Nationalteatern i Prag

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Nationalteatern i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Nationalteatern i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nationalteatern i Prag

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 911 omdömen

Ett fantastiskt sätt att se denna mycket natursköna stad som en enda damresenär, eller faktiskt med en grupp. Arrangörerna var mycket vänliga, hjälpsamma och personliga, särskilt den blonda unga killen vars namn undviker mig. Jag gillade att du inte var tvungen att lämna bussen på någon speciell plats, utan fick information om du gjorde det och en hade full självständighet, om de ville gå av och utforska vidare. Tack, jag kommer tillbaka!

Ett jättebra sätt att se en huvudstad

Guiden var kanon och själva cykelturen, det tråkiga var att dom inte hade informerat om rätt mötesplats. Vi stod och väntade på den plats som stod på biljetten, men efter ett samtal kom en taxi och hämtade oss. Det skulle ha känts tryggare om det hade blivit rätt från början, men trots det en kanon aktivitet.

Vi cyklade genom Prag med guiden Susanna, hon var mycket kunnig om Prag, dessutom trevlig, underhållande och hjälpsam. Vi gillar att gruppen var liten. Vi var bara 6 personer. Vi kan varmt rekommendera denna tur.

Från rutten OK. Mer information om vaktbytet på slottet hade varit till hjälp. Tyvärr gick vi åt fel håll och missade det mesta av vaktbytet som ett resultat. Vi hade också varit glada över information på tyska.

Endast 4 hållplatser... i andra städer som Madrid över 20 hållplatser!