Museo del Greco
Slotts- och palatsturer

2 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Toledo

162 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Museo del Greco Slotts- och palatsturer

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

För att upptäcka en stad där kristna, judar och muslimer blandade sig för hundratals år sedan kan du åka från Madrid på denna halvdagsutflykt till Toledo. Besök den höggotiska katedralen, Plaza de Zocodover och kyrkan Santo Tomé. Gå på samma gator som beskrivs i Cervantes Don Quijote. Resan börjar med en bussresa från Madrid. Vid ankomsten till Toledo stannar du först vid Mirador del Valle. Ta en bild av den panoramiska utsikten. Toledos historiska centrum ligger på andra sidan floden Tejo. Se Alcazar och Toledos katedral med sina framträdande torn. I den gamla staden kan du stanna till på Plaza del Ayuntamiento. Lär dig mer om katedralen i Toledo innan du går in. Håll utkik efter inslag i mudejarstilen. De är ett exempel på det inflytande som den islamiska arkitekturen hade på kyrkans utformning. Missa inte den utsmyckade retabeln när du går genom katedralen. Från katedralen slingrar du dig längs gatorna in i de judiska kvarteren. Byggnaderna visar hur kulturerna blandades för hundratals år sedan, till exempel San Tome-kyrkan. Gå in i den för att se en stor målning av El Greco. Lägg märke till de långsträckta ansiktena och händerna. De är målarens kännetecken. Fortsätt vidare till synagogan Santa Maria La Blanca. Se dig omkring för att upptäcka de olika judiska, kristna och islamiska influenserna. Lär dig mer om Toledos historia och bidrag till den spanska kulturen innan du åker tillbaka till Madrid.

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Lär känna Toledo i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. När du har laddat ner tur-appen på din mobila enhet (nedladdningsinstruktioner som du får via e-post efter bokning) leds du på ett äventyr till 10 av stadens viktigaste sevärdheter medan du går. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. När du utforskar, stanna och hitta ledtrådar vid varje attraktion för att avslöja nästa destination. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att slutföra spelet. Få ett nytt perspektiv på Toledo när du lär dig lokal historia och fakta. Se det bästa av staden i din egen personliga takt samtidigt som du njuter av friheten att börja eller sluta när du vill. Ta en bit mat, stanna för att ta några bilder eller sätt dig helt enkelt för att ta en paus -utforska på ditt sätt. Börja din rundtur vid det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church Cathedral, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig gå förlorad i skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera förbi den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et på denna unika upplevelse blir den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin enorma historia.

Från Madrid: Dagstur till Toledo med katedralen och 8 monument

Från Madrid: Dagstur till Toledo med katedralen och 8 monument

Vi lämnar Madrid och åker till den vackra kejsarstaden Toledo, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Toledo är en av de äldsta städerna i Europa med byggnader som blandar arkitektoniska stilar som arabiska, gotiska, Mudejar, renässans och barock. Den store målaren El Greco bodde i Toledo på sextonhundratalet. Följ med en guide in i hjärtat av Toledo och besök de viktigaste monumenten samt de judiska kvarteren och klosterområdet. Hör berättelser och legender som går flera århundraden tillbaka i tiden. Upptäck de mest symboliska platserna i staden, dess historia, dess hörn och anekdoter, och dess viktigaste monument som katedralen i Toledo, vars arkitektur är ett underbart exempel på den spanska gotiska stilen. Upptäck den magnifika katedralen i Toledo på en guidad tur tillsammans med en officiell guide. Förundras över den skönhet som finns innanför dess väggar. Lär dig mer om historien och konsten i denna unika katedral. Turen inkluderar också ledig tid för dig att utforska resten av staden på egen hand, där du kan återvända till platser du redan har besökt eller kolla in någon ny plats. Om du föredrar att bara luta dig tillbaka och njuta av en öl eller äta på en trevlig terrass har du också tid att göra det, och din guide kommer att rekommendera några bra lokala platser. I slutet av turen återvänder ni till centrala Madrid med en bekväm minibuss.

