Lägg till datum

Musée d’Orsay

Musée d’Orsay: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: En timmes båtutflykt på Seine

1. Paris: En timmes båtutflykt på Seine

Åk på en båtutflykt tur och retur på Seine, som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över de vackra sevärdheterna längs vägen medan du lyssnar till kommentarerna om staden och platserna du passerar. Under båtturen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mer. Välj att åka på båtturen under kvällen för att se "Ljusets stad" från ett annat perspektiv, när Paris sevärdheter lyses upp efter mörkrets inbrott.  Individuella ljudguider finns tillgängliga på 14 språk och erbjuder kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att audioguiden är tillgänglig via din mobil genom att ansluta till båtens wifi ombord.

Musée d'Orsay: Endagsbiljett med reserverat inträde

2. Musée d'Orsay: Endagsbiljett med reserverat inträde

Utforska ett av världens bästa konstmuseer i din egen takt med en dagsbiljett med reserverat tillträde till Musée d'Orsay. Undvik långa köer och besvärliga biljettkassor. Du behöver bara visa din voucher i den dedikerade ingången för besökare med förköpta biljetter. Efter en säkerhetskontroll kan du gå rakt in. Musée d'Orsay ligger i den gamla tågstationen Gare d'Orsay och är hem till en av Frankrikes största nationella konstsamlingar. Den större delen av museet är tillägnat impressionistiska och postimpressionistiska målningar, men du hittar också några skulpturer, fotografier och möbler. Detta anses vara ett av de bästa gallerierna i Paris och innehåller mästerverk som Bal du moulin de la Galette av Renoir, Äpplen och Apelsiner av Cézanne, Van Goghs självporträtt och många andra unika konstverk som du har möjlighet att beundra. Denna biljett inkluderar även tillgång till pågående tillfälliga utställningar (utan en reserverad tidsbestämd entré). Tillfälliga utställningar är följande: Pastels du Musée d'Orsay14 mars - 2 juli 2023 Manet/Degas28 mars - 23 juli 2023 Louis Janmot Le Poème de l'âme12 september 2023 – 7 januari 2024 Van Gogh i Auvers-sur-Oise Les derniers mois3 oktober 2023 - 28 januari 2024 Claude Rutault. La porte de la peinture18 april - 16 juli 2023

Paris: Sightseeing med Tootbus hop-on hop-off-bussar

3. Paris: Sightseeing med Tootbus hop-on hop-off-bussar

Upplev det bästa av Paris på en, två eller tre dagar med stadens hop-on-hop-off-bussar. De 100 % rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Triumfbågen, Eiffeltornet och mer. Samtidigt som du upptäcker staden kan du använda audioguiden ombord för att lära dig mer om Paris och därefter hoppa av vid vilken hållplats som helst för att utforska sevärdheterna mer i detalj. Besök Louvren, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av en fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Quartier Latin, Marais eller Ile de Saint Louis och lär dig mer om Paris genom audioguiden ombord. En barnvänlig kanal finns tillgänglig för de minsta på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24 eller 48 timmar efter första valideringen och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Ruttens hållplatser är följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame – 4, Rue Du Petit Pont 75005 Paris5. Musee D’orsay – 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde – 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysees – Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero – 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. 9. Eiffeltornet – 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai d'Orsay 75007 Paris

Paris: Hop-on-hop-off-rundtur med valfri båtutflykt

4. Paris: Hop-on-hop-off-rundtur med valfri båtutflykt

Njut av fantastiska utsikter och upplev Paris charmiga atmosfär ombord på en öppen dubbeldäckad  sightseeingbuss. Välj mellan en biljett för 24 eller 48 timmars  hop-on-hop-off  eller uppgradera till ett 48 timmars lyxalternativ, som inkluderar en biljett till en båtutflykt på floden Seine. Åk förbi ikoniska sevärdheter som Notre-Dame och Sacre Coeur. Ta in sevärdheterna vid överdådiga Champs-Elysées, historiska Grand Palais, Opera Garnier och Louvren. Upptäck Paris på en guidad busstur med dagliga avgångar. Du kan följa med rundturen från vilken som helst av ruttens hållplatser. EiffeltornetChamp de MarsOpéra GarnierLouvrens pyramid/Big Bus informationscenterLouvre-Pont des ArtsNotre DameMusée d'OrsayChamps-ÉlyséesGrand PalaisTrocadéro

