Niagarafallen: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Niagarafallen, Kanada: Halv dags rundtur i en liten grupp

1. Niagarafallen, Kanada: Halv dags rundtur i en liten grupp

Njut av en guidad tur till den kanadensiska sidan av Niagarafallen. Upplev de mäktiga vattenfallen med fantastisk utsikt över både American Falls och Horseshoe Falls. Se sedan Niagarafallens kraft på nära håll ombord Hornblower Niagara Cruises fascinerande båttur "Voyage to the Falls". Hör om fallens ursprung och se de amerikanska och kanadensiska kraftverk som drivs av Niagaraflodens vatten. Stanna för att se den vackra blomsterklockan, som består av över 16 000 utplanteringsväxter. Lär dig om naturcentret Niagara Glen golfbanan Whirlpool Golf Course samt gör guidade besök till utsiktsplatsen vid Whirlpool Rapids och Brink of the Falls. Klättra sedan upp på Skylon Tower för att få en panoramautsikt från luften och gå ner bakom fallen och känn hur Horseshoe Falls faller över dig på Journey Behind the Falls. Kryssa förbi American Falls och Bridal Veil Falls ombord på en Hornblower Niagara-kryssningsbåt. Från december till april, när båtturen inte är i drift, kan du istället besöka Niagara Parks Butterfly Conservatory och Niagara's Fury. Kliv in i en 4D-motionsteater och upptäck Niagarafallens gamla historia i en multisensorisk simulering av den senaste istiden

Niagarafallen, Kanada: First Boat Cruise & Behind Falls tur

2. Niagarafallen, Kanada: First Boat Cruise & Behind Falls tur

Ägna en dag åt de fascinerande Niagarafallen på en guidad vandring. Var på dagens första bergbana och gå ner i ravinen för båtturen Voyage to the Falls. Gå runt strandpromenaden innan du deltar i upplevelsen Journey Behind the Falls. Möt din vänliga guide och grupp framför hissen på morgonen och njut av panoramavyer när du tar dig ner till Voyage to the Falls-båtturen. Klättra ombord och känn kraften i Niagarafallen på nära håll. Gå upp igen och njut av en informativ vandring runt strandpromenaden. Se platsen för den tidigare smekmånadsbron, lär dig om kända kändisar och våghalsar som besökte den här webbplatsen och ta ett fantastiskt foto vid Horseshoe Falls. Anländ till Table Rock Welcome Center och gör dig redo för Journey Behind the Falls-upplevelsen med förbokad tillgång. Klättra ner för trappan i de klippiga grottorna bakom vattenfallen och följ en avsats till en utsiktsplats bredvid kaskaderna.

Niagarafallen, Kanada: Kvällskryssning med fyrverkerier

3. Niagarafallen, Kanada: Kvällskryssning med fyrverkerier

Upplev de magiska Niagarafallen på kvällen och på nära håll under en kryssning på kvällen med fyrverkerier som avgår från Niagara Falls, Kanada. Beundra de explosiva fyrverkerierna över Niagarafallen, som lyser upp i en kaskad av färger efter mörkrets inbrott genom den spektakulära "Illumination of the Falls". Anländ tidigt för att checka in och börja kvällen med en tur ombord på en unik bergbana. Åk nerför branten på den klimatkontrollerade lutande järnvägen och njut av stämningen på uteserveringen vid floden vid foten av Niagara Gorge. Stig ombord och segla mot de upplysta Hästskofallen, American Falls och Brudslöjefallen ombord på en lyxig katamaran. Njut av dimman från 360°-utsiktsplattformen eller håll dig torr i skyddade observationsområden inomhus. Om vädret tillåter, titta på stjärnhimlen som lyser upp med de fantastiska fyrverkerierna. Exempel på resrutt för kryssningen med fyrverkerier: 20.30 - 21.15 - incheckning, linbana till terrassen vid floden och ombordstigningsplatsen 21.15 - linbanan stänger, se till att checka in i god tid före denna tidpunkt 21.30 - kryssningen avgår 22.00 - fyrverkerier, om vädret tillåter 22.10 - kryssningen lägger till igen 22.30 - linbanan stängs, du kan använda hissar efter denna tidpunkt

