Upplevelser i

Nerja

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Nerja

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Nerja? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nerja

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 494 omdömen

Vandring på hög nivå med fantastiska vyer.

Kan verkligen rekommendera denna vandring! Fantastisk naturupplevelse, otroligt vackra vyer och dessutom en påläst guide. Orsaken till att jag inte ger fem stjärnor i betyget är bristande information och organisation innan själva vandringen påbörjades. Vi var en större grupp personer som skulle indelas i två mindre grupper (relaterat till språket). Trots att detta borde ha varit rätt enkelt ledde det till långa, lätt irriterade, diskussioner mellan guiderna. Informationen uteblev, guiderna försvann också under en längre period utom synhåll. Förvirring uppstod. Slutligen fick vi våra hjälmar och vandringen kunde börja. Därefter fungerade allt utmärkt; guiden var mycket kunnig och vyerna fantastiska! Vandringsleden kändes väldigt säker trots svindlande höjder.

Det var en fantastisk naturupplevelse. Resan och guiden fungerade jättebra. Jag förstår att tillströmningen av turister är mycket stor. Men jag vill ändå nämna ett par saker som skulle kunna vara bättre. Det var en lång och mörk tunnel till entrén av anläggningen. Jag hade svårt att gå där. Jag önskar att det hade funnits belysning. Jag vill nämna en till sak. Antalet toaletter var för få. Det blev lång kö.

Jättemysig utflykt med en supertrevlig guide "Lukas". Tyvärr var det inget vatten i vattenfallet pga torka. Snorklingen var inte heller riktigt bra pga ett lite oroligt hav just då. Men, som sagt, paddlingen var helt ok.

Stor och imponerande promenad, genomförbar i normalt skick. Bra gångväg med ett par steg. Bara om du är rädd för höjderna bör du tänka noga om du vill gå denna promenad.

Jag tyckte att delen efter bron var mycket tuff med alla dessa trappor.