Upplevelser i
Nashville

Come for the famed country music — stay for the tasty cuisine and vibrant honky tonk bar scene.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Nashville

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Nashville?

Alla saker att se i Nashville

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Nashville? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nashville

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 879 omdömen

Kvällsturen var fantastisk, du får se lamporna på Broadway samt platser utanför det viktigaste turistområdet. Reseguiden var fantastisk, liksom vår busschaufför, mycket underhållande och hade alla att sjunga. Vi hade möjlighet att gå till en lokal bar, lite mer en intim miljö och njuta av det fantastiska bandet som spelade. Skulle definitivt rekommendera.

Bert var så energisk och entusiastisk! Han var en mängd information samt begåvad och humoristisk. Han var underhållande i två hela timmar och missade inte en takt. Kelly föraren sjöng och hade kul med Bert och passagerarna. Hon hade en stor känsla av kul och kände verkligen vägen runt Nashville. De gjorde ett bra team.

Hela turnén var fantastisk! Bert med en E och Adrian var helt enkelt lysande. Helt värt priset är staden mycket mer magisk på natten. Allt var underbart, Bert, med sin sjungande gjorde resan mycket minnesvärd. Kommer definitivt att rekommendera detta till en vän.

En fantastisk turné med Shiralee och Adrian. Höga kul och massor av riktigt intressant information om berättelserna om Nashville och dess stjärnor. Tack för skratt och en minnesvärd turné!

Vilken kul tur med en bubblande guide som höll oss informerade och skrattade från början. Grst för att se alla sevärdheter under vårt första besök i Nashville.