Välj datum

Musée d’Orsay

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Paketerbjudanden
  • Hoppa på/hoppa av-turer
59 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Musée d’Orsay: Fler aktiviteter och sevärdheter

Musée d’Orsay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Musée d’Orsay

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 41 030 omdömen

Flodkryssningen var trevlig! Det var en fantastisk upplevelse och rekommenderas starkt. Resan längs floden Seine är verkligen värt det. Utsikten är otrolig, audioguiden är inte särskilt hjälpsam. Vi satt på toppen och utsikten från området utanför är värt det (men för den som vill njuta av åkturen utan att bli kall lämnar insidan av båten inget övrigt att önska). Vi skulle göra det igen utan tvekan.

Det var välorganiserat. Vi bokade en natt i förväg. Man kommer inte överens om en tid, men man kan segla den dagen. Vi satt på däck på baksidan och kunde ta fantastiska bilder där. Ljudet var lite svårt för oss eftersom WIFI som ljudet är på inte var stabil hos oss. Om du vill höra ljudet bra, ta åtminstone med hörlurar. Det rekommenderas även utan ljud.

Det var verkligen en bra upplevelse! Vi var 9 stycken (2 familjer), snabb och välorganiserad boarding, från Get your guide-appen gick allt väldigt bra, mycket exakt och tydlig information! Bra gjort! Vi bokade 4 besök hos dem och allt gick perfekt! Högt rekommenderad!

Det var en spontan idé Bokad, bekräftelse mottagen, det är en väldigt enkel plan och biljetterna kommer även via e-post och WhatsApp, som du inte behöver skriva ut utan helt enkelt kan använda, och det fungerar 100% får du på båten

Trevlig tur på Seine, Lagom lång för den som inte vill lägga mycket tid och pengar.