Lägg till datum

Saker att göra i
Nederländerna

Våra mest rekommenderade saker att göra i Nederländerna

Amsterdam: GVB biljett för kollektivtrafik

1. Amsterdam: GVB biljett för kollektivtrafik

Upplev Amsterdam stressfritt med ett obegränsat resekort för alla kollektivtrafiknät som drivs av GVB i hela staden. Köp en biljett som gäller för en dag eller en flerdagarsbiljett som passar dina planer bäst. Res med tunnelbana, spårvagnar, bussar och färjor och upplev staden som en lokalbo. Det är enkelt att använda din biljett. Ladda bara ner GetYourGuide-appen när du skannar din e-biljett. Använd inte din e-biljett i en PDF-läsare och använd inte en utskriftsskärm när du reser. Om du gör det riskerar du en dubbel debitering från ditt bankkort! Din biljett är giltig från den valda tidsluckan. Om du har ytterligare frågor, eller om din biljett verkar vara defekt, kan du enkelt gå till en av de utsedda serviceställen.

Amsterdam: Biljett till Van Gogh-museet

2. Amsterdam: Biljett till Van Gogh-museet

Som en av Amsterdams mest populära attraktioner drar Van Gogh-museet över en miljon besökare varje år. Med denna biljett kan du upptäcka 200 målningar, 500 teckningar och över 750 brev från Van Gogh i din egen takt. Få tillgång till en rad permanenta och tillfälliga utställningar.  Hem till världens största samling av Vincent van Goghs målningar, transporterar Van Gogh-museet i Amsterdam besökare på en fascinerande resa genom konstnärens och hans samtidas liv. Museet introducerar den fullständiga historien: konstnären, sammanhanget, Van Goghs personliga ambitioner, hans känslor, myterna som omger  honom och hans inflytande än idag. Samlingen på Van Gogh-museet inkluderar världsberömda målningar son Solrosor, Almond Blossom och Potatisätarna.  Museet ordnar också tre tillfälliga utställningar varje år. Van Gogh-museet är öppet 365 dagar om året. Biljetter finns endast tillgängliga på nätet. Missa inte det, boka i förväg. Besökare kan upptäcka mer om Van Gogh och hans samtida konstnärer med multimedia-guiden, tillgänglig på elva språk. Med mer tid att njuta av inne i museet kan du dyka rakt in i de fantastiska samlingarna som visas.

Amsterdam: Klassisk båtkryssning med ost- och vinalternativ

3. Amsterdam: Klassisk båtkryssning med ost- och vinalternativ

Slappna av på en kanalutflykt genom Amsterdams Unesco-listade kanaler från Hollands guldålder. Se stadens höjdpunkter som Magere Brug, Red Light District och den gamla hamnen. Ha möjlighet att välja en standardrundtur eller en rundtur med obegränsad tillgång till holländsk ost, vin och andra drycker. Gå ombord på fartyget och låt din skeppare från staden berätta om lokal historia medan du seglar förbi sevärdheter i stadsdelen Jordaan och Magere Brug påfloden Amstel. Beundra utsikter över delar av Red Light District, de tidigare slussarna och den gamla hamnen. Ta bilder av sjöfartsmuseets ståtliga arkitektur och den prestigefyllda stadsdelen Gouden Bocht. Se delar av historia när du seglar förbi platser som Anne Franks hus. Ställ frågor om staden till din guide och få rekommendationer om saker att göra och ställen att äta på.

Amsterdam: Biljett till Heineken Experience

4. Amsterdam: Biljett till Heineken Experience

1867 var ett väldigt bra år för öl. Det var året då Gerard Adriaan Heineken byggde ett nytt bryggeri i hjärtat av Amsterdam. I det gamla bryggeriets bultande hjärta kan du dyka in i Heineken-ölens värld.   Under en 1,5 timmer lång rundtur som du gör på egen hand, lär du dig om företagets arv, bryggningsprocesser, innovationer och vad som krävs för att skapa ett världsberömt öl. Du kommer få en kort presentation på engelska inuti fabriken.   Få reda på hur det världsberömda ölet tillverkas av endast fyra naturliga ingredienser och upptäck varumärkets sponsoraktiviteter med Formel 1, UEFA Champions League och Rugby World Cup. Vid slutet av turen kan du ta ett glas tillsammans med nya vänner.

