Välj datum

Montparnassetornet

Montparnassetornet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Montparnassetornet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Montparnassetornet

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 521 omdömen

Fantastiskt sätt att se över hustaken i Paris, få koll och se solnedgången över Eiffeltouren. Ta med en bygel om du vill vara uppe på det allra översta observationsdäcket, hur länge som helst, eftersom det var mycket blåsigt, men du kan vara säker på att du får en fantastisk utsikt från bekvämligheten av det slutna barområdet.

Det var helt underbart. Inga långa köer, mycket trevlig personal, utsikten var extremt vacker (även om vi visserligen hade kanonväder, inte ett moln på himlen). Och jag tycker personligen att en sådan vy med Eiffeltornet på bilden är finare för mig än utan (om jag hade velat njuta av den här bilden från Eiffeltornet).

Spektakulär panorama! I verkligheten hittade jag ingen kö vid ingången så "hoppa över kö" var inte nödvändigt som för nästan alla attraktioner i Paris. Priserna på takbaren ligger i linje med dem på marknivå, tänk på att de inte accepterar kontant betalning.

Det finns inte bara Eiffeltornet i Paris där du kan få en bra utsikt. Tour Montparnasse är ett bra alternativ. Vad som också är bra är att utsikten förklaras på utställningsbord så att du kan utforska vad stadens sevärdheter ligger framför dig.

Väldigt fin utsikt över staden Paris, helt magiskt att komma dit i solnedgången. Rekommenderar starkt detta istället för att gå upp i Eiffeltornet!!