Våra mest rekommenderade saker att göra i New Orleans

New Orleans: Kvällstur på ångbåten Natchez med live-jazz

1. New Orleans: Kvällstur på ångbåten Natchez med live-jazz

Res tillbaka i tiden ombord på den nyrenoverade Riverboat City of New Orleans. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av New Orleans-atmosfären medan Dukes Trios mjuka jazz fyller dina öron under denna två timmars båtutflykt på den mäktiga Mississippi, medan du njuter av cocktails och sevärdheterna. Färdas från hjärtat av French Quarter och upplev hisnande utsikter över New Orleans när stadens skyline glider undan. Det finns sittplatser på däck både inomhus och utomhus för de bästa utsikterna över Mississippi-floden och New Orleans. Se till att du kollar in alla fyra däcken, utsikten från det översta däcket bara måste upplevas.  Välj alternativet med middagsbuffé för att få en middagsmeny med bland annat: Sallad, gumbo med kyckling och korv, ugnsbakad kyckling med svamparagout, Bayou-pasta med skaldjur, kreolsk vegetarisk jambalaya, fingerling-potatis med vitlök, pasta primavera, gröna bönor, vit chokladbrödpudding, Bananas Foster-dessert och vitlöksrullar. 

New Orleans: Spöken, vampyrer & voodoo i French Quarter

2. New Orleans: Spöken, vampyrer & voodoo i French Quarter

Hör på berättelser om häxkonst och trolldom när du håller utkik efter spöklika andar, på denna guidade stadsur genom New Orleans. Utforska historiska French Quarter, samtidigt som du lyssnar på din guides spännande historier om magi, spöken, vampyrer och voodoo-utövare. Res till flera av stadens mest älskade områden, där du får lära dig mer om häxorna, vampyrerna och voodoo-utövarna som bidrog till New Orleans fascinerande förflutna. Möt din guide och bege dig iväg på ett äventyr genom stadens hemsökta förflutna. Passera förbi välkända platser såsom restaurangen Muriel's Restaurant och Old Ursuline Convent. Beundra sedan New Orleans Pharmacy Museum - där blodgjutning och blodsugande iglar användes på 1800-talet - från utsidan. Se även huset där den beryktade vampyren Jacques Saint Germain en gång i tiden bodde från utsidan. Dessutom får du höra på nervkittlande historier om La Laurie House och dess ägarinna, Madame La Laurine. Låt din guide underhålla dig med lokala sägner, medan du fortsätter förbi New Orleans Historic Voodoo Museum. Sista stoppet för den här turen är utanför Lafitte's Blacksmith Shop Bar, där din härligt kusliga upplevelse tar slut.

New Orleans: Fartfylld tur med airboat

3. New Orleans: Fartfylld tur med airboat

Ge dig av på ett fartfyllt äventyr genom träsk och kärrmarker endast 35 minuter utanför New Orleans, och upplev det otroliga landskapet med airboat (fläktbåt). Sakta ner eller stanna till för att ta bilder och få en personlig rundtur av din kunniga kapten. Dra nytta av fördelen med säten i läktarstil så att personen framför dig inte skymmer sikten. Förvånas av alligatorer som kommer så nära båten att du kan stirra in i deras reptilögon! Stöt på ett otroligt fågelliv såsom skalliga örnar, pelikaner, fiskgjusar, och ugglor. Varje rundtur är unik och du vet aldrig vad som väntar runt nästa hörn. Nå hastigheter upp till 35 miles (56 km) i timmen med en enorm propellerfläkt ovanför båtens akter som blåser luft med upp till 200 miles (322 km) i timmen och driver fram båten. Åk i grunda vatten och nå områden som vanliga båtar annars inte kan nå.

