New York
Teater

Teater
59 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade New York Teater

NYC: Upplevelse med biljett till SUMMIT i One Vanderbilt

NYC: Upplevelse med biljett till SUMMIT i One Vanderbilt

Besök SUMMIT, som ligger högst upp i det ikoniska moderna landmärket One Vanderbilt. Upptäck en plats som förändrar vårt förhållande till städer, miljön och oss själva genom uppslukande, multisensoriska upplevelser. Gå till Grand Central Terminals huvudhall för att lära dig historien bakom dess tillkomst. Lär dig allt om en attraktion som har utformats med avsikt att överskrida vardagen och ta del av rymden på ett fascinerande nytt sätt. Börja med en sensoriskt stimulerande hissresa till 91:a våningen. Låt dig förflyttas in i SUMMIT AIR, ett nytt sätt att se och interagera med rymden, designat av Kenzo Digital. AIR har två våningar med speglar från golv till tak och erbjuder ett nytt perspektiv när Manhattans skyline reflekteras runt omkring dig. Testa sedan dina gränser på SUMMIT LEVITATION och känn adrenalinet pumpa när du går ut över staden på två glasplattformar 325 meter ovan Madison Avenue. Se din bild sväva i molnen på en multimediaskärm och få kontakt med din lekfulla sida i AFFINITY-rummet med silverballong. När du når den 93:e våningen kan du njuta av vyerna över New York och höra alla dess ljud, från en utsiktsplats utomhus. Om du vill uppleva ett mer intimt och vuxenanpassat besök kan du välja att besöka SUMMIT på Air at Night. Besökarna har då tillgång till alla attraktionens områden, samt en LED-show med tillhörande livlig musik och cocktails att köpa i baren på 93:e våningen.

NYC: Inträdesbiljett till Edge Observation Deck

NYC: Inträdesbiljett till Edge Observation Deck

Skaffa inträdesbiljetter till Edge i New York och upptäck dess fascinerande arkitektur, tekniska innovationer och ingenjörskonst, medan du svävar 325 meter ovan marken. Njut av känslan av att sväva i himlen och beundra hela Manhattans stadssilhuett från Edges unika utsiktsplats, belägen på västra sidan av Midtown Manhattan. Inled ditt besök på våning fyra av The Shops at Hudson Yards. Här kommer du att få se en djupgående multimediautställning som förklarar mer om byggandes konstruktion, design och hållbarhetskoncept. Fortsätt sedan 325 meter upp till observationsdäcket och sedan ut 25 meter i tomma luften på glasdäcket Outdoor Sky Deck. Här är de ramlösa glasväggarna vinklade utåt på ett sätt som låter dig känna spänningen när du lutar dig ut över den livliga staden nedan. Ställ dig sedan på glasgolvet och titta ner över 100 våningar på de vimlande gatorna under dig. Edges yttersta punkt kallas The Eastern Point och här finns det bara rum för en person i taget. Ställ dig där omgiven endast av glas, luft och himmel och upplev en vy som inte liknar något du har sett förut. Det övre däcket har också Skyline Steps, där du kan se ut över glaspanelernas topp och förbi däckets kant. Slå dig ner och häng mitt ute i luften med dina vänner och din familj. Du kan också välja att gå in och ta ett glas champagne eller en signaturcocktail i Champagne Bar. På vägen ut får du inte missa att besöka Hudson Yards Vessel. Besök en restaurang eller shoppa lite på The Shops and Restaurants at Hudson Yards.

NYC: Tidsbestämd inträdesbiljett till 9/11 Memorial Museum

NYC: Tidsbestämd inträdesbiljett till 9/11 Memorial Museum

Ha fördel av kontaktlöst inträde till National September 11 Memorial & Museum med din förbetalda och tidsbestämda biljett. Du får gratis tillgång till 9/11 Memorial, Survival Tree och Memorial Glades 9/11 Museum Museet visar upp över 10 000 monumentala artefakter med kopplingar till händelserna den 11 september och består av tre permanenta utställningssektioner: •- Den historiska utställningen har tre sektioner: Den 11 september, före 11 september och efter 11 september.De berättar historien om vad som hände den 11 september, inklusive händelserna vid World Trade Center, Pentagon och berättelsen om Flight 93.  •- Minnesutställningen, som heter In Memoriam, hedrar de som förgicks den 11 september 2001 och 26 februari 1993 och erbjuder besökarna möjligheten att lära känna de män, kvinnor och barn som dog. •- The Foundation Hall är ett enormt rum där du hittar både The Last Column och The Slurry Wall.  THE 9/11 MEMORIAL (gratis inträde) National September 11 Memorial är en hyllning till de nästan 3 000 personer som dödades i terrorattackerna den 11 september 2001 vid World Trade Center och Pentagon samt de sex personer som dödades i bombningen av World Trade Center i februari 1993.  Minnesplatsens reflekterande tvillingpooler är nästan ett tunnland stort och ståtar med Nordamerikas största konstgjorda vattenfall. Minnespoolerna är belägna på exakt samma plats där tvillingtornen stod före terrordådet. Namnen på varje person som dog under attackerna 2001 och 1993 finns inristade i bronspanelerna som kantar poolerna.

