Lägg till datum

Saker att göra i
Minster Lovell

Våra mest rekommenderade saker att göra i Minster Lovell

Från Oxford: Cotswold Explorer heldagstur

1. Från Oxford: Cotswold Explorer heldagstur

Börja din oförglömliga Cotswold-resa med att gå ombord på minibussen i Oxford. Därefter åker du på en naturskön bilresa till den charmiga byn Minster Lovell. Njut av att se de vackra halmtakade husen och utforska den ruinerade 1500-talshallen. Fortsätt vägen genom de idylliska byarna Asthall och Swinbrook till Burford, "porten till Cotswolds". Gör ett stopp här för att ge dig tid att strosa runt på den sluttande High Street och surfa runt i de udda butikerna och kaféerna. Fortsätt sedan din panoramautflykt genom de gamla stenbrottsbyarna Taynton och Barringtons mot Bourton-on-the-Water, "Cotswolds Venedig". Ta en promenad längs den pittoreska floden Windrush som korsas av vackra stenbroar. Från Bourton-on-the-Water följer du vägen genom några förtrollande Cotswoldbyar till Broadway med sina gyllene stenhus. Hitta en pub eller ett café för lunch i denna by som inspirerade konstnärer och författare som Frank Millet, J M Barrie och William Morris. Efter lunch besöker du den vackra marknadsstaden Chipping Campden med sin gamla marknadshall och ullkyrka. Utforska sedan Stow-on-the-Wold, den högst belägna staden i Cotswolds. Här kan du strosa runt bland de smala gångvägarna och bland antikaffärer och konstgallerier. Slutligen återvänder du till Oxford via den livliga marknadsstaden Chipping Norton med ett sista kort fotostopp i Woodstock, där Blenheim Palace ligger (där Sir Winston Churchill föddes).

Cotswolds: Heldagstur med elcykel

2. Cotswolds: Heldagstur med elcykel

Ta in fantastiska vyer över Cotswolds byar och landsbygdsscener på en heldagstur med elcykel. Njut av att cykla utanför allfarvägarna, bort från de vanliga buss- och transportvägarna. Använd högpresterande elcyklar som gör det roligt att cykla upp och ner för Cotswolds vägar snarare än tröttsamt! Möt din guide i byn Hanborough (adressen bekräftas vid bokningen), som ligger 9 minuter med tåg från Oxford. Hoppa sedan på cykeln och ge dig ut på upptäcktsfärd i natursköna byar och historiska platser som Minster Lovells medeltida herrgårdsruiner och North Leighs romerska villa. Under dagen kommer ni att cykla ca 50 km tur och retur i maklig takt. Ett lunchstopp på en trädgårdspub är planerat (kostnaden för din lunch ingår inte). Resplanen är utformad för att ge er en lugn och avkopplande aktiv dag ute på den härliga engelska Cotswolds-landsbygden. När du bokar får du råd om hur du tar dig till mötesplatsen och hjälp med att boka en taxi om det behövs. Hanborough ligger 70 minuter med tåg från London Paddington tågstation och tåg avgår varje timme.

Cotswolds: En hel dags privat rundvandring med lokal guide

3. Cotswolds: En hel dags privat rundvandring med lokal guide

Med start utanför den 700 år gamla puben Old Swan i byn Minster Lovell och slut utanför den anglikanska kyrkan i marknadsstaden Burford kan du ta ett steg tillbaka i tiden med en engagerande vandringstur genom Cotswolds böljande kullar. Se de berömda medeltida byarna med gräsmark och halmtak, kyrkorna - särskilt den historiska saxiska kyrkan som är byggd ovanpå en romersk villa - normandiska byar och de utmärkande lokala gula kalkstenshusen. Denna tur är en vandring på landsbygden. Njut av en lugn promenad på 8 till 12 miles, beroende på om du föredrar en kortare eller längre färdplan. Stanna för att se sevärdheterna, njut av lunch i en vacker miljö och plocka frukt längs vägen under bärplockningssäsongen. Den reducerade rutten på 8 miles kräver att en taxi bokas i förväg för att köra en del av promenaden, vilket kan kosta upp till 40 pund extra eftersom detta är ett landsbygdsområde där taxibilar tar ut minimipriser för att hämta oss. Lunchbordet är bokat på den prisbelönta puben Swan Inn i byn Swinbrook. Observera att kostnaden för måltiden inte ingår i turens aktiviteter.

Cotswolds: Privat guidad tur Dagstur med bil

4. Cotswolds: Privat guidad tur Dagstur med bil

Utforska de pittoreska byarna och landskapet i den världsberömda regionen Cotswolds på en privat heldagsutflykt mellan kl. 10 och 18. Kom bort från de upptrampade vägarna och undvik bussmassorna med hjälp av din lokala guide. Besök de destinationer du vill se, där det är praktiskt möjligt, och upptäck platser som du kanske inte heller har hört talas om. Eftersom turen är privat är resplanen och starttiden flexibel. På vägen kan du njuta av kaffe-, lunch- och kakstopp som passar ditt schema också. Möjliga platser att besöka är Lower Slaughter, Stow-on-the-Wold, Minster Lovell, North Leigh Roman Villa, Broadway Tower, Chastleton House, Kingham och Kelmscott Manor. Genom att boka denna aktivitet med mig här går du med på att boka mig som din guide för dagen, men denna bokning och betalning inkluderar inte de betydande kostnaderna för att jag ordnar en taxi som kör oss eller alternativt kan du välja att hyra en bil som kör oss. Jag kan inte vara er chaufför eftersom bilförsäkringen inte gäller om jag hyr bilen för att bedriva kommersiell verksamhet. Jag äger inte heller någon egen bil.

Cotswolds: de vackraste byarna i England

5. Cotswolds: de vackraste byarna i England

7 fantastiska stopp i några av de mest ikoniska byarna i Cotswolds. Vi äter lunch mitt i Cotswolds, ett område med enastående naturskönhet där vi får se den äldsta puben i England och hobbitdörren i den lokala kyrkan. Vår rundtur i Cotswolds inkluderar Cirencester, "huvudstaden" i Cotswolds, vars massiva ullkyrka St John the Baptist har den största verandan i England. Närbelägna Bibury är känt för Arlington Row, en serie vävarstugor från 1300-talet. Bourton on the Water, känt som "Cotwolds Venedig", är en av de mest populära destinationerna i området och har ett parfymeri, ett veteranbilsmuseum och en modellby bland många andra attraktioner. Men många av våra gäster vill gärna åka lite längre bort för att njuta av lugnet i Lower Slaughter och dess viktorianska vattenkvarn. En bilresa förbi Upper Slaughter och Lower Swell tar oss till Stow on the Wold "där vinden blåser kallt". Ett utmärkt stopp för lunch och där vi kan utforska den lokala kyrkogården och kanske ta en snabb pint på den äldsta puben i England. På eftermiddagen fortsätter resan till Burford där vi får höra varifrån uttrycket "Any old Tom, Dick or Harry" kommer. När det är öppet har tullhuset från 1400-talet ett charmigt museum där du kan lära dig mer om de gamla byggnadsmetoderna som användes i området. Kyrkan i närheten bär fortfarande spår av inbördeskriget i England på 1640-talet, och gravarna på kyrkogården är fyllda av ullhandlare. Vårt sista stopp är vår stora final. En ruin av en herrgård från 1400-talet väntar och med den en makaber historia. I Minster Lovells fantastiska halmtaksstugor lämnar vi Cotswolds innan vi återvänder till London.

Minster Lovell: Fler aktiviteter och sevärdheter

Minster Lovell: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.