New York
Arkitektur

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vad besökare tycker om New York

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 596 omdömen

Bra att kön var så organiserad, det gick fort. Intressant film i hissen upp där man kunde följa historiken, från då till nu. Jag betalade för en platta där man kunde trycka för att få info om vad man såg genom fönstret. Den fungerade så där. Shoppen inget vidare. Men utsikten helt fantastisk och jag är glad att de rekommenderade oss att byta biljett till en annan dag, då det var regnigt den dag vi hade planerat att åka upp. Och då hade vi inte sett någonting.

Smidigt att gå direkt till security! Aktiviteten var verkligen högt över förväntan! Bara hissturen upp och ner var värd mycket! Helt otrolig utsikt ifrån tornet! Vi kom vid 10-tiden vilket var bra med tanke på antalet andra turister. Kan verkligen rekommendera!

Uppe i ESB igen efter 8 år, denna gången med dotter 14 år för första gången. Mycket nybyggt att se sedan senast men lika imponerande varje gång.

Perfect tour, with perfect guide (Sara). You get to se a lot in 5 hours, and all the facts makes it a perfect tour. Recomend it!

Det var inga större köer en fredagkväll i januari, så man hade klarat sej utan köföreträde, men det vet man ju inte på förhand.