Musee de l'Orangerie

Musee de l'Orangerie
För att få tillgång till Musée de l'Oranegrie från 18-26 juli måste du begära en QR-kod på denna plattform (https://www.pass-jeux.gouv.fr/en/request/). Processen kan ta upp till 15 dagar.

Musee de l'Orangerie: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Musée de l'Orangerie Reserverad entrébiljett

Paris: Musée de l'Orangerie Reserverad entrébiljett

Upptäck Musée de l'Orangerie i din egen takt med en entrébiljett med reserverad tillgång. Säg adjö till långa köer och väntan på att biljettluckorna ska öppna med din förbokade biljett. Utforska museet i din egen takt utan att vänta på att stora gruppturer ska röra sig synkront så att du kan maximera din tid att förundras över den berömda konsten inuti. Besök Musée de l'Orangerie - ett konstgalleri med impressionistiska och postimpressionistiska målningar som ligger i västra hörnet av Tuilerieträdgården bredvid Place de la Concorde i Paris. Även om det är mest känt för att vara det permanenta hemmet för åtta Water Lilies väggmålningar av Claude Monet, se museets andra verk av Paul Cézanne, Henri Matisse, Amedeo Modigliani, Pablo Picasso, Pierre-Auguste Renoir, Henri Rousseau, Alfred Sisley, Chaim Soutine, och Maurice Utrillo, bland andra. Känn en närmare koppling mellan de två delarna av samlingen tack vare den nya layouten på Musée de l'Orangerie: Näckrosor och École de Paris (Paris skola) i början av 1900-talet. Njut av den eleganta, smidiga, pedagogiska och stimulerande rundvandringen. Vid ingången till samlingen kan man se stora polyptyker av Joan Mitchell (lån från Musée national d'Art moderne) och storskaliga verk av de moderna "primitiverna" (Picasso, Douanier Rousseau, Derain, Modigliani, Matisse, etc.). De monografiska gallerierna gör det möjligt för dig att få ett nytt, mer närgånget och bekvämt perspektiv på verken.

Paris: Orangerie Museum Hoppa över linjen TXT och Audio Tour

Paris: Orangerie Museum Hoppa över linjen TXT och Audio Tour

Utforska Orangerie-museet genom denna självguidade audiotur och en inträdestxt. Följ ljudkommentaren genom en samling av impressionistiska och postimpressionistiska konstverk. Huvudfokus ligger på Monets "Näckrosor", men du får också möjlighet att beundra andra konstverk. Fördjupa dig i impressionismens ursprung och utvecklingen av Monets målningstekniker med denna audiotur. Få inblick i uppkomsten av samlingen av näckrosor, Monets konstnärliga vision och den fascinerande anpassningen av Orangeriet för att rymma dessa hisnande målningar. På den nedre nivån kan du se den anmärkningsvärda Walter Guillaume-samlingen, som ger ett unikt perspektiv på utvecklingen från impressionism till modern konst. Upptäck hur inflytandet från afrikansk konst katalyserade skapandet av abstrakta målningar av tidiga modernister. Upptäck den rika historien om Orangeriebyggnaden, ursprungligen ett växthus, som en gång var en integrerad del av ett stort palats som byggdes tillsammans med den ikoniska Louvren av drottning Catherine de Medici 1564.

Paris: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Paris: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur vid Eiffeltornet, symbolen för Paris. f Paris. Besök Pont de l'Alma, där drottning Diana mötte en tragisk död, och gå genom Pont Alexandre III, byggd för att hedra namnet på tsar Alexander III. Du kommer sedan att fortsätta till den ikoniska shoppinggatan Champs Elysees och dess trädgårdar. Därefter ser du Place de La Concorde, statyerna och skulpturerna i Tuileries Garden och den stora pyramiden i Louvren-museet. . Admire 7th century Church of Saint-Germain-l'Auxerrois och Pont Neuf, den äldsta stenbron i Paris. Ett stopp vid Conciergerie kommer att väcka ditt intresse för att se fängelset för den ökända drottningen Marie-Antoinette och den välkända Saint Chapelle. Glasyren på kakan för denna unika turné kommer att vara Notre Dame som kommer att blåsa dig med sin förstörda skönhet. Under turnén väljer du att pausa appen när som helst för att ta en paus eller spendera lite mer tid på att se sevärdheterna. Lär dig om berättelser och urbana legender förknippade med staden eller monumenten i staden. Njut av turnén med dina vänner och familj och lär dig mer om staden när du vandrar runt.

