New South Wales
Safarier och vilda djur

Safarier och vilda djur
147 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade New South Wales Safarier och vilda djur

Sydney: Operahuset Guidad tur med inträdesbiljett

Sydney: Operahuset Guidad tur med inträdesbiljett

Följ med på en vandring för att utforska Sydney Opera House hallar och foajéer med din entrébiljett. Lär dig av din guide vad som gör denna byggnad till ett världsarvslistat mästerverk. Du kanske får se en repetition i full gång eller hur teamet arbetar med en uppsättning. Operahusets historia kan mäta sig med vilken dramatisk opera som helst när det gäller vändningar och häpnadsväckande cliffhangers. Kliv in och utforska bortom de magnifika seglen för att höra historierna bakom den danska arkitekten Jørn Utzons anmärkningsvärda design. På denna entimmes guidade rundtur får du upptäcka de komplicerade funktionerna i en levande ikon.

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Njut av en utflykt från Sydney till Blue Mountains. Besök Feather Wildlife Park och upplev den fantastiska variationen av australiensiska djur. Handmatning av känguruer, koalor, wombats och många andra inhemska australiensiska fåglar och vilda djur. Besök Leura Village, där du kan köpa din egen lunch på ett kafé eller bageri. Din tur omfattar de tre åkattraktionerna på Scenic World, Cableway, Skyway och Railway. Stanna vid Echo Point för att njuta av den fantastiska utsikten över Jamison Valley och Three Sisters, en massiv stenformation från ¨Dreamtime¨-eran.  Undvik Sydneys trafik på en färjekryssning längs Parramatta River till Circular Quay. Därefter tar du dig tillbaka till ditt boende på egen hand.

Sydney: Morgon- eller eftermiddagskryssning med sightseeing i hamnen

Sydney: Morgon- eller eftermiddagskryssning med sightseeing i hamnen

Upptäck Sydney Harbour på denna sightseeingkryssning. Se Sydney Opera House och Royal Botanical Gardens och lär dig om stadens historia med informativ livekommentar. På vägen kan du ta för dig av varma drycker och färska frukter och kakor. Sätt segel från Eastern Pontoon i Circular Quay och välj mellan en sightseeingkryssning på förmiddagen eller eftermiddagen. Passera förbi Sydneys mest ikoniska landmärken, inklusive Sydney Harbour Bridge, Sydney Opera House, Royal Botanical Gardens och alla sevärdheter däremellan. Uppdatera dig med ett te eller kaffe från dryckesstationen och ta för dig av kakor och frukt. Under vägen kan du njuta av livekommentarer från en kunnig skeppare och se till att ta med kameran eftersom det kommer att finnas otaliga fotomöjligheter längs vägen.

Från Sydney: Dagsresa till Blue Mountains & Scenic World

Från Sydney: Dagsresa till Blue Mountains & Scenic World

Följ med en liten grupp på denna all-inclusive dagsutflykt från Sydney till Blue Mountains med en lokal guide. Blicka på regnskogen på en guidad promenad i Scenic World, se de ikoniska Three Sisters från Echo Point och träffa endemiska djur på Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo. Börja din tur tidigt på en av mötesplatserna och ge dig sedan av på ditt äventyr före stora grupper. Anländ till Scenic World i Blue Mountains och upplev alla åkattraktioner med din lokala guide. Åk Scenic Railway in i regnskogen, ta Skyway över dalen och se den magnifika utsikten över vattenfallet, och njut av linbanan. Hoppa över några av de allmänna köerna och gå direkt till åkattraktionerna. Ta en promenad på en strandpromenad genom regnskogen och hör allt om dess ekosystem. Följ sedan med din guide till en utsiktsplats vid en klippa och njut av panoramautsikten över Jamison Valley med sina rosa sandstensklippor och eukalyptusskogar. Gå sedan nerför vägen till Echo Point och beundra den vidsträckta utsikten över klippformationen Three Sisters från utkiksplatsen. Lär dig mer om dess kulturella betydelse av din guide. Sedan, om tiden tillåter, kan du njuta av lite tid på egen hand för att vandra runt och ta bilder. Efter att ha arbetat upp en aptit kan du äta lunch i Blue Mountains. Efter måltiden fortsätter du till Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo för att tillbringa lite tid nära några av Australiens infödingar. Få en praktisk upplevelse med inhemska djur, inklusive handmatning av en känguru. Efter att ha tillbringat dagen i kontakt med naturen i det världsarvslistade området Blue Mountains, ta en färja tillbaka till Sydney längs Parramatta River. Se landmärken som Sydney Harbour Bridge och avsluta resan på Circular Quay Wharf. Denna tur är en allvädersaktivitet, vi rekommenderar gästerna att kontrollera vädret utanför 24 timmar, inga återbetalningar inom 24 timmar.

