Lägg till datum

Montparnassetornet

Montparnassetornet

Montparnassetornet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Entrébiljett till Montparnassetornets observationsdäck

1. Paris: Entrébiljett till Montparnassetornets observationsdäck

Njut av utsikten över Paris från Montparnasse Tower Ta bilder av Eiffeltornet och andra landmärken från denna 360-graders utsiktspunkt. Ladda ner en gratis app som hjälper till att göra staden levande med berättelser, videor och fakta. Upplev magin i en solnedgång över staden Paris eller tidsbestäm ditt besök för att ta in morgonljuset när det faller över floden Seine. Upptäck Paris med den medföljande gratis mobilapplikationen "Magnicity." Använd förstärkt verklighet för att avslöja facinerande information om staden. Få en beskrivning av monument, anekdoter, berättelser, videoklipp, filter och 3D-rekonstruktioner.

Paris: Attraktionspass med 3 eller 4 aktiviteter

2. Paris: Attraktionspass med 3 eller 4 aktiviteter

Att utforska Paris har aldrig varit enklare! För ett lågt förbetalt pris ger ditt Explorer Pass dig tillgång till 3 eller 4 oförglömliga upplevelser och sparar dig upp till 50%* jämfört med att köpa enskilda biljetter. Skapa ditt eget Parisäventyr med tillgång till de mest populära attraktionerna på ett lättanvänt digitalt pass. Välj mellan ett 3- eller 4-valspass, bläddra i PDF-guiden eller Go City-appen för att planera din resväg och kontrollera inträdeskraven. Om du skannar ditt pass vid ingången eller biljettkontoret till en attraktion (eller rundtur) för första gången aktiveras det. Du har sedan 60 dagar på dig att använda det återstående antalet val du köpt. De Paris-attraktioner du kan välja mellan inkluderar: - Guidad tur med hiss till Eiffeltornet - 1-dagars Big Bus Paris Hop-On Hop-Off-tur - Macaron-konditorikurs på Galeries Lafayette - Parc Astérix - Ultimat upplevelse av Louvren - Montmartre & Sacré Coeur - vandringstur - Fransk vinprovning på Les Caves du Louvre - Aperitifkryssning med champagne på floden Seine - Upplevelse av Notre Dame och den arkeologiska kryptan - Lunch eller middag i Montmartre - Rundvandring i Montparnasse - Rundvandring på Champs-Élysées och entré till Triumfbågen - Rundtur på Paris broar med inträde till Musée d'Orsay - Ostprovning på Ô Chateau - Fransk apéro i Saint-Germain-des-Prés - Champagne Gourmand i Montmartre - Emily i Paris: Den inofficiella rundturen - Bateaux Parisiens - kryssning på floden Seine och många fler! Du kan bocka av din "bucket list" med besök i Louvren och Triumfbågen, följt av en avkopplande kryssning på floden Seine. Eller gå på ett kulinariskt äventyr med vinprovning, en lugn 3-rätters lunch i Montmartre och en makarontillverkningskurs på Galeries Lafayette - det mest kända varuhuset i Paris. Med över 45 alternativ att välja mellan finns det verkligen något för alla. *Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go Citys webbplats.