Resa Toledo och Segovia, 8 oumbärliga resmål

Resa Toledo och Segovia, 8 oumbärliga resmål

You're invited to discover Toledo and Segovia with our exclusive, unique and semi-private experience to enjoy and get to know history. You will be sharing and enjoying this experience at your own pace with no more than 8 people. You will discover and create unforgettable memories from the unique beauty of these lovely cities. Give yourself the opportunity of diving in unique architecture and history. Welcoming and Charming Toledo and Segovia are waiting for you. You will be visiting these cities within the high-end comfort of a Mercedes Benz Vito Tourer Class V for seven people, Wi-Fi and AC equipped. Besides that, you will have the opportunity of mingling with awesome people from all around the world. Groups are four to a maximum of 8 people. Booking this experience with Agiday will give you awesome discounts with our other destinations! That's the huge difference between a tour and a Wonderful Experience! Discover it! • contact@agidaytravel.com • @agidaytravel

Toledo: Första upptäcktsvandringen och läsvandring

Toledo: Första upptäcktsvandringen och läsvandring

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur på det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig uppslukas av skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et för denna unika upplevelse är den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin omfattande historia. Ladda ner appen ''World City Trail'' från butiken. Starta sedan din tur och njut!

Toledo: Escape Game och rundtur

Toledo: Escape Game och rundtur

Kombinera spänningen i en sightseeing stadsrundtur med ett utomhus escape game kul på denna självguidade smartphone vandringstur i Toledo. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din rundtur på det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig uppslukas av skönheten i den centrala Santo Tome-kyrkan. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et för denna unika upplevelse är den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin omfattande historia.

Toledo - en stad med tre kulturer: Quest-upplevelse

Toledo - en stad med tre kulturer: Quest-upplevelse

Spela ett stadsspel där du följer en berättelse för att upptäcka legenderna och historien om Toledo. Du kommer att utforska spännande och vackra platser medan du äventyrar genom de labyrintliknande gatorna i den medeltida staden. Bli en riddare i toleransens stad, där 3 kulturer levde tillsammans i århundraden. Appen erbjuder exakta vägbeskrivningar genom staden. Spela i din egen takt. Känn dig fri att pausa och utforska din omgivning när du vill. När du har bokat spelet får du ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du spelar. För större grupper kan en person köpa tillgång för hela gruppen genom att välja antalet personer i gruppen. Alla gruppmedlemmar kommer att kunna spela stadsspelet på sin smartphone. Alternativt kan varje person köpa sin egen voucher. Ni kan spela som en grupp och lösa ledtrådarna tillsammans medan ni går, eller så kan ni dela in er i mindre grupper/lag och tävla mot varandra. Varje person kan också spela på egen hand, separat från gruppen, och möta gruppen i slutet.

Toledo: Privat stadsvandring med professionell guide

Toledo: Privat stadsvandring med professionell guide

Gör Toledo mer tillgängligt genom att utforska staden med en lokalinvånare på en privat, anpassningsbar vandringstur. Lär dig mer om Toledo, dess landmärken och det lokala livet när du vandrar runt på stadens gator med din guide. Njut av en privat 3-timmars rundtur för bara dig och din grupp, och få en djupare inblick i Toledos liv än vad som skulle vara möjligt ensam. Din guide kontaktar dig före turen så att han eller hon kan få en uppfattning om dina intressen och din smak och se till att du bara besöker de platser som du är intresserad av. Se sedan Toledo genom en lokalbos ögon och upptäck dess dolda pärlor på din guidade vandringstur.

Toledo: privat rundvandring med inträde till katedralen i Toledo

Toledo: privat rundvandring med inträde till katedralen i Toledo

Njut av den här skräddarsydda och privata rundvandringen på tre timmar med en privat turistguide till ditt förfogande i Toledo, ett UNESCO-världsarv med mycket historia som ligger i mitten av Spanien, Kastilien La Mancha. Den här rundturen börjar med att hämta dig på ditt hotell om det ligger i stadens centrum eller genom att ordna en centralt belägen mötesplats. Därefter är du redo att upptäcka de tre kulturernas kejserliga stad massor av medeltida monument. Under denna tur kan du beundra platser som slottet San Servando, katedralen i Toledo, där inträdet ingår, och där du bland annat kommer att besöka huvudkapellet, kapitelsalen och det mozarabiska kapellet. Det judiska kvarteret är känt för att vara en av de mest kända platserna i denna stad i Kastilien La Mancha. Där hittar du Greco-museet, synagogorna El Tránsito och Santa María la Blanca samt San Martins bro. När du har besökt alla dessa platser har du tid att besöka mer av stadens centrum och prova dess typiska gastronomi.