Port Stephens: Kryssning med delfinskådning

Port Stephens: Kryssning med delfinskådning

Ta en kryssning runt magnifika Port Stephens Harbour på en av de största båtarna i bukten. Håll utkik efter flasknosdelfinerna när du ger dig ut från vackra Port Stephens Marine Park. Ta in sevärdheterna Tomaree och Yacaaba Headlands, Shoal Bay, Nelson Bay och Eastern Harbour medan du lutar dig tillbaka och kopplar av på däcksområdet. Om du känner för att bli lite blöt får du gärna använda vårt boomnet. Njut av underhållande och informativa kommentarer ombord. Om du känner för att njuta av något lite annorlunda finns det en licensierad bar ombord som du kan välja att köpa från.

Sydney: Big Bus rundtur med hop-on hop-off-buss med gratis biljetter för barn

Sydney: Big Bus rundtur med hop-on hop-off-buss med gratis biljetter för barn

Utforska Sydney och Bondi Beach i din egen takt med en hop-on hop-off sightseeingtur med öppen dubbeldäckarbuss. Med två rutter och 34 stopp kan du upptäcka ikoniska landmärken som Sydney Harbour Bridge, Sydney Opera House, Darling Harbour, Royal Botanical Gardens och Bondi Beach. Lär dig mer om stadens historia genom kommentarer ombord som finns tillgängliga på åtta språk. Fördjupa dig i Sydneys mångsidiga kultur och hoppa av för att utforska stadens fascinerande sevärdheter och attraktioner som Maritime Museum, Sea Life Sydney Aquarium och Sydney Tower Eye. Välj att inkludera en Fantasea 24-timmars hop-on, hop-off-kryssning längs Sydney Harbour för att beundra hisnande vyer över stadens skyline, dolda stränder och grönskande parkområden. Upptäck Bondi Beach-turen som en perfekt introduktion till Australiens strandkultur. Låt Big Bus ta dig till de bästa shopping- och restaurangkvarteren, plus Centennial Parklands, en av Australiens mest pittoreska parker. Utforska hållplatser som Central Station, Australian Museum, Bondi Beach och Rose Bay.

Byron Bay: Havskajak tur med delfiner och sköldpaddor

Byron Bay: Havskajak tur med delfiner och sköldpaddor

Ge dig ut på ett 2,5 timmars kajakäventyr i Byron Bay. Du får instruktioner och utrustning av din guide innan du tar del av några av de bästa sevärdheterna som östkusten har att erbjuda. Se den östligaste punkten på Australiens fastland och Byron Bay Lighthouse från havet. Lär dig mer om lokal historia, aboriginernas historia, fyren och det marina djurlivet av din lokala guide medan du paddlar i kajak runt det berömda havsreservatet Byron Bay. Om du har möjlighet kan du komma nära de vänliga flasknosdelfinerna och upptäcka hur nyfikna de kan vara. Du kan också hålla utkik efter havssköldpaddor som kommer upp för att andas luft och beundra storleken på de majestätiska knölvalarna när de vandrar genom Byron Bay under juni-oktober. Njut av att paddla kajaken i surfarna och åk senare på några av Australiens mest berömda vågor. Om du inte ser någon delfin, sköldpadda eller val kan du paddla om gratis med researrangören.

