Saker att göra i
Nashville

Kom för den berömda countrymusiken - stanna för det goda köket och den livliga honky tonk-barplatsen.

Våra mest rekommenderade saker att göra i Nashville

Nashville: Hop-on Hop-off Trolley-tur

1. Nashville: Hop-on Hop-off Trolley-tur

Följ med på en hop-on hop-off-trolley-tur bland de främsta sevärdheterna i Nashville, "Home of Country Music". Gå genom "The District", ett centrumområde med möjligheter till shopping, restauranger och underhållning i världsklass. Lär dig mer om Nashvilles rika historia. Hoppa ombord på Old Town Trolley för att se populära attraktioner som Country Music Hall of Fame and Museum, Parthenon och Bicentennial Capitol Mall. Det är mer än bara en sightseeingtur, det är ett roligt och lärorikt äventyr när din trolleykonduktör ger en underhållande berättelse som innehåller mindre kända fakta, tips bakom kulisserna och videoklipp. Undvik stadstrafik och dyr parkering med ett alternativ som gör att du kan koncentrera dig på att ta in sevärdheterna. När du är klar är det bara att hoppa ombord på nästa Old Town Trolley för att fortsätta upptäcka allt som Nashville har att erbjuda. Old Town Trolley är en kombination av transport och underhållning och det bästa sättet att se staden. Erbjuder 13 bekväma hållplatser: 1) 1200 Clinton St: Marathon Motor Works 2) 27th Ave. North: Centennial Park, Parthenon 3) 1901 Broadway: Varm kyckling 4) 1900 Belmont Blvd: Belmont herrgård 5) 404 12th Ave. S.: The Gulch 6) 1037 Broadway: Frist Art Museum, Union Station Hotel 7) 472 Domonbreun St: Country Music Hall of Fame 8) 201 Broadway: Barer med levande musik 9) 116 Rep. John Lewis Way: Ryman Auditorium 10) 6th & Deadrick: Legislative Plaza, State Capitol 11) 401 Gay St: Musicians Hall of Fame 12) 7th Ave North: Farmarnas marknad 13) 1018 Nelson Merry Street: Utsikt över Capitolium

Nashville: Grand Ole Opry Show Ticket

2. Nashville: Grand Ole Opry Show Ticket

Slutför ditt besök i Music City med ett besök på countrymusikens mest berömda scen, Grand Ole Opry House. Denna ikoniska liveföreställning och radiosändning samlar varje vecka stigande stjärnor, superstjärnor och countrylegender på scenen, tillsammans med bluegrass, familjevänlig komedi och mycket mer. Opry-showerna är aldrig inövade och aldrig samma show två gånger. Upplev alla olika nyanser av country, western och americana-musik under en och samma kväll när du tas med på en musikalisk resa. Detta är en upplevelse som inte får missas för fans i alla åldrar. Välj sittplatsområde vid köpet och njut av en oförglömlig kväll på Grand Ole Opry. Uppgradera ditt besök genom att välja ett av alternativen Premium Experience, som inkluderar en biljett till showen på antingen en Tier 1- eller Tier 2-sits och ger tillgång till den exklusiva Circle Room Lounge. Där får du träffa en Opry-artist, njuta av aptitretare, två förstklassiga drycker och få ett minnesfoto att ta med hem. Öppnar en timme före föreställningen och är öppen under hela pausen.

Nashville: Dubbeldäckare City Tour

3. Nashville: Dubbeldäckare City Tour

Se det bästa av Music City på en dubbeldäckare. Åk i en slinga runt hjärtat av Nashville medan din guide visar upp några av stadens bästa egenskaper. Hoppa ombord på en dubbeldäckartur som tar dig förbi stadens mest visuellt intressanta platser på bara 1 timme, vilket gör den perfekt för upptagna scheman. Den här utflykten belyser över 100 intressanta punkter och leds av roliga, informativa förare och guider. Börja från Court of Flags när turen går runt Nissan Stadium och upp till Parthenon vid Centennial Par. Den fortsätter sedan tillbaka förbi State Capitol och nedför Lower Broadway. Se sevärdheter längs vägen, bland annat Country Music Hall of Fame och det ståtliga och imponerande Vanderbilt University. Du kommer också att stöta på en färgstark och livlig lantbrukarmarknad samt Grammy Museum Gallery.