Paris: Skip-the-Line Musée d'Orsay biljett och guidad tur

5. Paris: Skip-the-Line Musée d'Orsay biljett och guidad tur

Börja rundturen framför konstmuseet, där du möter din guide och en liten grupp på högst 15 personer. Hoppa över köerna för biljetter och gå in i den häpnadsväckande huvudsalen med sina höga beaux-arts-takvalv. Lär dig hur det gick från att vara en tågstation till att ha den främsta samlingen av impressionistiska målningar. Dyk ner i samlingen och se berömda verk som Van Goghs Självporträtt och Stjärnhimmel över Rhône, Manets Olympia och Lunch på gräset, Monets Parlamentshus, Gauguins Tahitiska kvinnor på stranden och många fler. Samlingen är en who's who av de största namnen inom den europeiska konsten i slutet av 1800-talet, så oavsett om du är en erfaren konstälskare eller bara någon som vill förbättra dina kunskaper kommer din upplevelse att bli unik och oförglömlig. Dra nytta av din expertguides kunskaper och undvik att missa några mästerverk. Navigera i Musée d'Orsays samling av målningar och skulpturer i världsklass och förstå vad som gör varje målning och skulptur så speciell.

Paris: Flodkryssning på kvällen med musik

6. Paris: Flodkryssning på kvällen med musik

Njut av ett upplyst Paris på kvällen, på en sightseeingkryssning på Seinefloden. Besök ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musiken spelas. Beundra panoramautsikterna över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Lär dig mer om monumenten du ser och ladda ner turappen, som du kan använda under kryssningen (du finner instuktioner för nedladdning på din bekräftelsevoucher).

Paris: Guidad tur av Musée d'Orsay med alternativ

7. Paris: Guidad tur av Musée d'Orsay med alternativ

Som besökare kommer du snabbt att se varför Musée d'Orsay konsekvent rankas som parisbornas favoritmuseum. Museet byggdes för över 100 år sedan som en järnvägsstation för att välkomna internationella besökare till världsutställningen och visar nu den bästa konsten från den tiden, vilket gör det till ett viktigt besök under din vistelse i Paris. Din expertguide är fullt ackrediterad och ivrig att öppna dina ögon för konstnärlig passion och möter direkt framför museet där du och din grupp kan gå direkt in i museet utan att stå i köerna. Tro det eller ej, impressionisterna fredliga scener på landsbygden och stadslivet var absolut chockerande när de målades. De levande färger och uttrycksfulla penseldragen skakade verkligen grunden hos den konstnärliga etablissemanget. Din guide berättar om målarnas turbulenta personligheter, vilket beskriver hur varje konstnär vågade utforska nya territorier och att fullfölja sitt kall utan kompromisser. Res tillbaka i tiden och lär dig om hur dessa bilder och budskap förändrade konstvärlden för alltid. Din guide tar dig till alla de stora höjdpunkterna och introducerar dig för många andra vackra mästerverk längs vägen. Med din inträdesbiljett kan du stanna på museet för att ytterligare utforska samlingen eller kanske se en specialutställning om du vill.

Paris: Kryssning på Seine med kommentarer

8. Paris: Kryssning på Seine med kommentarer

Bege dig ut på en kryssning på Seine på dagen eller kvällen och njut av de enastående vyerna över Paris, som lyses upp av ljusen på kvällen och solen under dagen. Dra nytta av informativa ljudkommentarer på din smartphone när du åker förbi stadens mest berömda byggnader på denna båttur. Njut av en tur- och returresa som låter dig se Paris på dagen och kvällen. Lyssna på kommentarer från audioguiden (som är tillgänglig på 14 språk) ombord på båten via din smartphone, för att lära dig mer om Eiffeltornet, Louvren och andra ikoniska sevärdheter. Glid varsamt genom dagens och gårdagens Paris medan du beundrar panoramautsikten från den klassiska trimaranen, som har både en utomhusterrass och sidogångar. Se Paris klassiska sevärdheter, så som Eiffeltornet, Les Invalides och Musée d'Orsay. Hänförs av Notre Dames läskiga skråpuker och glid förbi Louvrens majestätiska fasad. Se dessutom Grand Palais och många andra intressanta sevärdheter.