Sydney: 2 timmars expresskryssning för valskådning

Sydney: 2 timmars expresskryssning för valskådning

Expresskryssningen på 2 timmar är Sydneys mest prisvärda valskådningskryssning. Du når det öppna havet på bara 20 minuter från Circular Quay. Fantasea Crystal har en luftkonditionerad salong med LCD-tv-skärmar och ett stort antal sittplatser inomhus och utomhus. Fantasea Crystals utsiktsplatser består av ett soldäck med sittplatser, ett täckt bakdäck och stora fönster längs den inre salongen. Med topphastigheter på upp till 20 knop tar det bara 20 minuter att ta sig från Circular Quay till det öppna havet, vilket ger nästan en och en halv timme för valskådning. Snacks och drycker kan köpas i baren ombord. Om du inte lyckas observera några valar under din kryssning får du en gratis returresa.

Från Sydney: Blue Mountains-tur med vattenfallsvandring och lunch

Från Sydney: Blue Mountains-tur med vattenfallsvandring och lunch

Bli med på en liten gruppresa från Sydney till Blue Mountains och se Three Sisters och Wentworth Falls. Din dagsutflykt till Blue Mountains inkluderar en fräsch, lokalt tillagad picknicklunch och en promenad till botten av vattenfallet Wentworth Falls. Åk två timmar väster om Sydney till Blue Mountains National Park, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Utforska de många utsiktsplatserna med fantastisk utsikt över dalar, berg och många vattenfall. Turen inkluderar en 90-minuters vattenfallsvandring i staden Wentworth Falls, där du får se flera vattenfall, inklusive det 187 meter höga Wentworth Falls-vattenfallet. För närvarande är detta den enda turen som gör promenaden till botten av vattenfallet. Besök Echo Point för att se klippformationerna Three Sisters i Katoomba och hör ursprungsbefolkningens drömtidshistoria bakom damerna. En annan fantastisk utsiktsplats som du kan utforska är Lincoln Rock, även känd som Flat Rock. Det här är en stor dag i Blue Mountains med lokala, passionerade guider som älskar sitt jobb Din Blue Mountains-resa har sammanställts av en lokalguide som har bott i området hela sitt liv. Upptäck områden utanför allfarvägarna och de mest berömda platserna som Blue Mountains har att erbjuda. Det här är den mindre turistiska Blue Mountains-turen som du söker

Sydney: Biljett till Taronga Zoo med returfärja

Sydney: Biljett till Taronga Zoo med returfärja

Förboka din entrébiljett till Taronga Zoo och träffa hundratals anmärkningsvärda djurarter från hela världen. . Njut av fördelen med en färja returbiljett från Darling Harbour eller Circular Quay. Taronga Zoo ligger inbäddat vid stranden av en av de vackraste hamnarna i världen, bara 12 minuter med färja från Circular Quay och är hem för över 5 000 djur. Utforska det australiska inhemska vilda djurlivet såväl som sällsynta och hotade exotiska djur. Se tigrar, elefanter, exotiska fåglar och många andra djurarter. Spendera en rolig dag ute med din familj i en av de mest kända attraktionerna i Sydney.

New South Wales

New South Wales

Våra mest rekommenderade New South Wales Safarier och vilda djur

Sydney: Operahuset Guidad tur med inträdesbiljett

Sydney: Operahuset Guidad tur med inträdesbiljett

Följ med på en vandring för att utforska Sydney Opera House hallar och foajéer med din entrébiljett. Lär dig av din guide vad som gör denna byggnad till ett världsarvslistat mästerverk. Du kanske får se en repetition i full gång eller hur teamet arbetar med en uppsättning. Operahusets historia kan mäta sig med vilken dramatisk opera som helst när det gäller vändningar och häpnadsväckande cliffhangers. Kliv in och utforska bortom de magnifika seglen för att höra historierna bakom den danska arkitekten Jørn Utzons anmärkningsvärda design. På denna entimmes guidade rundtur får du upptäcka de komplicerade funktionerna i en levande ikon.

