Miami
Sightseeing-kryssningar

Sightseeing-kryssningar
111 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Miami Sightseeing-kryssningar

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

1. Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Upptäck Everglades nationalpark, ett varierat landskap som erbjuder viktiga livsmiljöer för många sällsynta och utrotningshotade arter. Ta en åktur med en svävarbåt och se alligatorer, sköldpaddor och till och med Floridas skygga panter.  Efter att ha betalat inträdesavgiften till parken kan du utforska ett träskland som ofta kallas för "Gräsfloden". Parken kallas så på grund av de oändliga gräsmarkerna med vass som höjer sig en till tre meter över vattenytan. Upptäck  Everglades  frodiga vegetation, som även omfattar mangrover, cypresser, palmer, tallar och små öar av lövträd ("hammocks").Vassen är ofta så tät att det endast är möjligt att ta sig igenom den via naturliga vattenpassager. Åk med en svävare som är specialkonstruerad för att enkelt kunna ta sig fram i grunt vatten och i våtmarker. Båten drivs av en flygplansliknande propeller och en bil- eller flygplansmotor, vilket ger dig en snabb och rolig resa. Avsluta besöket med en show med vilda djur och alligatorer. Kom nära dessa anmärkningsvärda varelser i deras naturliga livsmiljö.

Miami: Skyline Cruise Millionaire's Homes & Venetian Islands

2. Miami: Skyline Cruise Millionaire's Homes & Venetian Islands

Koppla av på en fullt berättad sightseeingkryssning genom Biscayne Bay i Miami. Koppla av på det skuggiga övre däcket medan du ser det bästa av Miami på det sätt som människor från Miami älskar att se det - från vattnet. Gå ombord på båten vid Bayside Marketplace i hjärtat av Downtown Miami eller välj alternativet med upphämtning på hotellet för att njuta av en bekväm resa till fartyget. Koppla av under det skuggade däcket ombord på båten. Från Downtown kryssar du genom öarna i Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island och de berömda Venetian Islands är alla hem för många kändisar och deras lyxiga herrgårdar. Håll utkik efter Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone och många fler. Din erfarna tvåspråkiga guide kommer att peka ut alla de berömda hemmen och landmärkena. Därefter kryssar du förbi livliga South Beach, exklusiva Fisher Island och den livliga hamnen i Miami innan du åker tillbaka mot Downtown Miami. Downtown Miami har en av de mest spännande skylines som ständigt uppdateras och har många ikoniska byggnader. Se de lyxiga lägenheterna och hotellen i Brickell och Brickell Key och gå in i mynningen av Miami River. innan du går tillbaka till Bayside Marketplace för att avsluta din kryssning. Välj att lägga till mer äventyr till din dag med kombinationsalternativet med dubbeldäckad buss, där du kan hoppa på och hoppa av som du vill när du möter Miami från land med stopp vid South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana och Wynwood Walls. Du kan också lägga till en 4-timmars Everglades Airboat Tour som inkluderar returtransport från South Beach till Sawgrass Recreational Park för en 30-minuters guidad Airboat Tour, en levande utställning av räddade reptiler och däggdjur, och upplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Från Miami: Everglades Airboat, djurlivsshow och busstransfer