Paris: 2- eller 4-dagars museipass & Hop-On Hop-Off flodkryssning

Paris: 2- eller 4-dagars museipass & Hop-On Hop-Off flodkryssning

Se allt som Paris har att erbjuda med detta 2-4-dagars exklusiva pass och besök museer i världsklass som Louvren och Orsay-museet. Från däck på Hop-On Hop-Off Seine River-båten har du förmånen att beundra de mest häpnadsväckande monumenten som Paris har att erbjuda från Seine. Med ditt 4-dagars Paris Museum Pass kan du njuta av en gyllene biljett till stadens konstnärliga och historiska arv. Njut av tillgång till: - Louvrens museum - Triumfbågen - Musée d'Orsay - Musée de l'Armée - Tours de Notre-Dame - Musée national de l'Orangerie - Tombeau de Napoléon 1er - Centre Pompidou - Conciergerie - Musée Rodin - Sainte-Chapelle - Panthéon - Musée national d'Art moderne - Musée national des Arts asiatiques - Guimet - Dekorativa konstverk - Musée des Arts et métiers - Musée de l'Assistance Publique, Hôpitaux de Paris - Musée du quai Branly - Musée Picasso Paris - Chapelle expiatoire - La Cinémathèque française - Musée du Cinéma - Cité des Sciences et de l'Industrie - Musée national Eugène Delacroix - Musée des Égouts de Paris - Musée national de la Marine - Musée de la Monnaie - Cité de l'Architecture et du Patrimoine - Musée national des Monuments français - Musée Gustave Moreau - Musée national du Moyen Âge, Thermes et hôtel de Cluny - Cité de la Musique, Musée de la Musique - Crypte archéologique de Notre-Dame - Musée de l'Ordre de la Libération - Musée des Plans-reliefs - Musée de la Poste Se dessa sevärdheter: - Slotten Versailles och Trianon - Château de Rambouillet - Auguste Rodins hus i Meudon - Basilikan Kathedralen i Saint-Denis - Villa Savoye - Château de Vincennes - Musée de l'Air et de l'Espace - Musée d'Archéologie nationale de Saint-Germain-en-Laye - Musée national de la Céramique de Sèvres - Kungliga abbaye de Chaalis - Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne - Musée Condé, Château de Chantilly - Musée départemental Maurice Denis - Château de Fontainebleau - Château de Maisons-Laffitte - Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau - Château de Pierrefonds - Nationella museet i Port-Royal des Champs - Musée national de la Renaissance - Château d'Ecouen Komplettera dina besök till Paris konst och historiska sevärdheter med en 4-dagars biljett till en hop-on hop-off kryssning. Stanna till vid: - Notre-Dame-katedralen - Jardin des Plantes - Hôtel de Ville - Louvren-museet - Place de la Concorde - Eiffeltornet - Katedralen Notre-Dame - Saint-Germain-des-Prés - Musée d'Orsay - Invalide

Paris: De 30 främsta sevärdheterna med expertguide

Paris: De 30 främsta sevärdheterna med expertguide

Har du begränsat med tid i ljusets stad, eller letar du efter en snabbkurs i parisiska monument och deras historia? Låt vår guide ta dig förbi 30+ av stadens mest ikoniska platser på bara 5 timmar! Följ med oss till Montmartre för att inleda din upptäcktsfärd bland de 30 främsta platserna. Njut av panoramautsikten över Sacre Coeur, besök det livliga Place du Tetre och svimma vid den berömda ''Wall of Love''. Lär dig varför Moulin Rouge blev så berömt, beundra den mäktiga Triumfbågen och ta ett foto i Louvren, där Leonardo Da Vincis Mona Lisa finns. Halvvägs genom turen har du lite tid att äta lunch på ett av stadens charmiga kaféer innan du fortsätter din utforskning av det perfekta Paris. Du navigerar i staden som en lokalbo och hoppar på det invecklade tunnelbanesystemet tillsammans med din guide för att sedan dyka upp nära den avkopplande Tuileries-trädgården. Här kan du njuta av doften av säsongens blommor och perfekt klippta häckar innan du beger dig till Notre Dame. Få en inblick i återuppbyggnaden efter den förödande branden 2019, innan du beger dig till det berömda Latinkvarteret. Avsluta dagen med en sista tunnelbaneresa (biljetter ingår!), din guide kommer att följa dig till Creme della Creme av parisiska landmärken - Eiffeltornet. Guiden berättar om detta imponerande monument, som är känt som Frankrikes symbol, och ger gärna råd om hur du på bästa sätt kan säkra biljetter efter avslutad rundtur.