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Njut av en utflykt från Sydney till Blue Mountains. Besök Feather Wildlife Park och upplev den fantastiska variationen av australiensiska djur. Handmatning av känguruer, koalor, wombats och många andra inhemska australiensiska fåglar och vilda djur. Besök Leura Village, där du kan köpa din egen lunch på ett kafé eller bageri. Din tur omfattar de tre åkattraktionerna på Scenic World, Cableway, Skyway och Railway. Stanna vid Echo Point för att njuta av den fantastiska utsikten över Jamison Valley och Three Sisters, en massiv stenformation från ¨Dreamtime¨-eran.  Undvik Sydneys trafik på en färjekryssning längs Parramatta River till Circular Quay. Därefter tar du dig tillbaka till ditt boende på egen hand.

Sydney: Morgon- eller eftermiddagskryssning med sightseeing i hamnen

Sydney: Morgon- eller eftermiddagskryssning med sightseeing i hamnen

Upptäck Sydney Harbour på denna sightseeingkryssning. Se Sydney Opera House och Royal Botanical Gardens och lär dig om stadens historia med informativ livekommentar. På vägen kan du ta för dig av varma drycker och färska frukter och kakor. Sätt segel från Eastern Pontoon i Circular Quay och välj mellan en sightseeingkryssning på förmiddagen eller eftermiddagen. Passera förbi Sydneys mest ikoniska landmärken, inklusive Sydney Harbour Bridge, Sydney Opera House, Royal Botanical Gardens och alla sevärdheter däremellan. Uppdatera dig med ett te eller kaffe från dryckesstationen och ta för dig av kakor och frukt. Under vägen kan du njuta av livekommentarer från en kunnig skeppare och se till att ta med kameran eftersom det kommer att finnas otaliga fotomöjligheter längs vägen.

Från Sydney: Dagsresa till Blue Mountains & Scenic World

Från Sydney: Dagsresa till Blue Mountains & Scenic World

Följ med en liten grupp på denna all-inclusive dagsutflykt från Sydney till Blue Mountains med en lokal guide. Blicka på regnskogen på en guidad promenad i Scenic World, se de ikoniska Three Sisters från Echo Point och träffa endemiska djur på Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo. Börja din tur tidigt på en av mötesplatserna och ge dig sedan av på ditt äventyr före stora grupper. Anländ till Scenic World i Blue Mountains och upplev alla åkattraktioner med din lokala guide. Åk Scenic Railway in i regnskogen, ta Skyway över dalen och se den magnifika utsikten över vattenfallet, och njut av linbanan. Hoppa över några av de allmänna köerna och gå direkt till åkattraktionerna. Ta en promenad på en strandpromenad genom regnskogen och hör allt om dess ekosystem. Följ sedan med din guide till en utsiktsplats vid en klippa och njut av panoramautsikten över Jamison Valley med sina rosa sandstensklippor och eukalyptusskogar. Gå sedan nerför vägen till Echo Point och beundra den vidsträckta utsikten över klippformationen Three Sisters från utkiksplatsen. Lär dig mer om dess kulturella betydelse av din guide. Sedan, om tiden tillåter, kan du njuta av lite tid på egen hand för att vandra runt och ta bilder. Efter att ha arbetat upp en aptit kan du äta lunch i Blue Mountains. Efter måltiden fortsätter du till Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo för att tillbringa lite tid nära några av Australiens infödingar. Få en praktisk upplevelse med inhemska djur, inklusive handmatning av en känguru. Efter att ha tillbringat dagen i kontakt med naturen i det världsarvslistade området Blue Mountains, ta en färja tillbaka till Sydney längs Parramatta River. Se landmärken som Sydney Harbour Bridge och avsluta resan på Circular Quay Wharf. Denna tur är en allvädersaktivitet, vi rekommenderar gästerna att kontrollera vädret utanför 24 timmar, inga återbetalningar inom 24 timmar.

