Nordiska Museet

9 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Stockholm

306 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Nordiska Museet

Nordiska Museet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Stockholm: All-inclusive-pass med biljetter till 50+attraktioner

Stockholm: All-inclusive-pass med biljetter till 50+attraktioner

Upptäck Stockholm med ett all-inclusive-pass och besök så många attraktioner du vill under 1 till 5 dagar. Detta praktiska digitala pass har täckt in dig med över 50 handplockade museer, historiska platser, båtturer och andra ikoniska platser. Välj helt enkelt ditt pass från 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar och ladda ner det till din mobila enhet. Bläddra i Go City-appen för information, inklusive öppettider och instruktioner om hur du får tillgång till varje attraktion före ditt besök, och visa upp ditt pass vid varje attraktion eller rundtur för inträde. Njut av att planera din egen resplan för Stockholm och spara upp till 50%* jämfört med att köpa enskilda biljetter på dagen. Stockholm All-Inclusive Pass inkluderar inträde till de bästa aktiviteterna, inklusive några av de mest populära sakerna att göra i Stockholm: - Vasamuseet - Kungliga slottet - Gröna Lunds nöjespark (juni till september) - Skansen - Vikingamuseet - Kunglig kanalrundtur (1 timme) (april till december) - Nobel Prize Museum - Drink på ICEBAR Stockholm - Stockholm Hop-on Hop-off-buss (april till oktober) - Nordiska museet - SkyView Stockholm - Traditionell svensk fika på Systrarna Andersson - Drottningholms slott - Storkyrkan - Stockholms domkyrka - Fotografiska - Fotografiska museet Och mycket mer! Sevärdheter och turer kan komma att ändras. Kontrollera appen eller den digitala guiden som ingår i din bekräftelse voucher för den fullständiga listan över inkluderingar, öppettider och bokningsinstruktioner (i förekommande fall). * Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go City-webbplatsen.

Stockholm: Nordiska Museet Inträdesbiljett

Stockholm: Nordiska Museet Inträdesbiljett

Bege dig till Nordiska Museet för att fördjupa dig i det dagliga livet för människor i Sverige och Norden. Utforska de olika lokala livsstilarna från nutid och ända tillbaka till 1500-talet. Gå in i utställningen Nordic Life och se hur kultur och liv i Norden har formats och omformats genom samspelet mellan människor, natur och klimat. Lär dig vad naturen betyder för människorna, hur familjer och hem ser ut och vad nordborna tror på. Få tillgång till dessa utställningar: Arktis - medan isen smälter, Traditioner - firande och festligheter genom livet, Table Settings - festmåltider från fem århundraden, British, Ever so Nordic - nordiskt mode och livsstil med brittiska mönster, och Strindberg vs. Youssef - ikon möter samtida konstnär.

Stockholm: Stadsvandring i Gamla stan med Vasamuseet och båttur

Stockholm: Stadsvandring i Gamla stan med Vasamuseet och båttur

Möt din guide vid Slottsbackens obelisk och börja din guidade tur genom Gamla stan medan du lär dig mer om dess historia. Titta på ikoniska platser som Kungliga slottet, Stortorget, Nobel Prize Museum, Old Town Runestone och Riddarhuset (House of Nobility). Se staden från vattnet på en kort färjetur till Djurgårdsön. Hör intressanta fakta om gamla Stockholms örlogsbas, Nordiska museet, Vikingamuseet och Vrakmuseet när du passerar dem. Avsluta turen på Vasamuseet och gå direkt in med skip-the-line-biljetter. Utforska museet med en guide och förundras över det otroligt välbevarade Vasaskeppet, som en gång var den svenska flottans flaggskepp. Lär dig mer om dess tragiska undergång under jungfrufärden. Obs: Om turen börjar kl 16:00/4 PM kommer resplanen att vändas på grund av Vasamuseets öppettider.

