Saker att göra i
Moka-distriktet

Moka-distriktet

Våra mest rekommenderade saker att göra i Moka-distriktet

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Beundra några av de bästa platserna i Indiska oceanens pärla på en helikopterflygning över Mauritius, med hotelltransfer inkluderad. Efter att ha lyft från basen i Triolet flyger du över den livliga huvudstaden Port Louis, som är hem för administrativa byggnader och den enda hamnen för internationell handel. Därefter beger du dig till Tamarin, där du kan få en skymt av delfiner om du har tur. Längre bort väntar ön Bénitiers med sin ovanliga geografi. När helikoptern rör sig mot sydvästra delen av ön kan du se det majestätiska berget Le Morne. Bevittna den optiska illusionen från vattenfallen under vattnet, följt av ett kalejdoskop av färger när du flyger över Chamarel och dess stupande raviner och frodiga gröna skogar som är hem för sju till synes oändliga vattenfall, som erbjuder hisnande vyer från himlen. Passera bergen Pouce och Pieter Both, som uppskattas av vandrare och naturälskare, och avsluta din flygresa över Mauritius.

Mauritius: Guidad vandring och klättring i soluppgången på berget Le Morne

Mauritius: Guidad vandring och klättring i soluppgången på berget Le Morne

Vandra uppför berget Le Morne Brabant, en av Mauritius mest populära attraktioner och ett av UNESCO:s världsarv, med en certifierad klättrare som guide på denna resa i liten grupp. Möt din guide vid Slave Route Monument (Le Morne Public Beach) för en säkerhetsgenomgång innan du beger dig till ingången till berget. Den första delen av vandringen går genom den frodiga regnskogen. Se till att hålla utkik efter de fenomenala och sällsynta endemiska fåglarna och växterna. Titta på den gyllene soluppgången och lyssna på fåglarnas kvittrande när du klättrar uppför bergets fyra klippklättrande sektioner. Längs vägen berättar din guide historiska berättelser om Mauritius förflutna och om betydelsen av detta viktiga berg. Vid den berömda utsiktspunkten Trochetia Boutoniona, som fått sitt namn efter öns nationalblomma, kan du äta lite hälsosamma snacks. Ta en stund och beundra den hisnande panoramautsikten som omger dig. Därefter anländer du till den 470 meter höga toppen och försöker att inte låta käken falla för lågt när du ser den intensiva skönhet och natur som Mauritius är så känt för. Ta några välförtjänta bilder innan du går tillbaka nerför berget.

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Vandra i Le Morne och utforska sydväst (med transport)

Vandra i Le Morne och utforska sydväst (med transport)

**Notera: Denna tur är privat med undantag för den guidade vandringen i Le Morne, eftersom det kommer att finnas andra personer i din vandringsgrupp. Börja dagen med att klättra upp till toppen av den berömda Le Morne, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Du kommer att njuta av en guidad vandring på 3,5 till 4 timmar, som kommer att leda till hisnande vyer över Indiska oceanen och hela sydvästra Mauritius. Observera att en måttlig nivå av fysisk kondition krävs för att göra vandringen. Därefter har ni möjlighet att besöka den sydvästra delen av ön. Stanna till vid den berömda utsiktsplatsen Maconde, en av de mest fotograferbara platserna i Mauritius, där en skarp kurva i vägen leder till fantastiska vyer. Därefter kan du besöka den välkända Chamarel 7-Coloured Earth och Chamarel Falls. Förundras över de unikt bevarade, distinkta färgerna på platsen Coloured Earth och fallen, som faller över 100 meter, mitt i frodig vegetation. I slutet av dagen tar chauffören dig tillbaka till ditt hotell i din privata taxi.

Resa norrut - Mauritius

Resa norrut - Mauritius

Guidade besök på plats att besöka i North Trip: - Caudan WaterFront, Port Louis - Bagatelle köpcentrum - Cap Malheureux - Botaniska trädgården Pamplemousses - Citadellet - L'Aventure du Sucre Att utforska den norra regionen av Mauritius erbjuder en fängslande resa genom en blandning av naturlig skönhet, kulturarv och livliga samhällen. Från de kristallklara stränderna vid kusten till den frodiga grönskan i inlandslandskapet lovar North Tour of Mauritius en mångsidig och berikande upplevelse för resenärer. Denna region är känd för sina pittoreska stränder som Grand Baie , känd för sin livliga atmosfär och sitt utbud av vattenaktiviteter. y. När du korsar genom livliga marknader, provar lokal mat och engagerar dig med vänliga lokalbefolkningen, utvecklas North Tour of Mauritius som en resa fylld med både avkoppling och kulturell fördjupning, vilket gör det till en oförglömlig utforskning av denna Indiska Oceanens pärla.