Paris: Musée d'Orsay och Seine-kryssning

9. Paris: Musée d'Orsay och Seine-kryssning

Spendera dagen med att insupa kulturen i Paris när du utforskar Musée d'Orsay och glider nerför floden Seine på en båtkryssning. Njut av detta magnifika museum med en berömd impressionistisk konstsamling utan att behöva stå i kö. Koppla av i slutet av din dag med stadsbilden som flyter förbi dig. Börja din turné med en biljett som ger dig tillgång till Musée d'Orsay. En gång ett huvudjärnvägsnav har Musée d'Orsay förvandlats till ett av de främsta konstmuseerna i världen. Den har skulpturer, målningar, möbler och fotografier, mestadels av fransk konst. Efter att ha granskat Musée d'Orsays impressionistiska samling, som inkluderar verk av målare som Monet, Degas, Renoir och Cezanne, gå över till Seine-stranden för att gå ombord på en avkopplande flodkryssning med en ljudguide. Tillbringa en timme med att lugnt flyta fram längs den parisiska flodstranden.

Paris: Båttur på Seine och crepes vid Eiffeltornet

10. Paris: Båttur på Seine och crepes vid Eiffeltornet

Se Paris berömda sevärdheter från vattnet på en kryssning längs Seine, och lär dig mer om dem med en ljudguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter din kryssning. Samling för kryssningen är vid "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du kryssar längs med Seine kan du koppla av medan du begrundar Paris historia och beundrar de många monumenten som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarna med sin unika arkitektur.  Njut av ljudguide-kommentarer ombord på 14 språk, som du också kan lyssna på via en applikation på din smartphone.  När du har stigit av kryssningen på samma plats som den startade visar du upp vouchern för personalen på buffén "Le Carrousel de la Tour Eiffel" vid foten av Eiffeltornet. Smaka på en fransk crepe med Nutella, socker, citron, sylt eller vispad grädde. Om du föredrar det kan du njuta av din crepe före kryssningen. Beundra den pittoreska utsikten över Eiffeltornet och floden i Paris medan du njuter av denna utsökta franska delikatess. Dra nytta av rabatterade priser för att köpa en dryck på pannkakshuset.

Tillgängliga aktiviteter

82 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 6

Musée d’Orsay: Fler aktiviteter och sevärdheter

Musée d’Orsay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Musée d’Orsay

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 50 927 omdömen

Middagskryssningen var utmärkt. Service och mat var utmärkt. Efter att ha läst tidigare recensioner bestämde vi oss för det dyraste alternativet. Vi trodde att detta skulle garantera oss med ett bord framför båten men vi var faktiskt på ena sidan av båten, en liten besvikelse. Båten var ren och modern. Personalen är professionell och alltid tillgänglig. Sångaren var engagerande och hade en fantastisk röst. Middagen innehöll mycket vin (två olika champagner, en före middagen och en efter middagen), ett vitt vin och ett rött vin. Alla viner var utmärkta. Det fanns dock obegränsat med vin. Vi älskar vin och drack mycket men någon som inte var så vinälskande som vi är skulle ha flaskor med oanvänt vin kvar. Därmed inte sagt att vi blev uppmuntrade att dricka men jag hatade att se en god flaska vin slösas bort (särskilt det röda vinet). En mycket trevlig kväll och ett underbart minne

Herregud! Jag tog en soloresa till Paris och det här var grädden på moset för min födelsedag! Jag njöt av atmosfären, matalternativen och gästfriheten. Det var en levande sångare som använde hela båten och till och med ett förslag! Procent för ensamresenärer, par och familj. Pengar väl använda och vilken minnesvärd händelse du vill ångra dig!

Mycket stor, ren båt. Plats för alla gäster och en fantastisk utsikt över alla sevärdheter genom två sittplan. Du bör ta med dig hörlurar om du vill slå på ljudguiden på din mobiltelefon – men båtfrökens förklaringar är tillräckliga och mycket informativa. Sammantaget en fantastisk upplevelse till ett bra pris.

Det var verkligen en bra upplevelse! Vi var 9 stycken (2 familjer), snabb och välorganiserad boarding, från Get your guide-appen gick allt väldigt bra, mycket exakt och tydlig information! Bra gjort! Vi bokade 4 besök hos dem och allt gick perfekt! Högt rekommenderad!

Trevlig tur på Seine, Lagom lång för den som inte vill lägga mycket tid och pengar.