New York City: Empire State Building – entrébiljetter med köföreträde

New York City: Empire State Building – entrébiljetter med köföreträde

Du kan välja mellan en biljett med standardentré till 86:e våningens observationsdäck eller en kombinationsbiljett som också ger dig tillgång till den nyrenoverade 102:a våningen, med fönster från golv till tak. Uppgradera din upplevelse med en expressbiljett för att hoppa över de långa köerna. Den nya upplevelsen i Empire State Building ger dig tillträde till det legendariska landmärket i New York. Sväva 320 meter över marken, med utsikt över New York i 360 grader. Du får även se  den stora trappan med en tvåvåningsmodell av byggnaden och interaktiva gallerier, som tar med dig på en fantastisk resa från byggnadens konstruktion till dess nuvarande plats i populärkulturen. Utforska utställningar om 1920-talet, konstruktionen, invigningsdagen, Modern Marvels, Otis-hissarna, världens mest berömda byggnad, King Kong och kändisar. På 80:e våningen finns också en rad spännande konstutställningar. Missa inte byggnadens ikoniska art déco-lobby mot Fifth Avenue. Observationsdäcket på Empire State Buildings 86:e våning  är den högst belägna utkiksplatsen under bar himmel i New York, och är utrustad med värmesystem för att hålla kylan borta. Empire State Building erbjuder mer än bara en spektakulär utsikt, det är USA:s mest Instagrammade landmärke. I inträdet ingår också en ny multimediaupplevelse på nio språk som du kan ladda ner. Appen innehåller videor, bildgallerier, frågelekar och kartor som visar platser av intresse. Missa inte byggnadens ikoniska lobby när du går ut från den magnifika byggnaden.

New York City: Frihetsgudinnan & Ellis Island med färja

New York City: Frihetsgudinnan & Ellis Island med färja

Hoppa ombord på färjan och ta del av en självguidad tur av både Frihetsgudinnan och Ellis Island från New Jersey. Besök Liberty Island med Frihetsgudinnan, utforska Ellis Island Immigration Museum och lär dig fascinerande fakta under resans gång. Börja din upplevelse med att åka från Liberty State Park, som ligger i Jersey City, NJ, och är lätt att nå med bil. Gå direkt förbi biljettkön med din förbokade biljett när du kommer till mötesplatsen. Stig ombord på färjan och se de imponerande utsikterna över Frihetsgudinnan och New York Citys skyline. Var god notera färjans returtider för att kunna planera din dag. Din biljett ger dig tillgång till två olika attraktioner: Ellis Island och Liberty Island (med Frihetsgudinnan). När du anländer till Ellis Island kan du hämta ut du din flerspråkiga audioguide på Immigration Museum. Fortsätt sedan vidare för att utforska platsen som var Amerikas mest trafikerade immigrationsstation i över 62 år. Miljontals människor från hela världen har passerat härigenom, med förhoppningen om att skapa ett nytt liv för sig själva och sina familjer i Amerika. Med tillgång till American Family Immigration History Centers register kan du gå igenom alla passagerarlistor över skeppen som anlände till Ellis Island. Dra nytta av denna unika upplevelse om du vill forska om din familjs historia. När du är redo att utforska Liberty Island lämnar du tillbaka din audioguide och återvänder till färjan. Vid ankomsten kan du hämta upp din flerspråkiga audioguide för att börja utforska Frihetsgudinnans historia. Barn har också möjligheten att njuta av en speciell berättelse med denna självguidade tur. När du är klar återvänder du till färjan och beger dig sedan tillbaka till din utgångspunkt.