Paris: Orangeriemuseet Orangerie Museum - inträde och guidad tur genom att hoppa över kön

Paris: Orangeriemuseet Orangerie Museum - inträde och guidad tur genom att hoppa över kön

Upptäck de rörelser som förändrade konsthistorien under 1800- och 1900-talen på en guidad rundtur på Musee de l'Orangerie i Paris. Hoppa över de långa köerna för att se ikoniska mästerverk, från Monets fridfulla näckrosor till Renoirs känsliga penseldrag. Promenera genom de vackra Tuilerieträdgårdarna för att nå det tidigare Orangeriet, där kungafamiljen förvarade sina apelsiner under vintern. Undvik de långa köerna utanför Orangerie-museet och titta på Monets världsberömda målningar av näckrosor, som nu visas permanent. Följ med en konsthistoriker runt i den stora samlingen av målningar från 1800-talet och tidigt 1900-tal. Upptäck de innovativa och utmanande tekniker som de franska impressionisterna och deras lärjungar använde. Studera målningar av frukt och blommor av Cezanne, lär dig om den exotiska stil som Matisse använde för sina förföriska porträtt och spåra Picassos olika stadier genom hans tolkningar av nakenmodeller. Se hur rörelsen utvecklas och förändras runt omkring dig med verk av Modigliani, Renoir och Utrillo.

Paris: Självguidad audiotur

Paris: Självguidad audiotur

Välkommen till ljusets stad - Paris! Följ med på en fängslande resa genom den franska huvudstadens förtrollande gator, ikoniska landmärken och tidlösa elegans med vår självguidade audiotur i Paris. Denna uppslukande upplevelse är utformad för att avslöja den rika tapeten av parisisk historia, konst och kultur, så att du kan utforska stadens berömda attraktioner i din egen takt. När du vandrar genom de historiska distrikten berättar vår noggrant utvalda audioguide historier om Paris förflutna, från den medeltida charmen i Le Marais till Louvrens storslagenhet och det ikoniska Eiffeltornet. Fördjupa dig i den konstnärliga lockelsen i Montmartre, där bohemisk anda och kreativitet har blomstrat i århundraden. Läs mer om de 24 främsta turistattraktionerna i Paris. Paris historia, kultur, myter, arkitektur och andra viktiga fakta finns i denna ljudkommentar som börjar från stadens centralstation och sedan rör sig resplanen gradvis en efter en. 1. Gare de Lyon 2. Place des Vosges 3. Musée Picasso-Paris 4. Palais Garnier 5. Basilikan Sacré-Cœur de Montmartre 6. Parc Monceau 7. Musée Jacquemart-André 8. Triumfbågen 9. Musée Marmottan Monet 10. Eiffeltornet 11. Musée du quai Branly i Paris 12. Pont Alexandre III 13. Musée de l'Armée des Invalides 14. Musée Rodin i Paris 15. Chapelle Notre-Dame de la Médaille Miraculeuse 16. Église Notre-Dame des Champs i Paris 17. Luxemburgs trädgårdar 18. Musée d'Orsay 19. Place de la Concorde 20. Musée de l'Orangerie 21. Jardin des Tuileries 22. Louvrens museum 23. Sainte-Chapelle 24. Tornen i katedralen Notre-Dame 25. François-Mitterrand-biblioteket Oavsett om du är historieintresserad, konstkännare eller bara sugen på att insupa den romantiska atmosfären kommer vår självguidade audiotur i Paris att ge dig en oförglömlig upplevelse. Sätt på dig hörlurarna, tryck på play och låt de fascinerande berättelserna om Paris rulla fram medan du utforskar gatorna och upptäcker dolda pärlor längs vägen.

