Lägg till datum

Musee de l'Orangerie

Musee de l'Orangerie

Musee de l'Orangerie: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Musée de l'Orangerie Reserverad entrébiljett

1. Paris: Musée de l'Orangerie Reserverad entrébiljett

Upptäck Musée de l'Orangerie i din egen takt med en entrébiljett med reserverad tillgång. Säg adjö till långa köer och väntan på att biljettluckorna ska öppna med din förbokade biljett. Utforska museet i din egen takt utan att vänta på att stora gruppturer ska röra sig synkront så att du kan maximera din tid att förundras över den berömda konsten inuti. Besök Musée de l'Orangerie - ett konstgalleri med impressionistiska och postimpressionistiska målningar som ligger i västra hörnet av Tuilerieträdgården bredvid Place de la Concorde i Paris. Även om det är mest känt för att vara det permanenta hemmet för åtta Water Lilies väggmålningar av Claude Monet, se museets andra verk av Paul Cézanne, Henri Matisse, Amedeo Modigliani, Pablo Picasso, Pierre-Auguste Renoir, Henri Rousseau, Alfred Sisley, Chaim Soutine, och Maurice Utrillo, bland andra. Känn en närmare koppling mellan de två delarna av samlingen tack vare den nya layouten på Musée de l'Orangerie: Näckrosor och École de Paris (Paris skola) i början av 1900-talet. Njut av den eleganta, smidiga, pedagogiska och stimulerande rundvandringen. Vid ingången till samlingen kan man se stora polyptyker av Joan Mitchell (lån från Musée national d'Art moderne) och storskaliga verk av de moderna "primitiverna" (Picasso, Douanier Rousseau, Derain, Modigliani, Matisse, etc.). De monografiska gallerierna gör det möjligt för dig att få ett nytt, mer närgånget och bekvämt perspektiv på verken.

Paris: Musee de l'Orangerie Ljudguide- Txt ingår ej

2. Paris: Musee de l'Orangerie Ljudguide- Txt ingår ej

Gå in i ett av Paris viktigaste landmärken och upptäck de 10 mest berömda konstnärliga skatterna i Musee de l'Orangerie med en informativ ljudguide. Titta på Monets näckrosor och lyssna på en omfattande berättelse om Monets liv. Upptäck hemligheterna bakom Girls at Piano av Renoir, Peaches av Renoir, Femme a la Lettre av Renoir, Pommes & Biscuits av Cezanne, Mme. Cezanne av Cezanne, Arbres et Maisons av Cezanne, Pecheurs a La Ligne av Rousseau, Navire dans la Tempete av Rousseau, och Fabrique de Chaises av Rousseau. Lär dig mer om museets fascinerande historia och förstå betydelsen och det konstnärliga värdet av de utvalda mästerverken. Få tillgång till enkel och kortfattad information utan onödig komplexitet.

Paris: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

3. Paris: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur vid Eiffeltornet, symbolen för Paris. f Paris. Besök Pont de l'Alma, där drottning Diana mötte en tragisk död, och gå genom Pont Alexandre III, byggd för att hedra namnet på tsar Alexander III. Du kommer sedan att fortsätta till den ikoniska shoppinggatan Champs Elysees och dess trädgårdar. Därefter ser du Place de La Concorde, statyerna och skulpturerna i Tuileries Garden och den stora pyramiden i Louvren-museet. . Admire 7th century Church of Saint-Germain-l'Auxerrois och Pont Neuf, den äldsta stenbron i Paris. Ett stopp vid Conciergerie kommer att väcka ditt intresse för att se fängelset för den ökända drottningen Marie-Antoinette och den välkända Saint Chapelle. Glasyren på kakan för denna unika turné kommer att vara Notre Dame som kommer att blåsa dig med sin förstörda skönhet. Under turnén väljer du att pausa appen när som helst för att ta en paus eller spendera lite mer tid på att se sevärdheterna. Lär dig om berättelser och urbana legender förknippade med staden eller monumenten i staden. Njut av turnén med dina vänner och familj och lär dig mer om staden när du vandrar runt.