Nashville: Country Music Hall of Fame & Museum

4. Nashville: Country Music Hall of Fame & Museum

Utforska den fängslande historien om en av de viktigaste händelserna inom amerikansk musik under 1900-talet på Country Music Hall of Fame and Museum. Efter att ha gått in genom den utsmyckade rotundan Hall of Fame, som är formad efter musikaliska noter och pianots svarta tangenter, går du in i museets huvudutställning, Sing Me Back Home: En resa genom countrymusiken. Fördjupa dig i countrymusikens historia och ljud, dess ursprung och traditioner samt berättelserna och rösterna från många av dess hedervärda arkitekter. Utforska en rad fotografier, artefakter, textpaneler, inspelningar och arkivmaterial när du rör dig genom museets samling. Missa inte utställningar med begränsat antal besökare som berättar om countrymusikens spännande period på 1970-talet eller tekniskt förbättrade utställningar som fokuserar på samtida trender inom genren. Kom förbi Taylor Swifts utbildningscenter för att delta i instrument- och låtskrivarprogram på helgerna eller för att lyssna på en paneldiskussion. Museets rundvandring avslutas i den ansedda Hall of Fame Rotunda där du kan se de artistplaketter som har fått Country Music's högsta ära. Uppgradera till Hatch Experience för att gå bakom kulisserna på Hatch Show Print. Lär dig allt om historien om denna ikoniska affischbutik för bokstavstryck. Lyssna på tryckpressarna och se 150 år av färgglada affischer som tryckts för dina favoritartister. Ta hand om verktygen för att skriva ut din egen affisch som ett minne av minnet!

Nashville - Upptäck musikstaden Upptäck musikstaden på Night Trolley Tour

5. Nashville - Upptäck musikstaden Upptäck musikstaden på Night Trolley Tour

Åk genom Nashville på natten i en vagn med sittplatser på stadion och lär dig fascinerande fakta om stadens musikhistoria av din guide. Njut av musikaliska utdrag när du sjunger med i klassiska låtar medan du utforskar staden. Upptäck insiderhistorier och spännande fakta om Nashvilles musikarv. Lär dig mer om stadens nuvarande musikscen samt de människor, platser och händelser som gav Nashville sitt rykte som Music City. Beundra vyerna och sevärdheterna, bland annat de många inspelningsstudiorna på Music Row, Ryman Auditorium, Parthenon, honkey tonk-barerna på Broadway, Musicians Hall of Fame och Tennessee State Capitol Lyssna på historien om stadens rhythm and blues-arv, dess honky-tonks och dess berömda musikställen. Upptäck människorna som bidrog till Nashvilles ikoniska musikscen medan du njuter av de fantastiska sevärdheterna i denna livfulla stad.

Nashville: Stjärnornas hem - en guidad bussrundtur

6. Nashville: Stjärnornas hem - en guidad bussrundtur

Nashville är känt som USA:s musikcentrum och på den här turen får du se hemmen för stadens största stjärnor. Se de glamorösa hemmen för stjärnor som Taylor Swift, Kellie Pickler, Joe Don Rooney från Rascal Flatts, Little Big Town, Martina McBride, Reese Witherspoon och Dierks Bentley. Du kan hoppas att en av legenderna från Nashvilles musikscen hoppar ombord, som de är kända för att göra. På denna anmärkningsvärda rundtur ser du snabbt varför så många stjärnor har sitt hem i Nashville och du får lära dig om hur Nashville blev USAs musikaliska huvudstad.

Nashville: Grand Ole Opry Backstage Tour

7. Nashville: Grand Ole Opry Backstage Tour

Gå bakom kulisserna på Grand Ole Opry och få exklusiv tillgång till den plats som gjorde countrymusiken berömd. Din expertguide tar dig genom lokalen och presenterar dig för de berömda musikerna och historierna som har gjort detta till ett så älskat kapitel i Nashvilles historia. Se artefakter och foton från alla epoker av musikhistorien och gå genom artistens ingång. Grand Ole Opry är verkligen en familj; lär dig mer om bandet mellan artisterna, deras familjer och detta otroliga stycke levande historia. Besök 18 olika omklädningsrum för musiker, alla inredda i olika teman för att representera centrala ögonblick i countrymusiken. Du kanske till och med får chansen att besöka Studio A, en fungerande tv-studio som var hemvist för Hee Haw och många fler produktioner.

