Välj datum

Saker att göra New Orleans

Gå inte miste om spektakulär jazz, det smakrika kreolska köket och det livliga franska kvarteret i “Big Easy”.

Tillgängliga aktiviteter

170 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 11

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om New Orleans

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i New Orleans?

Toppattraktionerna du inte bör missa i New Orleans:

Vilka är de bästa dagsturerna från New Orleans?

De bästa dagsturerna från New Orleans:

Mississippifloden

New Orleans: Fler aktiviteter och sevärdheter

New Orleans: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New Orleans

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 19 050 omdömen

Kryssningen var rolig. Vi gjorde inte lunchpaketet men vi satt på däck hela tiden och tyckte om solen och historien tillsammans med en dryck eller två. Jag rekommenderar starkt om du vill ta en avkopplande och gammal tidkryssning, njuta av historien och kunna säga att du var på en original ångbåt! Den enda rekommendationen jag skulle göra är att kanske en mer underhållande turnédokumentär skulle vara bättre. Guiden var lite monoton och vi tappade uppmärksamheten efter ett tag. Särskilt för oss som inte äter måltid och är på båten för flodens historia och kunskap.

Detta var ett roligt sätt att uppleva flodperspektivet och lära sig lite om Mississippi River, Steamboat Natchez och New Orleans. Det var lättillgängligt för rullstolsanvändare, med undantag för badrummet, som var tätt med en betydande sluttning. Även om det fortfarande var tillgängligt med w / c var det lättare med käppar.

Vilken fantastisk aktivitet att uppleva! Ombordstigningen var sömlös, tillsammans med utmärkt kundservice från alla anställda. Jazzbandet var enastående! Jag kände att jag lyssnade på musik från en film. Jag vill också säga att reseguiden var mycket informativ. Jag rekommenderar detta till alla som besöker New Orleans!

Riktigt bra resa. Båt exceptionellt ren. Berättelsen utmärkt. Gillade inte jazzbandet, alldeles för kliniskt. Sångare inte bra, lät inte som en jazzsångare.

easy to book, knowledgeable guide, nice nature. very satisfied and happy. the best experience in New Orleans