Välj datum

Milano Buss- och minivanturer

  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Hoppa på/hoppa av-turer
15 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Milano

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Milano?

Vilka är de bästa dagsturerna från Milano?

De bästa dagsturerna från Milano:

Comosjön

Milano: Fler aktiviteter och sevärdheter

Milano: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Milano

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 4 940 omdömen

Vi tog eftermiddagsturen med start 14.30. vår grupp är lite stor nästan 30, men med radio var det bara bra att lyssna på historien och lära sig om Milano. Detta var min tredje gång i Milano men den första som gick med på turnén primärt för The Last Supper. promenaddelen var lite för varm även under skuggan, tur att vi hade med oss en flaska vatten. La Scala, Duomo var bara bra med några intressanta berättelser. med buss för att se den sista måltiden var också bra. Det var en ganska lång promenad under solen, så jag skulle föreslå att du bär en flaska vatten och förbereder dig för att komma in i Duomo.

Bekväm bokning innan turnén och användning av vouchern via mobiltelefon. Sätena var bekväma och bussen var inte för trång, den inspelade guiden var bra vilket illustrerar intressepunkterna och berättar även historier av kulturell karaktär, vi använde både italienska och tyska. Punktliga vid hållplatserna gjorde vi turen nästan två gånger. Jag rekomenderar!

Jag råder alla turister att dra nytta av denna buss för att besöka staden Florens. Bussen tar dig till platser du aldrig skulle ha sett till fots. Du kan gå av vid den busshållplats du vill ha och hämta den lite längre. Du besöker staden i din egen takt och vilar då och då genom att ta den här bussen.

bra! Ett enkelt sätt att lära känna och lokalisera det viktigaste i varje stad

Perfekt för att upptäcka Milanos skrymslen och vrår