Välj datum

Niagarafallen

Tillgängliga aktiviteter

67 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Niagarafallen: Fler aktiviteter och sevärdheter

Niagarafallen: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Niagarafallen

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 14 337 omdömen

Vilken trevlig resa! Niagarafallen är mest imponerande, vi gillade båtturen som tog oss nära det fallande vattnet. Även resan från Toronto till Niagarafallen och tillbaka var naturskön. Bernard vår förare var mycket välkomnande förklarade, mycket bra geografi, historia och politiska sammanhang runt regionen ... även på tyska! Han tog mycket väl hand om oss alla: vatten var tillgängligt för hela resan. Vi tackar Bernard så mycket för hans stora bidrag till en livsresa till Niagarafallen!

Vi ville ha ett bekvämt och smart sätt att ta sig till Niagara Falls som en del av vårt korta besök i Toronto, och detta levererades! Vi fick maximal flexibilitet eftersom vår reseguide optimerade den tid vi hade vid Niagarafallen och Niagara på sjön, samtidigt som vi snabbt visade oss de andra sevärdheterna. Jag gillade att reseguiden var informativ men inte för pratsam (och var också bevandrad i tyska också!). Rekommenderar starkt för en mindre grupptur.

En riktigt bra och informativ rundtur. Du har tillräckligt med tid för att beundra Niagarafallen och ta båtturen. Det skulle också vara möjligt att ta en helikoptertur eller besöka Skylon Tower. I detta avseende vägleddes reseledaren Bernard av deltagarnas önskemål. Bernard är verkligen en supervänlig guide som tar mycket hand om sina gäster och även kommenterar turnén på tyska! Denna turné rekommenderas verkligen starkt!!!

Det här var en så bra resa! älskade varje minut av det! Vår reseguide Bernard var mycket kunnig och hade massor av intressanta fakta på resan från Toronto till Niargra. Älskade också stoppet vid Niargra on the Lake! Niagrafallen är väl värda ett besök, övergripande upplevelse 10/10. (Bästa tipset är att ta med flip flops till båtturen!)

Guiden förklarar respektive utflyktsmål på mycket lättförståelig engelska och tyska och ger mycket användbara tips för att inte hamna i typiska turistfällor. Vi njöt verkligen av det och resan var absolut värd pengarna. Skulle jag boka igen.