New York City: Biljett till American Museum of Natural History

New York City: Biljett till American Museum of Natural History

Njut av en dag med familjevänliga aktiviteter på American Museum of Natural History i New York City. Museet ligger mitt emot Central Park och här finns över 32 miljoner exemplar. Dra nytta av inträde hela dagen och använd möjligheten att uppgradera din allmänna inträdesbiljett för att inkludera specialutställningar. Utforska alla permanenta utställningar samt Rose Center for Earth and Space. Vandra runt i 45 museihallar och lär dig mer om dinosaurier och diamanter, och allt däremellan. Det nya Richard Gilder Center for Science, Education, and Innovation är ett otroligt tillskott till museet, med toppmoderna utställningar och uppslukande upplevelser som är perfekta för alla åldrar. Du kan utforska universums mysterier i planetariet, resa genom tiden i Hall of Biodiversity och möta några av världens största och mest otroliga varelser i Milstein Hall of Ocean Life. När du vandrar genom museet förflyttas du till olika världar och tidsepoker, från havets djup till rymdens vidsträckta vidder. Du kan lära dig om de gamla civilisationerna i Egypten och Grekland, förundras över de fantastiska ädelstenarna och mineralerna i Morgan Memorial Hall of Gems och upptäcka den fascinerande insektsvärlden i Butterfly Conservatory. Håll utkik efter det ikoniska Tyrannosaurus Rex-skelettet och Påsköns huvud som inspirerade karaktärerna i filmen "Natt på museet". Anslut till museets WiFi och ladda ner den kostnadsfria Explorer-appen till din smartphone. Appen erbjuder turn-by-turn-navigering, berättelser bakom kulisserna om utställningar, frågesporter och mycket mer. Se utställningens höjdpunkter i din egen takt med museets självguidade rundturer i populära samlingar. Särskilda utställningar Davis Family fjärilsvivarium: Njut av utställningen som pågår året runt och umgås med upp till 1 000 fritt flygande fjärilar - och kanske till och med uppleva att en fjäril landar på dig! The Secret World of Elephants öppnar den 13 november 2023 och utforskar elefanternas utveckling, deras politiska och kulturella betydelse och inspirerande insatser för att övervinna hot mot överlevnad. Tillgänglig med biljettypen Allmän entré + en biljett. Grounded by our Roots öppnar den 4 april 2024, en ny utställning i Northwest Coast Halls roterande galleri för samtida konst med extraordinära verk av lovande urfolkskonstnärer som hämtar inspiration från sina kulturella traditioner. Ingår i allmän entré. Film på storbildsskärm Till och med 31 mars: Blå valar: Return of the Giants, berättad av skådespelaren Andy Serkis, tar tittarna med på en resa in i blåvalarnas värld, en art som återvänder från randen av utrotning på en massiv 40 fot hög och 60 fot hög filmduk. Från 1 april till 31 december: Sjölejon: Life by a Whisker, dyk in i världen hos en sällsynt australiensisk sjölejonunge - och träffa de människor som försöker rädda hennes art på den gigantiska filmduken

NYC: Biljett till observationsdäcket på Top of the Rock

NYC: Biljett till observationsdäcket på Top of the Rock

Ta del av ett 360-graders panorama över New York från 850 fot (260 m) upp i luften på Top of the Rock. Utforska 9 500 kvadratmeter fri utsiktsyta utomhus, den största av alla observatorier i New York. Ta in landskapet på dagen, se solnedgången eller beundra staden som glittrar på natten från nya höjder. När du anländer till 30 Rockefeller Center, ta dig tid att beundra den fantastiska, skimrande Swarovski-ljuskronan på väg till mezzaninplanet. Ta hissarna upp till toppen på mindre än 1 minut. Utforska 2 våningar med stora visningsområden både inomhus och utomhus. Avsluta ditt besök med en hisnande utsikt över Central Park, Empire State Building, downtown Manhattan, One World Trade Center och flera broar från det helt öppna utomhusdäcket på 70:e våningen.

New York: CityPASS® med biljetter till 5 toppattraktioner

New York: CityPASS® med biljetter till 5 toppattraktioner

På besök i New York City? Upplev 5 måste-se-attraktioner, handplockade och paketerade tillsammans till en 40% besparing, med New York CityPASS®-biljetter. Lägg mindre tid på planering och mer tid på att utforska. Besök attraktionerna i din egen takt, i valfri ordning. Giltigt i 9 dagar i följd inklusive den första användningsdagen. Köp online för omedelbar mobil leverans. Få inträde till 5 attraktioner. Inkluderar: -Empire State Building Observatory- AM/PM Experience, inklusive inträde till 86th Floor Observatory och inträde till 2nd Floor Museum, plus bonus samma kväll för allmän inträde -American Museum of Natural History- Inträde till permanenta museihallar, inklusive över 40 gallerier, plus ett val av en biljettförsedd utställning, Davis Family Butterfly Vivarium, film på storbildsskärm eller Hayden Planetarium Space Show (baserat på tillgänglighet; Invisible Worlds ingår inte) Välj dessutom 3 av följande: -Top of The Rock® Observation Deck- Allmän entré -Färjetransport till Frihetsgudinnan och Ellis Island- Allmän biljett för en Statue City Cruises färjetransport till och från Liberty Island och Ellis Island, audioguider och inträde till Statue of Liberty Museum och Ellis Island National Museum of Immigration (Crown Tickets och Pedestal Access ingår ej) -9/11 Memorial & Museum - Allmän entré -Circle Line Sightseeing Cruises- En regelbundet schemalagd Landmarks Cruise, Liberty Midtown Cruise eller Liberty Super Express Cruise (kolla circleline.com för aktuella scheman) -Intrepid Museum- Allmän entré, inklusive Space Shuttle Pavilion, ubåten Growler, den uppslukande Kamikaze-upplevelsen och alla tillfälliga utställningar -Guggenheim Museum- Allmän entré till Guggenheims samling och specialutställningar, plus en gratis digital guide (nås via personlig mobil enhet) Planera din resa: Besök my.citypass.com för att göra bokningar (om det behövs), få tillgång till biljetter och se attraktionsdetaljer.