Paris: Orangerie Museum Skip-the-Line-biljett och audiotur

4. Paris: Orangerie Museum Skip-the-Line-biljett och audiotur

Utforska Orangerie-museet genom denna självguidade audiotur på engelska, spanska eller franska med en e-txt för inträde inkluderad! Du kommer att guidas av ljudkommentarer genom höjdpunkterna i den anmärkningsvärda samlingen av impressionistiska och postimpressionistiska konstverk. Denna rundtur fokuserar främst på Monets monumentala Vattenliljor, men även andra konstverk förklaras. Detta historiska växthus ligger i hjärtat av Paris och inrymmer även Walter Guillaumes prestigefyllda samling av impressionistiska och postimpressionistiska mästerverk. Fördjupa dig i impressionismens ursprung och utvecklingen av Monets målarteknik med den här audioturen på din telefon. Få värdefulla insikter om tillkomsten av Näckros-samlingen, Monets konstnärliga vision och den fascinerande anpassningen av Orangeriet för att rymma dessa hisnande målningar. När du går ner till den nedre nivån möter du den anmärkningsvärda Walter Guillaume-samlingen, som erbjuder ett unikt perspektiv på utvecklingen från impressionismen till den moderna konsten. Upptäck hur påverkan från afrikansk konst katalyserade skapandet av de banbrytande abstrakta målningarna av tidiga modernister. Upptäck den rika historien om Orangerie-byggnaden, ursprungligen ett växthus, som en gång var en integrerad del av ett stort palats, som byggdes tillsammans med den ikoniska Louvren av drottning Catherine de Medici 1564. Denna rundtur är ett nöje för konstentusiaster, särskilt de som vill utforska impressionismens nyanser och dess djupgående inverkan på utvecklingen av modern konst. Viktiga anmärkningar: Lärare vid offentliga grund- och gymnasieskolor i Frankrike, EU-medborgare under 26 år och personer under 18 år har gratis inträde med giltig legitimation. Denna rundtur är inte kopplad till Orangerie-museet utan tillhandahålls av en oberoende arrangör. E-texten ingår för kundens bekvämlighet utan kostnad. HUR GÅR RUNDTUREN - Var flexibel: gå med i turen när du vill och utforska sevärdheterna så länge du vill. - Njut av rundturen även offline: alla ljudturer är testade för hög kvalitet och enkel navigering. - Hoppa över köerna till Orangerie-museet med inkluderat inträde e-txt tillgänglig offline

Louvren & Musee de l'Orangerie Ljudguide - Txter ingår ej

5. Louvren & Musee de l'Orangerie Ljudguide - Txter ingår ej

Upptäck de mest berömda konstnärliga skatterna på Louvren och Musee de l'Orangerie med vår informativa audioguide. Denna praktiska följeslagare är skräddarsydd för dem som söker insikter i museernas viktigaste mästerverk och ger en tydlig förståelse av 7 höjdpunkter på Louvren, inklusive Mona Lisa, Samothraces seger, Medusas flotte och mycket mer samt 11 utvalda mästerverk på Musee de l'Orangerie, inklusive verk som Monets näckrosor, verk av Cezanne, Renoir och mycket mer... Viktiga egenskaper inkluderar: Mästerverkens höjdpunkter: Omfattande inblickar i de mest betydelsefulla konstverken i galleriet. Konstnärlig kontext: Förstå de utvalda mästerverkens historia, betydelse och konstnärliga värde. Tydliga beskrivningar: Få tillgång till okomplicerad och kortfattad information utan onödig komplexitet. Fokuserat innehåll: Koncentrera dig på de viktigaste mästerverken, deras bakgrund och konstnärliga värde.

Paris: Beundra Monets näckrosor på Orangerie-museet

6. Paris: Beundra Monets näckrosor på Orangerie-museet

Upptäck de rörelser som förändrade konsthistorien under 1800- och 1900-talen på en guidad rundtur på Musee de l'Orangerie i Paris. Hoppa över de långa köerna för att se ikoniska mästerverk, från Monets fridfulla näckrosor till Renoirs känsliga penseldrag. Promenera genom de vackra Tuilerieträdgårdarna för att nå det tidigare Orangeriet, där kungafamiljen förvarade sina apelsiner under vintern. Undvik de långa köerna utanför Orangerie-museet och titta på Monets världsberömda målningar av näckrosor, som nu visas permanent. Följ med en konsthistoriker runt i den stora samlingen av målningar från 1800-talet och tidigt 1900-tal. Upptäck de innovativa och utmanande tekniker som de franska impressionisterna och deras lärjungar använde. Studera målningar av frukt och blommor av Cezanne, lär dig om den exotiska stil som Matisse använde för sina förföriska porträtt och spåra Picassos olika stadier genom hans tolkningar av nakenmodeller. Se hur rörelsen utvecklas och förändras runt omkring dig med verk av Modigliani, Renoir och Utrillo.