Stockholms gamla stads höjdpunkter, Kungliga slottet, Vasamuseet

Stockholms gamla stads höjdpunkter, Kungliga slottet, Vasamuseet

Följ med på en intim resa genom Gamla stan, Gamla stan i Stockholm. På denna privata rundtur gräver vi oss igenom århundraden av historia och kulturarv och visar dig stadens höjdpunkter och dolda pärlor. Vi skräddarsyr upplevelsen efter dina intressen och erbjuder valfria biljetter till topprankade attraktioner. Upptäck det bästa av Stockholm! Boka en 2-timmars stadsvandring i Gamla stan i Stockholm för att upptäcka de viktigaste sevärdheterna och viktig information om dess historia, kultur och samhälle. Din privata guide leder dig genom Stockholms smalaste gata, förbi den charmiga Tyska kyrkan, till Stortorget, stadens äldsta offentliga torg. Du får se Storkyrkan och Nobel Prize Museum, som är tillägnat några av världens största ledare, vetenskapsmän och författare. Du får också en inblick i den svenska kungafamiljens historia när du beundrar det magnifika Kungliga slottet och Riddarholmskyrkan, där många svenska monarker och aristokrater har vilat. Rundturen avslutas utanför Riksdagshuset, centrum för den svenska regeringen och politiken. Boka en förlängd 3-timmars vandringstur för att se mer av Stockholm. På den här turen lämnar du Gamla stan och njuter av en avkopplande promenad förbi Kungliga Operan till Kungsträdgården, en före detta kunglig trädgård med vackra lummiga gångar, vattenspel och imponerande statyer. Du kommer också att följa Minnesstigen genom Berzelii Park, som har ett förintelsemonument tillägnat Raoul Wallenberg. Andra intressanta platser är grevinnan Wilhelmina von Hallwyls historiska herrgård, Kungliga Dramatiska Teatern och den judiska synagogan. Boka en 4-timmars stadsvandring i Gamla stan i Stockholm för att förhöja din upplevelse med ett besök inne i Kungliga slottet! Vi erbjuder skip-the-line-biljetter som ger dig mer tid att utforska slottsmuseerna istället för att vänta i kön. Kom och upptäck den svenska kungafamiljens historia och arv, beundra de kungliga våningarna fyllda med en rik samling av konst och antika möbler och dekor, och se de kungliga insignierna som finns i kronskatten! Boka en 6-timmars stadsvandring i Stockholm för att upptäcka de bästa sakerna att göra i Gamla stan och på Djurgården. Detta alternativ inkluderar ytterligare skip-the-line-biljetter till Vasamuseet, det mest besökta museet i hela Skandinavien. Missa inte chansen att se världens bäst bevarade 1600-talsskepp och lära dig mer om Sveriges sjöfartshistoria, från vikingatiden till nutid. Denna förlängda rundtur ger dig också möjlighet att se Nordiska museet och andra höjdpunkter på Kungliga Djurgården, en av de mest populära platserna för rekreation och fritid i Stockholm.

3,5h guidad tur på cykel Stockholm (engelska eller tyska)

3,5h guidad tur på cykel Stockholm (engelska eller tyska)

Välkommen till Stockholm! Vår cykeltur ger dig en sammanfattning av Stockholm på bara några timmar. Du kommer att känna dig välinformerad om "Nordens Venedig" efteråt och redo att utforska på egen hand. Vi lär oss om Stockholms mörka förflutna och färgstarka nutid, samtidigt som vi njuter av den vackra arkitekturen och de hisnande vattenomgivningarna. Observera att 3,5 av de totalt 4 timmarna är den faktiska turtiden eftersom 30 minuter är planerade för att gå fram och tillbaka Odenplan -> Gamla stan & stadsvandring -> Odenplan. Från vår startpunkt vid Odenplan tar det oss 15 minuter att komma till Gamla stan, där vi cyklar genom Stockholms historiska centrum. När vi lämnar Gamla stan och Kungliga slottet bakom oss njuter vi av vår första "FIKA" framför Grand Hotel & båtar till skärgårdsöarna. Vi passerar sedan genom Djurgårdens nationalpark och tar en välförtjänt paus vid den vackra Rosendals trädgård. Turen går vidare till att utforska de Parisinspirerade boulevarderna på Östermalm, det finare bostadsområdet med vacker arkitektur, där vi passerar Östermalms Saluhall (Stockholms äldsta matupplevelse). På lördagsturerna besöker vi den, medan den är stängd på söndagar. Tillbaka i City passerar vi riksdagsområdet + Vita huset, Kungliga Operan, Kungliga Teatern samt Raoul Wallenbergs torg (svensk hjälte från andra världskriget). Till sist delar vi vår andra FIKA innan det är dags att åka tillbaka. För den naturintresserade passerar vi båda de två huvudhamnarna i centrum med båtar som avgår till den massiva Stockholms skärgård (som består av mer än trettiotusen öar!). För den shoppingintresserade täcker vi också de viktigaste shoppingområdena i centrum. Vår tur blandar aktiv cykling med massor av stopp längs vägen, så att du kan hämta andan och ta minnesvärda bilder. Din guide kommer att spela vår svenska Spotify-spellista från en liten högtalare som är fäst på hans / hennes cykel. Om du har några allergier, vänligen meddela oss i förväg så att din guide kan anpassa FIKA. Hittar du inte din tur den dag du önskar? Kontakta Stockholm Summer Tours så ska vi göra vårt bästa för att lösa det!