Mauritius: Tur i krokodilparken och tefabrik med provsmakning

Mauritius: Tur i krokodilparken och tefabrik med provsmakning

Bois Chéri är den första teplantagen på Mauritius och går tillbaka till 1892. En guide kommer att leda dig genom fabriken och teplantagen och ge dig möjlighet att upptäcka historien, historierna och berättelserna om Bois Chéri och betydelsen av teproduktion på Mauritius. Efter den guidade rundturen i tefabriken besöker du teproduktionsmuseet och får veta mer om teets historia på Mauritius. En guide kommer att leda dig genom fabriken och teplantagen och erbjuda dig att upptäcka historien, historierna och berättelserna om Bois Chéri och betydelsen av teproduktion på Mauritius. Efter den guidade rundturen i tefabriken besöker du teproduktionsmuseet och får veta mer om teets historia på Mauritius. Bois Chéri erbjuder en fantastisk panoramautsikt över den södra delen av ön. Numera producerar Bois Chéri ett nytt sortiment av smaksatta teer, gröna teer och örtteer. Du kan smaka på dem under ditt besök. Naturparken La Vanille tidigare känd som La Vanille Crocodile Park skapades 1985, och dess namn hedrar den gamla vinstocken som odlades i dalen där reservatet på 5 hektar ligger. Mauritisk gästfrihet, bevarande av naturen och djurens välbefinnande är privilegierade i denna magiska miljö, där våra guider tar dig med på ett oförglömligt besök i reservatet.

Exklusiv shoppingresa till Mauritius - gallerior och Port Louis marknad

Exklusiv shoppingresa till Mauritius - gallerior och Port Louis marknad

Ge dig ut på en lyxig shoppingdag i Mauritius med vårt exklusiva paket. Din dag börjar med en privat upphämtning, vilket garanterar komfort och bekvämlighet hela tiden. Vi tar dig till Port Louis, där den livliga traditionella marknaden väntar. Låt dig uppslukas av den livliga atmosfären medan du botaniserar bland exotiska kryddor, handgjorda souvenirer och lokala läckerheter. Därefter åker vi till den ikoniska Caudan Waterfront, en fristad för hantverksmässiga produkter. Här kan du upptäcka unika skatter som tillverkats av begåvade hantverkare, från invecklade smycken till utsökt heminredning. Fortsätt din shoppingrunda på Bagatelle Mall, det största köpcentret i Mauritius. Bagatelle Mall kombinerar världens mest eftertraktade varumärken, bekväm shopping, underhållning och vardaglig fritid, allt i en majestätisk miljö. Bagatelle Mall har det bredaste utbudet av specialbutiker i Mauritius - 155 butiker - och erbjuder därmed den mest omfattande och övertygande shoppingupplevelsen på ön. Den rymliga Food Court ger också hungriga shoppare massor av läckra alternativ. Men äventyret slutar inte där! Vårt nästa stopp är Tribeca Mall, en växande hotspot för shoppingentusiaster. Dyk ner i en värld av underhållning på Gravity Max, där spännande spelupplevelser väntar. När dagen börjar närma sig sitt slut ser vi till att du smidigt kommer tillbaka till ditt hotell eller Airbnb och lämnar dig med fina minnen av en shoppingextravaganza i paradiset. Boka din oförglömliga resa idag och njut av det bästa av Mauritius shoppingglädje!

Södra Mauritius privat tur inc Valles Des Couleur

Södra Mauritius privat tur inc Valles Des Couleur

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

10 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Moka-distriktet

De mest populära sevärdheterna i Moka-distriktet

Att göra i Moka-distriktet

Städer i Moka-distriktet

Moka-distriktet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Moka-distriktet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Moka-distriktet

Samlat omdöme

5
(15 recensioner)