Paris: Down Rue de Rivoli - självguidad audiotur

Paris: Down Rue de Rivoli - självguidad audiotur

Ta del av all den magnifika arkitekturen och de ikoniska byggnaderna under den här 70 minuter långa självguidade rundturen. Du kommer att promenera genom det mest fascinerande området i den franska huvudstaden och lära dig om historierna från dess mest betydelsefulla monument, som Tuilerieträdgården, Louvren och Chatelet. Besök i din egen takt de viktigaste landmärkena i Paris!

Paris: Tillgång till Musée de l'Orangerie med Seine-floden kryssning

Paris: Tillgång till Musée de l'Orangerie med Seine-floden kryssning

Skäm bort dig med en harmonisk blandning av konst, lugn och naturskönhet med vår kryssningsprodukt Musée de l'Orangerie med Seine River. Denna exklusiva upplevelse erbjuder en fängslande resa genom Paris kulturella och naturliga underverk, vilket ger en minnesvärd utforskning av stadens konstnärliga arv och ikoniska landmärken. Börja ditt äventyr på Musée de l'Orangerie, en dold pärla som ligger inbäddad i hjärtat av Paris Tuilerieträdgård. Kliv in i den lugna oasen i museets ovala rum, som är särskilt utformade för att visa upp Claude Monets magnifika serie med näckrosor. Förundras över den uppslukande skönheten i Monets mästerverk, medan ljusets och färgernas spel förflyttar dig till en värld av lugn och kontemplation. Fördjupa dig i konstnärens kreativa geni och djupa koppling till naturen, medan du fördjupar dig i hans tidlösa konstverk. Efter att ha tagit del av konstverken på Musée de l'Orangerie, ger du dig ut på en lyxig kryssning på Seinefloden ombord på en bekväm flodbåt. Glid längs de pittoreska vattenvägarna i Paris och ta in panoramautsikt över stadens ikoniska landmärken. Beundra den majestätiska silhuetten av Eiffeltornet, Notre-Dame-katedralens storhet och Louvren-museets arkitektoniska prakt, allt medan du njuter av informativa kommentarer som ger stadens historia och kultur liv. När du kryssar under historiska broar och förbi charmiga stadsdelar vid floden, upplever du Paris från ett unikt perspektiv och fångar oförglömliga stunder mot bakgrund av Seine lugna vatten.

Paris: Lågprisutflykt till Montmartre

Paris: Lågprisutflykt till Montmartre

Montmartre är det mest konstnärliga kvarteret i Paris. Du kommer att följa i fotspåren av Picasso Van Gogh, Renoir och många andra med denna prisvärda turné som ger dig en global förståelse för grannskapet Du möter din guide på mötesplatsen och tillsammans går ni till Basilica of the Sacred Heart, som du bara kommer att beundra från utsidan. Längs vägen kommer du att njuta av hisnande vyer över Paris. Ni promenerar sedan till Place du Tertre, där ni kan se konstnärer i arbete, som målar och säljer sina tavlor. Du kommer sedan att promenera genom vingårdarna i Monmartre, och sedan kommer du att se platsen där Picasso bodde och där kubismen föddes, du kommer att andas konst i varje hörn av detta grannskap. Du kommer också att beundra "I love you" -väggen, ett vackert konstverk där ordet "Jag älskar dig" visas på alla världens språk. Du kommer att upptäcka de många kabareterna i Montmartre och i slutet av turen kommer du att beundra den största och viktigaste av dem alla, Moulin Rouge, vid foten av kullen.

15 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Musee de l'Orangerie

Musee de l'Orangerie: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Musée de l'Orangerie Reserverad entrébiljett

