Saker att göra i
Niagara Botanical Gardens

9 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Niagara Botanical Gardens: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Niagarafallen, Kanada: Båttur och resa bakom fallen

Niagarafallen, Kanada: Båttur och resa bakom fallen

Njut av en guidad tur på den kanadensiska sidan av Niagarafallen. Upplev de mäktiga vattenfallen med fantastisk utsikt över både American Falls och Horseshoe Falls. Se Niagarafallens kraft på nära håll ombord på Niagara City Tours båttur "Voyage to the Falls". Hör om fallens ursprung och se de amerikanska och kanadensiska kraftverken som drivs av Niagaraflodens vatten. Stanna till och beundra den vackra blomsterklockan, som består av mer än 16 000 mattväxter. Lär dig mer om Niagara Glen och Whirlpool Golf Course, och njut av fullt berättade stopp vid Whirlpool Rapids Observation Deck och Brink of the Falls. Gå sedan upp i Skylon Tower för panoramautsikt från luften och gå ner bakom fallen när du känner hur Horseshoe Falls faller ovanför dig på Journey Behind the Falls. Kryssa förbi American Falls och Bridal Veil Falls ombord på en Hornblower Niagara kryssningsbåt. Från december till april, när båtturen inte är i drift, kan du istället besöka Niagara Parks Butterfly Conservatory och attraktionen Niagara's Fury. Kliv in i en 4D-filmteater och upptäck Niagarafallens uråldriga historia i en multisensorisk simulering av den senaste istiden

Toronto: Guidad dagstur till Niagarafallen med valfri kryssning

Toronto: Guidad dagstur till Niagarafallen med valfri kryssning

Upplev en guidad tur på den kanadensiska sidan av Niagarafallen och upptäck de mäktiga vattenfallen med fantastisk utsikt. Njut av historiska kommentarer och kommentarer bakom kulisserna från din lokala och licensierade guide. Dagen börjar med gratis upphämtning från centrala hotell och platser i centrala Toronto och Mississauga och du anländer till Niagarafallen runt kl. 10.00 för att njuta av fyra timmars fritid på sommaren eller tre timmars fritid på vintern för att utforska fallen. Lägg till attraktioner i ditt resepaket för att uppleva det bästa av Niagarafallen. Ta den här turen på sommaren och ta del av Hornblower Boat Cruise, den världsberömda båtturen, som tidigare kallades Maid of the Mist. Kom nära Niagara Gorge, American Falls, Bridal Veil Falls och känn dimman från de kanadensiska Horseshoe Falls. Du kan även njuta av denna tur på vintern när båten inte är igång. Lägg till andra berömda upplevelser till din rundtur, till exempel Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Utforska Clifton Hill för solo- och familjeunderhållning med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not och en arkad. Packa en lunch för en picknick vid vattenfallen eller beställ på en lokal restaurang. Därefter åker du vidare på en naturskön tur med kommentarer längs Niagara Parkway. Stanna och ta bilder vid ikoniska attraktioner längs vägen, som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklockan och Niagara Power Station. Därefter kan du ta del av en tur och provsmakning av lönnsirap och prova kanadensiskt inspirerade godsaker som hemgjord fudge, poutine, lönnöl eller Niagaras berömda isvin. Återvänd till din ursprungliga plats i Toronto runt kl. 17.00 och njut av en hel kväll i staden med tid för middag och tid att planera ett kvällsevenemang för dig själv.

Från Toronto: Niagara Falls dagstur med båtkryssning

Från Toronto: Niagara Falls dagstur med båtkryssning

Bege dig över Niagarafallen på en tur från Toronto. Res längs den natursköna Niagara Parkway och stanna vid Floral Clock, Whirlpool Spanish Aero Car, det historiska Niagara-on-the-Lake och några natursköna stopp för bilder. Kom nära hästskofallen på Niagara City Cruises "Voyage to the Falls". På vägen får du höra om områdets historia och geografi. Efter att ha besökt flera av områdets sevärdheter går du ombord på en Niagara City Cruise för en tur till basen av Horseshoe Falls. Stanna för lunch på en valfri restaurang. Om du valde turen med lunchalternativet kan du avnjuta lunch på Sheraton on the Falls Hotel på Fallsview Restaurant med utsikt över fallen. För en naturskön biltur genom Niagarafallen med utsikt över Fort George, Brocks monument, vattenkraftverk, Niagarafloden, Wellandkanalen och pittoreska vingårdar längs de stora sjöarna - med en gratis vattenflaska som tillhandahålls - med en certifierad reseledare.

