Välj datum

Saker att göra Murano

Venedigs lugnare granne är oemotståndligt charmigt med allt från färgglada hus, lokalt fiskade skaldjur och utsökt glas.

Tillgängliga aktiviteter

  • Muranos bästa glasfabriker
  • Venedig med båt
  • Utforska Gamla stan i Venedig
45 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Murano

Murano: Fler aktiviteter och sevärdheter

Murano: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Murano

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 25 455 omdömen

Mycket trevlig tur, men tyvärr max 1 timmes vistelse per ö. Det var ok för Torcello. Efter glasbruket gav Murano mig inte tid att titta på den lilla ön eftersom försäljningsrummet tog för mycket tid. Konstverken var alldeles för imponerande för att inte beundras. Men min favoritö var Burano. Så vackra färgglada hus, många intressanta butiker som inte bara hade billiga souvenirer utan också varor av hög kvalitet. Men också trevliga restauranger som inbjuder till att dröja kvar, vilket tyvärr inte var möjligt på 1 timme. Men jag har bestämt mig för att besöka ön igen på egen hand, eventuellt med en övernattning. Det är bara värt att stanna längre, inte bara för snabba bilder. Jag tyckte att pris/prestanda-förhållandet för hela turnén var helt ok.

Vilken fantastisk turné. Jag gillar hur de plockar upp några av oss från tågstationen och släpper bara 5 av oss till tågstationen. vi har haft alla 3 öarna. Jag kände att vi behöver lite mer tid på Burano för att se och klicka på fler bilder på färgglada hus. Resten av de två öarna är snabba men för den sista behöver vi lite mer tid. 45 min räcker inte med tanke på 20 min promenad. den engelska accenten kunde också vara lite bättre när damen guidade oss genom historien.

Det var intressant att besöka öarna runt Venedig. Varje ö var olika i fråga om skönhet och var alla estetiskt tilltalande. I murano var huvudattraktionen glasfabriken förutom att det inte fanns mycket där. Torcello var mer historisk men mindre. Burano var den mest trafikerade av de tre med många restauranger och vacker natur. Du tilldelades cirka 60 minuter för att se varje ö innan din båt gick för att komma till nästa ö.

Bra erfarenhet. Båten hämtar dig vid stationen och tar dig tillbaka dit. Ön Burano är magnifik, det ska göras om du åker till Venedig, och en guide fullföljer det hela. Hon talade franska, italienska och engelska. Jag rekommenderar mer med tanke på priset det är korrekt

Båtturen ett extra plus under våra dagar. Vacker tur och bra guide. Det fina vädret bidrog nog till högsta betyget. Flera stopp. Väl värd.