1. USA
 2. Florida
 3. Miami
 4. South Beach

Miami: Hop-on-hop-off-sightseeing med Big Bus med öppet tak

Produkt-ID: 61876
Visa galleri
Certifierad
South Beach, Wynwood Walls, Little Havana. Du har hört namnen förut och denna busstur väcker dem till liv. Stig på för panoramavyer av Art Deco-distriktet och South Beach, och stig av för att utforska ikoniska gator som Ocean Drive och Calle Ocho.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Giltig 1,5 - 3 dagar
Omedelbar bokningsbekräftelse
Audioguide/hörlurar
Spanska, Engelska, Franska, Tyska, Italienska, Portugisiska

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upptäck Miami i din egen takt
 • Besök stadens främsta landmärken och sevärdheter
 • Följ med på en avslappnande kryssning och se Miami från vattnet
 • Res genom områden du bara måste se såsom Little Havana, South Beach och Coconut Grove till Downtown Miami och Wynwood
 • Upplev Miami under kvällstid på en vacker busstur
Beskrivning
Utnyttja Miamis hop-on-hop-off-bussar och njut av en fantastisk utsikt över Art Deco District och South Beach. Utforska ikoniska sevärdheter som Wynwood och Lincold Road och välj att spendera så mycket tid du själv önskar vid Miamis främsta landmärken. 

Uppgradera din upplevelse med en 90-minuters kryssning i Biscayne Bay och upplev Miami från ett nytt perspektiv. Kryssa förbi Fisher Island, Miami Beach och Miamis kryssningshamn och lasthamn. Se hemmen som tillhör Miamis rikaste från båtens öppna övre däck, eller det stängda nedre däck. Läsk, öl, vin, drinkar och snacks finns att köpa ombord. 

Häng med på en 90 minuter lång kvällstur för att utforska staden när den är helt upplyst. Miamis internationella flärd, naturliga skönhet, ikoniska landmärken och skiftande kvarter får liv i en blandning av det förflutna, det nutida och det framtida. Ett fantastiskt sätt att påbörja kvällen! 

Denna sightseeingtur är särskilt utformad för att visa dig det bästa som Miami har att erbjuda från bekvämligheten av en buss med öppet tak. Strandlinjen och stadslinjen tar dig till stadens främsta distrikt och kvarter.

Beach Loop (blå linje):
Utforska de fantastiska vyerna av Miamis skyline från MacArthur Causeway medan du åker över från Biscayne Bay till South Beach. Övre däck utgör en utmärkt plattform medan du passerar de klassiska Art Deco-byggnaderna på South Beach. Du kan hoppa av och på precis som du vill, och på så sätt lägga mer tid på antingen shopping på Lincoln Road, njuta av solen på några av världens mest kända stränder, eller kanske avnjuta en drink på någon av Ocean Drives alla barer. Turen körs från kl. 08.40 till 17.40 och avgår var 30:e minut. Avgångar: var 30:e minut 

City Loop (röd linje):
Röda linjen tar dig genom de skiftande och unika områdena i övre Miami. Res genom Midtown och dess nyutvecklade område för shopping, restauranger och boenden innan du fortsätter genom Wynwood, som är känt för dess gatukonst och grafittimålningar. Fortsätt sedan till Little Havana för att uppleva Kubas smaker. Bussar kör hela dagen på 30-minuters intervaller. Bussar kör från kl. 09.15 till 17.15, var 30:e minut. Frekvens: var 30:e minut  

Guider

Underhållande och erfarna engelsktalande guider erbjuder en spännande och lärorik resa. Hör fascinerande fakta och historier om Miamis tropiska historia, stadens landmärken, dess multikulturella dynamik och distinkta Art Deco-arkitektur. Personlig förinspelad guide är också möjligt på alla bussar och finns tillgängligt på 6 språk (engelska/spanska/franska/tyska/italienska/portugisiska.
Inkluderar
 • Hop-on-hop-off-busstur
 • 1,5 timme lång kryssning i Biscayne Bay (om alternativ valts)
 • 1,5 timme lång Miami-kvällstur (om alternativ valts)
 • Alla skatter, avgifter och hanteringsavgifter
Exklusive
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotell
 • Mat och dryck

Förberedelse

Mötesplats

The Big Bus Welcome Center på Centralstationen i downtown Miami. 301 N Biscayne Blvd

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information
Bra att veta
• Du kan gå ombord bussen från någon av de 28 hållplatserna runtom i Miami.
• Båtturen i Biscayne Bay avgår en gång i timmen från kl. 11.00 till kl. 18.00.
• Kvällsturen avgår kl. 19.30 och 20.00.

Från 437 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
3,8 / 5
baserat på 232 omdömen
Översikt
Service
3,8/5
Organisering
3,7/5
Valuta för pengarna
3,4/5
Säkerhet
4,0/5

Arrangeras av

Big Bus Tours - Miami

Produkt-ID: 61876