Från Toronto: Kvällstur till Niagarafallen med båtkryssning

Från Toronto: Kvällstur till Niagarafallen med båtkryssning

Upplev den ultimata bekvämligheten med vår upphämtningsservice som finns tillgänglig på alla hotell i centrala Toronto eller Toronto Pearson Airport. När du har hämtats kan du koppla av i vår klimatkontrollerade minibuss när vi ger oss ut på en resa till de hisnande Niagarafallen. Under hela resan kan du njuta av en upplysande kommentar som fördjupar sig i områdets rika historia och den avgörande roll som ursprungsbefolkningen spelade. Få insikter om varför Niagarahalvöns geografi är så unikt fängslande. När du når Niagara Whirlpool kan du förundras över det imponerande skådespelet i en av Nordamerikas mest intensiva forsar. Förbered dig sedan för ett oförglömligt äventyr när du går ombord på Hornblower för båtturen "Voyage to the Falls". Känn Niagarafallens kraft, energi och majestät på nära håll och fascineras av Horseshoe Falls enorma höjd och den enorma mängden vatten som faller från dess krönlinje. När vi reser längs den natursköna Niagara Parkway kan du bevittna kraften i Niagarafloden när den närmar sig fallen. Njut av det fridfulla landskapet på Dufferin Islands längs vägen. Vid Niagarafallen har ni tid att äta middag eller utforska de livliga attraktionerna i Clifton Hill. När skymningen sänker sig kan du se fallen lysa upp i en fascinerande färgskala. Välj vår middagstur och njut av en härlig middagsupplevelse på Sheraton on the Falls Hotel. Ät Fallsview-buffén medan du njuter av panoramautsikten över Niagarafallen som lyser upp för natten. Missa inte Niagarafallens spektakulära fyrverkerier som lyser upp natthimlen. När turen avslutas lämnar du Niagarafallen och kopplar av under resan tillbaka till Toronto, där vi släpper av dig på ditt hotell. Denna omfattande upplevelse säkerställer att du inte bara bevittnar de naturliga underverken i Niagara utan också njuter av bekvämligheten med sömlös transport och valfri middag för en verkligt oförglömlig dag.

Niagara Falls, Kanada: Inträde till Butterfly Conservatory

Niagara Falls, Kanada: Inträde till Butterfly Conservatory

Upplev magin i Butterfly Conservatory, inbäddat på Niagara Parks botaniska trädgårdar. Butterfly Conservatory ligger en kort 15-minuters bilresa från Canadian Horsehoe Falls och är lättillgängligt med WEGO-transportsystemet. Denna magiska attraktion har över 2 000 färgglada tropiska fjärilar som svävar fritt bland de slingrande stigarna under den rymliga, inglasade vinterträdgården. Din självguidade rundvandring i Butterfly Conservatory börjar med en kort, informativ videopresentation innan du är fri att utforska i din egen takt. Förundras över 45 arter av fjärilar med några från tropiska regioner runt om i världen, inklusive Costa Rica, El Salvador och Filippinerna. Upptäck det dynamiska utställningsutrymmet med pedagogisk information om fjärils livscykler, pollinatörer och mer. Vandra stigar som slingrar sig genom regnskogen, förbi en damm och vattenfall till Emergence-fönstret, där fjärilar lämnar sina puppor och förbereder sig för att ta sin första flygning.

Niagara Falls, ON: Helikoptertur med båt och Skylon Lunch

Niagara Falls, ON: Helikoptertur med båt och Skylon Lunch

Ta en guidad tur i Niagarafallen för att se det mäktiga vattenfallet från flera olika perspektiv, inklusive från himlen med en 12-minuters helikoptertur. Upplev den kanadensiska sidan av fallen, anses vara den bästa sidan för att se både American och Horseshoe Falls. / p> Flyg direkt över fallen och bubbelpoolen för att få en fågelperspektiv under en 12-minuters helikopterflygning. Beundra den dramatiska synen av denna naturliga skönhet från luften. Se sedan kraften i Niagara Falls på nära håll ombord på Voyage To The Falls Boat Tour, för besökare mellan april och november. När båtkryssningen inte fungerar kan du uppleva Niagara Fury och Butterfly Conservatory.. Ta in 360-graders utsikt från observationsdäcket på Skylon Tower och njut av en spektakulär lunch i den roterande matsalen. Avsluta med en resa bakom de ikoniska Horseshoe Falls. Turnén avslutas med din säkra återkomst till din upphämtningsplats.

