllene kupolen på Les Invalides, det franska parlamentet, den före detta järnvägsstationen i Beaux-Arts-stilen på Musée d'Orsay och den gotiska fasaden på katedralen Notre Dame. Komplettera din kryssning med en trerättersmiddag med extra tillval, inklusive champagne, fler aperitifer och prioriterade platser. Kom tillbaka till utgångspunkten med ögonen fulla av förundran och magen full av utsökt mat och dryck. Förstklassig service Privilegierad sittplats längst fram i båten Glas champagne som aperitif och dessert Patience + förrätt + huvudrätt + ost + valfri efterrätt + en flaska rött vin och en flaska vitt vin för 4 personer Privilegierad service Privilegierade sittplatser vid fönster Ett glas champagne som aperitif + förrätt + huvudrätt + ost + valfri efterrätt + en flaska rött vin och en flaska vitt vin för 4 personer Decouvert-service Panoramautsikt Ett glas champagne som aperitif + förrätt + huvudrätt + ost + valfri efterrätt + en flaska rött vin eller vitt vin för 4 personer Etoile-service Sittplatser i mitten av båten Kir vitt vin som aperitif + förrätt + huvudrätt + valfri efterrätt + 1 flaska rött vin eller vitt vin för 4 personer Vegetariskt alternativ är tillgängligt.

Paris: 4-rätters middagskryssning på floden Seine med levande musik

Paris: 4-rätters middagskryssning på floden Seine med levande musik

Vår pir ligger i centrala Paris, nära Pont de l'Alma och många av stadens 5-stjärniga hotell. Bateaux Mouches är lätt att nå med kollektivtrafiken och har mycket goda förbindelser. Gratis parkering finns också tillgänglig. Vid ankomsten möts du av vår receptionspersonal, som tar hand om dig och visar dig hur du tar dig till båten, som bara ligger några steg bort. På båten är du i händerna på vår Maître d'Hôtel, som följer dig till ditt bord och introducerar dig till kvällen. En aperitif serveras när båten lämnar kajen och äventyret på vattnet börjar. På väg mot Ile de la Cité kommer båten att visa er Paris monument, men också dess broar, kajer och hus med utsikt över Seine. Paris historia ligger framför dig! När ni väl har gjort ert val från vår à la carte-meny kommer rätterna att serveras under tiden, så att ni har tid att prata, beundra utsikten genom våra fönster eller varför inte klättra upp på övre däck för en oförglömlig och romantisk paus. Glöm inte att ta med dig kameran eller mobiltelefonen, särskilt när båten passerar framför Eiffeltornet i just det ögonblick då det lyser med alla sina ljus. Ett piano och en violin kommer att ackompanjera din middag och skapa en glad och romantisk stämning. Om du kommer ombord vid ett speciellt tillfälle, tveka inte att berätta det för vår personal: de kommer att göra det ännu mer speciellt. Återkomsten till kajen kommer att ske smidigt, med efterrätt och kaffe för att avsluta kvällen på ett glatt och gott humör. Allt detta är Seine med Compagnie des Bateaux Mouches!

475 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Notre Dame

Notre Dame: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Gå ombord på en kryssning tur och retur på floden Seine som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över en rad vackra monument längs vattenvägen medan du lyssnar på kommentarer om Paris och de sevärdheter du passerar. Under kryssningen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mycket mer. Välj att ta din kryssning på natten för att få ett helt annat perspektiv på Ljusets stad eftersom staden blir upplyst när kvällen närmar sig. Individuella ljudguider finns på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi. De ger kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att ljudguiden är tillgänglig via din smartphone genom att ansluta till Wi-Fi ombord. Denna interaktiva webbapp finns tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi. De individuella audioguiderna kan användas inne i båten. Den interaktiva webbappen som finns tillgänglig på din smartphone kan användas inne i båten och på soldäcket.

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Ta en dags- eller kvällskryssning på floden Seine och njut av spektakulära vyer över Paris upplyst mot natthimlen eller när solen är framme. Njut av informativa ljudkommentarer på din smartphone medan du kryssar på denna båttur förbi stadens mest berömda byggnader. Gå ombord på denna båtutflykt tur och retur för att se Paris på natten eller dagen. Lyssna på ljudguiden ombord (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi) eller utforska den interaktiva webbappen (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi) för att lära dig mer om Eiffeltornet, Louvren och andra sevärdheter. Ljudguiden finns tillgänglig ombord på båten. Webbappen finns tillgänglig i båten och på soldäcket. Glid försiktigt genom dagens och gårdagens Paris medan du njuter av panoramautsikten från den klassiska trimaranbåten, med terrass och yttre passager. Förundras över ikoniska sevärdheter som Eiffeltornet, Les Invalides och Musée d'Orsay. Se de spöklika gargoylerna i Notre Dame och passera den imponerande fasaden på Louvren, Grand Palais och många fler platser.