Paris: Privat rundtur med lokal guide

7. Paris: Privat rundtur med lokal guide

Din lokala expertguide kommer att visa dig stadens bästa delar, inklusive många dolda hemligheter som du inte kan hitta lätt på egen hand. På denna vandringstur kommer du att kunna se många sightseeingpunkter inom en kort tidsram. Förutom att förklara sightseeingpunkterna kan din guide ge insikt i stadens och landets historia och kultur i allmänhet. Fokus för denna tur är att se staden som en lokal. Denna privata rundtur kan dock skräddarsys efter dina önskemål. Sightseeingpunkter som ska besökas kan överenskommas i förväg eller diskuteras när vi träffas. STANDARD-sightseeingplatser som vi enkelt kan besöka under turen är: - Montmartre: Berömd för sitt konstnärliga arv, har en distinkt byatmosfär som kännetecknas av branta slingrande kullerstensgator. Det är det mest berömda distriktet i Paris. - Le Marais: Ett historiskt distrikt med magnifik arkitektur och rik historia. - Notre Dame-katedralen: En allmänt erkänd symbol för Paris och den franska nationen. Här finns många viktiga religiösa artefakter, t.ex. "törnekronan" som tros ha burits av Jesus Kristus. - Eiffeltornet: Ett av de mest ikoniska monumenten, inte bara i Paris utan i hela världen. - Champs-Élysées: Den vackraste och mest välkända avenyn i Paris. Förbinder Triumfbågen med Place de la Concorde. - Triumfbågen: Ett av de mest kända monumenten i Paris. Den hedrar de som kämpade och dog för Frankrike under den franska revolutionen och Napoleonkrigen. - Louvren: Ett nationellt konstmuseum och är hem för några av de mest kanoniska verken av västerländsk konst, såsom Mona Lisa. - Galeries Lafayette: En av de mest historiska shoppinggalleriorna i Paris med nisch- och lyxmärken. - Luxemburgs trädgårdar: Trädgårdarna är fyllda av historia och vackra fontäner. Det är den näst största parken i Paris. - Slottet i Versailles: De franska kungarnas främsta residens. Det är en av de mest populära turistattraktionerna i världen. Denna attraktion ligger utanför staden och behöver minst en halv dag för att besöka. Några exempel på HIDDEN SECRETS som vi kan besöka: - Canal Saint-Martin: Ta en kryssning med passagerarbåtar på denna kanal. Det finns också många populära barer och restauranger längs kanalen. - Galerie Vivienne: En av de mest ikoniska shoppinggalleriorna i Paris. - Ménagerie du Jardin des Plantes: Den näst äldsta zoologiska trädgården i världen. Här finns sällsynta små och medelstora däggdjur. - Louis Vuitton Foundation: Konstmuseum och kulturcenter - Parc des Buttes Chaumont: Den femte största parken i Paris, med en konstgjord sjö, ett tempel och intressant fauna. - Montparnasse Tower: Det är den högsta byggnaden i Paris med magnifik utsikt över staden. Observera att det inte är säkert att du hinner besöka alla de sevärdheter som listas här. Hur många platser du kan besöka beror på längden på den bokade turen och hur mycket tid du tillbringar på varje plats. Efter bokningen kan du diskutera den detaljerade resplanen med din guide.

2-4 dagar Paris Golden Pass & Hop-On Hop-Off flodbåt

8. 2-4 dagar Paris Golden Pass & Hop-On Hop-Off flodbåt

Se allt som Paris har att erbjuda med detta 2-4-dagars exklusiva pass och besök museer i världsklass som Louvren och Orsay-museet. Från däck på Hop-On Hop-Off Seine River-båten har du förmånen att beundra de mest häpnadsväckande monumenten som Paris har att erbjuda från Seine. Med ditt 4-dagars Paris Museum Pass kan du njuta av en gyllene biljett till stadens konstnärliga och historiska arv. Njut av tillgång till: - Louvrens museum - Triumfbågen - Musée d'Orsay - Musée de l'Armée - Tours de Notre-Dame - Musée national de l'Orangerie - Tombeau de Napoléon 1er - Centre Pompidou - Conciergerie - Musée Rodin - Sainte-Chapelle - Panthéon - Musée national d'Art moderne - Musée national des Arts asiatiques - Guimet - Dekorativa konstverk - Musée des Arts et métiers - Musée de l'Assistance Publique, Hôpitaux de Paris - Musée du quai Branly - Musée Picasso Paris - Chapelle expiatoire - La Cinémathèque française - Musée du Cinéma - Cité des Sciences et de l'Industrie - Musée national Eugène Delacroix - Musée des Égouts de Paris - Musée national de la Marine - Musée de la Monnaie - Cité de l'Architecture et du Patrimoine - Musée national des Monuments français - Musée Gustave Moreau - Musée national du Moyen Âge, Thermes et hôtel de Cluny - Cité de la Musique, Musée de la Musique - Crypte archéologique de Notre-Dame - Musée de l'Ordre de la Libération - Musée des Plans-reliefs - Musée de la Poste Se dessa sevärdheter: - Slotten Versailles och Trianon - Château de Rambouillet - Auguste Rodins hus i Meudon - Basilikan Kathedralen i Saint-Denis - Villa Savoye - Château de Vincennes - Musée de l'Air et de l'Espace - Musée d'Archéologie nationale de Saint-Germain-en-Laye - Musée national de la Céramique de Sèvres - Kungliga abbaye de Chaalis - Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne - Musée Condé, Château de Chantilly - Musée départemental Maurice Denis - Château de Fontainebleau - Château de Maisons-Laffitte - Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau - Château de Pierrefonds - Nationella museet i Port-Royal des Champs - Musée national de la Renaissance - Château d'Ecouen Komplettera dina besök till Paris konst och historiska sevärdheter med en 4-dagars biljett till en hop-on hop-off kryssning. Stanna till vid: - Notre-Dame-katedralen - Jardin des Plantes - Hôtel de Ville - Louvren-museet - Place de la Concorde - Eiffeltornet - Katedralen Notre-Dame - Saint-Germain-des-Prés - Musée d'Orsay - Invalide

