Inträdesbiljett

Pompeji: Förbokad inträdesbiljett

Pompeji: Förbokad inträdesbiljett

Från 224 SEK per person

Besök Unesco-världsarvet Pompeji med en biljett med köföreträde. Få en ordentlig inblick i vardagslivet i en romersk stad och utforska den arkeologiska platsen i din egen takt.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Beskrivning
Besök den här romerska staden och alla dess tempel, teatrar, hem och allmänna byggnader. På morgonen den 24 augusti år 79 överraskade Vesuvius utbrott Pompejis 11 000 invånare. Den dramatiska händelsen begravde staden och dess invånare under aska. Denna händelse skapade en av världens idag bäst bevarade arkeologiska platser.  Utforska välkända platser såsom amfiteatern, Villa dei Misteri samt Casa dei Vettii och Faun med mera.
Inkluderar
 • Pompeji: Förbokad inträdesbiljett
 • Bokningsavgift
 • Guidad rundtur
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta
 • Du måste genomgå en obligatorisk temperaturkontroll
 • Alla deltagare som är över 12 år måste uppvisa något av följande: bevis på full vaccination, bevis på första vaccination administrerad för minst 15 dagar sedan, bevis på en covid-19-infektion under de senaste 6 månaderna, eller ett negativt test utfört max 48 timmar innan aktivitetens start

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Ingången är vid Piazza Esedra, Porta Marina Inferiore.

Öppna i Google Maps ⟶
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,3 /5

baserat på 5227 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4/5
 • Service
  4,3/5
 • Organisering
  4,2/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Att gå genom Pompei är en minnesvärd upplevelse. Det är fantastiskt att se hur staden såg ut innan och det är som att du är en del av den världen för ett ögonblick. Vi åkte dit på fredag morgon och det var inte många människor vilket var bra eftersom vi verkligen kunde njuta av det och inte behövde undvika folkmassor. Största minus är skräp och cigarettstumpar på marken/bakom galler/i hål ...

Läs mer

26 januari 2020

Fönstret för att utbyta bokningskuponger för biljetter var också lätt att förstå, och jag kunde gå in väldigt smidigt. Det fanns ingen kö vid biljettkontoret och entrén eftersom det var en lugn säsong i november. .. .. Du kan få en japansk guidebok vid informationsdisken bredvid fönstret. Det var så bra att jag inte kunde tro att det var gratis och det var mycket användbart. Ruinerna av Pompeji var så stora att det var svårt att se dem alla, så jag kommer att åka dit igen.

Läs mer

23 november 2019

Jag har problem med rörlighet och använde benstöd och käppar så trappan var en utmaning. Jag skulle ha velat hörlurar etc. som berättade vart vi skulle. De kanske var tillgängliga någonstans men det var aldrig uppenbart för oss. Överallt var det mycket väl skyltat när du kom dit, men jag skulle ha älskat mer information när jag besökte varje område, men jag älskade det fortfarande.

Läs mer

31 oktober 2019

Arrangeras av

Produkt-ID: 69330