Port Stephens: Kryssning med delfinskådning

Port Stephens: Kryssning med delfinskådning

Ta en kryssning runt magnifika Port Stephens Harbour på en av de största båtarna i bukten. Håll utkik efter flasknosdelfinerna när du ger dig ut från vackra Port Stephens Marine Park. Ta in sevärdheterna Tomaree och Yacaaba Headlands, Shoal Bay, Nelson Bay och Eastern Harbour medan du lutar dig tillbaka och kopplar av på däcksområdet. Om du känner för att bli lite blöt får du gärna använda vårt boomnet. Njut av underhållande och informativa kommentarer ombord. Om du känner för att njuta av något lite annorlunda finns det en licensierad bar ombord som du kan välja att köpa från.

Sydney: Big Bus rundtur med hop-on hop-off-buss med gratis biljetter för barn

Sydney: Big Bus rundtur med hop-on hop-off-buss med gratis biljetter för barn

Utforska Sydney och Bondi Beach i din egen takt med en hop-on hop-off sightseeingtur med öppen dubbeldäckarbuss. Med två rutter och 34 stopp kan du upptäcka ikoniska landmärken som Sydney Harbour Bridge, Sydney Opera House, Darling Harbour, Royal Botanical Gardens och Bondi Beach. Lär dig mer om stadens historia genom kommentarer ombord som finns tillgängliga på åtta språk. Fördjupa dig i Sydneys mångsidiga kultur och hoppa av för att utforska stadens fascinerande sevärdheter och attraktioner som Maritime Museum, Sea Life Sydney Aquarium och Sydney Tower Eye. Välj att inkludera en Fantasea 24-timmars hop-on, hop-off-kryssning längs Sydney Harbour för att beundra hisnande vyer över stadens skyline, dolda stränder och grönskande parkområden. Upptäck Bondi Beach-turen som en perfekt introduktion till Australiens strandkultur. Låt Big Bus ta dig till de bästa shopping- och restaurangkvarteren, plus Centennial Parklands, en av Australiens mest pittoreska parker. Utforska hållplatser som Central Station, Australian Museum, Bondi Beach och Rose Bay.

Byron Bay: Havskajak tur med delfiner och sköldpaddor

Byron Bay: Havskajak tur med delfiner och sköldpaddor

Ge dig ut på ett 2,5 timmars kajakäventyr i Byron Bay. Du får instruktioner och utrustning av din guide innan du tar del av några av de bästa sevärdheterna som östkusten har att erbjuda. Se den östligaste punkten på Australiens fastland och Byron Bay Lighthouse från havet. Lär dig mer om lokal historia, aboriginernas historia, fyren och det marina djurlivet av din lokala guide medan du paddlar i kajak runt det berömda havsreservatet Byron Bay. Om du har möjlighet kan du komma nära de vänliga flasknosdelfinerna och upptäcka hur nyfikna de kan vara. Du kan också hålla utkik efter havssköldpaddor som kommer upp för att andas luft och beundra storleken på de majestätiska knölvalarna när de vandrar genom Byron Bay under juni-oktober. Njut av att paddla kajaken i surfarna och åk senare på några av Australiens mest berömda vågor. Om du inte ser någon delfin, sköldpadda eller val kan du paddla om gratis med researrangören.

Sydney: 2 timmars expresskryssning för valskådning

Sydney: 2 timmars expresskryssning för valskådning

Expresskryssningen på 2 timmar är Sydneys mest prisvärda valskådningskryssning. Du når det öppna havet på bara 20 minuter från Circular Quay. Fantasea Crystal har en luftkonditionerad salong med LCD-tv-skärmar och ett stort antal sittplatser inomhus och utomhus. Fantasea Crystals utsiktsplatser består av ett soldäck med sittplatser, ett täckt bakdäck och stora fönster längs den inre salongen. Med topphastigheter på upp till 20 knop tar det bara 20 minuter att ta sig från Circular Quay till det öppna havet, vilket ger nästan en och en halv timme för valskådning. Snacks och drycker kan köpas i baren ombord. Om du inte lyckas observera några valar under din kryssning får du en gratis returresa.