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Inträdesbiljett

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Inträdesbiljett

Förboka din entré och skippa biljettkassan för att njuta av New York Citys Museum of Modern Art (MoMA), ett av världens mest besökta konstmuseer. MoMA erbjuder en panoramautsikt över modern och samtida konst, från 1880-talets innovativa europeiska måleri och skulptur till dagens film, design och performancekonst. Sex våningar av konstgallerier i Midtown Manhattan inkluderar höjdpunkter som Monet's Water Lilies, Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dance (I), och Warhol's Campbell's Soup Cans, liksom samtida arbete av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei, och många andra. Aktuella utställningar: Att skapa modernitet: Design i Latinamerika 1940-1980, till och med 22 september Joan Jonas: Good Night Good Morning, till och med 6 juli Kommande utställningar: Kathe Kollwitz, visas 31 mars till 20 juli LaToya Ruby Frazier, visas 12 maj till 7 september Använd MoMA-appen eller mobilwebbplatsen för att lyssna på gratis ljudguider som du kan ladda ner till din mobila enhet. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela museet. Besökare kan också njuta av fantastiska mat- och shoppingalternativ. Tre restauranger finns tillgängliga, inklusive The Modern, som har två Michelinstjärnor. MoMA Design Store erbjuder ett brett urval av böcker, designföremål, smycken, möbler, kläder och mycket mer.

New York: Explorer Pass med biljetter till 90+ attraktioner

New York: Explorer Pass med biljetter till 90+ attraktioner

Utforska ikoniska New York med Go City till ett lågt förbetalt pris. Med ett urval av över 90 måste-se NYC-attraktioner, museer och turer kan du spara upp till 50% * jämfört med att köpa separata attraktionsbiljetter. Designa ditt eget New York-äventyr med tillgång till de mest populära attraktionerna på ett lättanvänt digitalt pass. Bland alternativen finns färjan till Frihetsgudinnan, 9/11 Memorial, Empire State Building, EDGE och många fler. Välj mellan ett 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, 7- eller 10-valspass, bläddra i guiden eller Go City-appen för att planera din resväg och kontrollera inträdeskrav. Om du skannar ditt pass vid ingången eller biljettkontoret till en attraktion (eller rundtur) för första gången aktiveras det. Du har sedan 60 dagar på dig att använda de återstående val du köpt. Ditt pass innehåller också specialförmåner som rabatter i presentbutiker eller en gratis audioguide på utvalda attraktioner, vilket hjälper dig att få ut det mesta av din New York-resa och spara ännu mer på vägen. De New York-attraktioner du kan välja inkluderar: Museer och gallerier - Amerikanska museet för naturhistoria - Minnesmärke och museum för 11 september - Museum för modern konst (MoMA) - Intrepid Museum - Guggenheim-museet - Whitney Museum för amerikansk konst - Fotografiska New York - Museum för sex - Museum för staden New York Upplevelser - Empire State Building - Toppen av berget - Observatoriet One World - Kanten - Cykeluthyrning i Central Park - Rise NY - Workshop på 9/11-museet: Praktisk 9/11-tur - SPYSCAPE - Madame Tussauds - Harlem Jazz Series - Surrey cykeluthyrning Governors Island - Cykeluthyrning Brooklyn Bridge med Unlimited Biking - Biljetter till New York Yankees-spel Turer och kryssningar - Rockefeller Center rundtur - Big Bus New York Hop-on Hop-off: 1-dagars klassisk rundtur - Best of NYC kryssning: Sightseeing med Circle Line - Färja till Frihetsgudinnan och Ellis Island - RIDEN - Harbor Lights-kryssning: Sightseeing med Circle Line - NYC Landmärken kryssning: Sightseeing med Circle Line - Central Park cykeltur - Madison Square Garden All Access-tur - Upplevelse av Radio City Music Hall - Greenwhich Village vid nattvandring - Rundtur i St Patrick's Cathedral med Express Entry - Graffiti och gatukonst Rundvandring i Brooklyn - Frihetsgudinnans hemligheter & Ellis Island stadsvandring - Broadway och Times Square till fots - Central Park TV- och filmvandring - Rundvandring på Yankee Stadium - Rundvandring på Wall Street - Katakomber i skenet av levande ljus - Rundvandring om Pride - NYC TV & Film bussrundtur - Toppen av Highline och Hudson Yards Tour - Rundvandring i kvarteret Brooklyn Bridge & DUMBO - Rundvandring i Chinatown - High Line - Chelsea - Meatpacking rundtur - Rundvandring i Lilla Italien - Vandring i Greenwich Village - Best of Brooklyn stadsvandring i Williamsburg - Woodbury Common bussrundtur (tur och retur + VIP-kuponghäfte) - Harry Potter och de fantastiska odjuren stadsvandring Mat och dryck - Mat till fots-turer *Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go Citys webbplats.

