1. USA
 2. New York (delstat)
 3. New York
 4. Times Square

The RIDE: Mobil teaterbuss i New York City

Produkt-ID: 265117
Visa galleri
På grund av Covid-19 är det möjligt att vissa turer, attraktioner och platser håller stängt temporärt. För info om New York States reseregler rörande Covid-19, gå till: coronavirus.health.ny.gov
Upplev The RIDE i New York, en unik show som är lika mycket en teaterföreställning som en uppslukande stadsrundtur. Se spektakulära föreställningar och klassiska New York-sevärdheter från den högteknologiska mobila teaterbussen.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd 75 minuter
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska

Välj deltagare och datum:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av en äkta city-show-rundtur med underhållning i Broadway-stil framför Grand Central, Central Park, 42nd St. och mer
 • Upplev en busstur i New York som förvandlar staden till en scen
 • Interagera med staden via toppmodern ljud- och bildteknik
Beskrivning
När New Yorks entreprenörer och kreativa typer förenar sina krafter blir följderna ultramodern underhållning i form av en 13 meter lång buss med arenasittplatser, surroundljud och gatuföreställningar. Åk på denna interaktiva busstur som varar i 1 timme och 15 minuter och se New York ur ett helt unikt perspektiv.

Den förvandlar New Yorks gator till en scen och sammanför underhållning och turism för att skapa en stadsupplevelse som alla kan njuta av, turister såväl som stadens lokalinvånare. The Ride åker genom New York och bjuder på föreställningar framför sevärdheter, såsom Grand Central, 42nd Street, Central Park och mycket mer. Det är Broadway utan begränsningen av en stillastående teater och en busstur med en teatralisk twist.

Var och en av de mobila teatrarna har tre rader av arenasittplatser och den bästa ljud- och bildtekniken, inklusive högtalare som för ljuden från bussen ut på gatan så att passagerarna kan interagera med staden utanför.

The RIDE finns även i japanska på tredje torsdagen i varje månad och på spanska den första torsdagen i varje månad - båda går kl. 19:15 och 20:45. Medan The RIDE:s uppträdanden och videor fortfarande sker på engelska så kommer dessa turer även att översättas till japanska eller spanska av en av våra två underhållande värdar.
Inkluderar
 • Busstur i 1 timme och 15 minuter
 • Två underhållande värdar
 • Exklusiva liveframträdanden på trottoarerna i New York
 • Bokningsavgifter
 • Skatt (moms)
Exklusive
 • Dricks
 • Upphämtning och avlämning vid hotell

Förberedelse

Mötesplats

Gå på bussen på 42nd Street, öster om 8th Avenue, framför den mexikanska restaurangen Chevy’s. 259 W. 42nd Street, New York, NY 10036

Öppna i Google Maps ⟶

Från 576 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,4 / 5
baserat på 232 omdömen
Översikt
Service
4,4/5
Organisering
4,2/5
Valuta för pengarna
4,0/5
Säkerhet
4,6/5

Arrangeras av