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Fördjupa dig i ljusets stad med en hop-on hop-off-tur med dubbeldäckad buss i Paris. Med bekväma säten och underhållande ljudkommentarer kommer du att upptäcka den fascinerande historien och det dagliga livet på denna otroliga destination. Utforska i din egen takt, utan att behöva oroa dig för transport eller att navigera i den livliga staden nedanför. Våra öppna bussar tar dig till de mest ikoniska platserna i Paris, inklusive Triumfbågen, Grand Palais, Opera Garnier, Champs de Mars och Notre Dame. Med viktiga stopp vid måste-se-attraktioner kan du hoppa på och av så många gånger du vill och ta god tid på dig vid varje plats. Vi gör det enkelt att se de främsta attraktionerna på din Paris-bucketlist med ditt val av en en- eller tvådagarsbiljett. Ta in den fantastiska utsikten från toppen av Eiffeltornet, ta en bild på Trocadéro och promenera genom de vackra trädgårdarna vid Musée Rodin. Och om du behöver en paus från sightseeingen kan du bara luta dig tillbaka och koppla av på bussen och njuta av den vackra utsikten över Paris från ovan. Vår toppmoderna flerspråkiga ljudguide är den perfekta följeslagaren för din tur och ger dig information om den unika historien och kulturen för varje landmärke när du åker. Oavsett om du är intresserad av arkitekturen i Louvren eller glamouren på Champs-Élysées, har vår audioguide allt du behöver veta. Gör ditt Parisäventyr ännu mer oförglömligt med en flodkryssning längs Seine. Denna 1-timmes flodkryssning visar de bästa landmärkena vid floden i Paris. Du får se vackra monument och ikoniska broar, med live-guidade kommentarer som förklarar deras historiska och kulturella betydelse. Kryssningarna avgår vid Eiffeltornet. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär är vår Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det perfekta sättet att uppleva det bästa av Paris.

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Kliv in i Louvren, hem för berömda konstverk, inklusive Mona Lisa. Dra nytta av biljetter med tidsbestämd entré och försvinn in i de berömda salarna. Senare tar du en sightseeingkryssning längs Seine. Beundra alla skatter som Louvren har att erbjuda, dess berömda mästerverk, inklusive Venus de Milo, Napoleon I:s kröning och Leonardo da Vincis Mona Lisa. Känn dig fri att utforska museet i din egen takt. Avsluta dagen med en sightseeingkryssning längs Seine när du vill under din vistelse för att få den bästa utsikten över den franska huvudstaden.

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Se Paris sevärdheter från vattnet på en kryssning längs Seine, och lär dig mer om dem med en audioguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter kryssningen. För kryssningen, träffas på "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du kryssar längs floden Seine, varva ner medan du funderar över Paris historia och beundra dess många monument som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarna med sin unika arkitektur. Njut av audioguide-kommentar ombord som finns på 14 språk, som du också kan lyssna på från en applikation på din smartphone. Före eller efter kryssningen kan du njuta av smaken av en äkta fransk crepe på en lokal buffé nära Eiffeltornet. Denna tur kombinerar elegansen i parisisk sightseeing med de härliga smakerna i Frankrike, vilket gör det till ett perfekt val för dem som vill fördjupa sig i Paris romantik och mat. Admire den pittoreska utsikten över Eiffeltornet och Paris medan du njuter av denna läckra franska delikatess.

Paris: Dag- eller solnedgångskryssning med dryck, glass eller dessert

Paris: Dag- eller solnedgångskryssning med dryck, glass eller dessert

Utforska Paris på en fantastisk kryssning på Seine och beundra skönheten i monument som Louvren och Notre Dame-katedralen. Förundras över arkitekturen på de många parisiska broarna som ni kommer att passera under. Titta på solnedgången från båtens däck om du bestämmer dig för att kryssa vid den här tiden och föreviga detta ögonblick med fantastiska foton. Låt Eiffeltornet förtrolla dig när det magiskt lyser upp och alla ögon kommer att vara riktade mot det om du bestämmer dig för att ta din kryssning på kvällen. Slutligen, före eller efter din kryssning, gå till "Place du Trocadéro" för att hämta din glass, läsk eller franska dessert och njut av din provsmakning från den bästa platsen att betrakta och fotografera Eiffeltornet.