Sevärdheter du inte bör missa

New York

New York

Våra mest rekommenderade New York Teater

NYC: Upplevelse med biljett till SUMMIT i One Vanderbilt

NYC: Upplevelse med biljett till SUMMIT i One Vanderbilt

Besök SUMMIT, som ligger högst upp i det ikoniska moderna landmärket One Vanderbilt. Upptäck en plats som förändrar vårt förhållande till städer, miljön och oss själva genom uppslukande, multisensoriska upplevelser. Gå till Grand Central Terminals huvudhall för att lära dig historien bakom dess tillkomst. Lär dig allt om en attraktion som har utformats med avsikt att överskrida vardagen och ta del av rymden på ett fascinerande nytt sätt. Börja med en sensoriskt stimulerande hissresa till 91:a våningen. Låt dig förflyttas in i SUMMIT AIR, ett nytt sätt att se och interagera med rymden, designat av Kenzo Digital. AIR har två våningar med speglar från golv till tak och erbjuder ett nytt perspektiv när Manhattans skyline reflekteras runt omkring dig. Testa sedan dina gränser på SUMMIT LEVITATION och känn adrenalinet pumpa när du går ut över staden på två glasplattformar 325 meter ovan Madison Avenue. Se din bild sväva i molnen på en multimediaskärm och få kontakt med din lekfulla sida i AFFINITY-rummet med silverballong. När du når den 93:e våningen kan du njuta av vyerna över New York och höra alla dess ljud, från en utsiktsplats utomhus. Om du vill uppleva ett mer intimt och vuxenanpassat besök kan du välja att besöka SUMMIT på Air at Night. Besökarna har då tillgång till alla attraktionens områden, samt en LED-show med tillhörande livlig musik och cocktails att köpa i baren på 93:e våningen.

NYC: Inträdesbiljett till Edge Observation Deck

NYC: Inträdesbiljett till Edge Observation Deck

Skaffa inträdesbiljetter till Edge i New York och upptäck dess fascinerande arkitektur, tekniska innovationer och ingenjörskonst, medan du svävar 325 meter ovan marken. Njut av känslan av att sväva i himlen och beundra hela Manhattans stadssilhuett från Edges unika utsiktsplats, belägen på västra sidan av Midtown Manhattan. Inled ditt besök på våning fyra av The Shops at Hudson Yards. Här kommer du att få se en djupgående multimediautställning som förklarar mer om byggandes konstruktion, design och hållbarhetskoncept. Fortsätt sedan 325 meter upp till observationsdäcket och sedan ut 25 meter i tomma luften på glasdäcket Outdoor Sky Deck. Här är de ramlösa glasväggarna vinklade utåt på ett sätt som låter dig känna spänningen när du lutar dig ut över den livliga staden nedan. Ställ dig sedan på glasgolvet och titta ner över 100 våningar på de vimlande gatorna under dig. Edges yttersta punkt kallas The Eastern Point och här finns det bara rum för en person i taget. Ställ dig där omgiven endast av glas, luft och himmel och upplev en vy som inte liknar något du har sett förut. Det övre däcket har också Skyline Steps, där du kan se ut över glaspanelernas topp och förbi däckets kant. Slå dig ner och häng mitt ute i luften med dina vänner och din familj. Du kan också välja att gå in och ta ett glas champagne eller en signaturcocktail i Champagne Bar. På vägen ut får du inte missa att besöka Hudson Yards Vessel. Besök en restaurang eller shoppa lite på The Shops and Restaurants at Hudson Yards.

NYC: Tidsbestämd inträdesbiljett till 9/11 Memorial Museum

NYC: Tidsbestämd inträdesbiljett till 9/11 Memorial Museum

Ha fördel av kontaktlöst inträde till National September 11 Memorial & Museum med din förbetalda och tidsbestämda biljett. Du får gratis tillgång till 9/11 Memorial, Survival Tree och Memorial Glades 9/11 Museum Museet visar upp över 10 000 monumentala artefakter med kopplingar till händelserna den 11 september och består av tre permanenta utställningssektioner: •- Den historiska utställningen har tre sektioner: Den 11 september, före 11 september och efter 11 september.De berättar historien om vad som hände den 11 september, inklusive händelserna vid World Trade Center, Pentagon och berättelsen om Flight 93.  •- Minnesutställningen, som heter In Memoriam, hedrar de som förgicks den 11 september 2001 och 26 februari 1993 och erbjuder besökarna möjligheten att lära känna de män, kvinnor och barn som dog. •- The Foundation Hall är ett enormt rum där du hittar både The Last Column och The Slurry Wall.  THE 9/11 MEMORIAL (gratis inträde) National September 11 Memorial är en hyllning till de nästan 3 000 personer som dödades i terrorattackerna den 11 september 2001 vid World Trade Center och Pentagon samt de sex personer som dödades i bombningen av World Trade Center i februari 1993.  Minnesplatsens reflekterande tvillingpooler är nästan ett tunnland stort och ståtar med Nordamerikas största konstgjorda vattenfall. Minnespoolerna är belägna på exakt samma plats där tvillingtornen stod före terrordådet. Namnen på varje person som dog under attackerna 2001 och 1993 finns inristade i bronspanelerna som kantar poolerna.

