Miami Båtturer och flodkryssningar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Båtturer och flodkryssningar i Miami

Visa alla Båtturer och flodkryssningar i Miami
Se 157 upplevelser

Sevärdheter i Miami

Fler aktiviteter i Miami

Alla saker att se i Miami

Vad besökare tycker om Miami

- En kort och bra tur om du har en halvdag över. Vad som däremot irriterade var att du måste lösa in biljetten du köpt på plats. Fanns m a o ingen anledning att förbeställa eftersom du likväl fick köa (samma med mobilbiljetten). Dessutom tillkom någon avgift på plats.

Ingen upphämtning vid hotell trots att vi köpte den här utflykten just för att den marknadsförs med det. Otydlig upphämtningsplats. Vilken sida på gatan? Vilken buss. Den såg inte ut som den skulle enligt informationen. Dessutom var den 40 minuter sen.

Miami: Stadsrundtur, åktur med båt samt upphämtning Omdöme från: Christina, 2020-01-19

Bra guide/chaufför som berättade väldigt mycket om Miami med omnejd när vi åkte. Guiden på åkturen var helt ok. Efterföljande uppvisning/guide var också väldigt intressant. Vi gillade dock inte på det sätt den större alligatorn uppvisades.

Mycket trevlig tripp. Busschauffören skulle behöva en kurs i att köra smidigt :-). Och med tanke på varför man är där så skulle motorerna på träsk båtarna behöva ljuddämpare för att störa mindre.

mycket duktiga guider. Väl värt ett besök. Vi såg alligatorer efter tre minuter. uppvisningen efteråt var mycket intressant