Montparnassetornet

Montparnassetornet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Montparnassetornet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Montparnassetornet

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 452 omdömen

Helt fantastisk utsikt över staden! Väl värt priset. En mycket snabb hiss för att ta dig till våning 56 som har en fin inhägnad utsikt över staden. Det finns ytterligare några trappsteg som måste bestigas för att nå det yttre observationsdäcket som är vackert ... bara lite kallt! Avsluta varmt! Ett fantastiskt fototillfälle. Jag skulle rekommendera att gå på dagen och på natten

Fantastiskt sätt att se över hustaken i Paris, få koll och se solnedgången över Eiffeltouren. Ta med en bygel om du vill vara uppe på det allra översta observationsdäcket, hur länge som helst, eftersom det var mycket blåsigt, men du kan vara säker på att du får en fantastisk utsikt från bekvämligheten av det slutna barområdet.

Det var helt underbart. Inga långa köer, mycket trevlig personal, utsikten var extremt vacker (även om vi visserligen hade kanonväder, inte ett moln på himlen). Och jag tycker personligen att en sådan vy med Eiffeltornet på bilden är finare för mig än utan (om jag hade velat njuta av den här bilden från Eiffeltornet).

Montparnasse-tornet var exceptionellt, jag hade en fantastisk tid med min dotter! Utsikten är magnifik och personalen är välkomnande, leende och mycket vänlig. För att inte tala om det supergoda teet jag drack, jag älskade det ögonblicket. Jag rekommenderar det starkt och priserna är överkomliga.

Spektakulär panorama! I verkligheten hittade jag ingen kö vid ingången så "hoppa över kö" var inte nödvändigt som för nästan alla attraktioner i Paris. Priserna på takbaren ligger i linje med dem på marknivå, tänk på att de inte accepterar kontant betalning.