Paris: Musée de l'Orangerie Reserverad entrébiljett

Upptäck Musée de l'Orangerie i din egen takt med en entrébiljett med reserverad tillgång. Säg adjö till långa köer och väntan på att biljettluckorna ska öppna med din förbokade biljett. Utforska museet i din egen takt utan att vänta på att stora gruppturer ska röra sig synkront så att du kan maximera din tid att förundras över den berömda konsten inuti. Besök Musée de l'Orangerie - ett konstgalleri med impressionistiska och postimpressionistiska målningar som ligger i västra hörnet av Tuilerieträdgården bredvid Place de la Concorde i Paris. Även om det är mest känt för att vara det permanenta hemmet för åtta Water Lilies väggmålningar av Claude Monet, se museets andra verk av Paul Cézanne, Henri Matisse, Amedeo Modigliani, Pablo Picasso, Pierre-Auguste Renoir, Henri Rousseau, Alfred Sisley, Chaim Soutine, och Maurice Utrillo, bland andra. Känn en närmare koppling mellan de två delarna av samlingen tack vare den nya layouten på Musée de l'Orangerie: Näckrosor och École de Paris (Paris skola) i början av 1900-talet. Njut av den eleganta, smidiga, pedagogiska och stimulerande rundvandringen. Vid ingången till samlingen kan man se stora polyptyker av Joan Mitchell (lån från Musée national d'Art moderne) och storskaliga verk av de moderna "primitiverna" (Picasso, Douanier Rousseau, Derain, Modigliani, Matisse, etc.). De monografiska gallerierna gör det möjligt för dig att få ett nytt, mer närgånget och bekvämt perspektiv på verken.

Paris: Orangerie Museum Hoppa över linjen TXT och Audio Tour

Paris: Orangerie Museum Hoppa över linjen TXT och Audio Tour

Utforska Orangerie-museet genom denna självguidade audiotur och en inträdestxt. Följ ljudkommentaren genom en samling av impressionistiska och postimpressionistiska konstverk. Huvudfokus ligger på Monets "Näckrosor", men du får också möjlighet att beundra andra konstverk. Fördjupa dig i impressionismens ursprung och utvecklingen av Monets målningstekniker med denna audiotur. Få inblick i uppkomsten av samlingen av näckrosor, Monets konstnärliga vision och den fascinerande anpassningen av Orangeriet för att rymma dessa hisnande målningar. På den nedre nivån kan du se den anmärkningsvärda Walter Guillaume-samlingen, som ger ett unikt perspektiv på utvecklingen från impressionism till modern konst. Upptäck hur inflytandet från afrikansk konst katalyserade skapandet av abstrakta målningar av tidiga modernister. Upptäck den rika historien om Orangeriebyggnaden, ursprungligen ett växthus, som en gång var en integrerad del av ett stort palats som byggdes tillsammans med den ikoniska Louvren av drottning Catherine de Medici 1564.

Paris: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Paris: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur vid Eiffeltornet, symbolen för Paris. f Paris. Besök Pont de l'Alma, där drottning Diana mötte en tragisk död, och gå genom Pont Alexandre III, byggd för att hedra namnet på tsar Alexander III. Du kommer sedan att fortsätta till den ikoniska shoppinggatan Champs Elysees och dess trädgårdar. Därefter ser du Place de La Concorde, statyerna och skulpturerna i Tuileries Garden och den stora pyramiden i Louvren-museet. . Admire 7th century Church of Saint-Germain-l'Auxerrois och Pont Neuf, den äldsta stenbron i Paris. Ett stopp vid Conciergerie kommer att väcka ditt intresse för att se fängelset för den ökända drottningen Marie-Antoinette och den välkända Saint Chapelle. Glasyren på kakan för denna unika turné kommer att vara Notre Dame som kommer att blåsa dig med sin förstörda skönhet. Under turnén väljer du att pausa appen när som helst för att ta en paus eller spendera lite mer tid på att se sevärdheterna. Lär dig om berättelser och urbana legender förknippade med staden eller monumenten i staden. Njut av turnén med dina vänner och familj och lär dig mer om staden när du vandrar runt.