New Orleans: Oak Alley-plantagen och rundtur med airboat

4. New Orleans: Oak Alley-plantagen och rundtur med airboat

Upptäck Louisiana under en guidad dagsutflykt från New Orleans historiska Oak Alley-plantagen, med inträdesbiljetter och en bayou-tur med airboat inkluderad. Ha fördel av transport tur och retur från ditt hotell i New Orleans. Börja din upplevelse med upphämtning från ditt hotell och koppla av på resan till Oak Alley-plantagen. Ha nöje av en guidad rundtur av plantagens bostad, ledd av guider i tidstypisk klädsel medan du lär dig om slaveriets tider.  Beundra husets grekiskt inspirerade arkitektur, se antik jordbruksutrustning på en utställning och gå runt på området där 28 jämnt fördelade, enorma ekar växer. Shoppa loss i smides- och souvenirbutiken, eller stanna till för ett mellanmål (på egen bekostnad) på restaurangen. Fortsätt sedan till Barataria flodområde för en tur runt bayouns träskmarker på en airboat med en kapten från området som guidar dig genom träsk, myrar och sjöar. Susa fram i höga hastigheter under en spännande åktur och sakta sedan ner för att utforska det lokala djurlivet på denna spännande airboats-upplevelse. Håll utkik efter alligatorer, fåglar och andra djur. Varje airboats-tur är unik, så du vet aldrig vad du får se. Även på vintern – när alligatorer "går i ide" – har du en god chans att se dessa reptiler.  Tillbaka på torra land återvänder du till bussen för att åka tillbaka till New Orleans, där du avslutar din resa med en bekväm avlämning tillbaka vid ditt hotell.

New Orleans: Dagens jazzkryssning på ångbåten Natchez

5. New Orleans: Dagens jazzkryssning på ångbåten Natchez

Njut av New Orleans skönhet och romantik på en kryssning ombord på Sternwheeler Steamboat Natchez, den enda autentiska ångbåten i New Orleans. Kryssa längs Mississippifloden, lyssna på levande jazzmusik och njut av en valfri lunch med lokala rätter. Din kryssning börjar i hjärtat av French Quarter och tar dig tillbaka till en tid då livet var lika långsamt och elegant som strömmen på Mississippi. Ta dig ut för att se New Orleans från Mississippifloden, en av världens mest aktiva hamnar. När du är ombord kan du besöka det museala maskinrummet och lära dig hur ånga driver den här magnifika båten genom "Mighty Mississippi". Lägg till en valfri kreolisk lunch till din kryssning, som tillagas färskt ombord och serveras med valfritt kaffe eller iste. Njut av smakerna från New Orleans innan du lägger till där du startade din resa. Exempel på lunchmeny (beroende på säsong och tillgänglighet) • Stekt "Southern"-fisk • Röda bönor och ris• Jambalaya• Dagens sallad

New Orleans: Cemetery Bus Tour At Dark med exklusiv tillgång

6. New Orleans: Cemetery Bus Tour At Dark med exklusiv tillgång

Upplev den kusliga sidan av New Orleans på en rundtur i staden och en av dess mest hemsökta kyrkogårdar. Lyssna på skrämmande berättelser från din lokala guide och lär dig om de mörkare delarna av stadens historia. Se hur en EMF-läsare används i verkliga livet. Först, ta en cocktail eller öl på din mötesplats före turnén. Då kommer din reseguide att leda vägen med en EMF-läsare och förklara hur man använder dem för att söka efter paranormal aktivitet och för att hjälpa till att hitta andar eller paranormala fenomen. Res till flera New Orleans-kyrkogårdar och gå in i Odd Fellows Rest Cemetery, och Charity Hospital Cemetery och Hurricane Katrina Memorial Cemetery för att utforska hemsökta kyrkogårdar på natten. Stanna vid The Buckner Mansion som presenterades i American Horror Story som Coven House. Slutligen, se videor av dokumenterade spöken och andar som hemsöker flera platser från din turné. Avsluta din turné genom att följa din guide till en begravningsplats för andar som mötte sitt olyckliga öde i en tragisk pandemihändelse.

