1. Nya Zeeland
 2. Fiordland och Milford Sound
 3. Fiordland nationalpark

Milford Sound: Båttur med undervattensobservatorium & lunch

Produkt-ID: 23807
Visa galleri
Åk längre, kom närmare och utforska mer på denna upp till 3 timmar långa rundtur på Milford Sound. Se allt som Milford Sound har att erbjuda under båtturen, inklusive undervattensobservatoriet. Njut av en picknicklunch eller en varm lunchbuffé.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd: 3 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska
Audioguide/hörlurar
Engelska
Broschyrer
Spanska, Kinesiska, Tyska, Italienska, Japanska, Koreanska, Portugisiska, Ryska

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av Milford Sounds skönhet på en av de längsta dagsturerna som finns i fjorden
 • Fördjupa dig i en mystisk undervattensvärld vid Milford Sound Underwater Observatory
 • Lyssna på livlig och informativ kommentator om fjordens historia, geologi och djur- och växtliv från en specialiserad naturguide
 • Njut av en god picknick eller en varm buffé till lunch ombord, eller ta gärna med egen matsäck
 • Smaka på rent smältvatten från glaciärer direkt från vattenfallen och stå under Stirling-vattenfallen
Beskrivning
Upplev fjordens skönhet ombord på en farkost som är specialbyggd för sightseeing under dagen. Ge dig iväg på en dagstur som inkluderar en utsökt lunch, gratis te och kaffe och ett besök på Milford Sound Underwater Observatory.

Klättra ombord på en specialbyggd katamaran vid Milford Sound Cruise Terminal för att upptäcka mer av fjorden och få en äkta och ingivande upplevelse. Kom inom beröringsavstånd från imponerande bergväggar och vattenfall. Följ med skepparen in i det öppna styrhuset och vinka hej till sälarna som solar sig på klipporna. Kunniga naturguider från närområdet garanterar att du upptäcker vildmarken, naturen och historien om denna anmärkningsvärda fristad. Njut av en utsökt picknick eller en varm buffé till lunch ombord på båten. 

Besök Milford Sound Underwater Observatory, Nya Zeelands enda flytande undervattens-observatorium för en upplevelse som skiljer sig från allt annat. Observatoriet är dolt under ytan i Harrison Cove i mitten av Piopiotahi Marine Reserve och ger dig möjligheten att uppleva sundet från ett annat perspektiv. Stig ner 64 steg (10 meter) ner under vattnet i ett stort och luftkonditionerat visningsområde där du tittar ut genom stora fönster i den djupa undervattenshamnen. Till skillnad från ett akvarium är fisken fri att komma och gå; det är bara människorna som är inhägnade.
Inkluderar
 • Båttur i Milfordsundet
 • Milford Sound Underwater Observatory
 • Picknick eller varm buffé till lunch (om alternativet är valt)
 • Kostnadsfritt te och kaffe
 • Tillträde till övre däck för en vacker panoramautsikt och otroliga fotograferingstillfällen
 • Stora utsiktsfönster och täckt sittområde

Förberedelse

Mötesplats

Milfordsundets Visitor Center, Freshwater Basin, Milford Sound, Nya Zeeland. Räkna med att det tar 5 timmar att köra från Queenstown och drygt 2 timmar från Te Anau eller välj ett buss- och båtalternativ som avgår från Queenstown eller Te Anau (finns att boka på GetYourGuide).

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information
Bra att veta
• Var beredd på att njuta av lite regn
• Alla båtar är fullt licensierade med en mängd drycker plus ett urval av mellanmål. Observera att rökning inte är tillåten på något av fartygen.
• Tidtabeller, båtavgångar och fartyg kan variera. Av säkerhetsskäl kan den lokala resebyrån när som helst avbryta kryssningen på grund av osäkra väderförhållanden om båten behöver akut underhål.
• Parkering i Milford Sound kostar 10 NZD per timme. Det finns ett begränsat antal gratis platser alldeles utanför Milford Sound, i Deepwater Basin, som inkluderar en kostnadsfri skytteltransport till terminalen. Väljer du att köra till platsen på egen hand rekommenderas det att du anländer till Milford Sound minst 1 timme innan din avgångstid för att parkera och ta dig till terminalen. För ytterligare information om parkering, vänligen besök milfordsoundtourism.nz.
• Undervattensobservatoriet är stängt för underhåll mellan 20 juli 2020 och november 2020

Från 570 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,7 / 5
baserat på 251 omdömen
Översikt
Service
4,7/5
Organisering
4,8/5
Valuta för pengarna
4,5/5
Säkerhet
4,8/5

Arrangeras av

Southern Discoveries

Produkt-ID: 23807