New York Båtturer och flodkryssningar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
New York State Covid-19 Travel Advisory har beslutat att besökare från vissa stater ska sitta i karantän i 14 dagar. Om du reser till New York från en av dessa stater måste du fylla i ett hälsoformulär för resenärer.
Bäst valuta för pengarna

Populära Båtturer och flodkryssningar i New York

Visa alla Båtturer och flodkryssningar i New York
Se 570 upplevelser

Vad besökare tycker om New York

Lång dag med trevliga möten och upplevelser

Väl ordnat och Eduardo var en trevlig och uppsluppen guide. Informativt med utrymme för frågor och prat däremellan gjorde resan bra. Bitvis lite seg väntan men inget som är utöver det vanliga vid flygningar och gränskontroller. Ser man på hela utflykten och inte bara destinationen så blir det en trevlig och härlig dag. Rekommenderas..

En väldigt kunnig reseledare som hade mycket att berätta men tyvärr pratade han mest med de som satt först i bussen ochglömdr mikrofon så att alla fick ta del av allt.

Toppenbra båt-tur för att se Frihetsgudinnan !

Allt fungerade mycket smidigt och vi såg frihetsgudinnan och fick bra guidning av kaptenen. Vackert väder så vi fick många fina bilder.

60 minuters båttur runt Frihetsgudinnan och Ellis Island Omdöme från: catharina, 2019-04-25

Perfect tour, with perfect guide (Sara). You get to se a lot in 5 hours, and all the facts makes it a perfect tour. Recomend it!

New York: Guidad rundtur till 15 sevärdheter Omdöme från: Michael, 2019-10-29

Det var en planerad välutförd tripp. Vi fick mycket historia bakom platserna. Väldigt intressant. En påläst guide var toppen.