Paris: Down Rue de Rivoli - självguidad audiotur

9. Paris: Down Rue de Rivoli - självguidad audiotur

Ta del av all den magnifika arkitekturen och de ikoniska byggnaderna under den här 70 minuter långa självguidade rundturen. Du kommer att promenera genom det mest fascinerande området i den franska huvudstaden och lära dig om historierna från dess mest betydelsefulla monument, som Tuilerieträdgården, Louvren och Chatelet. Besök i din egen takt de viktigaste landmärkena i Paris!

Paris: De 30 främsta sevärdheterna med expertguide

10. Paris: De 30 främsta sevärdheterna med expertguide

Har du begränsat med tid i ljusets stad, eller letar du efter en snabbkurs i parisiska monument och deras historia? Låt vår guide ta dig förbi 30+ av stadens mest ikoniska platser på bara 5 timmar! Följ med oss till Montmartre för att inleda din upptäcktsfärd bland de 30 främsta platserna. Njut av panoramautsikten över Sacre Coeur, besök det livliga Place du Tetre och svimma vid den berömda ''Wall of Love''. Lär dig varför Moulin Rouge blev så berömt, beundra den mäktiga Triumfbågen och ta ett foto i Louvren, där Leonardo Da Vincis Mona Lisa finns. Halvvägs genom turen har du lite tid att äta lunch på ett av stadens charmiga kaféer innan du fortsätter din utforskning av det perfekta Paris. Du navigerar i staden som en lokalbo och hoppar på det invecklade tunnelbanesystemet tillsammans med din guide för att sedan dyka upp nära den avkopplande Tuileries-trädgården. Här kan du njuta av doften av säsongens blommor och perfekt klippta häckar innan du beger dig till Notre Dame. Få en inblick i återuppbyggnaden efter den förödande branden 2019, innan du beger dig till det berömda Latinkvarteret. Avsluta dagen med en sista tunnelbaneresa (biljetter ingår!), din guide kommer att följa dig till Creme della Creme av parisiska landmärken - Eiffeltornet. Guiden berättar om detta imponerande monument, som är känt som Frankrikes symbol, och ger gärna råd om hur du på bästa sätt kan säkra biljetter efter avslutad rundtur.

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Musee de l'Orangerie

Musee de l'Orangerie: Fler aktiviteter och sevärdheter

Musee de l'Orangerie: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Musee de l'Orangerie

Samlat omdöme

4.7
(1 653 recensioner)

Vi kom till en lång kö utanför i skuggan och insåg att kön var för att köpa biljetter. Så vi hoppade till fronten och vi släpps direkt in i museet. Detta är ett vackert, stort friluftsmuseum och studiorna var och en endast ett fåtal besökare. Det var också massor av kall luft som cirkulerade genom gallerierna vilket var väldigt trevligt den varma dagen vi besökte. Försäljningsgalleriet stängde tidigare än museet så om du vill köpa något vänta inte till sista minuten.

Anläggningen och konst visar är utmärkta. Besvikelsen fanns i Monet-kontemplationsområdet, Näckrosorna, bara för att så många otrevliga människor nästan helt och ständigt så störde förmågan att vara stilla med konstverket. Om man kanske kunde skapa ett starkare sätt att be folk att respektera tystnaden, kanske pratstunden och selfiesna kunde få en bättre balans.

De konstnärer som var representerade var de jag var intresserad av, rymliga lokaler, vi kom in direkt med vår biljett och mina sjuttonåringar gick in gratis.

Jättefin och nästintill meditativ upplevelse med Monets väggmålningar.