Miami Rundturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Rundturer i Miami

Visa alla Rundturer i Miami
Se 157 upplevelser

Sevärdheter i Miami

Fler aktiviteter i Miami

Alla saker att se i Miami

Vad besökare tycker om Miami

Ingen upphämtning vid hotell trots att vi köpte den här utflykten just för att den marknadsförs med det. Otydlig upphämtningsplats. Vilken sida på gatan? Vilken buss. Den såg inte ut som den skulle enligt informationen. Dessutom var den 40 minuter sen.

Miami: Stadsrundtur, åktur med båt samt upphämtning Omdöme från: Christina, 2020-01-19

Bra guide/chaufför som berättade väldigt mycket om Miami med omnejd när vi åkte. Guiden på åkturen var helt ok. Efterföljande uppvisning/guide var också väldigt intressant. Vi gillade dock inte på det sätt den större alligatorn uppvisades.

Bra tur och en guide som hade humor och sjölvdistans. Tyvärr var ljudkvalitén från guiden till hörlurarna inte den bästa och det var stundtals svårt att uppfatta vad som sades. Bättre mikrofon /utrustning hade varit önskvärt.

Miami: Kvällstur med buss och dryck Omdöme från: Lars, 2020-01-03

Rekommenderas starkt. Det var ett fantastiskt roligt sätt att upptäcka Miami på. Vi fick se både de rika, fattiga och färgstarka områden i Miami. Riktigt bra och engagerat guide som berättade om staden och dess historia.

Mycket trevlig tripp. Busschauffören skulle behöva en kurs i att köra smidigt :-). Och med tanke på varför man är där så skulle motorerna på träsk båtarna behöva ljuddämpare för att störa mindre.