Upplevelser i
München

Den bayerska huvudstaden är känt för världsberömda Oktoberfest samt dess rika historia och kultur.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i München

Vill du upptäcka vad som finns att göra i München? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om München

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 17 910 omdömen

Hade den bästa dagen med Mario. Det visade sig vara en privat rundtur för oss fyra. Det var en av höjdpunkterna på resan. Mario var mycket vänlig och kunnig. Jag gillade verkligen att få se några av de mindre städerna och saker utanför allfarvägen. Att gå till ostfarmen i slutet var så fantastiskt. Maten var utsökt och utsikten var fantastisk. Nästa gång jag är i området kommer jag att kontakta Mario igen.

Seriöst & trevligt företag som ligger nära och utgår från centralstationen. 2h tågresa enkel väg men denna fyllde guiden upp med intressant information och kuriosa om slottet & kung Ludvig II. Otroligt vackra vyer & bra alternativ för måltider under resan. Gott om tid för egentid men ändå tid för guidningen. Ingen stress men inte heller långtråkigt - märks att det inte var företagets första guidning.

Turnén var utmärkt, vår reseguide Alex var mycket professionell och snabb att läsa gruppen. Alex valde en intressant väg genom München och hans leverans var inte alls rutinlik, vi kände att han var genuint intresserad av att visa oss intressanta platser i staden. Turnén var mycket trevlig på alla sätt och gjorde vår vistelse i München mer minnesvärd.

Guiden var mycket kunnig, vänlig och rolig. Engelska var utmärkt Det enda problemet var att det var längre än annonserat vilket var en underbar idé men jag kämpade med hur lång tid det gick att gå

We had an awesome trip. Neuschwanstein and Lindenhof are so beautiful. I highly recommend this tour.