Välj datum

Museum Of Illusions

  • Inträdesbiljetter
1 upplevelser hittades
Sortera efter:

Alla saker att se i Museum Of Illusions

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Museum Of Illusions? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Museum Of Illusions

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 137 omdömen

Illusionsmuseet är fantastiskt. Massor av kluriga figurer och "målningar" som förvränger perspektivet och producerar bisarra bilder. Resan var värd det och rekommenderas varmt. Det finns vänliga medarbetare som fotograferar för gästerna och förklarar för några av karaktärerna hur något måste göras. Museet är dock inte lätt att hitta. Borde skyltas bättre.

Jag gick med en grupp vänner, vi hade en fantastisk tid, allt intressant och roligt! Mycket vänlig personal! Utanför att kunna se de lokala handlarna i den magiska atmosfären är magnifik, inte att glömma att stanna till för ett mellanmål på den lilla restaurangen: Nablus, fantastiska rätter och mycket vänlig personal! Ett måste besöka!

Ett coolt litet museum med optiska illusioner och pussel! Vänlig personal) Alla visar och förklarar. De tar också ditt foto)) För en kväll med gott humör rekommenderar jag det till alla !!!

Vi var där med vår dotter. Det var inte bara kul! Personalen tog fantastiska bilder av oss, som också förvånade nära och kära hemma ... Tack för det ....

Fina fototricks, en flicka gick med mig för att ta alla bilder på mig, så bra service.