Välj datum

New York Entrébiljetter

55 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om New York

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i New York?

Vilka är de bästa dagsturerna från New York?

De bästa dagsturerna från New York:

Washington, D.C.

New York: Fler aktiviteter och sevärdheter

New York: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New York

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 28 322 omdömen

Vi gick på en lugn dag, vi fick frågan om vi skulle vilja använda en iPad för att ha beskrivningar av platser du ser från tornet. Detta var $15 det var något föråldrat men en del av informationen var intressant. Se till att du väljer det bästa paketet när du bokar. Cafémat måste ätas där du kan hitta en bänk om du inte äter i restaurangen.

Vi bokade för 17.00 i december eftersom det blir mörkt väldigt tidigt, så det var perfekt att njuta av solnedgången och njuta av den magnifika utsikten från ovan, och att se NYC allt upplyst i slutet av dagen och verkligen underbart!!! Mycket mycket bra attraktion, att göra absolut.... sublima och fantastiska

En mycket trevlig plats att se som låter dig dominera hela staden. Vi bokade några veckor i förväg och tyvärr var dagen väldigt molnig! Vid ankomsten gav personalen oss möjlighet att ändra bokningen och så gjorde vi. Tur att nästa dag var perfekt. Solnedgången är definitivt den bästa tiden!

En unik och ibland otrolig upplevelse. Du måste definitivt vara fri från yrsel och inte ha några problem med ficklampa och andra effekter. Men det är en riktig ögonöppnare och man kan inte stänga munnen av häpnad. För oss en av höjdpunkterna i New York.

Die Atmosphäre, die Mitarbeiter, die Aussicht! Allt var perfekt! Immer wieder ! es war den Preis echt wert. Einziges Manko: man bekommt am Ende so ein Bild aufgeredet .. meins hat 15$ gekostet. Für ein Bild zu viel Geld. Aber sonst war alles perfekt ️