Amsterdam: Inträdesbiljett till Rijksmuseum

5. Amsterdam: Inträdesbiljett till Rijksmuseum

Unna dig en underbar dag på Amsterdams mest storartade museum, Rijksmuseum, som ligger i hjärtat av staden. Rijksmuseums internationellt uppskattade samling innehåller några av landets mest kända verk, inklusive historisk konst av Vermeer, Rembrandt, Frans Hals, Van Gogh och andra. Besökare kan beundra Rembrandts "Nattvakten", som står stolt i en vackert upplyst hall som låter besökarna njuta av varje liten detalj. Titta också på "Den judiska bruden". Denna sista målning gjorde Vincent van Gogh tårögd när han besökte Rijksmuseum kort efter att det öppnade och skrev i ett brev att han gärna skulle ge upp tio år av sitt liv för att sitta framför tavlan i två veckor och bara äta en gammal brödskorpa. Besökare kan förvänta sig mycket mer än endast målningar av holländska mästare från guldåldern. Rijksmuseums expansiva, suggestiva samling inkluderar även Delft-porslin, skulpturer, arkeologiska artefakter, kläder, asiatisk konst, tryck, föremål från holländsk sjöfartshistoria och många andra kulturellt betydelsefulla föremål – allt finns där för att livfullt kunna återberätta 800 år av holländsk historia ur ett globalt perspektiv. Och naturligtvis är inte allt gammalt – nyare föremål som en Mondrian-inspirerad klänning av Yves Saint Laurent från 1965 kan också ses. Det största forsknings- och restaureringsarbetet någonsin för "Nattvakten" har inletts. Detta sker live i museet och du kan delta i arbetet och stödja projektet med en donation.

Amsterdam: Stadskryssning på kanalen

6. Amsterdam: Stadskryssning på kanalen

Upplev Amsterdams centrum, som är ett av UNESCO:s världsarv, på den här kanalrundturen i Amsterdam. Låt dig imponeras av de vackra kanalhusen från 1600-talet, gamla handelshus från den holländska guldåldern, charmiga broar och de holländska cyklisterna. Hoppa ombord på en bekväm båt och passera Anne Franks hus och Westerkerk. Glid förbi mer än bara gamla byggnader, medan du beundrar nya arkitektoniska mästerverk som har byggts längs Piet Heinkade vid IJ-floden. Under din kryssning kan du upptäcka allt som den holländska huvudstaden har att erbjuda på 75 minuter. Håll kameran nära för att ta några avundsvärda bilder. Boka din kanaltur i Amsterdam nu och gå ombord på en av de berömda blå båtarna. Ta in höjdpunkterna i Amsterdam och upplev staden som den verkligen är. Njut av sevärdheter som Golden Bend, Overhoeks (stadens nyaste kvarter), musikbyggnaden i hamnen och den imponerande kopian av ett VOC-fartyg utanför Maritime Museum.

Amsterdam: Inträdesbiljetter till upp-och-nedvända Upside Down Museum

7. Amsterdam: Inträdesbiljetter till upp-och-nedvända Upside Down Museum

Susa in i en upp-och-nervänd värld och se Nederländerna på ett nytt och modernt vis. Med 25 olika uppslukande miljöer får du chansen att skapa det mest fantastiska innehållet för sociala medier, helt upp och ner. Ta med dig vännerna och ta ett holländskt isbad eller åk tunnelbanan upp och ner. Dansa till din egen tysta discorytm på en upp-och-ner-klubb, flyg iväg i ett riktigt privatflygplan och hoppa sedan ner i en röststyrd LED-ljusgrop med jacuzzi. Efter att du har skapat fantastiskt innehåll kan du koppla av på Upside Down Café, medan du njuter av färgglada smörgåsar och sötsaker. Smaka på en ikonisk "freakshake" innan du beger dig hemåt. På fredagar och lördagar kan du njuta av en fantastisk cocktailbiljett med live-DJ:s efter klockan 17.00.

