Välj datum

Nattvarden

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Stadskort
  • Privata turer
  • Heldagsturer
36 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Nattvarden: Fler aktiviteter och sevärdheter

Nattvarden: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nattvarden

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 19 462 omdömen

Vi tog eftermiddagsturen med start 14.30. vår grupp är lite stor nästan 30, men med radio var det bara bra att lyssna på historien och lära sig om Milano. Detta var min tredje gång i Milano men den första som gick med på turnén primärt för The Last Supper. promenaddelen var lite för varm även under skuggan, tur att vi hade med oss en flaska vatten. La Scala, Duomo var bara bra med några intressanta berättelser. med buss för att se den sista måltiden var också bra. Det var en ganska lång promenad under solen, så jag skulle föreslå att du bär en flaska vatten och förbereder dig för att komma in i Duomo.

Marcella berättade allt för oss om hur sista måltiden gick genom krig under de senaste 500 åren och ändå överlevde. Bara en poäng, att det var lite svårt att identifiera guiden från början men tack och lov hittade jag henne i tid. Men vi kan bara vara kvar i 15 minuter innan målningen.

riktigt coolt att se målningen och höra historien om den. vår reseguide var också bra. bara 15 minuter i rummet med målningen var förmodligen för kort, men det är allt de tillåter. resten av timmen är fylld med historielektioner om byggnaden, målning m.m

Elisa our guide was clear and easy to understand. Well organised.

Smidigt & enkelt! Mycket bra guide med stor kunskap & inlevelse.