Välj datum

National Gallery

  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Heldagsturer
  • Paketerbjudanden
  • Andra upplevelser
25 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 25

Alla saker att se i National Gallery

Vill du upptäcka vad som finns att göra i National Gallery? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om National Gallery

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 2 454 omdömen

Mycket komplett. Vi bokade de 3 dagarna, och sanningen är att det var väldigt praktiskt. Vi använde inte tunnelbanan, eftersom bussen med sina två rutter gick genom många ställen. Jag trodde att bussarna skulle ta lång tid att komma förbi igen men så var det inte, tvärtom, mellan 10 och 15 minuter kom det alltid en till. Två rekommendationer, ljudet som de sätter på bussen, borde vara mer specifika för varje område, det vill säga prata lite mer om historien, kulturen och själva området, med mer seriösa talare, som inte pratar så mycket om sig själva men av de platser som vi passerade. Och den andra begäran som en icke-tvåspråkig... är att datumet på fartyget åtminstone försöker tillhandahålla någon typ av enhet där adressen hörs på andra språk (spanska). Herrn som förklarar hela rutten verkar väldigt trevlig och hängiven... men de av oss som inte redan har ett öra för engelska förstår ingenting, och det är synd eftersom rutten, även om den är kort, är vacker . Mycket artig personal.

Många stationer att gå på och av, vänliga guider vid stationerna och massor av intryck på resan genom London. In-ear-hörlurar gratis och på kanal 5 den tyskspråkiga förklaringen av de enskilda byggnaderna eller sevärdheterna. Thames resa från London Hill till Westminster, cirka 30 minuter med en engelsktalande guide, väldigt roligt Definitivt värt det

Kryssning var den bäst hanterade delen och wwe njöt mycket. Den gula rutten med hop on hop off-bussen var också bra men jag kunde inte använda den blå vägen eftersom jag inte kunde hitta den. Kanske är antalet bussar på blå väg mycket mindre. Jag kunde inte se en enda buss. Vänligen öka antalet. av blå bussar.

Trevlig busstur runt London

Om du vill se och få lite historik om och kring London åk med en på en busstur, kliv av om du vill utforska mera på olika platser i stan. Det finns många olika turer att välja mellan. Eller varför inte ta en båttur på Thamesen. Gula linjen, T1, har en live guide som är toppen.

Vi är väldigt nöjda. Guiderna/chaufförerna var mycket hjälpsamma, vänliga och underhållande. Min tonåring tyckte turerna var det det bästa med Londonresan.