Nasaret
Dagsturer till

38 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Nasaret

Nasaret

Nasaret: Fler aktiviteter och sevärdheter

Nasaret: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nasaret

Samlat omdöme

4.2
(510 recensioner)

Dorit visade sig vara en exceptionellt kunnig reseledare under vårt besök. Hennes förståelse för området och dess historia var tydlig redan från början. Det som gjorde vår turné särskilt trevlig var de intressanta anekdoterna som hon sömlöst integrerade i sina förklaringar. Dessa berättelser gav en personlig touch och gav djup och sammanhang till platserna vi utforskade. Det var tydligt att Dorit hade en genuin passion för sitt arbete. Hon var uppmärksam på vår grupps frågor och erbjöd detaljerade svar som ofta kom med en antydan till en historia, vilket gjorde informationen mer relaterbar. Blandningen av faktakunskap med dessa berättelser säkerställde att vi förblev engagerade hela tiden. När turnén var slut kändes det som om vi inte bara hade besökt en rad platser, utan hade rest genom en rik berättelse av händelser och berättelser, allt tack vare Dorits unika tillvägagångssätt. För alla som letar efter en heltäckande och njutbar turnéupplevelse, Dorit kommer starkt recomm

Du ser några intressanta platser. Guiden Avi bygger också in ytterligare ortodoxa kyrkor på begäran. Man kan bli döpt i Jordan när det finns en präst, vilket tyvärr inte var fallet hos oss. Helst ska du ta med dig din baddräkt, vilket sparar en del pengar. Jag hade bokat turnén på tyska, men i slutändan var bara engelska möjlig, men det var inga problem för mig.

Det var en sådan upplevelse som du inte alls förväntar dig att få av den här typen av turné och överraska dig på ett mycket bra sätt! Allt var perfekt, från förare till de utmärkta presentationerna av vår guide Orion som har ett trevligt sätt att transportera dig i Jesu tid. Mycket användbar och intressant information! Tack så mycket.

Lång! Det stod 10 timmar i upplägget men vi var tillbaka ca 13 timmar senare! Vi hade annat bokat efteråt och det fick skjutas på. Kanske bra att man istället uppger "mer än 10 tim" så man vet att man kanske inte ska boka annat den dagen! Guiden påläst och kunnig, berättade mycket och gav tillfälle till skratt.

Denna turné är en av de bästa jag varit på. Reseguiden Dan Porges är utmärkt i att ge turnén och mycket kunnig och kan ge korrekt information. Busschauffören är väldigt försiktig, bussen är ren. Vi fick gott om tid att njuta av varje plats vi gick.