Stockholm: Självguidad audiotur

Stockholm: Självguidad audiotur

Välkommen till hjärtat av Skandinavien och den pulserande huvudstaden i Sverige - Stockholm! Fördjupa dig i denna förtrollande stads rika historia, kulturella mångfald och arkitektoniska underverk med vår Stockholm Self-Guided Audio Tour. Denna unika upplevelse är utformad för att vara din personliga följeslagare när du utforskar de ikoniska landmärkena, dolda pärlorna och charmiga stadsdelarna som definierar Stockholms karaktär. Stockholm är byggt på 14 öar som är förbundna med 57 broar och är en stad som sömlöst blandar sina medeltida rötter med modern sofistikering. Med vår självguidade audiotur har du friheten att navigera i staden i din egen takt, så att du kan fördjupa dig i dess spännande berättelser och fascinerande anekdoter. När du ger dig ut på detta ljudäventyr kommer du att upptäcka den förtrollande Gamla Stan, där smala kullerstensgator leder dig till medeltida torg och historiska platser. Färdas genom den eleganta skärgården, beundra Kungliga slottet och vandra genom den pittoreska ön Djurgården, där det finns museer, parker och det berömda Vasamuseet. Ljudguidningen ger insiktsfulla kommentarer och väcker liv i berättelserna om vikingar, svenska kungligheter och stadens utveckling från en liten medeltida stad till en kosmopolitisk knutpunkt. Engagerande berättelser, lokala insikter och noggrant sammanställd information säkerställer att du får en djup förståelse för Stockholms förflutna och nutid. Lär dig mer om de 19 främsta turistattraktionerna i Stockholm. Dess historia, kultur, myter, arkitektur och andra viktiga fakta finns i denna ljudkommentar som börjar från stadens centralstation och sedan rör sig resplanen gradvis en efter en. 1. Stockholms centralstation 2. Stockholms stadshus 3. Stockholms kanaler 4. Riddarholmens kyrka 5. Kungliga slottet 6. Storkyrkan 7. Nobel Prize Museum, 8. Stortorget 9. Gamla stan i Stockholm 10. Monteliusvägen 11. Södermalm 12. Fotografiska 13. ABBA 14. Vasamuseet 15. Nordiska Museet 16. Skansen 17. Djurgården 18. Sveriges Historiska Museum 19. Stockholms stadsbibliotek Oavsett om du är historieentusiast, beundrare av arkitektur eller bara är ute efter en spännande reseupplevelse erbjuder vår självguidade audiotur genom Stockholm ett flexibelt och berikande sätt att utforska denna fängslande stad. Så sätt på dig hörlurarna, tryck på play och låt de fängslande berättelserna utvecklas när du tar dig fram genom Stockholms förtrollande gator. Välkommen till en resa där historia möter modernitet och varje steg berättar en historia.