Toledo

Toledo

Våra mest rekommenderade Museo del Greco Slotts- och palatsturer

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

För att upptäcka en stad där kristna, judar och muslimer blandade sig för hundratals år sedan kan du åka från Madrid på denna halvdagsutflykt till Toledo. Besök den höggotiska katedralen, Plaza de Zocodover och kyrkan Santo Tomé. Gå på samma gator som beskrivs i Cervantes Don Quijote. Resan börjar med en bussresa från Madrid. Vid ankomsten till Toledo stannar du först vid Mirador del Valle. Ta en bild av den panoramiska utsikten. Toledos historiska centrum ligger på andra sidan floden Tejo. Se Alcazar och Toledos katedral med sina framträdande torn. I den gamla staden kan du stanna till på Plaza del Ayuntamiento. Lär dig mer om katedralen i Toledo innan du går in. Håll utkik efter inslag i mudejarstilen. De är ett exempel på det inflytande som den islamiska arkitekturen hade på kyrkans utformning. Missa inte den utsmyckade retabeln när du går genom katedralen. Från katedralen slingrar du dig längs gatorna in i de judiska kvarteren. Byggnaderna visar hur kulturerna blandades för hundratals år sedan, till exempel San Tome-kyrkan. Gå in i den för att se en stor målning av El Greco. Lägg märke till de långsträckta ansiktena och händerna. De är målarens kännetecken. Fortsätt vidare till synagogan Santa Maria La Blanca. Se dig omkring för att upptäcka de olika judiska, kristna och islamiska influenserna. Lär dig mer om Toledos historia och bidrag till den spanska kulturen innan du åker tillbaka till Madrid.

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Lär känna Toledo i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. När du har laddat ner tur-appen på din mobila enhet (nedladdningsinstruktioner som du får via e-post efter bokning) leds du på ett äventyr till 10 av stadens viktigaste sevärdheter medan du går. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. När du utforskar, stanna och hitta ledtrådar vid varje attraktion för att avslöja nästa destination. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att slutföra spelet. Få ett nytt perspektiv på Toledo när du lär dig lokal historia och fakta. Se det bästa av staden i din egen personliga takt samtidigt som du njuter av friheten att börja eller sluta när du vill. Ta en bit mat, stanna för att ta några bilder eller sätt dig helt enkelt för att ta en paus -utforska på ditt sätt. Börja din rundtur vid det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church Cathedral, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig gå förlorad i skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera förbi den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et på denna unika upplevelse blir den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin enorma historia.

Från Madrid: Dagstur till Toledo med katedralen och 8 monument

Från Madrid: Dagstur till Toledo med katedralen och 8 monument

Vi lämnar Madrid och åker till den vackra kejsarstaden Toledo, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Toledo är en av de äldsta städerna i Europa med byggnader som blandar arkitektoniska stilar som arabiska, gotiska, Mudejar, renässans och barock. Den store målaren El Greco bodde i Toledo på sextonhundratalet. Följ med en guide in i hjärtat av Toledo och besök de viktigaste monumenten samt de judiska kvarteren och klosterområdet. Hör berättelser och legender som går flera århundraden tillbaka i tiden. Upptäck de mest symboliska platserna i staden, dess historia, dess hörn och anekdoter, och dess viktigaste monument som katedralen i Toledo, vars arkitektur är ett underbart exempel på den spanska gotiska stilen. Upptäck den magnifika katedralen i Toledo på en guidad tur tillsammans med en officiell guide. Förundras över den skönhet som finns innanför dess väggar. Lär dig mer om historien och konsten i denna unika katedral. Turen inkluderar också ledig tid för dig att utforska resten av staden på egen hand, där du kan återvända till platser du redan har besökt eller kolla in någon ny plats. Om du föredrar att bara luta dig tillbaka och njuta av en öl eller äta på en trevlig terrass har du också tid att göra det, och din guide kommer att rekommendera några bra lokala platser. I slutet av turen återvänder ni till centrala Madrid med en bekväm minibuss.

Resa Toledo och Segovia, 8 oumbärliga resmål

Resa Toledo och Segovia, 8 oumbärliga resmål

You're invited to discover Toledo and Segovia with our exclusive, unique and semi-private experience to enjoy and get to know history. You will be sharing and enjoying this experience at your own pace with no more than 8 people. You will discover and create unforgettable memories from the unique beauty of these lovely cities. Give yourself the opportunity of diving in unique architecture and history. Welcoming and Charming Toledo and Segovia are waiting for you. You will be visiting these cities within the high-end comfort of a Mercedes Benz Vito Tourer Class V for seven people, Wi-Fi and AC equipped. Besides that, you will have the opportunity of mingling with awesome people from all around the world. Groups are four to a maximum of 8 people. Booking this experience with Agiday will give you awesome discounts with our other destinations! That's the huge difference between a tour and a Wonderful Experience! Discover it! • contact@agidaytravel.com • @agidaytravel

Toledo: Första upptäcktsvandringen och läsvandring

Toledo: Första upptäcktsvandringen och läsvandring

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur på det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig uppslukas av skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et för denna unika upplevelse är den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin omfattande historia. Ladda ner appen ''World City Trail'' från butiken. Starta sedan din tur och njut!

