Miami: Duck Tour i Miami och South Beach

Miami: Duck Tour i Miami och South Beach

Från $39,59 per person

Upplev en rolig rundtur i Miami Beach på land och vatten under denna 90 minuters Duck Tour. Njut av några skratt och roliga historier medan du färdas genom South Beach i ett unikt amfibiefordon. Plaska ner i Biscayne Bay och se lyxhemmen längs stranden.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 1.5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska

Upplevelse

Beskrivning
Är det en båt? Är det en buss? Det amfibiska fordon som tar dig med på denna världsberömda Duck Tour är båda delarna! Du ser hjärtat av South Beach och upplever de bästa och vackraste av Miamis landmärken. Sedan plaskar du dramatisk ner i Biscayne Bays vatten för en unik titt på denna glittrande stads lyxvillor och strandlinje. Duck Tour erbjuder det perfekta sättet att se Miamis sevärdheter. Alla guider är expertutbildade och har en bakgrund i komedi för att du ska få alla fakta om staden tillsammans med så många fåniga skämt som du kan hantera. Din 90 minuters guidade rundtur tar dig genom Art Deco-distriktet i South Beach, till Fisher Island och Millionaires Row med de rika och berömdas hem.
Inkluderar
 • 90 minuters rundtur
 • Kommentarer ombord
 • Lokala skatter
 • Upphämtning och avlämning vid hotell
 • Dricks
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
Deltagarkrav
 • Deltagare måste ha på sig munskydd

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Rundturen avgår från 1661 James Avenue, Miami Beach, FL 33139.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Alla kaptener är kustbevakningscertifierade och flytvästar tillhandahålls.
 • Det finns inga toaletter ombord.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,4 / 5

baserat på 274 omdömen

Översikt

 • Guide
  4,7/5
 • Transport
  4,5/5
 • Valuta för pengarna
  4,3/5
 • Säkerhet
  4,6/5
Sortera efter

Sortera efter

Jag skulle ha velat det om vi kunde ha gått ett annat sätt att komma tillbaka då samma väg som att gå till vattnet, så vi kunde ha sett mer av staden. Att få gruppen att skratta och vara mer involverad skulle ha blivit ett utmärkt. Inte klaga bara vara picky. Vi hade kul.

26 mars 2019

Min flickvän och jag kan inte säga tillräckligt hur mycket vi har haft turnén. Det tog oss ett tag att hitta platsen och när vi kom ombord var ganska het och trött men guiden slösade bort absolut ingen tid att se till att vi hade ett leende på våra ansikten. Han målade stämningen med en grundlighet som obetydligt lämnar en väv i våra sinnen. Trots att han valde mig och en annan passagerare mest för att vi var kanadensiska; och jag kände att han var låg nyckel och försökte inducera oss i en Justin Bieber kärleksfull kult, lol Över hela turnén var fantastisk och om du någonsin är i Miami Beach är detta ett absolut måste.

Läs mer

26 augusti 2018

The guide and driver were great! I learned a lot about Miami. My only disappointment was that the boat was so loud, especially when it was in the water, I could barely hear the guide. Also, the boat was totally full. It seems that there should have been a reduced # of people to help stop the spread of Covid 19.

28 december 2020

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 6899