Djurgårdsvandring, Skansen och Vasamuseet Stockholm

Djurgårdsvandring, Skansen och Vasamuseet Stockholm

Stockholm är en stad som är full av fascinerande platser att se och spännande saker att göra! Kungliga Djurgården är hem till de mest populära museerna och toppattraktionerna i Stockholm. På denna privata stadsvandring upptäcker du dessa mest ikoniska platser med din privata 5-stjärniga guide som ger expertkommentarer längs vägen. Du börjar din 2-timmars privata vandringstur med att träffa din Peronsal Guide och gå till Nordiska museet - Nordiska museet är tillägnad den kulturella och etniska utvecklingen i Sverige. Du kommer att se Vasamuseet där det finns ett 1600-talsskepp som sjönk på sin jungfruresa och bärgades nästan helt intakt. Din vandringstur fortsätter till Villa Lusthusporten - ett köpmanshem som ursprungligen byggdes på 1500-talet. Besök Skansenmuseet - världens äldsta friluftsmuseum! Du får också se Vikingamuseet och ABBA-museet medan din expertguide ger dig rekommendationer och hemliga tips om de bästa sätten och tiderna att besöka dessa platser. Överväg att förlänga din tur till vårt 4-timmarsalternativ och du kommer att utforska Skansen-museet med din lokala guide. Njut av Skip-the-Line-biljetter och inuti får du se hur människor i olika delar av Sverige levde före den industriella revolutionen. Skansenmuseet grundades 1891 och består av autentiska svenska hem från den tiden. Du kan också se en samling djur som hör hemma i Sverige, t.ex. björnar, bisonoxar, renar och gråsälar. Förläng din rundtur till vårt 6-timmarsalternativ så upptäcker du Vasamuseet tillsammans med din kunniga guide. Museet är hem för det nästan intakta Vasaskeppet, ett 1600-talsskepp som sjönk på sin jungfruresa strax utanför Stockholm. Du kommer nära och personligt med detta segelfartyg medan du utforskar det mest besökta museet i Skandinavien.

Nordiska Museet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Stockholm: All-inclusive-pass med biljetter till 50+attraktioner

Stockholm: All-inclusive-pass med biljetter till 50+attraktioner

Upptäck Stockholm med ett all-inclusive-pass och besök så många attraktioner du vill under 1 till 5 dagar. Detta praktiska digitala pass har täckt in dig med över 50 handplockade museer, historiska platser, båtturer och andra ikoniska platser. Välj helt enkelt ditt pass från 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar och ladda ner det till din mobila enhet. Bläddra i Go City-appen för information, inklusive öppettider och instruktioner om hur du får tillgång till varje attraktion före ditt besök, och visa upp ditt pass vid varje attraktion eller rundtur för inträde. Njut av att planera din egen resplan för Stockholm och spara upp till 50%* jämfört med att köpa enskilda biljetter på dagen. Stockholm All-Inclusive Pass inkluderar inträde till de bästa aktiviteterna, inklusive några av de mest populära sakerna att göra i Stockholm: - Vasamuseet - Kungliga slottet - Gröna Lunds nöjespark (juni till september) - Skansen - Vikingamuseet - Kunglig kanalrundtur (1 timme) (april till december) - Nobel Prize Museum - Drink på ICEBAR Stockholm - Stockholm Hop-on Hop-off-buss (april till oktober) - Nordiska museet - SkyView Stockholm - Traditionell svensk fika på Systrarna Andersson - Drottningholms slott - Storkyrkan - Stockholms domkyrka - Fotografiska - Fotografiska museet Och mycket mer! Sevärdheter och turer kan komma att ändras. Kontrollera appen eller den digitala guiden som ingår i din bekräftelse voucher för den fullständiga listan över inkluderingar, öppettider och bokningsinstruktioner (i förekommande fall). * Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go City-webbplatsen.

Stockholm: Nordiska Museet Inträdesbiljett

Stockholm: Nordiska Museet Inträdesbiljett

Bege dig till Nordiska Museet för att fördjupa dig i det dagliga livet för människor i Sverige och Norden. Utforska de olika lokala livsstilarna från nutid och ända tillbaka till 1500-talet. Gå in i utställningen Nordic Life och se hur kultur och liv i Norden har formats och omformats genom samspelet mellan människor, natur och klimat. Lär dig vad naturen betyder för människorna, hur familjer och hem ser ut och vad nordborna tror på. Få tillgång till dessa utställningar: Arktis - medan isen smälter, Traditioner - firande och festligheter genom livet, Table Settings - festmåltider från fem århundraden, British, Ever so Nordic - nordiskt mode och livsstil med brittiska mönster, och Strindberg vs. Youssef - ikon möter samtida konstnär.

