Vattenaktivitet

Miami: Den klassiska båtutflykten till Millionaire’s Row

Aktivitetsarrangör: Island Queen Cruises

Miami: Den klassiska båtutflykten till Millionaire’s Row

Aktivitetsarrangör: Island Queen Cruises

Från 329 SEK per person

Ha nöje av en 90 minuters båtutflykt med sightseeing runt Biscayne Bay och beundra under färden de bästa utsikterna över centrala Miamis skyline, hamnen, Fisher Island, Miami Beach och Millionaire’s Row där rika och berömda har sina lyxiga hem.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Varaktighet: 1.5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Guide
Spanska, Engelska

Upplevelse

Beskrivning

Denna 90-minuters båttur, som avgår från Bayside Marketplace Marina i centrala Miami, är ett roligt sätt att se alla kustnära höjdpunkter i Miami som du inte kan se på land. Eftersom Miami är en stad vid vattnet, vetter många av dess finaste sevärdheter mot bukten snarare än mot gatan. Ta en lugn titt på några av de vackraste sevärdheterna i södra Florida när en expert tvåspråkig guide berättar färgglada historier om Miami. Du kommer att se den vackra Brickell Key och exklusiva Fisher Island, kryssningsfartygen som lämnar Miamis hamn, den underbara Miami Skyline, såväl som de rika och berömdas hem längs Millionaire's Row. Njut av en kryssning på moderna yachter: Island Queen, the Island Lady och Miami Lady, som erbjuder det yttersta inom komfort och stil. Varje fartyg har en luftkonditionerad nedre salong, omsluten av panoramafönster, samt ett övre däck där du kan njuta av den friska havsbrisen och en markis som skyddar dig från direkt solljus och lätta säsongsbetonade duschar. Drycker och lättare snacks finns att köpa ombord under hela kryssningen.

Ingår
 • 90-minuters sightseeingkryssning med berättande
 • Mat och dryck
 • Dricks
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Du måste se till att hålla fysiskt avstånd i fordonen
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Island Queen Cruises ligger inne i Bayside Marketplace, gå in genom huvudentrén och rakt framåt till vattnet. Biljettkiosken ligger nära musikscenen i mitten av köpcentret.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Drycker och lättare snacks kan köpas i baren ombord.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,4 /5

baserat på 798 omdömen

Översikt

 • Guide
  4,4/5
 • Transport
  4,5/5
 • Valuta för pengarna
  4,3/5
 • Säkerhet
  4,7/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

När vi anlände till kiosken för att hämta våra biljetter var personalen mycket snabb och tillmötesgående. Avresa vid schemalagd tid, aktivitetens varaktighet respekterades också. Guiden var intressant och hade ett sinne för humor. Vi planerar att göra de andra kryssningarna också. Trevlig aktivitet och Biscayne Bay Market är trevligt att umgås efter aktiviteten

Läs mer

19 september 2022

Båtturen var fantastisk, inkluderade många områden och ett fantastiskt sätt att se Miami. Tyvärr hade vi en stor grupp bredvid oss som blev stående i en kram som på sin egen privata festbåt vilket gjorde att vi inte kunde se ordentligt på den sidan och var tvungna att be dem att sätta sig ner - om en person ställer sig upp, alla börjar då kan du bara inte se! Skulle vara bra om kaptenen kunde be folk att sitta kvar så att alla kan njuta av upplevelsen bättre.

Läs mer

27 augusti 2022

Kryssningen var bra och personalen var fantastisk. Jag förstod inte att även om jag hade en kupong och ville ta en 4:00-kryssning, var vi tvungna att vänta till 6:00 för att ta kryssning. Vi var där 30 minuter för tidigt vilket vi fick rådet att vara. Först till kvarn-tillgängligheten borde verkligen förklaras bättre.

13 juni 2021

Produkt-ID: 21738