Välj datum

Saker att göra Niagara Falls, USA

Beundra ett naturligt underverk, utforska nationalparken och ge dig ut på en båttur från den amerikanska sidan av vattenfallen.

Tillgängliga aktiviteter

  • Båtturer vid Niagarafallen
  • Niagarafallen by night
  • Utforska Niagarafallen till fots
  • Flerdagsturer från New York
53 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Niagara Falls, USA

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Niagara Falls, USA?

Vilka är de bästa inomhusaktiviteterna i Niagara Falls, USA när det regnar?

Niagara Falls, USA: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

Niagara Falls, USA: Fler aktiviteter och sevärdheter

Niagara Falls, USA: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Niagara Falls, USA

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 4 413 omdömen

Allt organiserat UTMÄRKT. Det är definitivt en smäll men jag tycker att det är VÄRT DET. Resan var väl strukturerad. Avgick kl 07:00 Punktligt stopp kl 09:00 för frukost Stopp kl 11:00 för "kissa" Stopp kl 13:00 för lunch Stopp kl 15:00 för "kissa" Framme vid vattenfallen. Allt verkligen perfekt.Guiderna, både på bussen och sedan på marken, förberedda, trevliga, tillgängliga. Vattenfallen ... Tja ... Vad kan jag säga ... Ett naturunder, verkligen spektakulärt .... Den enda "NEGATIVA NOTERINGEN" men om vi verkligen vill hitta en så var det WI-FI, på buss det fungerade MYCKET DÅLIGT. Råd, på bussen finns det eluttag men ingen USB, så gör inte som jag och kom ihåg adaptern ;)

Ricardo tour guide anlände innan tiden för upphämtning, var vänlig och glad över att träffa oss. Han hade mycket kunskap och intressanta fakta att berätta för oss. Han berättade för skämt och såg till att han fick lära känna alla resenärer efter deras nationalitet. Han var tydlig med sina instruktioner om mötetider och var han skulle träffas. Han är en kredit till ditt företag och bör ges en bonus för att marknadsföra din turné.

Lenny var den bästa reseguiden! Han visste hur man får gruppen att skratta hela tiden! Jag får ont i kinderna i slutet av turnén! Han delade så många historier och historia som vi inte skulle ha fått om vi utforskade fallen ensamma! Fallen var inget mindre än fantastiska! Tack för en så bra tid! Vi tar hem många minnen!

Turnén var välorganiserad, tillräckligt många stopp längs vägen, fallen med Maid of the Mist var en underbar upplevelse! Det är dock väldigt ansträngande 24 timmar nonstop på vägen, men det vet man i förväg. Bör göras av alla som har varit i New York tillräckligt länge!!!

Really nice trip, great guides and good value for the money!