Stockholm: Stadsvandring i Gamla stan med Vasamuseet och båttur

Stockholm: Stadsvandring i Gamla stan med Vasamuseet och båttur

Möt din guide vid Slottsbackens obelisk och börja din guidade tur genom Gamla stan medan du lär dig mer om dess historia. Titta på ikoniska platser som Kungliga slottet, Stortorget, Nobel Prize Museum, Old Town Runestone och Riddarhuset (House of Nobility). Se staden från vattnet på en kort färjetur till Djurgårdsön. Hör intressanta fakta om gamla Stockholms örlogsbas, Nordiska museet, Vikingamuseet och Vrakmuseet när du passerar dem. Avsluta turen på Vasamuseet och gå direkt in med skip-the-line-biljetter. Utforska museet med en guide och förundras över det otroligt välbevarade Vasaskeppet, som en gång var den svenska flottans flaggskepp. Lär dig mer om dess tragiska undergång under jungfrufärden. Obs: Om turen börjar kl 16:00/4 PM kommer resplanen att vändas på grund av Vasamuseets öppettider.

Stockholms gamla stads höjdpunkter, Kungliga slottet, Vasamuseet

Stockholms gamla stads höjdpunkter, Kungliga slottet, Vasamuseet

Följ med på en intim resa genom Gamla stan, Gamla stan i Stockholm. På denna privata rundtur gräver vi oss igenom århundraden av historia och kulturarv och visar dig stadens höjdpunkter och dolda pärlor. Vi skräddarsyr upplevelsen efter dina intressen och erbjuder valfria biljetter till topprankade attraktioner. Upptäck det bästa av Stockholm! Boka en 2-timmars stadsvandring i Gamla stan i Stockholm för att upptäcka de viktigaste sevärdheterna och viktig information om dess historia, kultur och samhälle. Din privata guide leder dig genom Stockholms smalaste gata, förbi den charmiga Tyska kyrkan, till Stortorget, stadens äldsta offentliga torg. Du får se Storkyrkan och Nobel Prize Museum, som är tillägnat några av världens största ledare, vetenskapsmän och författare. Du får också en inblick i den svenska kungafamiljens historia när du beundrar det magnifika Kungliga slottet och Riddarholmskyrkan, där många svenska monarker och aristokrater har vilat. Rundturen avslutas utanför Riksdagshuset, centrum för den svenska regeringen och politiken. Boka en förlängd 3-timmars vandringstur för att se mer av Stockholm. På den här turen lämnar du Gamla stan och njuter av en avkopplande promenad förbi Kungliga Operan till Kungsträdgården, en före detta kunglig trädgård med vackra lummiga gångar, vattenspel och imponerande statyer. Du kommer också att följa Minnesstigen genom Berzelii Park, som har ett förintelsemonument tillägnat Raoul Wallenberg. Andra intressanta platser är grevinnan Wilhelmina von Hallwyls historiska herrgård, Kungliga Dramatiska Teatern och den judiska synagogan. Boka en 4-timmars stadsvandring i Gamla stan i Stockholm för att förhöja din upplevelse med ett besök inne i Kungliga slottet! Vi erbjuder skip-the-line-biljetter som ger dig mer tid att utforska slottsmuseerna istället för att vänta i kön. Kom och upptäck den svenska kungafamiljens historia och arv, beundra de kungliga våningarna fyllda med en rik samling av konst och antika möbler och dekor, och se de kungliga insignierna som finns i kronskatten! Boka en 6-timmars stadsvandring i Stockholm för att upptäcka de bästa sakerna att göra i Gamla stan och på Djurgården. Detta alternativ inkluderar ytterligare skip-the-line-biljetter till Vasamuseet, det mest besökta museet i hela Skandinavien. Missa inte chansen att se världens bäst bevarade 1600-talsskepp och lära dig mer om Sveriges sjöfartshistoria, från vikingatiden till nutid. Denna förlängda rundtur ger dig också möjlighet att se Nordiska museet och andra höjdpunkter på Kungliga Djurgården, en av de mest populära platserna för rekreation och fritid i Stockholm.