Nashville: RCA Studio B & Country Music Hall of Fame Combo

8. Nashville: RCA Studio B & Country Music Hall of Fame Combo

Ta ett steg tillbaka i tiden och dela rum med dina favoritmusiker och gå bakom kulisserna på de mest kända inspelningarna i countrymusikens historia. Checka in på Country Music Hall of Fame and Museum och få en tid för en rundtur i RCA Studio B. Hoppa på bussen tillsammans med din guide och lär dig sedan om Dollys "första stora genombrott", en ödesdiger julinspelning med Elvis och mycket mer. Stå i rummet och känn magin när kända låtar pumpas ut genom högtalarna. Efter din guidade rundtur i studion hoppar du tillbaka på bussen för att återvända till Country Music Hall of Fame and Museum där du kan utforska den fängslande historien om en av de mest betydelsefulla utvecklingarna i 1900-talets amerikanska musik på en självguidad rundtur. Gå in genom den utsmyckade rotundan i Hall of Fame, som är utformad efter musikaliska noter och de svarta tangenterna på ett piano, innan du går in i museets huvudutställning, Sing Me Back Home: A Journey Through Country Music. Fördjupa dig i countrymusikens historia och ljud, dess ursprung och traditioner samt berättelserna och rösterna från många av dess ärade arkitekter. Upptäck en rad fotografier, artefakter, textpaneler, inspelningar och arkivmaterial när du rör dig genom museets samling. Missa inte utställningar med begränsat antal besökare som berättar om countrymusikens spännande period på 1970-talet, eller tekniskt förstärkta utställningar som fokuserar på samtida trender inom genren. Stanna till vid Taylor Swifts utbildningscenter för att delta i instrument- och låtskrivarprogram på helgerna eller ta del av en paneldiskussion. Promenaden genom museet avslutas i den uppskattade Hall of Fame Rotunda för att se de artistplaketter som har fått Country Music's högsta ära. Hela familjen kommer att gå därifrån med ett nyfunnet intresse och respekt för det konstnärskap som de berömda musikerna som gjort Nashville berömt besitter.

Nashville: Music City Pub Crawl

9. Nashville: Music City Pub Crawl

Den här Music City Pub Crawl är stolt över att vara Nashvilles äldsta och mest eftertraktade bar crawl, med deltagare från hela världen. Utforska unika vattenhål längs Printers Alley och historiska 2nd Ave. N. i centrala Nashville, och njut av exklusiva dryckespecialiteter på varje plats. Följ reseguider i världsklass som ger en kombination av hysterisk och spännande lokal historia, och en mängd knäppa spel och aktiviteter, av vilka några inkluderar karaoke, VR-svinjakt och mekanisk tjurridning. Lyssna på den bästa livemusiken i hela landet och njut av ett stänk av vänlig tävling. Gå till 5 till 6 lokala barer och lära känna de andra medlemmarna i din grupp på en turné perfekt för individer, par, födelsedagsfester, familjesammankomster, bachelor- och bachelorette-fester och företagsevenemang. Sip på drycker som köpts till exklusiva priser.

Nashville: Pontoon Party Cruise med en kapten

10. Nashville: Pontoon Party Cruise med en kapten

Res nerför Cumberland River på en 2-timmars pontonkryssning designad för att du ska ha kul medan du njuter av sevärdheterna i Nashville. Koppla av ombord under vård av din licensierade kapten när du dricker, dansar och lyssnar på musik i en rolig feststämning. Hälsas av din licensierade USCG-kapten och deckhand som hjälper dig ombord och isar ner dina drinkar medan du slår dig ner i Pontoon Saloon som förberedelse för den planerade kryssningsavgången. Väl ombord kommer den berömda flodkryssningen i Nashville att börja sin traditionella guidade festupplevelse tillsammans med sin framstående besättning. Honky Tonk på vattnet förstärks av din Deckhand som ger hitlåtar, underhållning och engagerande spel som för samman publiken på dansgolvet. Njut av 2 timmar i en säker och rolig atmosfär i barstil medan du minglar, dansar, dricker och njuter av vyer som endast är tillgängliga ombord på River Cruise-pontonen. Välj mellan en morgon-, Mimosa- eller eftermiddagstur som passar ditt schema bäst.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Nashville

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Nashville

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Nashville?

Vilka är de bästa dagsturerna från Nashville?

De bästa dagsturerna från Nashville:

Lynchburg, Tennessee

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Nashville?

Utforska Nashville

Läs vår kompletta guide till Nashville eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Nashville

Samlat omdöme

4.7
(3 177 recensioner)

De olika guiderna vi hade var otroliga och väldigt roliga för en extremt underhållande resa!! Det enda negativa var förseningarna vid hållplatser som väntade på att vagnen skulle anlända och den onödiga förseningen att kontrollera biljetter och erbjuda köp av biljetter vid en hållplats som nästan hindrade oss från att se de sista av våra måste-se-hållplatser. Annat än det, mycket underhållande roligt och ett bra sätt att se sevärdheterna i Nashville utan krångel!!

Vår första förare var en dam som hette Jules (Julie). Ny på jobbet men mycket kunnig om området. Vi stannade på hela turnén och gick sedan av för lunch och tillbaka till Musicians Hall of Fame, som visade sig vara en av de stora höjdpunkterna under vår vistelse i Nashville. Jag rekommenderar starkt denna buss.

Vi njöt av turnén runt Nashville, och pekade ut alla typer av fantastiska platser som gömmer sig över hela Nashville. Våra reseguider var fantastiska! Vi rekommenderar starkt att alla provar detta minst en gång, oavsett om du bor här i Tennessee eller om du kommer från andra länder, kommer du att älska det!

Jimbo var en utmärkt reseguide! Han gjorde allt för att göra min mamma som är 80 år och i rullstol bekväm. Så glad att vi hade honom. Han är kunnig och trevlig.

Det var en fantastisk turné runt Nashville med mycket informativ information. Vi njöt av det.