New South Wales
Dagsturer till

Bokad mer än 500 gånger förra veckan

Dagsturer till
147 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

New South Wales

New South Wales

De mest populära sevärdheterna i New South Wales

Att göra i New South Wales

Städer i New South Wales

New South Wales: Fler aktiviteter och sevärdheter

New South Wales: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New South Wales

Samlat omdöme

4.6
(1 901 recensioner)

Jättebra resa. Tony fick oss dit vi behövde vara i tid och med stil. Hans lysande kommentar lärde oss en hel del om Sydney och Blue Mountains. Vårt stopp vid Featherdale Wildlife Park var jättekul att mata och klappa Roos och Wallabies och besöka många andra inhemska arter inklusive en mycket aktiv djävul. Lunch på Wayzgoose och shopping i Leura var en speciell njutning. Vi åkte järnväg och linbana flera gånger och tog in 3 Sisters, Echo Point och dalvandringar vid Scenic World. Köerna var långa på grund av semesterfirare på det kinesiska nyåret. Missade Skyway-turen. Slutligen var färjeresan tillbaka till Circular Quay förtjusande och lugn. Det var en fantastisk turné och Tony var fantastisk. Vi rekommenderar det starkt!

Baserat på beskrivningen förväntade jag mig något annat. Mer av en vandring genom Blue Mountains, men det är mest utsiktsplatser. Trots det gjorde vår guide Chris turnén till en upplevelse, försåg oss med massor av information och tog bussen säkert från plats till plats. Australian Wildlife Park var fantastisk! Du kan definitivt göra det för en dag. Lite dyrt kanske.

Tyvärr gjorde vädret det omöjligt att se bergen alls. Men besöket i featherdale park kompenserade för det helt och hållet eftersom vi tillbringade evigheter med att mata kängurur och wallabies; det var underbart! Vår guide Max var rolig och vänlig, och trots det ruttna vädret hade vi en fantastisk dag!

Förutom att vara en utmärkt, artig och professionell förare gjorde vår chaufför sig besväret att ge oss information om platserna vi passerade som en guidad tur. Alla aktiviteter var superintressanta. Utmärkt värde. TACK

Mycket trevlig guide, Scott, som delade med sig av kunskap och erfarenheter blandat med trevliga historier. Mycket kunnig. Lite trångt för benen i den lilla bussen för 25 personer. Annars supernöjd