Paris: 2- eller 4-dagars museipass & Hop-On Hop-Off flodkryssning

Paris: 2- eller 4-dagars museipass & Hop-On Hop-Off flodkryssning

Se allt som Paris har att erbjuda med detta 2-4-dagars exklusiva pass och besök museer i världsklass som Louvren och Orsay-museet. Från däck på Hop-On Hop-Off Seine River-båten har du förmånen att beundra de mest häpnadsväckande monumenten som Paris har att erbjuda från Seine. Med ditt 4-dagars Paris Museum Pass kan du njuta av en gyllene biljett till stadens konstnärliga och historiska arv. Njut av tillgång till: - Louvrens museum - Triumfbågen - Musée d'Orsay - Musée de l'Armée - Tours de Notre-Dame - Musée national de l'Orangerie - Tombeau de Napoléon 1er - Centre Pompidou - Conciergerie - Musée Rodin - Sainte-Chapelle - Panthéon - Musée national d'Art moderne - Musée national des Arts asiatiques - Guimet - Dekorativa konstverk - Musée des Arts et métiers - Musée de l'Assistance Publique, Hôpitaux de Paris - Musée du quai Branly - Musée Picasso Paris - Chapelle expiatoire - La Cinémathèque française - Musée du Cinéma - Cité des Sciences et de l'Industrie - Musée national Eugène Delacroix - Musée des Égouts de Paris - Musée national de la Marine - Musée de la Monnaie - Cité de l'Architecture et du Patrimoine - Musée national des Monuments français - Musée Gustave Moreau - Musée national du Moyen Âge, Thermes et hôtel de Cluny - Cité de la Musique, Musée de la Musique - Crypte archéologique de Notre-Dame - Musée de l'Ordre de la Libération - Musée des Plans-reliefs - Musée de la Poste Se dessa sevärdheter: - Slotten Versailles och Trianon - Château de Rambouillet - Auguste Rodins hus i Meudon - Basilikan Kathedralen i Saint-Denis - Villa Savoye - Château de Vincennes - Musée de l'Air et de l'Espace - Musée d'Archéologie nationale de Saint-Germain-en-Laye - Musée national de la Céramique de Sèvres - Kungliga abbaye de Chaalis - Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne - Musée Condé, Château de Chantilly - Musée départemental Maurice Denis - Château de Fontainebleau - Château de Maisons-Laffitte - Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau - Château de Pierrefonds - Nationella museet i Port-Royal des Champs - Musée national de la Renaissance - Château d'Ecouen Komplettera dina besök till Paris konst och historiska sevärdheter med en 4-dagars biljett till en hop-on hop-off kryssning. Stanna till vid: - Notre-Dame-katedralen - Jardin des Plantes - Hôtel de Ville - Louvren-museet - Place de la Concorde - Eiffeltornet - Katedralen Notre-Dame - Saint-Germain-des-Prés - Musée d'Orsay - Invalide

Paris: De 30 främsta sevärdheterna med expertguide

Paris: De 30 främsta sevärdheterna med expertguide

Har du begränsat med tid i ljusets stad, eller letar du efter en snabbkurs i parisiska monument och deras historia? Låt vår guide ta dig förbi 30+ av stadens mest ikoniska platser på bara 5 timmar! Följ med oss till Montmartre för att inleda din upptäcktsfärd bland de 30 främsta platserna. Njut av panoramautsikten över Sacre Coeur, besök det livliga Place du Tetre och svimma vid den berömda ''Wall of Love''. Lär dig varför Moulin Rouge blev så berömt, beundra den mäktiga Triumfbågen och ta ett foto i Louvren, där Leonardo Da Vincis Mona Lisa finns. Halvvägs genom turen har du lite tid att äta lunch på ett av stadens charmiga kaféer innan du fortsätter din utforskning av det perfekta Paris. Du navigerar i staden som en lokalbo och hoppar på det invecklade tunnelbanesystemet tillsammans med din guide för att sedan dyka upp nära den avkopplande Tuileries-trädgården. Här kan du njuta av doften av säsongens blommor och perfekt klippta häckar innan du beger dig till Notre Dame. Få en inblick i återuppbyggnaden efter den förödande branden 2019, innan du beger dig till det berömda Latinkvarteret. Avsluta dagen med en sista tunnelbaneresa (biljetter ingår!), din guide kommer att följa dig till Creme della Creme av parisiska landmärken - Eiffeltornet. Guiden berättar om detta imponerande monument, som är känt som Frankrikes symbol, och ger gärna råd om hur du på bästa sätt kan säkra biljetter efter avslutad rundtur.