Niagara Peninsula Smartphone Audio körtur

Niagara Peninsula Smartphone Audio körtur

Upplev den fängslande Niagarahalvön som aldrig förr med vår Smartphone Audio Tour! Fördjupa dig i berättelserna om tidiga pionjärer, olika lokala fauna och regionens unika geografiska egenskaper. Förvandla din natursköna biltur till en lärorik och underhållande resa, komplett med roliga triviafrågor! Denna tur integrerar sömlöst teknik med utforskning och förvandlar din smartphone till din personliga reseguide. Med hjälp av GPS synkroniseras ljudturen med bilens stereoanläggning och du kan njuta av bekvämligheten med en självguidad tur. En extra njutning är våra speciella gäströster som ger liv åt historiska karaktärer, vilket ytterligare fördjupar dig i den livfulla tapeten av halvöns förflutna. Resan tar dig genom en rad fängslande sevärdheter, var och en med sin unika berättelse. Från de imponerande Niagarafallen till de lugna vingårdarna på landsbygden berättar din guide varje plats historia och engagerar dig i områdets rika väv av upplevelser. Det är ett äventyr som går utöver sightseeing och erbjuder en uppslukande utforskning av regionens unika charm. Upplev friheten att utforska i din egen takt och få en djupare förståelse för Niagarahalvöns fängslande egenskaper. Sight-seeing är en ny tolkning av den digitala eran, en innovativ blandning av teknik och turism som förvandlar din bilresa till ett levande äventyr. Gör dig redo att ge dig ut på en resa som du kommer att minnas långt efter att du har lämnat Niagarahalvöns pittoreska landskap bakom dig. **Starta resan längs Niagara Gorge, ett skådespel av naturens kraft och skönhet. **Besök den charmiga staden Niagara-on-the-Lake, fylld med 1800-talsarkitektur och blomsterprakt. **Upptäck det tekniska underverket Welland Canal i Port Colborne ** Gå tillbaka i tiden på det historiska Chippawa Battlefield, en viktig plats från 1812 års krig. **Utforska Old Fort Erie i Fort Erie, ett stjärnformat fort från 1812 års krig **Lär dig mer om områdets kopplingar till den underjordiska järnvägen **Aventyra genom hjärtat av Ontarios vinland och förundras över regionens livliga vinodling. **Njut av en naturskön bilresa längs Niagarafloden, omgiven av frodig grönska och lugnt landskap. **Avsluta din resa med en utsikt över de majestätiska Niagarafallen

Toronto: Kvällstur till Niagarafallen med kryssning och middag

Toronto: Kvällstur till Niagarafallen med kryssning och middag

Upplev den förtrollande skönheten hos ett av Kanadas mest kända landmärken efter solnedgången med denna kvällstur till Niagarafallen. Med avgång från Toronto kan du fördjupa dig i den fascinerande atmosfären när du bevittnar de majestätiska fallen upplysta av månskenet. Ge dig ut på en resa över vattnet och bevittna Niagarafallens imponerande kraft på nära håll på en sightseeingkryssning. Njut av en härlig provsmakning av lönnsirap i Ontario, som kommer som en gratis behandling. Uppgradera din upplevelse med en utsökt middag på en charmig lokal restaurang som erbjuder en hisnande utsikt över både Horseshoe Falls och American Falls.