Toledo: Escape Game och rundtur

Toledo: Escape Game och rundtur

Kombinera spänningen i en sightseeing stadsrundtur med ett utomhus escape game kul på denna självguidade smartphone vandringstur i Toledo. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din rundtur på det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig uppslukas av skönheten i den centrala Santo Tome-kyrkan. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et för denna unika upplevelse är den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin omfattande historia.

Toledo - en stad med tre kulturer: Quest-upplevelse

Toledo - en stad med tre kulturer: Quest-upplevelse

Spela ett stadsspel där du följer en berättelse för att upptäcka legenderna och historien om Toledo. Du kommer att utforska spännande och vackra platser medan du äventyrar genom de labyrintliknande gatorna i den medeltida staden. Bli en riddare i toleransens stad, där 3 kulturer levde tillsammans i århundraden. Appen erbjuder exakta vägbeskrivningar genom staden. Spela i din egen takt. Känn dig fri att pausa och utforska din omgivning när du vill. När du har bokat spelet får du ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du spelar. För större grupper kan en person köpa tillgång för hela gruppen genom att välja antalet personer i gruppen. Alla gruppmedlemmar kommer att kunna spela stadsspelet på sin smartphone. Alternativt kan varje person köpa sin egen voucher. Ni kan spela som en grupp och lösa ledtrådarna tillsammans medan ni går, eller så kan ni dela in er i mindre grupper/lag och tävla mot varandra. Varje person kan också spela på egen hand, separat från gruppen, och möta gruppen i slutet.

Toledo: Privat stadsvandring med professionell guide

Toledo: Privat stadsvandring med professionell guide

Gör Toledo mer tillgängligt genom att utforska staden med en lokalinvånare på en privat, anpassningsbar vandringstur. Lär dig mer om Toledo, dess landmärken och det lokala livet när du vandrar runt på stadens gator med din guide. Njut av en privat 3-timmars rundtur för bara dig och din grupp, och få en djupare inblick i Toledos liv än vad som skulle vara möjligt ensam. Din guide kontaktar dig före turen så att han eller hon kan få en uppfattning om dina intressen och din smak och se till att du bara besöker de platser som du är intresserad av. Se sedan Toledo genom en lokalbos ögon och upptäck dess dolda pärlor på din guidade vandringstur.

Toledo: privat rundvandring med inträde till katedralen i Toledo

Toledo: privat rundvandring med inträde till katedralen i Toledo

Njut av den här skräddarsydda och privata rundvandringen på tre timmar med en privat turistguide till ditt förfogande i Toledo, ett UNESCO-världsarv med mycket historia som ligger i mitten av Spanien, Kastilien La Mancha. Den här rundturen börjar med att hämta dig på ditt hotell om det ligger i stadens centrum eller genom att ordna en centralt belägen mötesplats. Därefter är du redo att upptäcka de tre kulturernas kejserliga stad massor av medeltida monument. Under denna tur kan du beundra platser som slottet San Servando, katedralen i Toledo, där inträdet ingår, och där du bland annat kommer att besöka huvudkapellet, kapitelsalen och det mozarabiska kapellet. Det judiska kvarteret är känt för att vara en av de mest kända platserna i denna stad i Kastilien La Mancha. Där hittar du Greco-museet, synagogorna El Tránsito och Santa María la Blanca samt San Martins bro. När du har besökt alla dessa platser har du tid att besöka mer av stadens centrum och prova dess typiska gastronomi.

Vanliga frågor om Museo del Greco-Slotts- och palatsturer

Vad finns det för andra saker att göra än Museo del Greco-Slotts- och palatsturer som är värt att besöka i Toledo?

Andra upplevelser du inte bör missa i Toledo:

Museo del Greco-Slotts- och palatsturer –Vilka är de bästa upplevelserna?

Museo del Greco-Slotts- och palatsturer – toppupplevelser:

De mest populära sevärdheterna i Toledo

Att göra i Museo del Greco

Städer i Spanien

Museo del Greco: Fler aktiviteter och sevärdheter

Museo del Greco: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.