New York City: Empire State Building – entrébiljetter med köföreträde

New York City: Empire State Building – entrébiljetter med köföreträde

Du kan välja mellan en biljett med standardentré till 86:e våningens observationsdäck eller en kombinationsbiljett som också ger dig tillgång till den nyrenoverade 102:a våningen, med fönster från golv till tak. Uppgradera din upplevelse med en expressbiljett för att hoppa över de långa köerna. Den nya upplevelsen i Empire State Building ger dig tillträde till det legendariska landmärket i New York. Sväva 320 meter över marken, med utsikt över New York i 360 grader. Du får även se  den stora trappan med en tvåvåningsmodell av byggnaden och interaktiva gallerier, som tar med dig på en fantastisk resa från byggnadens konstruktion till dess nuvarande plats i populärkulturen. Utforska utställningar om 1920-talet, konstruktionen, invigningsdagen, Modern Marvels, Otis-hissarna, världens mest berömda byggnad, King Kong och kändisar. På 80:e våningen finns också en rad spännande konstutställningar. Missa inte byggnadens ikoniska art déco-lobby mot Fifth Avenue. Observationsdäcket på Empire State Buildings 86:e våning  är den högst belägna utkiksplatsen under bar himmel i New York, och är utrustad med värmesystem för att hålla kylan borta. Empire State Building erbjuder mer än bara en spektakulär utsikt, det är USA:s mest Instagrammade landmärke. I inträdet ingår också en ny multimediaupplevelse på nio språk som du kan ladda ner. Appen innehåller videor, bildgallerier, frågelekar och kartor som visar platser av intresse. Missa inte byggnadens ikoniska lobby när du går ut från den magnifika byggnaden.

New York City: Frihetsgudinnan & Ellis Island med färja

New York City: Frihetsgudinnan & Ellis Island med färja

Hoppa ombord på färjan och ta del av en självguidad tur av både Frihetsgudinnan och Ellis Island från New Jersey. Besök Liberty Island med Frihetsgudinnan, utforska Ellis Island Immigration Museum och lär dig fascinerande fakta under resans gång. Börja din upplevelse med att åka från Liberty State Park, som ligger i Jersey City, NJ, och är lätt att nå med bil. Gå direkt förbi biljettkön med din förbokade biljett när du kommer till mötesplatsen. Stig ombord på färjan och se de imponerande utsikterna över Frihetsgudinnan och New York Citys skyline. Var god notera färjans returtider för att kunna planera din dag. Din biljett ger dig tillgång till två olika attraktioner: Ellis Island och Liberty Island (med Frihetsgudinnan). När du anländer till Ellis Island kan du hämta ut du din flerspråkiga audioguide på Immigration Museum. Fortsätt sedan vidare för att utforska platsen som var Amerikas mest trafikerade immigrationsstation i över 62 år. Miljontals människor från hela världen har passerat härigenom, med förhoppningen om att skapa ett nytt liv för sig själva och sina familjer i Amerika. Med tillgång till American Family Immigration History Centers register kan du gå igenom alla passagerarlistor över skeppen som anlände till Ellis Island. Dra nytta av denna unika upplevelse om du vill forska om din familjs historia. När du är redo att utforska Liberty Island lämnar du tillbaka din audioguide och återvänder till färjan. Vid ankomsten kan du hämta upp din flerspråkiga audioguide för att börja utforska Frihetsgudinnans historia. Barn har också möjligheten att njuta av en speciell berättelse med denna självguidade tur. När du är klar återvänder du till färjan och beger dig sedan tillbaka till din utgångspunkt.

New York City: Biljett till American Museum of Natural History

New York City: Biljett till American Museum of Natural History

Njut av en dag med familjevänliga aktiviteter på American Museum of Natural History i New York City. Museet ligger mitt emot Central Park och här finns över 32 miljoner exemplar. Dra nytta av inträde hela dagen och använd möjligheten att uppgradera din allmänna inträdesbiljett för att inkludera specialutställningar. Utforska alla permanenta utställningar samt Rose Center for Earth and Space. Vandra runt i 45 museihallar och lär dig mer om dinosaurier och diamanter, och allt däremellan. Det nya Richard Gilder Center for Science, Education, and Innovation är ett otroligt tillskott till museet, med toppmoderna utställningar och uppslukande upplevelser som är perfekta för alla åldrar. Du kan utforska universums mysterier i planetariet, resa genom tiden i Hall of Biodiversity och möta några av världens största och mest otroliga varelser i Milstein Hall of Ocean Life. När du vandrar genom museet förflyttas du till olika världar och tidsepoker, från havets djup till rymdens vidsträckta vidder. Du kan lära dig om de gamla civilisationerna i Egypten och Grekland, förundras över de fantastiska ädelstenarna och mineralerna i Morgan Memorial Hall of Gems och upptäcka den fascinerande insektsvärlden i Butterfly Conservatory. Håll utkik efter det ikoniska Tyrannosaurus Rex-skelettet och Påsköns huvud som inspirerade karaktärerna i filmen "Natt på museet". Anslut till museets WiFi och ladda ner den kostnadsfria Explorer-appen till din smartphone. Appen erbjuder turn-by-turn-navigering, berättelser bakom kulisserna om utställningar, frågesporter och mycket mer. Se utställningens höjdpunkter i din egen takt med museets självguidade rundturer i populära samlingar. Särskilda utställningar Davis Family fjärilsvivarium: Njut av utställningen som pågår året runt och umgås med upp till 1 000 fritt flygande fjärilar - och kanske till och med uppleva att en fjäril landar på dig! The Secret World of Elephants öppnar den 13 november 2023 och utforskar elefanternas utveckling, deras politiska och kulturella betydelse och inspirerande insatser för att övervinna hot mot överlevnad. Tillgänglig med biljettypen Allmän entré + en biljett. Grounded by our Roots öppnar den 4 april 2024, en ny utställning i Northwest Coast Halls roterande galleri för samtida konst med extraordinära verk av lovande urfolkskonstnärer som hämtar inspiration från sina kulturella traditioner. Ingår i allmän entré. Film på storbildsskärm Till och med 31 mars: Blå valar: Return of the Giants, berättad av skådespelaren Andy Serkis, tar tittarna med på en resa in i blåvalarnas värld, en art som återvänder från randen av utrotning på en massiv 40 fot hög och 60 fot hög filmduk. Från 1 april till 31 december: Sjölejon: Life by a Whisker, dyk in i världen hos en sällsynt australiensisk sjölejonunge - och träffa de människor som försöker rädda hennes art på den gigantiska filmduken

