Mogán

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Mogán

Alla saker att se i Mogán

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Mogán? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Mogán

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 970 omdömen

Jättebra och lagom längd på turen. Vi såg ett gäng delfiner på ett ställe först, men de var lite mer skygga. När vi åkte därifrån hittade guiderna ett gäng delfiner till från en annan sort och de var mycket närmare och simmade runt båten hela tiden. Simmade och hoppade även med båten när vi lämnade de sen. På vägen tillbaka såg vi även en havssköldpadda!

Trevlig och rolig personal som jobbade för att ge oss den bästa upplevelsen som var möjlig. Vi hade turen att få skymta havssköldpadda, val och framför allt ett helt stim med delfiner som lekte precis runt båten! Båtresan i sig var dessutom rolig så vi kände oss ändå ganska nöjda redan innan vi såg delfinerna, men när de dök upp blev redan fenomenal!

Fantastiskt bra val. Då en i sällskapet oftast blir åksjuk var motorbåt super, snabbt ut på ytan, inget guppande. Vi såg 2 sorters delfiner och 1 val med unge Personalen gjorde många vänder fram och tillbaka, allt för att upplevelsen skulle bli bra, den blev långt över förväntan. Tusen tack!

Mycket trevlig delfinsafari ut på Atlanten, fick se massor av delfiner. Mycket fin service, blev hämtade i San Agustin och blev hemskjutsade efter båtturen, kan varmt rekommendera denna utflykt.

Trevlig personal med humor. Vi fick se massor av delfiner! Och även ett par flygfiskar. Lagom lång aktivitet med barn.