Tur till Niagarafallen från Toronto med Niagara Skywheel

Tur till Niagarafallen från Toronto med Niagara Skywheel

Ge dig ut på ett fängslande äventyr med vår Niagara SkyWheel Tour, där hisnande vyer och spännande höjder kombineras för en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du vill ha en romantisk kvällstur eller ett äventyr på dagen med familj och vänner, lovar vår Niagara SkyWheel Tour en enastående utsikt över Niagarafallen som kommer att göra dig vördnadsfullt inspirerad. Hisnande vyer: Njut av enastående panoramautsikt över Niagarafallen, stadsbilden och de omgivande landskapen från bekvämligheten i våra rymliga och klimatkontrollerade gondoler. Dag och natt spänning: Välj mellan en resa på dagtid för en naturskön glädje eller en kvällstur för att bevittna fallen badade i den fascinerande glöden av färgglada ljus. Bekvämt och säkert: Koppla av i våra toppmoderna gondoler som är utrustade med värme- och kylsystem, vilket garanterar en bekväm och säker upplevelse i alla väder. Informativ berättelse: Ta del av informativa berättelser som ger fascinerande insikter i Niagarafallens historia, geologi och betydelse, vilket ger ett djup till din SkyWheel-upplevelse. Exklusiva fotomöjligheter: Fånga Instagram-värdiga ögonblick med exklusiva fotomöjligheter när du stiger över fallen och skapar minnen som varar livet ut. Bekvämt läge: Vår SkyWheel Tour ligger i hjärtat av Clifton Hill och erbjuder bekväm tillgång, så att du sömlöst kan integrera detta spännande äventyr i din Niagara Falls-utforskning. Familjevänligt äventyr: SkyWheel Tour är perfekt för individer, par, familjer och grupper och är en familjevänlig aktivitet som lovar kul och spänning för alla. Tillgänglig året runt: Oavsett om du besöker Niagarafallen under sommarens livfulla färger eller vinterns lugna skönhet, är Niagara Falls SkyWheel Tour en tillgänglig och spännande upplevelse under hela året. Så, förhöj din Niagara Falls upplevelse och gå ombord på SkyWheel Tour för en fågelperspektiv över ett av världens mest fantastiska naturunderverk. Det är inte bara en åktur, det är ett äventyr ovanför fallen!

De mest populära sevärdheterna i Niagara Falls, Kanada

Att göra i Niagara Botanical Gardens

Städer i Kanada

Niagara Botanical Gardens: Fler aktiviteter och sevärdheter

Niagara Botanical Gardens: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Niagara Botanical Gardens

Samlat omdöme

4.8
(2 907 recensioner)

Yupreung ttueok halnakto motam. Om du säger att det är ett skämt blir det en hit. Återigen, jag ska gå till mitt på dagen, och jag ska gå till mitt på dagen, och jag ska ha det bra, och jag ska ha det bra . Det är inte rätt. Om du inte kommer genom att dra den kan du släppa den och gå vidare. Varför gör du det här mot mig? är det inte rätt? Flytande vatten. Det är som en Mokan från Ulleungman. Skrapa den. Det är en peso. "Jag kommer att slå den när jag slår den." Ragyu-fläcken är så varm. Lycka till. Vatten. Ttappperikyeon. Chemhommkkagong. Ppokyong mota kung. Jag ska ta mig ur bulan och jag ska ha det bra. Helvete. Vilket skämt. Knäböja. Tttpptlip.

Mitt besök i Niagarafallen var en oförglömlig upplevelse som lämnade mig i vördnad och förundran. Från det ögonblick jag fick min första skymt av de stora vattenmassorna som oavbrutet forsade över klipporna med en imponerande kraft, visste jag att det var en syn jag aldrig skulle glömma. Den råa energin och storleken på fallen var överväldigande, men samtidigt fanns det en otrolig skönhet i detta naturskådespel.

Jag gillade verkligen denna turné. Vi blev upphämtade i tid och vår guide Salvatore var fantastisk när vi berättade om området och tipsade oss när vi väl kom till de olika hållplatserna för att maximera vår upplevelse. Jag rekommenderar starkt denna turné om du har en dag och vill se Niagrafallen och inte vill göra den långa bilresan från Toronto.

Det är bekvämt eftersom de hämtar och släpper av dig, men guiden fokuserar mycket på att prata om själva dammarna och tekniska detaljer som slösar tid på att njuta av den naturliga skönheten i fallen, vilket talar för sig självt. Du måste också gå långa sträckor från där de släpper av dig till köpcentrumen.

Vi kände att vi hade tillräckligt med tid att se oss omkring och utforska fallen. "Bio-rasterna" under hela dagen var perfekt arrangerade för att passa också. Så vi hade en bra dag ute! Tack! PS: Lönnsirapsstoppet hade varit ganska informativt - kom ihåg: du behöver inte köpa något! ;-)