New York
Museum och utställningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

New York : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que New York a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Vad besökare tycker om New York

Skönt att gå runt själv i sin egen takt. Lätt att hitta GetYourGuide i Batterypark. På båten ut kunde man köpa korv och annan snacks och dryck. Man kunde låna en ”inspelad guide”, såg ut som en stor fjärrkontroll man hängde runt halsen. Härligt att gå ut på Pidestalen om man inte fått tag på biljetter ända upp till kronan. Restaurangen på Liberty Island var lite som ett hamburgerställe men uppskattat av barnen. Lite besviken på Ellis Island då jag varit där tidigare och tyckte om ”Sverige-avdelningen” som inte finns kvar längre, som jag fick veta att hela Museet blev restaurerat efter stormen Sandy och då försvann även Sverige-avdelningen. Nu är allt ihopslaget. Fint ändå att vara där igen och förklara historien för barnen.

Uppe i ESB igen efter 8 år, denna gången med dotter 14 år för första gången. Mycket nybyggt att se sedan senast men lika imponerande varje gång.

Det var inga större köer en fredagkväll i januari, så man hade klarat sej utan köföreträde, men det vet man ju inte på förhand.

Jättebra audio guide både vid Frihetsgudinnan och på Ellis Island. Våra barn (12 och 15) tyckte det var lika bra som vi vuxna.

Enkelt att hitta mötesplatsen. Bra informativ och underhållande guide. Gav oss tips som gjorde skillnad.