Heldagstur

Milano: Tur- och returresa till Serravalles designeroutlet

Aktivitetsarrangör: Z V SRL

Milano: Tur- och returresa till Serravalles designeroutlet

Aktivitetsarrangör: Z V SRL

Från 240 SEK per person

Besök Serravalle Outlets på en hel dags shoppingresa. Europas största shoppingcenter ligger bara 60 minuter från Milano. Rabatter på 30-70 % på alla stora italienska designermärken.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Varaktighet: 8 - 9 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Chaufför
Engelska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Besök Europas största outletgalleria för designkläder
 • Fynda bland de största italienska designermärkena
 • Välj från Prada, Gucci, Versace, Calvin Klein och många fler
Beskrivning

Serravalle Outlets är Europas största galleria för märkeskläder och ligger endast en timme utanför Milano. På denna resa kan du shoppa tills du stupar och få rabatter på 30-70 procent. Du hittar många affärer med ett stort utbud från världens mest berömda märken. Priserna är mycket lägre än i vanliga affärer. Gallerian har över 170 affärer, bland annat från berömda italienska designers som Gucci, Versace, Zegna, Dolce & Gabbana, Armani och Prada. Du hittar även sportmärken som Nike, Adidas och The North Face. Outletaffärerna ligger i byggnader med Ligurien-Piemonte-stil som alla är anslutna med gångvägar kantade med träd. Det finns ställen där du kan sitta och slappna av medan du smuttar på en latte innan du beger dig till nästa outletaffär för att leta fler fynd.

Ingår
 • Transport tur och retur
 • Fri tid för shopping
 • Mat och drycker
 • Dricks (valfritt)

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

Viktig information

Inte tillåtet

 • Husdjur

Bra att veta

 • Bussresan tar cirka 1 timme och 30 minuter.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 /5

baserat på 761 omdömen

Översikt

 • Guide
  4,4/5
 • Transport
  4,6/5
 • Valuta för pengarna
  4,4/5
 • Säkerhet
  4,6/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Coach komfort beror på hur tidigt man kommer, på vägen tillbaka var det kaos eftersom alla hade så många väskor med sig. Butikerna öppnar klockan 10 och bussen lämnar Milano samtidigt och det tar 90 minuter att komma dit. De lämnar outleten klockan 18.15 och butikerna stänger klockan 8. Så du har cirka 2 timmar förlorade i varje ände. Om du vill ha mer tid, hitta andra företag eller arrangera själv. Jag hade till exempel inte tid att äta... och de tillåter inte mat på bussen.

Läs mer

21 mars 2022

Det var en bra resa, outleten är fantastisk, bra priser för Armani, CK, ändå låg D&G-priserna nära de vanliga butikerna, tiden för resan var mer än tillräckligt, min enda utmaning var att hitta bussen och det visade sig att jag har att gå till Milanos aktivitetskontor som jag bara visste genom att ringa

17 mars 2022

Allt är bra!! Endast ett stopp vid serraval outlet, som det står skrivet, avgår från centrum, men som det visade sig senare är det första stoppet från järnvägsstationen, och där ligger också vårt hotell. Nåväl, ingenting, du behöver bara förtydliga att det finns 2 stopp. I allmänhet var alla coola när de använde din applikation för första gången. Billigare än att köpa lokalt. Variabel!!!

Läs mer

21 februari 2022

Produkt-ID: 6461