Välj datum

Saker att göra Nashville

Kom för den berömda countrymusiken - stanna för det goda köket och den livliga honky tonk-barplatsen.

Tillgängliga aktiviteter

  • Allt om countrymusik
  • Utforska Nashville
  • Turer med trolley, vagn och mer
  • Bourbon- och ölturer
  • Båtturer i Nashville
65 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Nashville

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Nashville?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Nashville:

Vilka är de bästa dagsturerna från Nashville?

De bästa dagsturerna från Nashville:

Lynchburg, Tennessee

Nashville: Fler aktiviteter och sevärdheter

Nashville: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nashville

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 3 070 omdömen

Detta är överlägset det bästa transportsättet för att se Nashville. Inget krångel med trafik eller parkering, vilket båda är ett problem. Vi ansåg också att priset på våra biljetter var ett mycket bra värde. Slutligen hade vi väldigt lite väntan på vart och ett av våra stopp under hela dagen. Även om den första ombordstigningen var lång, tog det tid överhuvudtaget för en vagn att dyka upp och ta oss på väg. Vi kommer att boka detta igen när vi åker till Boston!

Förarna var fantastiska, åkerna var i tid. Jag var aldrig orolig för att en annan vagn skulle anlända till hållplatserna längs vägen - sinnesfrid. Den historiska bakgrunden som förarna beskrev var intressant och täckte många delar av staden - jag uppskattade också deras humor. Systemet var väloljat och jag kommer att rekommendera era tjänster till mina gäster utanför stan. Tack.

Bert var så energisk och entusiastisk! Han var en mängd information samt begåvad och humoristisk. Han var underhållande i två hela timmar och missade inte en takt. Kelly föraren sjöng och hade kul med Bert och passagerarna. Hon hade en stor känsla av kul och kände verkligen vägen runt Nashville. De gjorde ett bra team.

Hela turnén var fantastisk! Bert med en E och Adrian var helt enkelt lysande. Helt värt priset är staden mycket mer magisk på natten. Allt var underbart, Bert, med sin sjungande gjorde resan mycket minnesvärd. Kommer definitivt att rekommendera detta till en vän.

En fantastisk turné med Shiralee och Adrian. Höga kul och massor av riktigt intressant information om berättelserna om Nashville och dess stjärnor. Tack för skratt och en minnesvärd turné!