Paris: Passlib Officiellt Paris City Pass

3. Paris: Passlib Officiellt Paris City Pass

Paris Passlib' CITY Köp ditt Paris Passlib' City och välj dina 5 favoritupplevelser bland de 53 attraktioner som erbjuds. Välj 3 attraktioner i kategori A och 2 i kategori B. Efter köpet online finns Passlib' City tillgänglig i en app som du kan ladda ner från din smartphone eller surfplatta. Det ger dig fri tillgång till de 5 upplevelser du väljer. Det är giltigt i ett år från den dag det används första gången. För tidsbestämda upplevelser (som kräver bokning av en tid), kom ihåg att planera i förväg eftersom passet inte garanterar dig prioriterad tillgång. Välj 3 aktiviteter från följande 34: Croisière-promenad med de parisiska båtarna Croisière-promenad med Paris stadsvyer Croisière-promenad med Bateaux-Mouches® Croisière-promenad och champagnekupa med Vedettes de Paris Croisière-promenade option " pause gourmande " avec les Vedettes de Paris Panthéon Conciergeriet Triumfbågen Sainte-Chapelle Katolska basilikan i Saint-Denis Château de Rambouillet Château de Vincennes Monnaie de Paris Musée Rodin - Paris Musée du quai Branly - Jacques Chirac Centre Pompidou Grande Galerie de l'Évolution - Muséum d'histoire naturelle Musée de l'Homme Dalí Paris Arméns museum - Invaliderna Musée de l'Orangerie Musée de la Magie et des Automates Musée de Montmartre Museet över Montparnasse Choco-Story Paris - Chokladens museum Entrée Toit de la Grande Arche Grévin Paris Musée d'Orsay Audioguidat besök bland 9 tillgängliga Rex Studios: i kulisserna på Grand Rex En guidad rundtur i Paris stora kvarter La Ménagerie, djurparken i Jardin des plantes Paris zoologiska park Plats för cykeltur i staden (demi-journée) Välj dessutom 2 av följande 20 aktiviteter: Croisière-promenad och champagne med Bateaux-Mouches® Tour Eiffel (2e våningen) Louvrens museum 3 audioguidade besök att välja bland 9 besök Balade royale aux Tuileries par Selftourism Imperiebal i Jardin des Tuileries av Selftourism Balade immersive des pendus par Selftourism Kunglig tebjudning par Selftourism Survol de Paris en Réalité Virtuelle (au choix parmi 3 avec FlyView) Atelier de création de parfum (en anglais uniquement) chez Fragonard Virtuella spel och besök i verkligheten (40 i urval) med Virtual Time Expérience " Défilé de mode " aux Galeries LafayetteDécouverte de Paris en bus panoramique hop-on hop-off 1 jour avec Tootbus Paris Upptäck Paris med panoramabuss, hopp-på-hopp-av 1 dag med Big Bus Plats för elcykel (demi-journée) med Paris Bike Tour Plats för stadscykel (dag) med Paris Bike Tour Location de vélo de ville (journée) avec Paris à vélo Spektakel " Hur blir man parisare på en timme? " Spektakel " Oh my god she's Parisian! "

Paris: Montparnasse, konsthuvudstad Audioguidad rundtur

4. Paris: Montparnasse, konsthuvudstad Audioguidad rundtur

Börja den audioguide turen vid Montparnasse-tornet. Utforska Montparnasse -distriktet, som var hjärtat i det parisiska konstnärliga och intellektuella livet under 1900 -talets mellankrigsår. Lär dig mer om Montparnasses berömda invånare som Simone de Beauvoir, Ernest Hemingway och Pablo Picasso. Upptäck ursprunget till avantgarde konststilar inklusive kubism, dadaism och existentialism. Lär dig mer om den rikliga konstnärliga och intellektuella kulturen som än idag finns inom området. Se legendariska kaféer inklusive Select, Coupole och Dôme som har välkomnat författare och författare från hela världen. Ljudguiden ger tydliga ljudanvisningar och en karta anger vägbeskrivningar att följa i realtid. Om du vill stanna på ett av de trendiga kaféerna för en drink eller en matbit, pausa bara appen och fortsätt turnén när du är redo. Ljudresan avslutas vid Luxembourgträdgården, i hjärtat av Montparnasse.