Toronto: Dagsrundtur till Niagarafallen med valbar båttur

4. Toronto: Dagsrundtur till Niagarafallen med valbar båttur

Besök de världsberömda Niagarafallen på en krångelfri rundtur med premiumbuss från Toronto. Du kan välja mellan tre olika rundturer – förbered dig på en upplevelse som ger minnen för livet. Slappna av i komforten i en klimatkontrollerad premiumbuss när du börjar din resa med upphämtning i centrala Toronto.Ha nöje av livliga kommentarer från din erfarna guide under den natursköna åkturen in i Niagara-regionen.  Beroende på ditt valda alternativ, kan du vid Niagarafallen ta del av ledig tid, njuta av en utsökt à la carte-lunch och/eller uppleva en sevärdhet. Under sommaren seglar du in i fallens dimma med tillgång till den säsongsbetonade båtturen "Voyage of the Falls". Under vintern eller när båten inte är i drift, finns de två alternativ till sevärdheter som erbjuds. Upplev "Journey Behind the Falls", en attraktion året runt som erbjuder en unik utsikt över fallen, eller återupplev en livstid av Niagaras sensationella sanna historier på Imax-biografen. Det mest populära resealternativet inkluderar uppgradering av attraktionerna och lunch. Smaka på det allra bästa av Niagara med exklusiva platser på Queen Victoria Place Restaurant och njut av en lokalt producerad a la carte-meny, tillsammans med hantverksöl från Ontario och Niagara VQA-viner.  Din rundtur avslutas med din returresa till Toronto.

Niagarafallen, Kanada: Biljett för en resa bakom fallen

5. Niagarafallen, Kanada: Biljett för en resa bakom fallen

Se de världsberömda Niagarafallen från ett unikt perspektiv med en inträdesbiljett till "Journey Behind the Falls". Stig ner 125 fot och utforska de 130 år gamla tunnlarna som är grävda genom berggrunden. Känn den dundrande vibrationen från hästskofallen innan du ser dem. Under hela din vandring under jorden hänger informationsaffischer där du får lära dig roliga fakta och information om historien och utvecklingen av de korridorer du går igenom. Ta dig upp ovanför marken till observationsdäcket vid fallens fot och njut av den hisnande utsikten över det kaskadformade vattnet. Håll dig torr när du kommer nära de mäktiga fallen med en gratis souvenirponcho. Titta genom de utsiktsportaler som är huggna rakt genom berget och som erbjuder en annan unik utsiktspunkt över fallen.

Niagara Falls, Kanada: Biljett till Skylon Tower Observation Deck

6. Niagara Falls, Kanada: Biljett till Skylon Tower Observation Deck

Boka din biljett med flexibla datum i förväg för att besöka Skylon Tower runt dina resplaner och vädret. Din biljett är giltig för inträde inom sju dagar från det bokade datumet. Året runt, under solen eller stjärnorna, njut av den bästa panoramautsikten över fallen och den omgivande staden från 236 meter ovanför Niagara Gorge. Ditt besök börjar med "Ride to the Top" i en inglasad, yttre hiss. En smidig 52-sekunders resa tar dig till toppen av tornet, redo att upptäcka sevärdheterna från observationsdäcket inomhus och utomhus. Beundra flygvyer över Horseshoe Falls, American Falls, Great Gorge och Niagara River. Under dagen kan du njuta av utsikten över Niagaras vinregion och skyskraporna i Toronto och Buffalo, när förhållandena är rätt. Besök på natten för att se Falls upplysta i en kaskad av färger och beundra den säsongsbetonade Falls Fireworks display ovanför. The Revolving Dining Room och Summit Suite Buffet erbjuder överdådiga måltidsalternativ (på egen bekostnad). Vid foten av Skylon Tower finns ett familjecenter med interaktiva spel och åkattraktioner för alla åldrar. Bläddra i shoppingområdet med ett brett utbud av specialbutiker med distinkta kanadensiska souvenirer, presentartiklar, kläder, smycken och inhemskt hantverk.