3. Från Miami: Everglades Airboat, djurlivsshow och busstransfer

Börja din resa från den livliga staden Miami och förbered dig på ett äventyr som tar dig in i hjärtat av Floridas rika djurliv. Denna resa börjar med en bekväm resa med Big Bus motorbuss, en 50-minuters resa som tar dig till kanten av Everglades, porten till Floridas otämjda vildmark. På Everglades Holiday Park kommer du att uppleva ett underland med inhemsk flora och fauna. Här går vi ombord på en airboat som tar oss med på en 45-minuters tur in i hjärtat av Everglades. Innan du ger dig ut på din spännande utforskning, ta en stund att komma ihåg dagen med ett gratis gruppfoto. Medan vi glider fram över vattnet hjälper vår expertguide oss att hitta och identifiera olika arter av vilda djur. Från alligatorer som lurar under ytan till mjukskaliga sköldpaddor som solar sig i solen och en mängd olika fågelarter som svävar ovanför oss, lovar denna airboatsafari ett minnesvärt möte med Everglades rika biologiska mångfald. Därefter deltar du i en pedagogisk djurlivsshow som introducerar dig till Seminole-folkets traditionella hanteringstekniker. Under den här fängslande showen får du en ny förståelse för alligatorer, fascinerande varelser som en gång var på gränsen till utrotning men som sedan dess har upplevt en otrolig comeback. Det här är det perfekta tillfället att lära sig mer om dessa reptiler, deras beteenden och deras viktiga roll i ekosystemet. När dagen med utforskning närmar sig sitt slut går vi ombord på bussen för vår återresa till Miami och bär med oss oförglömliga minnen från vårt djuräventyr. Denna unika upplevelse, fylld av upptäckternas spänning och naturens skönhet, kommer utan tvekan att bli höjdpunkten under din vistelse i Florida. Två avgångspunkter tillgängliga: Avgång från Miami Beach (Soundscape Park): 8:30, 9:00, 14:00 OCH 14:30. Avgång från Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05, 9:35, 14:35 & 15:05

Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

4. Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

Njut av Miamis vatten och stadens ljus från Biscayne Bay ombord på en kryssningsbåt. Se hur staden vaknar till liv på kvällen när solen går ner och stadens ljus tänds. Tusentals lampor lyser upp de otroliga höghusen och stadens skyline runt bukten. Under turen kan du smutta på en valfri dryck som du kan köpa i baren ombord. Ta del av sevärdheter som Millionaire's Row, Bayside och South Beach. Avsluta din kryssning med en månskådningsaktivitet och beundra månens reflektion på vattnet nedanför dig. Välj att lägga till mer äventyr till din dag med kombinationsalternativet med dubbeldäckad buss, där du kan hoppa på och hoppa av som du vill när du möter Miami från land med stopp vid South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana och Wynwood Walls. Du kan också lägga till en 4-timmars Everglades Airboat Tour som inkluderar returtransport från South Beach till Sawgrass Recreational Park för en 30-minuters guidad Airboat Tour, en levande utställning av räddade reptiler och däggdjur, och upplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami Combo: Rundtur med öppen buss & kryssning i Millionaires Row Bay

5. Miami Combo: Rundtur med öppen buss & kryssning i Millionaires Row Bay

Upptäck den pulserande kulturen och skönheten i Miami på en rundtur med öppen buss. Ta en omfattande resa genom stadens ikoniska och livliga stadsdelar. Du kommer att få se den eklektiska blandningen av arkitektoniska stilar som gör Miami distinkt, och du kommer att lära dig om deras historiska och kulturella betydelse. Hör rekommendationer om lokala rätter och dolda hotspots för att upptäcka stadens smältdegel av mångfald. Äventyret fortsätter med ett stopp på den livliga Bayside Marketplace, där du kan shoppa souvenirer eller ta en bit mat. Sedan tar vi med dig till det konstnärliga Wynwood Walls, ett måste för konstentusiaster. Redo för en promenad på den vilda sidan? Vi hjälper dig med ett besök på Miami Zoo, där du kan komma nära och personligt med olika vilda djur. Känn den pulserande atmosfären när vi åker längs den ikoniska Ocean Drive och njuter av fotgängarparadiset Lincoln Road. Och naturligtvis är ingen rundtur komplett utan att njuta av solen på den världsberömda Miami Beach. Härnäst väntar en spektakulär 90-minuters båttur i Biscayne Bay. Med en fullt berättad upplevelse och kommentarer på både engelska och spanska får du en djupgående förståelse för områdets ekologi och historia. Titta på kändisarnas överdådiga hem som ligger längs stranden, ett bevis på stadens dragningskraft för de rika och berömda längs Miamis Millionaire's Row. Kryssningen ger dig möjlighet att njuta av buktens skönhet från två perspektiv: utomhusdäcket med fri utsikt eller bekvämligheten i den luftkonditionerade interiören med en välfylld bar. Båda erbjuder lika fantastisk utsikt över buktens natursköna vyer. Boka din tur nu och upplev själv Miamis magi, charm och livfullhet.

