Nationalteatern i Prag

  • Guidade turer
  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Privata turer
  • Vattenaktiviteter
  • Andra upplevelser
17 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Nationalteatern i Prag: Fler aktiviteter och sevärdheter

Nationalteatern i Prag: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nationalteatern i Prag

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 1 310 omdömen

Busshållplats hittas enligt beskrivning. Jag vet inte om bussen var i tid, vi tittar inte så mycket på klockan när vi är på semester. Det var inga långa väntetider. Audioguiden fungerade, stopp/överföringsalternativen meddelas också av konduktören på engelska. Så du vet alltid var du befinner dig utifrån kartan. Bara så många personer togs som det fanns platser tillgängliga. Det finns förare OCH ledare (inte i alla länder som detta :-() Informationen var OK och tillräcklig.

Vi gjorde den röda och gröna turen och det är verkligen det bästa sättet att se hela Prag. Eftersom du verkligen kan nå allt till fots kan vi bara rekommendera linbanan. Vi gick upp dit och tog sedan linbanan ner igen. Men självklart kan du också ta båda turerna med bara linbanan. Annars, gå till Hilton Hotel och se det från insidan. Ha kul, Prag är verkligen väldigt vackert.

Ett bra sätt att se denna underbara stad. Vi köpte ett 48-timmarskort för att möjliggöra röd rutt ena dagen, grön den andra. Även om du kan göra varje rutt på en timme om du inte kliver av. Plus en extra bonus på flodkryssningen var utmärkt. Rekommenderar definitivt

Alltid det bästa sättet att upptäcka arkitekturen och historien i en stad, antingen som en första glimt eller när du har ont om tid.

Allt fungerade bra från onlinebokningen till biljetten på bussen. Bussarna gick alltid i tid.