New Orleans: French Quarter Ghost and Murder Tour

7. New Orleans: French Quarter Ghost and Murder Tour

Lär dig om New Orleans spöklika historia på denna rundtur i de franska kvarteren. Besök kända landmärken, hör fascinerande berättelser och fördjupa dig i den hemsökta världen i detta atmosfäriska distrikt. Ta dig till de franska kvarteren för att träffa din historikerguide. Besök platser som den ökända Lalaurie Mansion (som sett på "American Horror Story Coven"), May Bailey's Bordel (som sett på Travel Channels "Ghost Adventures") och många andra platser. Ge dig ut på den enda spökturen i New Orleans med tillgång till en hemsökt byggnad. Njut av en rundtur som är barn- och alkoholvänlig. Ta en lugn promenad genom New Orleans franska kvarters hemsökta historia med frekventa stopp och pauser på toaletten.

New Orleans: High Speed Airboat Tour för 6-9 passagerare

8. New Orleans: High Speed Airboat Tour för 6-9 passagerare

Upplev det bästa av både en träsktur och en airboattur. Åk i hög hastighet i luftbåten och sakta ner och stanna sedan för att ta bilder. På vägen dit får du en personlig rundtur av din lokala kapten. Luftbåtarna har stadiumsittplatser så varje plats i luftbåten är utmärkt för att uppleva turen och titta på djurlivet. Ja, alligatorer kommer att komma nära, riktigt nära. Så nära att du kommer att kunna titta in i dessa reptilögon. Alligatorer övervintrar under de kallare månaderna, men dina erfarna kaptener vet var de ska leta efter dem. I genomsnitt har du under vintern en chans på mer än 50/50 att få se en alligator. Under de varmare månaderna kommer du att få se en alligator. Varje New Orleans Airboat Tour är unik och du vet aldrig vad som kan finnas runt nästa hörn. Åk runt i ett område som är en kombination av träsk, kärr och sjö och se allt från en Bald Eagle till en pelikan, från en fiskgjuse till en uggla. Luftbåtarna drivs av en 454 Chevy-motor som ger hastigheter på upp till 35 miles i timmen. De drivs av en enorm fläkt som blåser luft från baksidan av båten i över 200 miles i timmen. Dessa turer är verkligen ett nöje. De åker i centimeter vatten och går dit traditionella båtar inte kan åka. Båtarna är utformade för att ta dig till otillgängliga områden i träsket, platser som du inte kan nå till fots eller med bil, vilket garanterar en unik upplevelse.

Från New Orleans: Utflykt till Oak Alley-plantagen

9. Från New Orleans: Utflykt till Oak Alley-plantagen

Utforska New Orleans historia under en guidad rundtur av Oak Alley-plantagen. Lär dig allt om livet på plantagen av din traditionellt klädda guide och se antika jordbruksmaskiner på nära håll. Förundras över de imponerande 28 ekarna som står längs vägen upp till plantagens huvudbyggnad. Ha fördel av upphämtning vid ditt boende i New Orleans och åk sedan till Oak Alley-plantagen i Vacherie för en guidad rundvandring på dess marker. Oak Alley, som ligger vid stranden av Mississippi-floden, fick sitt namn efter de 28 enorma ekarna som växer längs vägen som leder upp till – och är äldre än – plantagebostaden. Beundra den grekisk-inspirerade arkitekturen i det huvudsakliga plantagebostaden, som byggdes på 1800-talet för en av Söderns rikaste familjer. Se originalfunktioner, exempelvis antika lantbruksmaskiner och utnyttja bekvämligheter som en restaurang och souvenirbutik. Under rundturen leds du av en guide i autentiska plantagekläder och höra om det första exemplet på restaurering i Antebellum-stil längs den legendariska River Road.