Paris: Privat rundtur med lokal guide

5. Paris: Privat rundtur med lokal guide

Din lokala expertguide kommer att visa dig stadens bästa delar, inklusive många dolda hemligheter som du inte kan hitta lätt på egen hand. På denna vandringstur kommer du att kunna se många sightseeingpunkter inom en kort tidsram. Förutom att förklara sightseeingpunkterna kan din guide ge insikt i stadens och landets historia och kultur i allmänhet. Fokus för denna tur är att se staden som en lokal. Denna privata rundtur kan dock skräddarsys efter dina önskemål. Sightseeingpunkter som ska besökas kan överenskommas i förväg eller diskuteras när vi träffas. STANDARD-sightseeingplatser som vi enkelt kan besöka under turen är: - Montmartre: Berömd för sitt konstnärliga arv, har en distinkt byatmosfär som kännetecknas av branta slingrande kullerstensgator. Det är det mest berömda distriktet i Paris. - Le Marais: Ett historiskt distrikt med magnifik arkitektur och rik historia. - Notre Dame-katedralen: En allmänt erkänd symbol för Paris och den franska nationen. Här finns många viktiga religiösa artefakter, t.ex. "törnekronan" som tros ha burits av Jesus Kristus. - Eiffeltornet: Ett av de mest ikoniska monumenten, inte bara i Paris utan i hela världen. - Champs-Élysées: Den vackraste och mest välkända avenyn i Paris. Förbinder Triumfbågen med Place de la Concorde. - Triumfbågen: Ett av de mest kända monumenten i Paris. Den hedrar de som kämpade och dog för Frankrike under den franska revolutionen och Napoleonkrigen. - Louvren: Ett nationellt konstmuseum och är hem för några av de mest kanoniska verken av västerländsk konst, såsom Mona Lisa. - Galeries Lafayette: En av de mest historiska shoppinggalleriorna i Paris med nisch- och lyxmärken. - Luxemburgs trädgårdar: Trädgårdarna är fyllda av historia och vackra fontäner. Det är den näst största parken i Paris. - Slottet i Versailles: De franska kungarnas främsta residens. Det är en av de mest populära turistattraktionerna i världen. Denna attraktion ligger utanför staden och behöver minst en halv dag för att besöka. Några exempel på HIDDEN SECRETS som vi kan besöka: - Canal Saint-Martin: Ta en kryssning med passagerarbåtar på denna kanal. Det finns också många populära barer och restauranger längs kanalen. - Galerie Vivienne: En av de mest ikoniska shoppinggalleriorna i Paris. - Ménagerie du Jardin des Plantes: Den näst äldsta zoologiska trädgården i världen. Här finns sällsynta små och medelstora däggdjur. - Louis Vuitton Foundation: Konstmuseum och kulturcenter - Parc des Buttes Chaumont: Den femte största parken i Paris, med en konstgjord sjö, ett tempel och intressant fauna. - Montparnasse Tower: Det är den högsta byggnaden i Paris med magnifik utsikt över staden. Observera att det inte är säkert att du hinner besöka alla de sevärdheter som listas här. Hur många platser du kan besöka beror på längden på den bokade turen och hur mycket tid du tillbringar på varje plats. Efter bokningen kan du diskutera den detaljerade resplanen med din guide.

Amsterdam: Heldagsutflykt till Paris och vandringstur till höjdpunkter

6. Amsterdam: Heldagsutflykt till Paris och vandringstur till höjdpunkter

Från Amsterdam: Heldagsutflykt till Paris, Frankrikes huvudstad Paris är en av de mest romantiska städerna i världen. Med fantastisk arkitektur, läckra desserter och vidsträckta konstmuseer finns det mycket att göra på din 1 dag i Paris-resa. På vår rundtur till Paris får du gott om tid att njuta av stadens kultur och ikoniska platser. Det finns för många att nämna, men höjdpunkterna i Paris inkluderar Eiffeltornet, Musée du Louvre, Musée d'Orsay, Tour Montparnasse, Triumfbågen, Picasso Museum, Châteaux de Versailles, Musée Rodin, Musée National de l'Orangerie och ...... shoppa tills du stupar på Champs-Elysees. Champs-Elysees är inte bara känt som en av Paris största turistattraktioner, utan också som en av de bästa shoppinggatorna inte bara i Paris, utan i hela Europa. Champs-Elysees börjar vid Place de la Concorde och sträcker sig hela vägen till Triumfbågen. Här hittar du eleganta butiker som Cartier, Christian Dior, Gucci, Fendi, Hugo Boss, Louis Vuitton och många fler. Även om du inte planerar att köpa något är det värt att titta in för att se det nya modet. En digital vandringstur som visar dig stadens höjdpunkter och ger dig mycket information från lokalbefolkningen ingår i turen. Schema Varje lördag, från 23 mars 2024 02.30: Avresa Amsterdam, Overhoeksplein, resa med lyxbuss 10.00: Ankomst till Paris (nära Eiffeltornet) - Upptäck Paris på egen hand 20.00: Avresa från Paris 03.00: Tillbaka i Amsterdam

