Välj datum
Saker att göra

New York

Ät, shoppa och förälska dig i museer i världsklass, historiska sevärdheter och stadens många skyskrapor.

Alla saker att se i New York

Vill du upptäcka vad som finns att göra i New York? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New York

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 78 321 omdömen

Vårt flyg sköts tillbaka en halvtimme med kort varsel. Så vänligen kolla e-postmeddelanden kvällen innan (vilket tack och lov att vi gjorde). Inga problem. Allt fungerade perfekt på plats och flygningen var en fantastisk upplevelse! Och något annat: piloten var född i Tyrolen. Efter att alla passagerare talade tyska förklarade han allt på tyska.

Fantastiskt service på stället, det ösregnade vilket tyvärr hade gett oss noll sikt, hade köpt biljetten innan därav stod vi i ”dörren”, dom erbjöd oss direkt att byta till en anna dag o tid som passade oss, allt löste sig på 5 min//2 dagar efter blev det utsikt med solnedgång ..oerhört tacksam över denna fina service/Per

Cykeluthyrningsbutiken ligger inte inne i parken, men väldigt nära. Vi spenderade $ 18 för 2 cyklar i 3 timmar; ett super överkomligt pris eftersom utan denna applikation skulle vi ha spenderat mer än 100 dollar. Mycket bekväma cyklar med fullt fungerande växellåda och utrustade med hänglås. Högt rekommenderad!

Empire State är ett absolut måste. Ett fantastiskt museum och superfint och rent upplagt. Vi var där söndag morgon och det var ingen folksamling. Vi kunde njuta av en vacker utsikt överallt. Superorganiserat med få dina gide-biljetter på din mobiltelefon. Jag kan rekommendera när som helst.

Superhärlig utflykt. Så bra audioguidning när vi gick runt på ön. Trevlig personal på ön dessutom och toppgod glass.