New Orleans: Jazzkryssning på klassisk ångbåt på söndagar

10. New Orleans: Jazzkryssning på klassisk ångbåt på söndagar

Bege dig ut på en resa tillbaka i tiden ombord på den klassiska ångbåten Natchez, som är den enda autentiska ångbåten som fortfarande finns kvar i New Orleans. Luta dig tillbaka och slappna av i den underbara atmosfären som är så typisk för New Orleans. Segla iväg från stadens hjärta i French Quarter och slå dig ner vid ett av borden inomhus eller ute på däck, för att få njuta av de bästa vyerna över staden och floden som löper genom den. Inomhusområdena är helt klimatkontrollerade och utomhusdäcket erbjuder ett smidigt sätt att undersöka alla båtens nivåer på. Njut av en förtrollande eftermiddag på ångbåten Natchez. Du kan välja mellan att helt enkelt koppla av och njut av utsikten eller lägga till en brunch ombord på båten, för att göra din kryssning ännu bättre. Brunchmeny på söndagar Kyckling- och korvgumbo lagad med en traditionell Louisiana-roux och serverad med ris Natchez blandade sallad med gröna grönsaker, tomat, gurka, rödlök och krutonger serverad med en sockerrörsvinägrett Räkor och söderns "grits": sauterade räkor med lök, paprika och vitlök serverade med varma "grits" (majsgrynsgröt) och smör. Grillades och grits "gree-yahds": en traditionell kreolsk maträtt med bräserat nötkött och hemlagad brunsås, serverad över stenmald majs som kokats till en jämn konsistens Crescent City Eggs, bakad äggryta med spenat, rödlök, tomater, champinjoner, andouillekorv, grön lök och ost Korvbiffar på kalkon Pain Perdu: tjockt bröd, skivor indränkta i söt vaniljsås med kanelbulle och vispad gräddtoppning, USA:s klassiska "French Toasts" riktiga franska kusin O'Brienpotatis, serverad med paprika och lök Kreolsk stuvad spenat: krämig kreolsk spenat med mozzarella, parmesan och färskost Minicroissanter och kex med sylt och marmelad Fruktsallad Fosters bananer, ett New Orleans-original! Färska skivade bananer brynta i smör, brunt socker, vanilj, kanel och rom. Serveras varma med vaniljglass.  Vit chokladbrödspudding: en sufflé på lokalt franskt Leidenheimer-bröd i rik vaniljsås med dekadent vit chokladsås Kaffe och iste ingår också. *Rätterna på menyn kan ändras.

Lägg till datum

Saker att göra i
New Orleans
Gå inte miste om spektakulär jazz, det smakrika kreolska köket och det livliga franska kvarteret i “Big Easy”.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i New Orleans

Alla aktiviteter

191 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 12

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av New Orleans

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om New Orleans

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i New Orleans?

Toppattraktionerna du inte bör missa i New Orleans:

Vilka är de bästa dagsturerna från New Orleans?

De bästa dagsturerna från New Orleans:

Whitney Plantation

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i New Orleans?

New Orleans: Fler aktiviteter och sevärdheter

New Orleans: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New Orleans

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 19 050 omdömen

Vilken fantastisk aktivitet att uppleva! Ombordstigningen var sömlös, tillsammans med utmärkt kundservice från alla anställda. Jazzbandet var enastående! Jag kände att jag lyssnade på musik från en film. Jag vill också säga att reseguiden var mycket informativ. Jag rekommenderar detta till alla som besöker New Orleans!

Vi fick höra att vi kunde komma. Kl 6 om så önskas men senast 6:45. Vi kom dit. Vid 6:30 och fick veta att vi var sena och att skynda och sitta och äta. Sedan var vi tvungna att skynda på vår måltid och skulle helt missa öknen men vår servitris fick det åt oss innan de tog bort det. Annars var allt bra och maten utsökt

Promenaden är trevlig, middagen är god. Jag kanske hade förväntat mig en förklaring eller något. De tar dig till restaurangen och lämnar dig där. Du kan, efter middagen gå upp till däck men lite annat. Det var kallt och det var natt så jag kände inte för mycket. Den fantastiska jazzgruppen.

Riktigt bra resa. Båt exceptionellt ren. Berättelsen utmärkt. Gillade inte jazzbandet, alldeles för kliniskt. Sångare inte bra, lät inte som en jazzsångare.

easy to book, knowledgeable guide, nice nature. very satisfied and happy. the best experience in New Orleans