Paris: Middagskryssning på floden Seine kl. 20.30

Paris: Middagskryssning på floden Seine kl. 20.30

Stig ombord på en sightseeingbåt med panoramautsikt för en middagskryssning längs floden Seine i centrala Paris. Njut av en trerätters à-la-carte-måltid medan du njuter av utsikten över "ljusets stad" på kvällen. Ät middag i en inglasad båt och beundra de historiska kajerna och ikoniska monumenten som passerar förbi. Se den gyllene kupolen på Les Invalides, det franska parlamentet, den före detta järnvägsstationen i Beaux-Arts-stilen på Musée d'Orsay och den gotiska fasaden på katedralen Notre Dame. Komplettera din kryssning med en trerättersmiddag med extra tillval, inklusive champagne, fler aperitifer och prioriterade platser. Kom tillbaka till utgångspunkten med ögonen fulla av förundran och magen full av utsökt mat och dryck. Förstklassig service Privilegierad sittplats längst fram i båten Glas champagne som aperitif och dessert Patience + förrätt + huvudrätt + ost + valfri efterrätt + en flaska rött vin och en flaska vitt vin för 4 personer Privilegierad service Privilegierade sittplatser vid fönster Ett glas champagne som aperitif + förrätt + huvudrätt + ost + valfri efterrätt + en flaska rött vin och en flaska vitt vin för 4 personer Decouvert-service Panoramautsikt Ett glas champagne som aperitif + förrätt + huvudrätt + ost + valfri efterrätt + en flaska rött vin eller vitt vin för 4 personer Etoile-service Sittplatser i mitten av båten Kir vitt vin som aperitif + förrätt + huvudrätt + valfri efterrätt + 1 flaska rött vin eller vitt vin för 4 personer Vegetariskt alternativ är tillgängligt.

Paris: 4-rätters middagskryssning på floden Seine med levande musik

Paris: 4-rätters middagskryssning på floden Seine med levande musik

Vår pir ligger i centrala Paris, nära Pont de l'Alma och många av stadens 5-stjärniga hotell. Bateaux Mouches är lätt att nå med kollektivtrafiken och har mycket goda förbindelser. Gratis parkering finns också tillgänglig. Vid ankomsten möts du av vår receptionspersonal, som tar hand om dig och visar dig hur du tar dig till båten, som bara ligger några steg bort. På båten är du i händerna på vår Maître d'Hôtel, som följer dig till ditt bord och introducerar dig till kvällen. En aperitif serveras när båten lämnar kajen och äventyret på vattnet börjar. På väg mot Ile de la Cité kommer båten att visa er Paris monument, men också dess broar, kajer och hus med utsikt över Seine. Paris historia ligger framför dig! När ni väl har gjort ert val från vår à la carte-meny kommer rätterna att serveras under tiden, så att ni har tid att prata, beundra utsikten genom våra fönster eller varför inte klättra upp på övre däck för en oförglömlig och romantisk paus. Glöm inte att ta med dig kameran eller mobiltelefonen, särskilt när båten passerar framför Eiffeltornet i just det ögonblick då det lyser med alla sina ljus. Ett piano och en violin kommer att ackompanjera din middag och skapa en glad och romantisk stämning. Om du kommer ombord vid ett speciellt tillfälle, tveka inte att berätta det för vår personal: de kommer att göra det ännu mer speciellt. Återkomsten till kajen kommer att ske smidigt, med efterrätt och kaffe för att avsluta kvällen på ett glatt och gott humör. Allt detta är Seine med Compagnie des Bateaux Mouches!

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Notre Dame

Städer i Frankrike

Notre Dame: Fler aktiviteter och sevärdheter

Notre Dame: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Notre Dame

Samlat omdöme

4.3
(57 007 recensioner)

Aktiviteten var underbar vi fick en bra takvy över Paris det var verkligen vackert. Parfymtillverkningsdelen var kul också du får anpassa årets doft för fragonard som om något spännande.

I allmänhet var allt bra, men guiden förklarade inte, han pratade inte mycket under hela turen

Guiden borde ha varit lite tydligare med förklaringen av monumenten

Njöt av det. Översättning endast på franska. Inte på engelska.

Det var väldigt trångt, men det var väldigt roligt