Välj datum

Moulin Rouge

34 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Moulin Rouge: Fler aktiviteter och sevärdheter

Moulin Rouge: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Moulin Rouge

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 9 541 omdömen

Trevlig upplevelse med några olika akter, skulle definitivt rekommendera. Du delar bord med andra gäster men det var bra för oss. Fantastisk utsikt från vår plats, personalen var mycket vänlig och hjälpsam, snabb att sitta och servera. Vi hade bara champagnealternativet (inte middagen) Det finns viss övre kvinnlig nakenhet så kanske inte är lämplig för yngre tittare men det var mycket smakfullt gjort. Massor av barer och restauranger lokalt. Många butiker runt omgivningen var för vuxna!

Det var häftigt! Jag rekomenderar! Vår guide var supertrevlig och även om jag kom från landet så lärde jag mig mycket! På den dåliga sidan, som inte alls handlar om turnén: några andra turister (från staterna) var lite oförskämda och åt inte de angivna tallrikarna så jag vet inte riktigt meningen med att komma om du inte är det villig att prova på saker... på en MATUR? Hur som helst rekommenderar jag mycket! :D

Vi har verkligen haft vår turné. Vi smakade fantastisk mat och lärde oss om Montematre-området och Paris mer allmänt. Vi smakade på en mängd olika bakverk och choklad samt lite ost och vin. Möjligheten att sitta ner och njuta av osten, vinet och charkerna gav oss en bra chans att prata med andra på turnén. Turnén varade drygt tre timmar vilket folk borde ta med i sin planering.

Det är lite tight, det är inte den bästa komforten. Borden nära scenen är redan upptagna av de som redan är där för middag! Bordet, om ni bara är ett fåtal, delas med andra men kanske är det en bra anledning att umgås lite! När showen väl har börjat kidnappas man av en magisk, unik, verkligt oförglömlig upplevelse!

Du måste se den här showen! Ord kan bara inte beskriva denna upplevelse. Maten är också bra. Se till att du beställer en måltid på menyn