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

6. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

Upplev magin i Miami med denna hop-on hop-off busstur. Luta dig tillbaka och koppla av ombord på en öppen dubbeldäckad sightseeingbuss medan du njuter av sevärdheterna och ljuden i en av USA:s mest livfulla städer. Njut av underhållande och informativa ljudkommentarer som guidar dig genom Miamis rika historia och dagliga liv och lyfter fram alla måste-se-platser längs vägen. Med flexibiliteten att hoppa av och utforska på din fritid, ta chansen att upptäcka Miamis ikoniska stränder, kubanska kultur och livliga livsstil. Få ut det mesta av din tid och njut av staden i din egen takt genom att bestämma när och var du vill hoppa av och utforska. Bussarna avgår var 30:e minut och du behöver aldrig vänta länge på att få fortsätta ditt äventyr. Fördjupa dig i Miamis unika atmosfär med möjlighet att utforska Design District med sin fantastiska Art Deco-stil och den vackra botaniska trädgården vid Soundscape Park med gratis allmän entré. Och när du är redo för en paus kan du njuta av de läckra restaurangerna runt Lincoln Road. Ge dig också ut på ett äventyr till den närbelägna Everglades National Park, där du kan se exotiska fåglar, ormar, fiskar och sköldpaddor i deras naturliga miljö. Och för en riktigt spännande upplevelse kan du ta en tur med en airboat längs gräsfloden. Bland de främsta sevärdheterna finns: - Bayside marknadsplats - Södra stranden - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miamis centrum - Lilla Havanna

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

7. Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

Åk till mötesplatsen och gå ombord på en bekväm yacht innan du ger dig ut på din sightseeingkryssning med kändishem. Navigera genom det vackra vattnet i Biscayne Bay och fascineras av panoramautsikten över Miamis skyline. Se den livliga hamnen i Miami, den avskilda Fisher Island och de solkyssta stränderna i Miami Beach. Ta sedan in utsikten när du seglar förbi de överdådiga herrgårdarna längs kusten, ett bevis på den överdådiga livsstilen för de rika och berömda. Välj att njuta av resan från den klimatkontrollerade komforten på yachtens huvudnivå eller gå till toppnivån för en luftig båttur utomhus. Lyssna på intressanta tvåspråkiga kommentarer under hela kryssningen och få insikter från din kunniga guide.

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

8. Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Ge dig ut på ett riktigt äventyr med en airboat-tur i Floridas Everglades och inträde till utställningen med alligatorer och reptiler. Utforska detta fascinerande naturunderverk, lyssna till Seminole-folkets historia och lär dig mer om djurlivet av din kapten. Gå ombord på din luftbåt och glid ut i Everglades. Under kryssningen får du höra fascinerande historiska och ekologiska fakta från din kapten. Lyssna på berättelser om hur det inhemska Seminole-folket och pantrarna en gång i tiden levde sida vid sida i denna frodiga vildmark. Håll utkik efter sällsynta och utrotningshotade djur när du åker över det glasklara vattnet, genom gräsbevuxna floder och över det tropiska kärret. Efter din airboat-tur går du till utställningen med alligatorer och reptiler. Kom nära en alligatorbebis, rör vid dess unika hud och lär dig mer om dessa formidabla rovdjur.

Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

9. Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

Upptäck Miamis mest spännande konstupplevelse på Superblue. Utforska en hisnande skulpterad labyrint av speglar, interagera med häpnadsväckande digitala världar i säsongsbetonade blommor och vattenfall, se ditt eget hjärta slå till skenet av 3 000 lampor och så mycket mer - allt under ett och samma besök. Publiken i alla åldrar kommer att finna kreativa, upplysande och överraskande stunder när de reser genom Superblue's 50 000 kvadratmeter konstupplevelser. Superblue skapas av ambitiösa konstnärer och fullbordas genom ditt deltagande. Låt dig inspireras av den senaste tekniken, fördjupa dig i aktuella världsproblem och få en känsla av förundran som gör att du kommer att fråga dig "hur gjorde de det?"