Från Toronto: Dagstur till Niagarafallen med kryssningsalternativ

7. Från Toronto: Dagstur till Niagarafallen med kryssningsalternativ

Låt Niagarafallen ta andan ur dig på denna dagsutflykt från Toronto. Du har gott om ledig tid att ta foton och njuta av stadens fantastiska attraktioner. Ta bilder av Whirlpool Rapids och behandla dig själv när du provar lönnsirap och fudge. Börja din dag med en bekväm och problemfri upphämtning från Downtown Toronto. Koppla av på en bekväm buss med facinerande berättelse om fallens historia på din resa till Niagara. Få mer genom att välja ett turnéalternativ som inkluderar en Niagara stadskryssning eller få hela paketet med genom att välja ett alternativ som inkluderar attraktionen Journey Behind the Falls, som är en 125 fot djup och 600 fot lång tunnel som når bakom fallen. Spendera 3 timmars ledig tid på att utforska Niagara Falls i din egen takt. Därefter smakar du lite lokalt tillverkad lönnsirap, åker längs Niagara Parkway och ser Sir Adam Beck Hydro Generation-station. Få möjlighet till några minnesvärda fotomöjligheter på Niagara Parkway. Avsluta din turné med ett besök i Queenston Heights för att se de historiska Battle Grounds och ta utsikt över Niagara River.

Niagarafallen, Kanada: Naturskön helikopterflygning

8. Niagarafallen, Kanada: Naturskön helikopterflygning

Boka i förväg och spara pengar — boka innan 31 augusti för att resa mellan september och november och få ett gratis foto inkluderat. Följ med på en resa för livet på denna helikopterflygning på 12 minuter. Kombinera äventyr med spektakulära vyer genom att sväva ovanför Niagara Falls. Avgå från helikopterlandningsplatsen som ligger fem minuter från centrala Niagara Falls i Kanada. Kliv ombord en Airbus H130 med plats för upp till sju passagerare. Den rymliga hytten har stora fönster för att ge den bästa panoramautsikten. Stig till skyarna och flyg över Niagara River. Lyssna på en audioguide ombord som är tillgänglig på 12 språk. Glid över floden från Whirlpool till Rainbow Bridge. Se Queen Victoria Park, Skylon Tower, American Falls och Bridal Veil Falls från ovan. Följ Hästskofallens naturliga båge och se regnbågar vart du än vänder blicken. Flyg därefter tillbaka till helikopterlandningsplatsen. På dagar med god sikt kan du se Toronto i norr och Eriesjön i söder. Landa efter en hisnande flygning på 12 minuter och fortsätt ditt äventyr i Niagara Falls.

Niagarafallen: Vandringstur, resan bakom fallen och kryssning

9. Niagarafallen: Vandringstur, resan bakom fallen och kryssning

Upplev det bästa sättet att se Niagarafallen till fots med vår vandringstur Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Du kommer inte att vilja missa detta tillfälle en gång i livet. Din roliga fyllda Niagara Falls-tur börjar med att din lokala vänliga guide möter dig utanför Skylon Tower. Medan du är där kommer du att stiga 520 fot. i en glashiss till observationsdäcket där du kommer att behandlas med en otrolig, fågelperspektiv över alla tre Niagarafallen (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls och American Falls), liksom Niagara River och omgivande område. När du är tillbaka på marken kommer du till nästa stopp där du kommer att gå ned 125 fot (ca 40 m) för att utforska grottliknande tunnlar bakom fallen på Journey Behind the Falls. Denna upplevelse är en njutning för sinnena eftersom du inte bara kommer att kunna höra fallen utan också känna dem. Tunnlarna leder till två observationsdäck, vilket ger dig det perfekta fototillfället. Efter ditt besök på Journey Behind the Falls tar vi dig ombord på båtturen Voyage To The Falls. På din kryssning kommer du att segla runt Niagaraklyftan och komma så nära fallen som möjligt. Du kan förvänta dig att känna den uppfriskande dimman på din hud under denna båttur men oroa dig inte, du kommer att förses med en återvinningsbar regnponcho. När du har avslutat din fantastiska båttur kommer din tur att avslutas och du och din guide kommer att skiljas åt.