Paris: Orangeriemuseet Orangerie Museum - inträde och guidad tur genom att hoppa över kön

Paris: Orangeriemuseet Orangerie Museum - inträde och guidad tur genom att hoppa över kön

Upptäck de rörelser som förändrade konsthistorien under 1800- och 1900-talen på en guidad rundtur på Musee de l'Orangerie i Paris. Hoppa över de långa köerna för att se ikoniska mästerverk, från Monets fridfulla näckrosor till Renoirs känsliga penseldrag. Promenera genom de vackra Tuilerieträdgårdarna för att nå det tidigare Orangeriet, där kungafamiljen förvarade sina apelsiner under vintern. Undvik de långa köerna utanför Orangerie-museet och titta på Monets världsberömda målningar av näckrosor, som nu visas permanent. Följ med en konsthistoriker runt i den stora samlingen av målningar från 1800-talet och tidigt 1900-tal. Upptäck de innovativa och utmanande tekniker som de franska impressionisterna och deras lärjungar använde. Studera målningar av frukt och blommor av Cezanne, lär dig om den exotiska stil som Matisse använde för sina förföriska porträtt och spåra Picassos olika stadier genom hans tolkningar av nakenmodeller. Se hur rörelsen utvecklas och förändras runt omkring dig med verk av Modigliani, Renoir och Utrillo.

Paris: Självguidad audiotur

Paris: Självguidad audiotur

Välkommen till ljusets stad - Paris! Följ med på en fängslande resa genom den franska huvudstadens förtrollande gator, ikoniska landmärken och tidlösa elegans med vår självguidade audiotur i Paris. Denna uppslukande upplevelse är utformad för att avslöja den rika tapeten av parisisk historia, konst och kultur, så att du kan utforska stadens berömda attraktioner i din egen takt. När du vandrar genom de historiska distrikten berättar vår noggrant utvalda audioguide historier om Paris förflutna, från den medeltida charmen i Le Marais till Louvrens storslagenhet och det ikoniska Eiffeltornet. Fördjupa dig i den konstnärliga lockelsen i Montmartre, där bohemisk anda och kreativitet har blomstrat i århundraden. Läs mer om de 24 främsta turistattraktionerna i Paris. Paris historia, kultur, myter, arkitektur och andra viktiga fakta finns i denna ljudkommentar som börjar från stadens centralstation och sedan rör sig resplanen gradvis en efter en. 1. Gare de Lyon 2. Place des Vosges 3. Musée Picasso-Paris 4. Palais Garnier 5. Basilikan Sacré-Cœur de Montmartre 6. Parc Monceau 7. Musée Jacquemart-André 8. Triumfbågen 9. Musée Marmottan Monet 10. Eiffeltornet 11. Musée du quai Branly i Paris 12. Pont Alexandre III 13. Musée de l'Armée des Invalides 14. Musée Rodin i Paris 15. Chapelle Notre-Dame de la Médaille Miraculeuse 16. Église Notre-Dame des Champs i Paris 17. Luxemburgs trädgårdar 18. Musée d'Orsay 19. Place de la Concorde 20. Musée de l'Orangerie 21. Jardin des Tuileries 22. Louvrens museum 23. Sainte-Chapelle 24. Tornen i katedralen Notre-Dame 25. François-Mitterrand-biblioteket Oavsett om du är historieintresserad, konstkännare eller bara sugen på att insupa den romantiska atmosfären kommer vår självguidade audiotur i Paris att ge dig en oförglömlig upplevelse. Sätt på dig hörlurarna, tryck på play och låt de fascinerande berättelserna om Paris rulla fram medan du utforskar gatorna och upptäcker dolda pärlor längs vägen.

Paris: Down Rue de Rivoli - självguidad audiotur

Paris: Down Rue de Rivoli - självguidad audiotur

Ta del av all den magnifika arkitekturen och de ikoniska byggnaderna under den här 70 minuter långa självguidade rundturen. Du kommer att promenera genom det mest fascinerande området i den franska huvudstaden och lära dig om historierna från dess mest betydelsefulla monument, som Tuilerieträdgården, Louvren och Chatelet. Besök i din egen takt de viktigaste landmärkena i Paris!

