Paris: Middagsshow på Moulin Rouge
Ta plats på en av världens mest berömda kabaréer under en föreställning av Moulin Rouge-showen "Féerie", skapad av Doris Haug och Ruggero Angeletti och med koreografi av Bill Goodson. Lyssna till musik av Pierre Porte som framförs av 80 musiker och 60 körsångare. Se en trupp på 100 artister, inklusive 60 körflickor som paraderar i 1.000 flamboyanta kostymer av fjädrar, strass och paljetter. Kostymerna är designade av Corrado Collabucci och handgjorda i några av de mest berömda verkstäderna i Paris och kompletteras av Gaetano Castellis överdådiga scenografi och det gigantiska akvariets återkomst. Uppgradera till ett middagsalternativ och njut av traditionella franska rätter i en Belle Epoque-lokal med 850 platser. Varje middag inkluderar en halv flaska champagne per person, eller så kan du välja 2 läskedrycker istället. Ytterligare drycker debiteras extra. Barnmenyer finns tillgängliga på begäran efter bokning. Menyerna är framtagna och orkestrerade av köksmästaren Arnaud Demerville Från den 19 september till den 17 december 2024 Dinnerföreställning med Toulouse-Lautrec-meny Den stora spektakulära showen "Féerie" - 1/2 flaska champagne - Middag Förrätter Sauterade vaktelfiléer i soja, baby purjolök, thailändsk vinägrett, foie gras ganache, satay eller Citrusmarinerad lax, avokadovariationer, kiwikräm, citrongelé Huvudrätt Rostat kycklinglår Vallée d'Auge-stil, potatismousseline, syrligt äpple, calvadosjus eller Halstrad stenabborrefilé a la plancha, skaldjursditalini-risotto, saffransinfuserad och emulgerad fumet Desserter Gräddbullar i Tatin-stil, rostad vit sesam, lätt vaniljkräm från Madagaskar eller Entremet med pecannötter, krispiga waferflingor, Bahibé 46% chokladkrämig pudding Dinnerföreställning med Belle Époque-meny Den stora spektakulära showen "Féerie" - 1/2 flaska Champagne Laurent Perrier - Middag Mise en Bouche Förrätter Rinnande ekologiskt ägg, unga spenatskott, svampfrikassé, hasselnötsmousse eller Hemlagad halvkokt foie gras, variation av fikon, karamelliserade pekannötter eller Rökt öring från "Fumaisons Provinoises", smaksatt tarama, öringrom Huvudrätt Sauterat halvt ankbröst, palsternacksmousseline, scorsonera, Périgordsås eller John Dory fiskfiléer, svamp arancini, kanderad butternut squash, träig consommé Desserter I samma anda som en operakaka, rent Arabica-kaffe och Guanaja 70% choklad, whiskygrädde eller Bretonsk mördegsbakelse, karamellmousse, passionsfruktskräm, kanderad squash VEGAN MENY Den stora spektakulära showen "Féerie" - 1/2 flaska champagne - Middag Förrätter Purjolök i vinägrett, Pompadourpotatis, gul vinbaserad grönsakskräm, karamelliserade pekannötter eller Quinoa med ingefärssmak, texturerad avokado, krämig kiwi- och grapefruktsås Huvudrätt Urval av halvfull italiensk pasta, vilda svampar, spenatskott, cazette eller Arborio risotto, sauterade bortglömda grönsaker med vitlök, örtcoulis Dessert Kastanje- och marängtårta mont blanc, kastanjekräm, syrligt päron