Amsterdam: Lyxig kanalkryssning med obegränsade drinkar

8. Amsterdam: Lyxig kanalkryssning med obegränsade drinkar

Admirer Amsterdams pittoreska landmärken vid vattnet på en 100% elektrisk kryssning. Ta in otroliga vyer över stadens berömda landmärken från en öppen båt och upplev ett avkopplande sätt att sightsee, fri från trafik. Lär dig informativa och underhållande insikter om platserna längs rutten. Se 17-talets byggnader som kantar de berömda kanalerna, liksom nya eleganta byggnader som visar den inflytelserika 21-talets stad som Amsterdam har blivit. Segla förbi Hermitage Museum och glida sedan förbi Skinny Bridge, det posh Amstel Hotel och den charmiga stadsdelen Grachtengordel. Njut av en båtupplevelse utomhus en solig dag eller håll dig varm med ett skyddande överdrag under svalare dagar. Under vintermånaderna kan du koppla av på en sluten båt som håller dig varm. Dra nytta av flexibiliteten med en engångsbiljett som kan användas på vilken som helst av de kryssningar som avgår inom den timme du bokade. Välj vårt obegränsade dryckesalternativ om du vill njuta av vårt sortiment av öl, vin och läskedrycker. Om du väljer alternativet utan drycker kan dessa fortfarande köpas ombord. Mellan november och februari kommer vi att använda öppna båtar när väderförhållandena tillåter, och byta till stängda båtar vid behov.

Amsterdam: Inträdesbiljett till Icebar med 3 drinkar

9. Amsterdam: Inträdesbiljett till Icebar med 3 drinkar

Njut av en uppfriskande dryck vid minus 10 grader Celsius på Amsterdams Icebar, bokstavligen stadens coolaste dryckesplats, med dessa inträdesbiljetter. Du får vinterkläder, en välkomstcocktail och två valfria drinkar under ditt besök. Efter att du har bytt in din voucher mot en utsedd tidslucka kan du förundras över detta vattenhål som nästan helt konstruerats av is. Allt från väggar och möbler till glaset du smuttar på din dryck ur är gjorda av naturis. När du kommer in i baren, kommer du först se lounge området där du kan ta en välkomstdrink eller en öl om du vill. Denna första del av Amsterdam isbar är trevlig och varm. Därefter kryper du in i de tilldelade vinterkläderna och njuter av isbarens stämningsfulla ljus och isskulpturer. Välj mellan två olika smaker av vodka, vanlig vodka, sambuca, rom, Heinekenöl eller apelsinjuice. Inne i isbaren kan du stanna upp till 20 minuter. Du kan hänga i vardagsrummet så länge du vill, och prova ett urval av läckra drinkar. "Cool"-faktorn går ännu längre än det allmänna klimatet; stämningsbelysning och höftvickande partylåtar gör scenen komplett.

Amsterdam: Kanalrundtur på kvällen

10. Amsterdam: Kanalrundtur på kvällen

Upptäck Amsterdams unika skönhet på kvällen under en båtutflykt. Beundra ljusen, broarna och kanalhusen och se en ny sida av staden. Gå ombord på båten och börja din rundtur. Se de ståtliga lagerhusen från 1600-talet i den holländska huvudstaden glida förbi. Beundra hundratals broar och ikoniska byggnader längs kanalerna när du färdas genom staden och förundras över den belysta Magere Brug. Njut av de vackra utsikterna och lyssna på en ljudguide med information om staden. Se det bästa Amsterdam har att erbjuda på denna 90 minuters båtutflykt och fördjupa dig i staden på kvällen medan du njuter av charmen med en båttur med ett familjeägt företag. Upplev en annorlunda atmosfär i staden under natthimlen. Lägg till en snackbox till din bokning och  njut av lite snacks och dryck under färden. Mumsa på chips, popcorn, våfflor och saltade jordnötter med en läsk, öl eller ett glas vin när du seglar genom Amsterdams kanaler.

Alla aktiviteter

816 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Städer i Nederländerna

Nederländerna: Fler aktiviteter och sevärdheter

Nederländerna: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nederländerna

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 185 834 omdömen

Tre guider är fantastiska. Vi interagerade mest med Manuel. Du startar från red light district och följer sedan guiden. Det går till 02:00. Bra exponering för nattlivet och gör många bekanta.

Vi var en liten grupp och de två guiderna gav oss intressant information om Amsterdam. Det var definitivt värt det.

Vi rekommenderar starkt aktiviteten. över våra förväntningar. Mycket trevlig stund, dynamisk och vänlig ung guide.

Tim var en absolut legend. Var en bra guide för natten och visade oss Amsterdam bra!

Underbar !!! Mycket väl serverat både ostar och drycker! Det är en vacker tur!