3,5h guidad tur på cykel Stockholm (engelska eller tyska)

3,5h guidad tur på cykel Stockholm (engelska eller tyska)

Välkommen till Stockholm! Vår cykeltur ger dig en sammanfattning av Stockholm på bara några timmar. Du kommer att känna dig välinformerad om "Nordens Venedig" efteråt och redo att utforska på egen hand. Vi lär oss om Stockholms mörka förflutna och färgstarka nutid, samtidigt som vi njuter av den vackra arkitekturen och de hisnande vattenomgivningarna. Observera att 3,5 av de totalt 4 timmarna är den faktiska turtiden eftersom 30 minuter är planerade för att gå fram och tillbaka Odenplan -> Gamla stan & stadsvandring -> Odenplan. Från vår startpunkt vid Odenplan tar det oss 15 minuter att komma till Gamla stan, där vi cyklar genom Stockholms historiska centrum. När vi lämnar Gamla stan och Kungliga slottet bakom oss njuter vi av vår första "FIKA" framför Grand Hotel & båtar till skärgårdsöarna. Vi passerar sedan genom Djurgårdens nationalpark och tar en välförtjänt paus vid den vackra Rosendals trädgård. Turen går vidare till att utforska de Parisinspirerade boulevarderna på Östermalm, det finare bostadsområdet med vacker arkitektur, där vi passerar Östermalms Saluhall (Stockholms äldsta matupplevelse). På lördagsturerna besöker vi den, medan den är stängd på söndagar. Tillbaka i City passerar vi riksdagsområdet + Vita huset, Kungliga Operan, Kungliga Teatern samt Raoul Wallenbergs torg (svensk hjälte från andra världskriget). Till sist delar vi vår andra FIKA innan det är dags att åka tillbaka. För den naturintresserade passerar vi båda de två huvudhamnarna i centrum med båtar som avgår till den massiva Stockholms skärgård (som består av mer än trettiotusen öar!). För den shoppingintresserade täcker vi också de viktigaste shoppingområdena i centrum. Vår tur blandar aktiv cykling med massor av stopp längs vägen, så att du kan hämta andan och ta minnesvärda bilder. Din guide kommer att spela vår svenska Spotify-spellista från en liten högtalare som är fäst på hans / hennes cykel. Om du har några allergier, vänligen meddela oss i förväg så att din guide kan anpassa FIKA. Hittar du inte din tur den dag du önskar? Kontakta Stockholm Summer Tours så ska vi göra vårt bästa för att lösa det!

Stockholm: Självguidad audiotur

Stockholm: Självguidad audiotur

Välkommen till hjärtat av Skandinavien och den pulserande huvudstaden i Sverige - Stockholm! Fördjupa dig i denna förtrollande stads rika historia, kulturella mångfald och arkitektoniska underverk med vår Stockholm Self-Guided Audio Tour. Denna unika upplevelse är utformad för att vara din personliga följeslagare när du utforskar de ikoniska landmärkena, dolda pärlorna och charmiga stadsdelarna som definierar Stockholms karaktär. Stockholm är byggt på 14 öar som är förbundna med 57 broar och är en stad som sömlöst blandar sina medeltida rötter med modern sofistikering. Med vår självguidade audiotur har du friheten att navigera i staden i din egen takt, så att du kan fördjupa dig i dess spännande berättelser och fascinerande anekdoter. När du ger dig ut på detta ljudäventyr kommer du att upptäcka den förtrollande Gamla Stan, där smala kullerstensgator leder dig till medeltida torg och historiska platser. Färdas genom den eleganta skärgården, beundra Kungliga slottet och vandra genom den pittoreska ön Djurgården, där det finns museer, parker och det berömda Vasamuseet. Ljudguidningen ger insiktsfulla kommentarer och väcker liv i berättelserna om vikingar, svenska kungligheter och stadens utveckling från en liten medeltida stad till en kosmopolitisk knutpunkt. Engagerande berättelser, lokala insikter och noggrant sammanställd information säkerställer att du får en djup förståelse för Stockholms förflutna och nutid. Lär dig mer om de 19 främsta turistattraktionerna i Stockholm. Dess historia, kultur, myter, arkitektur och andra viktiga fakta finns i denna ljudkommentar som börjar från stadens centralstation och sedan rör sig resplanen gradvis en efter en. 1. Stockholms centralstation 2. Stockholms stadshus 3. Stockholms kanaler 4. Riddarholmens kyrka 5. Kungliga slottet 6. Storkyrkan 7. Nobel Prize Museum, 8. Stortorget 9. Gamla stan i Stockholm 10. Monteliusvägen 11. Södermalm 12. Fotografiska 13. ABBA 14. Vasamuseet 15. Nordiska Museet 16. Skansen 17. Djurgården 18. Sveriges Historiska Museum 19. Stockholms stadsbibliotek Oavsett om du är historieentusiast, beundrare av arkitektur eller bara är ute efter en spännande reseupplevelse erbjuder vår självguidade audiotur genom Stockholm ett flexibelt och berikande sätt att utforska denna fängslande stad. Så sätt på dig hörlurarna, tryck på play och låt de fängslande berättelserna utvecklas när du tar dig fram genom Stockholms förtrollande gator. Välkommen till en resa där historia möter modernitet och varje steg berättar en historia.