Från Toronto: Dagstur till Niagarafallen med båtkryssning

10. Från Toronto: Dagstur till Niagarafallen med båtkryssning

Upplev en guidad tur på den kanadensiska sidan av Niagarafallen och upptäck de mäktiga vattenfallen med fantastisk utsikt. Njut av historiska kommentarer och kommentarer bakom kulisserna från din lokala och licensierade guide. Dagen börjar med gratis upphämtning från centrala hotell och platser i centrala Toronto och Mississauga och du anländer till Niagarafallen runt kl. 10.00 för att njuta av fyra timmars fritid på sommaren eller tre timmars fritid på vintern för att utforska fallen. Lägg till attraktioner i ditt resepaket för att uppleva det bästa av Niagarafallen. Ta den här turen på sommaren och ta del av Hornblower Boat Cruise, den världsberömda båtturen, som tidigare kallades Maid of the Mist. Kom nära Niagara Gorge, American Falls, Bridal Veil Falls och känn dimman från de kanadensiska Horseshoe Falls. Du kan även njuta av denna tur på vintern när båten inte är igång. Lägg till andra berömda upplevelser till din rundtur, till exempel Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Utforska Clifton Hill för solo- och familjeunderhållning med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not och en arkad. Packa en lunch för en picknick vid vattenfallen eller beställ på en lokal restaurang. Därefter åker du vidare på en naturskön tur med kommentarer längs Niagara Parkway. Stanna och ta bilder vid ikoniska attraktioner längs vägen, som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklockan och Niagara Power Station. Därefter kan du ta del av en tur och provsmakning av lönnsirap och prova kanadensiskt inspirerade godsaker som hemgjord fudge, poutine, lönnöl eller Niagaras berömda isvin. Återvänd till din ursprungliga plats i Toronto runt kl. 17.00 och njut av en hel kväll i staden med tid för middag och tid att planera ett kvällsevenemang för dig själv.

Lägg till datum

Niagarafallen

Alla aktiviteter

93 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 6

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Niagarafallen

Utforska alla

Niagarafallen: Fler aktiviteter och sevärdheter

Niagarafallen: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Niagarafallen

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 14 337 omdömen

Vilken trevlig resa! Niagarafallen är mest imponerande, vi gillade båtturen som tog oss nära det fallande vattnet. Även resan från Toronto till Niagarafallen och tillbaka var naturskön. Bernard vår förare var mycket välkomnande förklarade, mycket bra geografi, historia och politiska sammanhang runt regionen ... även på tyska! Han tog mycket väl hand om oss alla: vatten var tillgängligt för hela resan. Vi tackar Bernard så mycket för hans stora bidrag till en livsresa till Niagarafallen!

Vi ville ha ett bekvämt och smart sätt att ta sig till Niagara Falls som en del av vårt korta besök i Toronto, och detta levererades! Vi fick maximal flexibilitet eftersom vår reseguide optimerade den tid vi hade vid Niagarafallen och Niagara på sjön, samtidigt som vi snabbt visade oss de andra sevärdheterna. Jag gillade att reseguiden var informativ men inte för pratsam (och var också bevandrad i tyska också!). Rekommenderar starkt för en mindre grupptur.

En riktigt bra och informativ rundtur. Du har tillräckligt med tid för att beundra Niagarafallen och ta båtturen. Det skulle också vara möjligt att ta en helikoptertur eller besöka Skylon Tower. I detta avseende vägleddes reseledaren Bernard av deltagarnas önskemål. Bernard är verkligen en supervänlig guide som tar mycket hand om sina gäster och även kommenterar turnén på tyska! Denna turné rekommenderas verkligen starkt!!!

Det här var en så bra resa! älskade varje minut av det! Vår reseguide Bernard var mycket kunnig och hade massor av intressanta fakta på resan från Toronto till Niargra. Älskade också stoppet vid Niargra on the Lake! Niagrafallen är väl värda ett besök, övergripande upplevelse 10/10. (Bästa tipset är att ta med flip flops till båtturen!)

Guiden förklarar respektive utflyktsmål på mycket lättförståelig engelska och tyska och ger mycket användbara tips för att inte hamna i typiska turistfällor. Vi njöt verkligen av det och resan var absolut värd pengarna. Skulle jag boka igen.