Välj datum

Neapel Buss- och minivanturer

31 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Neapel

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Neapel?

Vilka är de bästa dagsturerna från Neapel?

De bästa dagsturerna från Neapel:

Pompeji

Neapel: Fler aktiviteter och sevärdheter

Neapel: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Neapel

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 9 082 omdömen

Pengar väl använda, mycket väl verkligen!!! Vi köpte onlinebiljetter som är giltiga i 24 timmar så att vi kan göra både del A i stadens historiska centrum och del B som inkluderar Mergellina och Posillipo. Väl ombord levereras hörlurar med vilka man kan lyssna på historien om rutten som visas under resan. Besöket varar ungefär en och en halv timme som i den historiska stadskärnan och lite längre som Mergellina och Posillipo. Fantastisk upplevelse, mina barn gillade det så mycket.

Min syster rekommenderade att jag skulle ladda ner appen innan jag reste till Italien och Grekland och jag var väldigt glad att jag gjorde som vi brukade appa några gånger för att köpa biljetter och var trevligt glad över hur enkelt det var och billigare i alla fall för oss. Men se till att jämföra priser eftersom det fanns ett par utflykter som vi tittade på var något billigare. Skulle använda den här appen och rekommendera den när du reser.

Biljetten varar 24 timmar från stämpling Turer är 2 1 av stadens centrum 2 av kusten riktigt trevligt Mycket intressant med fullständig förklaring av vad du ser Du kan också använda den hippa popbussen som ett transportmedel för att besöka huvudattraktionerna via " hoppa på och av" gå av "Det finns en app där du kan se var bussen är i realtid

Hopp på/av-bussen var en bra introduktion till staden Neapel. Vi åkte båda linjerna – visst är linje B, som går längs kusten, mycket mer naturskön och vacker än den som går i staden. Vi åkte båda turerna med vår 4-åring och det är ett bra sätt att utforska staden när vi sitter, särskilt med barn (särskilt vid ankomst).

Linje B låter dig ha en överblick över kusten, vi gjorde hela rutten utan att gå ner, och den förtjänar det verkligen! Linje A, å andra sidan, är tillägnad den del av den historiska stadskärnan, lämpar sig för nedfarter och uppstigningar. Båda är användbara för en överblick över staden.