Paris : Triumfbågen + Sacré-Cœur Digitala audioguider

7. Paris : Triumfbågen + Sacré-Cœur Digitala audioguider

Fördjupa dig i Paris magi genom att utforska två ikoniska pärlor i huvudstaden: Triumfbågen vid Étoile och Basilikan för det heliga hjärtat i Montmartre. Dessa monument förkroppsligar Paris storslagenhet och lovar dig en unik upplevelse. Med de exklusiva audioguiderna, skrivna och berättade av den lärde parisiske historikern Mr Marchand, kan du låta dig guidas genom den fascinerande historien om dessa ikoniska platser. Upptäck de fängslande detaljerna i Triumfbågen, ett vittnesbörd om Frankrikes hjältemod och storhet. Fördjupa dig i den andliga atmosfären i basilikan Sacre Cœur, som erbjuder en enastående panoramautsikt över Ljusets stad. Det kombinerade erbjudandet ger dig möjlighet att utforska dessa två skatter i din egen takt. Dra nytta av Monsieur Marchands expertis för att förbättra din upplevelse, allt till en kostnadsfördel jämfört med att köpa de digitala ljudguiderna separat. Utforska Paris på ett unikt sätt och uppskatta den flexibilitet som de digitala ljudguiderna erbjuder. Fördjupa dig i monsieur Marchands fängslande berättelser samtidigt som du sparar pengar genom att välja det kompletta paketet. Paris väntar på dig, redo att avslöja sina hemligheter. Ge dig ut på detta exceptionella äventyr med de digitala ljudguiderna och upplev en oförglömlig upplevelse när du upptäcker Triumfbågen de l'Étoile och Basilica of the Sacre Cœur i Montmartre.

Skip-the-line-tur Montparnasse Paris med privat guide

8. Skip-the-line-tur Montparnasse Paris med privat guide

Missa inte chansen att se Paris i all sin prakt från höjderna på Tour Montparnasse, den högst rankade attraktionen i Montparnasse-distriktet. På vår privata rundtur kan du hoppa över kön och få livekommentarer på det språk du föredrar, så att du kan lära dig mer om Paris och dess ikoniska monument. Kom och se! Boka en 2-timmars guidad tur på Tour Montparnasse för att uppleva Paris från ett nytt perspektiv. Montparnasse-tornet är en av de högsta byggnaderna i Frankrike och ett bevis på modern parisisk arkitektur. Från takterrassen 210 meter över marken har man en 360° panoramautsikt över hela Paris. Din privata guide visar dig var Louvren, Les Invalides, Sacré-Cœur, Notre-Dame-katedralen, Montmartre, Panthéon och andra ikoniska landmärken finns. Naturligtvis kommer du inte att missa en av de bästa utsikterna över Eiffeltornet! Du kommer att utforska interaktiva utställningar och få insikter i stadens historia, kultur och arkitektur. Allt detta utan att köa, eftersom skip-the-line-biljetter ingår i denna exklusiva upplevelse. Välj 3,5-timmarsalternativet för att boka en 1,5-timmars transfer tur och retur och en 2-timmars guidad rundtur i Tour Montparnasse med skip-the-line-biljetter. Tack vare privat biltransfer kan du enkelt nå denna sevärdhet från var som helst i staden. Denna tjänst inkluderar både upphämtning och avlämning vid den boendeadress som anges när du gör en bokning. Boka en förlängd 4-timmars guidad tur på Tour Montparnasse för att uppleva Paris från ett nytt perspektiv och upptäck de bästa sakerna att göra i Montparnasse-området. Detta konstnärliga centrum är känt för sina många danssalonger, teatrar, kaféer och barer. Du följer i fotspåren av konstnärer som Ernest Hemingway och ser höjdpunkter som Montparnasse-kyrkogården, de livliga utomhusmarknaderna på Rue Faguarre och de ökända katakomberna i Paris (endast utomhus). Välj alternativet 5,5 timmar för att boka en 1,5 timmars transfer tur och retur och en förlängd 4 timmars guidad tur i Montparnasse-området med skip-the-line-biljetter till Tour Montparnasse. Njut av bekväm upphämtning och avlämning med direkt transfer från ditt boende med privat bil. Boka i förväg för att spara tid och ansträngning.