Paris: Tillgång till Musée de l'Orangerie med Seine-floden kryssning

Paris: Tillgång till Musée de l'Orangerie med Seine-floden kryssning

Skäm bort dig med en harmonisk blandning av konst, lugn och naturskönhet med vår kryssningsprodukt Musée de l'Orangerie med Seine River. Denna exklusiva upplevelse erbjuder en fängslande resa genom Paris kulturella och naturliga underverk, vilket ger en minnesvärd utforskning av stadens konstnärliga arv och ikoniska landmärken. Börja ditt äventyr på Musée de l'Orangerie, en dold pärla som ligger inbäddad i hjärtat av Paris Tuilerieträdgård. Kliv in i den lugna oasen i museets ovala rum, som är särskilt utformade för att visa upp Claude Monets magnifika serie med näckrosor. Förundras över den uppslukande skönheten i Monets mästerverk, medan ljusets och färgernas spel förflyttar dig till en värld av lugn och kontemplation. Fördjupa dig i konstnärens kreativa geni och djupa koppling till naturen, medan du fördjupar dig i hans tidlösa konstverk. Efter att ha tagit del av konstverken på Musée de l'Orangerie, ger du dig ut på en lyxig kryssning på Seinefloden ombord på en bekväm flodbåt. Glid längs de pittoreska vattenvägarna i Paris och ta in panoramautsikt över stadens ikoniska landmärken. Beundra den majestätiska silhuetten av Eiffeltornet, Notre-Dame-katedralens storhet och Louvren-museets arkitektoniska prakt, allt medan du njuter av informativa kommentarer som ger stadens historia och kultur liv. När du kryssar under historiska broar och förbi charmiga stadsdelar vid floden, upplever du Paris från ett unikt perspektiv och fångar oförglömliga stunder mot bakgrund av Seine lugna vatten.

Paris: Lågprisutflykt till Montmartre

Paris: Lågprisutflykt till Montmartre

Montmartre är det mest konstnärliga kvarteret i Paris. Du kommer att följa i fotspåren av Picasso Van Gogh, Renoir och många andra med denna prisvärda turné som ger dig en global förståelse för grannskapet Du möter din guide på mötesplatsen och tillsammans går ni till Basilica of the Sacred Heart, som du bara kommer att beundra från utsidan. Längs vägen kommer du att njuta av hisnande vyer över Paris. Ni promenerar sedan till Place du Tertre, där ni kan se konstnärer i arbete, som målar och säljer sina tavlor. Du kommer sedan att promenera genom vingårdarna i Monmartre, och sedan kommer du att se platsen där Picasso bodde och där kubismen föddes, du kommer att andas konst i varje hörn av detta grannskap. Du kommer också att beundra "I love you" -väggen, ett vackert konstverk där ordet "Jag älskar dig" visas på alla världens språk. Du kommer att upptäcka de många kabareterna i Montmartre och i slutet av turen kommer du att beundra den största och viktigaste av dem alla, Moulin Rouge, vid foten av kullen.

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Musee de l'Orangerie

Städer i Frankrike

Musee de l'Orangerie: Fler aktiviteter och sevärdheter

Musee de l'Orangerie: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Musee de l'Orangerie

Samlat omdöme

4.7
(1 653 recensioner)

Vi kom till en lång kö utanför i skuggan och insåg att kön var för att köpa biljetter. Så vi hoppade till fronten och vi släpps direkt in i museet. Detta är ett vackert, stort friluftsmuseum och studiorna var och en endast ett fåtal besökare. Det var också massor av kall luft som cirkulerade genom gallerierna vilket var väldigt trevligt den varma dagen vi besökte. Försäljningsgalleriet stängde tidigare än museet så om du vill köpa något vänta inte till sista minuten.

Anläggningen och konst visar är utmärkta. Besvikelsen fanns i Monet-kontemplationsområdet, Näckrosorna, bara för att så många otrevliga människor nästan helt och ständigt så störde förmågan att vara stilla med konstverket. Om man kanske kunde skapa ett starkare sätt att be folk att respektera tystnaden, kanske pratstunden och selfiesna kunde få en bättre balans.

Monets väggmålningar är utsökta, så glad att jag har sett dem. Gillade också Modigliani-utställningen. Men caféfaciliteterna lämnar mycket övrigt att önska. Turister är i behov av förfriskningar och en bekväm sittning vilket är nästan omöjligt. Det är respektlöst att inte ha en välkomnande kaféanläggning.

De konstnärer som var representerade var de jag var intresserad av, rymliga lokaler, vi kom in direkt med vår biljett och mina sjuttonåringar gick in gratis.

Jättefin och nästintill meditativ upplevelse med Monets väggmålningar.