Djurgårdsvandring, Skansen och Vasamuseet Stockholm

Djurgårdsvandring, Skansen och Vasamuseet Stockholm

Stockholm är en stad som är full av fascinerande platser att se och spännande saker att göra! Kungliga Djurgården är hem till de mest populära museerna och toppattraktionerna i Stockholm. På denna privata stadsvandring upptäcker du dessa mest ikoniska platser med din privata 5-stjärniga guide som ger expertkommentarer längs vägen. Du börjar din 2-timmars privata vandringstur med att träffa din Peronsal Guide och gå till Nordiska museet - Nordiska museet är tillägnad den kulturella och etniska utvecklingen i Sverige. Du kommer att se Vasamuseet där det finns ett 1600-talsskepp som sjönk på sin jungfruresa och bärgades nästan helt intakt. Din vandringstur fortsätter till Villa Lusthusporten - ett köpmanshem som ursprungligen byggdes på 1500-talet. Besök Skansenmuseet - världens äldsta friluftsmuseum! Du får också se Vikingamuseet och ABBA-museet medan din expertguide ger dig rekommendationer och hemliga tips om de bästa sätten och tiderna att besöka dessa platser. Överväg att förlänga din tur till vårt 4-timmarsalternativ och du kommer att utforska Skansen-museet med din lokala guide. Njut av Skip-the-Line-biljetter och inuti får du se hur människor i olika delar av Sverige levde före den industriella revolutionen. Skansenmuseet grundades 1891 och består av autentiska svenska hem från den tiden. Du kan också se en samling djur som hör hemma i Sverige, t.ex. björnar, bisonoxar, renar och gråsälar. Förläng din rundtur till vårt 6-timmarsalternativ så upptäcker du Vasamuseet tillsammans med din kunniga guide. Museet är hem för det nästan intakta Vasaskeppet, ett 1600-talsskepp som sjönk på sin jungfruresa strax utanför Stockholm. Du kommer nära och personligt med detta segelfartyg medan du utforskar det mest besökta museet i Skandinavien.

De mest populära sevärdheterna i Stockholm

Att göra i Nordiska Museet

Städer i Sverige

Nordiska Museet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Nordiska Museet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nordiska Museet

Samlat omdöme

3.9
(445 recensioner)

Jag rekommenderar starkt GYG som semesterplanering. Det fria museientrén var en värdefull aspekt när man besökte de många museerna i Stockholm. Stadsspelet är definitivt ett bra sätt att lära sig om staden utanför en guidad tur. Jag har genomfört två olika stadsspel och njutit av båda. Som singel var utflykterna inte så hjälpsamma eftersom avtalet är för 2 personer. Som sagt, jag kunde säkra önskade resor med hjälp av leverantörsinformationen för att köpa utanför programvaran. Det var tröstande att veta att säljaren redan var granskad. Eftersom jag var på ett hotell utanför staden var resebussen och båten en trevlig överblick, men jag tyckte att det passade bättre efter det att använda stadstrafik.

Vi tog del av många erbjudanden. Museerna är välgjorda, tydliga och intressanta. Tyvärr beskrivs väldigt lite på tyska. Vi använde båten och bussen flitigt. Det är bara lite förvirrande till en början att det finns många olika leverantörer och inte alla känner igen City Pass.

Stockholm var väldigt vackert och allt fungerade underbart. Endast Drottningholms slott stängdes. Jag hade gärna fått lite information.

En mängd intressanta, givande utforskningar, sightseeing och turer gör din vistelse i denna fantastiska stad till en upplevelse.

Unikt, vi tillbringade en riktigt bra vecka i denna underbara stad