NYC: Biljett till observationsdäcket på Top of the Rock

NYC: Biljett till observationsdäcket på Top of the Rock

Ta del av ett 360-graders panorama över New York från 850 fot (260 m) upp i luften på Top of the Rock. Utforska 9 500 kvadratmeter fri utsiktsyta utomhus, den största av alla observatorier i New York. Ta in landskapet på dagen, se solnedgången eller beundra staden som glittrar på natten från nya höjder. När du anländer till 30 Rockefeller Center, ta dig tid att beundra den fantastiska, skimrande Swarovski-ljuskronan på väg till mezzaninplanet. Ta hissarna upp till toppen på mindre än 1 minut. Utforska 2 våningar med stora visningsområden både inomhus och utomhus. Avsluta ditt besök med en hisnande utsikt över Central Park, Empire State Building, downtown Manhattan, One World Trade Center och flera broar från det helt öppna utomhusdäcket på 70:e våningen.

New York: CityPASS® med biljetter till 5 toppattraktioner

New York: CityPASS® med biljetter till 5 toppattraktioner

På besök i New York City? Upplev 5 måste-se-attraktioner, handplockade och paketerade tillsammans till en 40% besparing, med New York CityPASS®-biljetter. Lägg mindre tid på planering och mer tid på att utforska. Besök attraktionerna i din egen takt, i valfri ordning. Giltigt i 9 dagar i följd inklusive den första användningsdagen. Köp online för omedelbar mobil leverans. Få inträde till 5 attraktioner. Inkluderar: -Empire State Building Observatory- AM/PM Experience, inklusive inträde till 86th Floor Observatory och inträde till 2nd Floor Museum, plus bonus samma kväll för allmän inträde -American Museum of Natural History- Inträde till permanenta museihallar, inklusive över 40 gallerier, plus ett val av en biljettförsedd utställning, Davis Family Butterfly Vivarium, film på storbildsskärm eller Hayden Planetarium Space Show (baserat på tillgänglighet; Invisible Worlds ingår inte) Välj dessutom 3 av följande: -Top of The Rock® Observation Deck- Allmän entré -Färjetransport till Frihetsgudinnan och Ellis Island- Allmän biljett för en Statue City Cruises färjetransport till och från Liberty Island och Ellis Island, audioguider och inträde till Statue of Liberty Museum och Ellis Island National Museum of Immigration (Crown Tickets och Pedestal Access ingår ej) -9/11 Memorial & Museum - Allmän entré -Circle Line Sightseeing Cruises- En regelbundet schemalagd Landmarks Cruise, Liberty Midtown Cruise eller Liberty Super Express Cruise (kolla circleline.com för aktuella scheman) -Intrepid Museum- Allmän entré, inklusive Space Shuttle Pavilion, ubåten Growler, den uppslukande Kamikaze-upplevelsen och alla tillfälliga utställningar -Guggenheim Museum- Allmän entré till Guggenheims samling och specialutställningar, plus en gratis digital guide (nås via personlig mobil enhet) Planera din resa: Besök my.citypass.com för att göra bokningar (om det behövs), få tillgång till biljetter och se attraktionsdetaljer.

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Inträdesbiljett

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Inträdesbiljett

Förboka din entré och skippa biljettkassan för att njuta av New York Citys Museum of Modern Art (MoMA), ett av världens mest besökta konstmuseer. MoMA erbjuder en panoramautsikt över modern och samtida konst, från 1880-talets innovativa europeiska måleri och skulptur till dagens film, design och performancekonst. Sex våningar av konstgallerier i Midtown Manhattan inkluderar höjdpunkter som Monet's Water Lilies, Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dance (I), och Warhol's Campbell's Soup Cans, liksom samtida arbete av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei, och många andra. Aktuella utställningar: Att skapa modernitet: Design i Latinamerika 1940-1980, till och med 22 september Joan Jonas: Good Night Good Morning, till och med 6 juli Kommande utställningar: Kathe Kollwitz, visas 31 mars till 20 juli LaToya Ruby Frazier, visas 12 maj till 7 september Använd MoMA-appen eller mobilwebbplatsen för att lyssna på gratis ljudguider som du kan ladda ner till din mobila enhet. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela museet. Besökare kan också njuta av fantastiska mat- och shoppingalternativ. Tre restauranger finns tillgängliga, inklusive The Modern, som har två Michelinstjärnor. MoMA Design Store erbjuder ett brett urval av böcker, designföremål, smycken, möbler, kläder och mycket mer.