Miami: Dagsutflykt till Key West med valfria aktiviteter

10. Miami: Dagsutflykt till Key West med valfria aktiviteter

Gör dig redo för kul i solen på en dagsutflykt från Miami till Key West. Välj att ta en glasbottenbåtkryssning genom en labyrint av mangrove-canopied kanaler och strömmar, parasail på kusten, åka ett conch tåg, eller hoppa i vattnet för en snorkling session ovanför ett korallrev med olika marina liv. Börja din dag på en luftkonditionerad buss från Miami Beach till Key West med en 4-timmars bilresa. Se när din reseguide pekar ut de berömda 31 karibiska öarna längs den enhet som kallas Florida Keys. Korsa 43 broar när du reser genom nycklarna till Key West. Se Atlanten och Mexikanska golfen medan du kör vid kusten. Key West är den sydligaste punkten i USA och bara 90 mil från Kuba. När du anländer till Key West får du 6 timmar att utforska ön i lugn takt, promenera på de konstnärliga gatorna eller koppla av på utomhuskaféer och restauranger. Uppgradera din dagsutflykt genom att välja ett alternativ som inkluderar ett av följande inkluderingar: Hop-on Hop-off Conch Train All-Day Ticket. Denna 70-minuters berättade rundtur runt Key West är en av Floridas främsta attraktioner, täcker över 100 intressepunkter och inkluderar 4 Hop-on Hop-off stopp runt staden. Ett 3-timmars snorklingsäventyr vid Nordamerikas enda levande korallrev. Res på en toppmodern katamaran, få professionella instruktioner, använd toppmodern snorkelutrustning och njut av en öppen bar på vägen tillbaka (inklusive läsk öl, vin, champagne, margaritas, välblandade drinkar) En 2-timmars kryssning på en glasbottenbåt där du kan bevittna underverken i Nordamerikas enda levande korallrev, kanske upptäcka havssköldpaddor och rockor. Det är roligt för hela familjen och du får också en fantastisk utsikt över Key West från havet. En 7-12 minuters parasailing utanför Key Wests kust på ett 1 timmes parasailingäventyr. Njut av den tropiska atmosfären i Keys när du får hjälp att komma i din parasail-sele innan du långsamt lyfts upp i luften tills du flyger högt över Key West. En 3-timmars Eco Cruise-tur med delfinskådning och snorkling där du kan se flasknosdelfiner i deras naturliga miljö på denna delfinskådningstur från Key West. Kryssning till backcountry-vattnen och njut av lite snorkling på egen hand medan du beundrar det marina livet. Njut av en öppen bar på vägen tillbaka (inklusive läsk, Bud Light och Cat 5 Key Lime Lager; och rosé- eller chablisvin). Återvänd från Key West till Miami Beach kl. 17.00.

Miami

Miami

Vanliga frågor om Sightseeing-kryssningar i Miami

Vad finns det för andra saker att göra än Sightseeing-kryssningar som är värt att besöka i Miami?

Utforska Miami

Läs vår kompletta guide till Miami eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Miami

Roligt och komplett. Tips: Personalen ombord på bussen som utfärdar kryssningsbiljetten bör informera dig om att den biljetten inte räcker för att komma ombord på båten utan måste valideras i en monter innan du går ombord

Allt är väldigt bra för att lyfta fram Punktlighet i dina scheman och efterlevnad av utflyktsplanen

En underbar upplevelse. Hittade många krokodiler och lärde sig mycket. Gärna igen

Jag gillade inte sättet man tiggde om driks, man kände sig tvingad.

Det var bra, det var en liten hicka men det löste sig