2. Paris: Middagsföreställning på Moulin Rouge
Slå dig ner på en av världens mest berömda kabaréer för att få se ett uppträdande av Moulin Rouge-föreställningen "Féerie", skapad av Doris Haug och Ruggero Angeletti och koreograferad av Bill Goodson. Lyssna på musik av Pierre Porte, som förverkligas av 80 musiker och 60 körsångare. Se en ensemble med 100 artister - däribland 60 av de berömda Doris-tjejerna - stoltsera i 1000 extravaganta kostymer dekorerade med fjädrar, strass och paljetter. Scenkläderna är designade av Corrado Collabucci och handsydda i några av Paris mest berömda ateljéer. De kompletteras av Gaetano Castellis överdådiga scenografi och jätteakvariets återkomst. Uppgradera till ett av middagsalternativen och unna dig en traditionell fransk meny. Moulin Rouge ligger i en vacker lokal med 850 sittplatser och Belle Epoque-atmosfär. Din middag inkluderar en halv flaska champagne per person. Du kan välja att byta ut din flaska mot två valfria läsker/vatten Extradrycker kommer att debiteras på plats. Barnmenyer är tillgängliga på begäran efter bokning. Mer information finns i din bokningsbekräftelse. Menyerna nedan, skapade av kocken Arnaud Demerville, kommer att serveras från 21 juni till 20 september 2023: Belle Epoque-meny:1/2 flaska Champagne Laurent Perrier Förrätt (välj en):• Halvkokt foie gras med tomat, Riviera-olivolja och hemlagad citronfocaccia• Rökt sashimilax från Maison Fumaison med rökta sillpärlor, Philadelphiaost och blinis• Mjukkokt ekologiskt ägg i niçoise-stil med rökt ål och andalusisk sås Förrätt (välj en):• Oxfilé tillagad i en sautépanna med polenta, cancoillotteost, bränd majs, persilja och vitlökscoulis• Stekt havsabborre med skaldjur och örter i cannelonni, serverat med gul zucchini med mejram och rostad juice med citronconfit Dessert (välj en):• Persikotårta med basilika och svart citron• Virvel av kex, röd frukt confiterad med tonkaböna och citrongelé, smaksatt med rosa bär Toulouse-Lautrec-meny:1/2 flaska Champagne Förrätt (välj en):• Skivad vaktel med kryddor, krispig sallad, marinerad ansjovis, äkta caesarsås och riven bottarga • Flerfärgade tomater, mozzarellaskum, parmesan-crumble och pistou med basilika Förrätt (välj en):• Gårdskyckling a la supreme med zucchini i neapolitansk stil, med smulor av fläsk och pannsås med basilika• Marulk rostad i olivolja med frégola sarda tillagad som en paella, serverad med piquillos sifon Dessert (välj en):• Risgrynsgröt, bayersk gräddtårta med ett chokladhjärta och hemlagad mjölksylt• Mandel dacquoisekaka, aprikosconfit, lätt orgeatskum och rostad mandelcrunch Vegansk meny:1/2 flaska Champagne Förrätt (välj en):• Japanskt ris med lätt vinäger i maki-stil med gurka och rädisa, nori-tång och tofu• Citrusquinoa, texturerad avokado och grapefrukt Förrätt (välj en):• Pasta med farfalle på halvfullkorn tillagad i thailändsk stil med bok choy, soja, ingefära och sifonlök• Carnarolirisotto med Riviera-oliver, zucchinis och citronconfit Dessert:• Marmorkaka med choklad- och kokossmak med chokladsifon Menyerna nedan, skapade av kocken Arnaud Demerville, kommer att serveras från 21 juni till 20 september 2023: Belle Epoque-meny:1/2 Flaska Champagne Laurent Perrier Förrätt (välj en):• Pressad gåslever med cazette på hasselnöt, päron serverade på olika sätt, citrongelé, pepparkakor avFrédéric Lalos och babygrönsaker• Rökt sashimi på lax från Maison Fumaison, tarama med tobikowasabi, gräddfil medost och blinis• Löst ekologiskt ägg i meurettestil, svamp, fläsk och rödvinssås Förrätt (välj en):• Kalvfilé tillagad i en sautépanna, kanderad pumpapaj, karamelliserade kastanjer, rostademandlar och jus på tonkabönor• Piggvarfilé rostad i smör, hemgjord potatisgnocchi, olika texturer av sallad,grädde med combawasmak Dessert (välj en):• Päron i Belle hélène-stil, överdragen i choklad med tanzaniansk peppar• Savarin indränkt i manzana, Granny Smith-äpple och bovete ganache Toulouse-Lautrec-meny:1/2 flaska champagne Förrätt (välj en): • Aubergine i olika texturer - kanderad med miso, auberginekaviar med rökt olivolja,svamp, kryddad hemgjord oxskinka• Tunna skivor av svärdfisk som en leche del tigre, grädde med kokos och lime, grillad majscoulis Förrätt (välj en):• Pannstekt kalvfilé som har rostats och sedan glaserats i sin egen juice med babyspenatblad och grenaille-potatis, rostade hasselnötter och pumpa espuma • Grillad havsgösstek, risotto på svart ris, svamp, rökt baconemulsion Dessert (välj en):• Chouxbulle fylld med pralinmandel- och hasselnötskräm, syrlig mandarin (som en Paris-brest)• Fuktigt honungskex, fikon på olika sätt, bayersk grädde med citrussmak, balsamvinägergelatin Vegansk meny:1/2 flaska Champagne Förrätt (välj en): • Japanskt ris med lätt vinäger i maki-stil med gurka och rädisa, nori-tång och tofu• Citrusquinoa, texturerad avokado och grapefrukt Förrätt (välj en):• Pasta med farfalle på halvfullkorn tillagad i thailändsk stil med bok choy, soja, ingefära och sifonlök• Carnarolirisotto smaksatt med tryffel, vild svamp och maskrosgroddar Dessert:• Tapioka tillagad i kokosmjölk, kanderade exotiska frukter uppfräschade med citrusskal