New York: Explorer Pass med biljetter till 90+ attraktioner

New York: Explorer Pass med biljetter till 90+ attraktioner

Utforska ikoniska New York med Go City till ett lågt förbetalt pris. Med ett urval av över 90 måste-se NYC-attraktioner, museer och turer kan du spara upp till 50% * jämfört med att köpa separata attraktionsbiljetter. Designa ditt eget New York-äventyr med tillgång till de mest populära attraktionerna på ett lättanvänt digitalt pass. Bland alternativen finns färjan till Frihetsgudinnan, 9/11 Memorial, Empire State Building, EDGE och många fler. Välj mellan ett 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, 7- eller 10-valspass, bläddra i guiden eller Go City-appen för att planera din resväg och kontrollera inträdeskrav. Om du skannar ditt pass vid ingången eller biljettkontoret till en attraktion (eller rundtur) för första gången aktiveras det. Du har sedan 60 dagar på dig att använda de återstående val du köpt. Ditt pass innehåller också specialförmåner som rabatter i presentbutiker eller en gratis audioguide på utvalda attraktioner, vilket hjälper dig att få ut det mesta av din New York-resa och spara ännu mer på vägen. De New York-attraktioner du kan välja inkluderar: Museer och gallerier - Amerikanska museet för naturhistoria - Minnesmärke och museum för 11 september - Museum för modern konst (MoMA) - Intrepid Museum - Guggenheim-museet - Whitney Museum för amerikansk konst - Fotografiska New York - Museum för sex - Museum för staden New York Upplevelser - Empire State Building - Toppen av berget - Observatoriet One World - Kanten - Cykeluthyrning i Central Park - Rise NY - Workshop på 9/11-museet: Praktisk 9/11-tur - SPYSCAPE - Madame Tussauds - Harlem Jazz Series - Surrey cykeluthyrning Governors Island - Cykeluthyrning Brooklyn Bridge med Unlimited Biking - Biljetter till New York Yankees-spel Turer och kryssningar - Rockefeller Center rundtur - Big Bus New York Hop-on Hop-off: 1-dagars klassisk rundtur - Best of NYC kryssning: Sightseeing med Circle Line - Färja till Frihetsgudinnan och Ellis Island - RIDEN - Harbor Lights-kryssning: Sightseeing med Circle Line - NYC Landmärken kryssning: Sightseeing med Circle Line - Central Park cykeltur - Madison Square Garden All Access-tur - Upplevelse av Radio City Music Hall - Greenwhich Village vid nattvandring - Rundtur i St Patrick's Cathedral med Express Entry - Graffiti och gatukonst Rundvandring i Brooklyn - Frihetsgudinnans hemligheter & Ellis Island stadsvandring - Broadway och Times Square till fots - Central Park TV- och filmvandring - Rundvandring på Yankee Stadium - Rundvandring på Wall Street - Katakomber i skenet av levande ljus - Rundvandring om Pride - NYC TV & Film bussrundtur - Toppen av Highline och Hudson Yards Tour - Rundvandring i kvarteret Brooklyn Bridge & DUMBO - Rundvandring i Chinatown - High Line - Chelsea - Meatpacking rundtur - Rundvandring i Lilla Italien - Vandring i Greenwich Village - Best of Brooklyn stadsvandring i Williamsburg - Woodbury Common bussrundtur (tur och retur + VIP-kuponghäfte) - Harry Potter och de fantastiska odjuren stadsvandring Mat och dryck - Mat till fots-turer *Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go Citys webbplats.

Vanliga frågor om Teater i New York

Vad finns det för andra saker att göra än Teater som är värt att besöka i New York?

Andra upplevelser du inte bör missa i New York:

De mest populära sevärdheterna i New York

Att göra i New York

Städer i USA

Utforska New York

Läs vår kompletta guide till New York eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om New York

Samlat omdöme

4.7
(636 recensioner)

Unik upplevelse, fantastisk utsikt utan mycket folkmassor. Inte en vanlig turné. Alla väggar är spegelvända och ger en speciell känsla av rymd. Besöksflödet är mycket väl fördelat. Eftersom det finns en panoramautsikt över New York på tre nivåer, ingen stress med bilderna. Äntligen en Prosecco (ok, det kostar lite mer, men det är fortfarande semester). Allt som allt mycket bra tips och utflykt. Vi var där i 2,5 timmar. I allmänhet finns det ingen tidsbegränsning.

Det var en speciell upplevelse, vi var där på kvällen och konstigt nog kan man inte föreställa sig något om utrymmena och man kan inte orientera sig bra när allt är av speglar och glas. Väggar och golv, plus den fenomenala utsikten över ett upplyst Manhattan... rekommenderas starkt!!

Fantastisk upplevelse, set reproducerat till perfektion. Väldigt spännande för den som älskar tv-serien.

Enkelt och smidigt. Vi hann dock inte använda alla attraktioner under våra tre dagar.

Det var jättebra, men ibland gick det inte att reservera inträde