Från Sydney: Blue Mountains-tur med vattenfallsvandring och lunch

Från Sydney: Blue Mountains-tur med vattenfallsvandring och lunch

Bli med på en liten gruppresa från Sydney till Blue Mountains och se Three Sisters och Wentworth Falls. Din dagsutflykt till Blue Mountains inkluderar en fräsch, lokalt tillagad picknicklunch och en promenad till botten av vattenfallet Wentworth Falls. Åk två timmar väster om Sydney till Blue Mountains National Park, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Utforska de många utsiktsplatserna med fantastisk utsikt över dalar, berg och många vattenfall. Turen inkluderar en 90-minuters vattenfallsvandring i staden Wentworth Falls, där du får se flera vattenfall, inklusive det 187 meter höga Wentworth Falls-vattenfallet. För närvarande är detta den enda turen som gör promenaden till botten av vattenfallet. Besök Echo Point för att se klippformationerna Three Sisters i Katoomba och hör ursprungsbefolkningens drömtidshistoria bakom damerna. En annan fantastisk utsiktsplats som du kan utforska är Lincoln Rock, även känd som Flat Rock. Det här är en stor dag i Blue Mountains med lokala, passionerade guider som älskar sitt jobb Din Blue Mountains-resa har sammanställts av en lokalguide som har bott i området hela sitt liv. Upptäck områden utanför allfarvägarna och de mest berömda platserna som Blue Mountains har att erbjuda. Det här är den mindre turistiska Blue Mountains-turen som du söker

Sydney: Biljett till Taronga Zoo med returfärja

Sydney: Biljett till Taronga Zoo med returfärja

Förboka din entrébiljett till Taronga Zoo och träffa hundratals anmärkningsvärda djurarter från hela världen. . Njut av fördelen med en färja returbiljett från Darling Harbour eller Circular Quay. Taronga Zoo ligger inbäddat vid stranden av en av de vackraste hamnarna i världen, bara 12 minuter med färja från Circular Quay och är hem för över 5 000 djur. Utforska det australiska inhemska vilda djurlivet såväl som sällsynta och hotade exotiska djur. Se tigrar, elefanter, exotiska fåglar och många andra djurarter. Spendera en rolig dag ute med din familj i en av de mest kända attraktionerna i Sydney.

Vanliga frågor om Safarier och vilda djur i New South Wales

Vad finns det för andra saker att göra än Safarier och vilda djur som är värt att besöka i New South Wales?

Andra upplevelser du inte bör missa i New South Wales:

Toppattraktioner i New South Wales

Saker att göra i New South Wales

Städer i New South Wales

New South Wales: Fler aktiviteter och sevärdheter

New South Wales: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New South Wales

Samlat omdöme

4.6
(218 recensioner)

Baserat på beskrivningen förväntade jag mig något annat. Mer av en vandring genom Blue Mountains, men det är mest utsiktsplatser. Trots det gjorde vår guide Chris turnén till en upplevelse, försåg oss med massor av information och tog bussen säkert från plats till plats. Australian Wildlife Park var fantastisk! Du kan definitivt göra det för en dag. Lite dyrt kanske.

Vi paddlade på morgonen och såg massvis med delfiner som kom väldigt nära, helt otroligt! Vi såg även havssköldpaddor och en leopard haj, samt att guiderna var väldigt bra och stannade på olika ställen ute på havet för att man skulle få titta på allt havsliv. De var jättetrevliga och berättade mycket om djuren! Proffsiga och kände mig alltid säker trots höga vågor!

Mycket trevlig guide, Scott, som delade med sig av kunskap och erfarenheter blandat med trevliga historier. Mycket kunnig. Lite trångt för benen i den lilla bussen för 25 personer. Annars supernöjd

En vacker tur genom regnskogen. Fick massor av nya fakta om området. Vattenfallen är hisnande vackra och vår guide David var supervänlig och informativ. Högt rekommenderad.

Vi hade turen att se delfiner och några sköldpaddor! Guiden var tydlig, respekterade naturen och försökte skapa en trevlig atmosfär.