Skip-the-line Panthéon Paris-tur med kupol och transfer

9. Skip-the-line Panthéon Paris-tur med kupol och transfer

Missa inte chansen att utforska Pantheon, en symbol för Frankrikes rika kulturarv, med vår privata skip-the-line-tur. Njut av prioriterad tillgång till de fantastiska interiörerna i Frankrikes nationella mausoleum, med valfri tillgång till kupolen. Utforska konst, historia och kultur på en av de högst rankade turistattraktionerna i Paris! Boka en 2-timmars rundtur för att få tillgång till Pantheons långhus och kryptor med skip-the-line-biljetter. Denna privata rundtur genomförs på ditt föredragna språk av en licensierad guide, som kommer att skräddarsy upplevelsen efter dina behov och intressen. Tack vare skip-the-line-biljetter behöver du inte köa vid biljettkontoret, så det finns mer tid att utforska de arkitektoniska och konstnärliga underverken i Pantheons mittskepp och kryptor. Vår guidade rundtur i Pantheon i Paris är en chans att utforska århundraden av fransk historia och höra berättelser om anmärkningsvärda franska personer som är begravda här, till exempel Victor Hugo, Marie och Pierre Curie och Jacques-Germain Soufflot. Dessutom kommer din privata guide att visa dig andra monument på Place du Pantheon, som det neoklassiska universitetsbiblioteket och kyrkan Saint-Étienne-du-Mont Välj 3,5-timmarsalternativet för att boka en uppskattad 1,5-timmars transfer tur och retur och en 2-timmars guidad rundtur i Pantheons mittskepp och kryptor. Transfer med privat bil är ett av de bekvämaste sätten att ta sig runt i Paris. Vi hämtar dig från ditt boende i ett rent, luftkonditionerat fordon. Återlämning efter rundturen ingår också. Boka en förlängd 3-timmars rundtur för att få tillgång till kupolen, långhuset och kryptorna i Pantheon med skip-the-line-biljetter. På denna privata rundtur kan du utforska hela Pantheon och klättra upp i kupolen för att utforska galleriets tillfälliga utställningar och njuta av 360° utsikt över Paris latinkvarter från utsiktsterrassen. Missa inte detta fantastiska panorama med landmärken som Eiffeltornet, Notre-Dame-katedralen, Montparnasse-tornet och mycket mer. Välj 4,5-timmarsalternativet för att boka en uppskattad 1,5-timmars transfer tur och retur och en 3-timmars guidad rundtur i Pantheons kupol, långhus och kryptor med skip-the-line-biljetter. Dra nytta av privat biltransfer med upphämtning och avlämning var som helst i Paris. Ange bara din boendeadress när du gör en bokning så tar vi hand om alla arrangemang för ditt oförglömliga besök på Pantheon i Paris.

Paris: Privat tur till historiska monument och/eller shopping

10. Paris: Privat tur till historiska monument och/eller shopping

Välkommen till Paris! Professionell erfarenhet sedan 2004, nya lyxbilar. Vi har lösningar med exklusiva erbjudanden som sparar tid. Du kommer att uppleva ett magiskt ögonblick! Gratis service ombord! Fördel och resultat: din tillfredsställelse. Cadillac Escalade Lyx Premium Ett berikande privat besök. Vi besöker de historiska platserna i bil med 5-10 minuters stopp för fotografering. Du har möjlighet att välja mellan 3 och 10 timmars tid Besök av ditt val beroende på den valda tiden. De monument som kan besökas från utsidan i denna aktivitet är: Eiffeltornet Triumfbågen Champs-Elysées Place de la Concorde Tuileriernas trädgård Pantheon Les Invalides (Napoleons grav) Place Vendôme Paris Opera Garnier Sacré Coeur Trocadéro Notre Dame Louvren (pyramid) Madeleine Place des Vosges Orsay-museet Slottet i Versailles För information, du har möjlighet att besöka dessa monument om du har tillgång till biljetter, föraren kommer att vänta på dig under besöket.

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Toppsevärdheter nära Montparnassetornet

Montparnassetornet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Montparnassetornet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Montparnassetornet

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 521 omdömen

Observationsdäcket var fantastiskt, 360 graders utsikt över Paris…..bra fotomöjligheter. Fick hissen till våning 56. Var tvungen att klättra resten av trappan. På 56:e våningen finns en restaurang och ett café. Det finns en kikare som tar dig tillbaka i historien, fantastiskt att se och lära sig. För hela familjen är det fantastiskt. Det finns också en presentbutik. Den dagen vi besökte fanns det också en utomhusmarknad

Från ordet Go, det är en fantastisk upplevelse. Även om bokningen är enkel är läget för bra. Mitt framför en tunnelbanestation erbjuder tornet vacker utsikt över Paris City. Utsiktsdäck (öppet mot himmel/terrass), 2,5 våningar över 56:e våningen, är endast tillgängligt via trappor vilket gör det svårt för äldre medan hissen tar 45 sekunder att nå 56:e våningen.

Väldigt fin utsikt över staden Paris, helt magiskt att komma dit i solnedgången. Rekommenderar starkt detta istället för att gå upp i Eiffeltornet!!

Vacker utsikt över Paris, såklart ännu vackrare i mörkret än i ljuset! Rekommenderad!

Det var magnifika Paris sett från 56:e våningen i tornet