Miami Buss- och minivanturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Buss- och minivanturer i Miami

Visa alla Buss- och minivanturer i Miami
Se 157 upplevelser

Sevärdheter i Miami

Fler aktiviteter i Miami

Alla saker att se i Miami

Vad besökare tycker om Miami

Bra värde för pengarna Enkelt att hitta samlingsplats Något gammal buss för transport, tog 1,5 tim innan framme Ganska kort båttur men fick se en en hel del gators och fåglar Enkel information om Everglades och vid uppvisningen (enkel) En viss tid för egen rundtur att se gators på området innan återresan

Ingen upphämtning vid hotell trots att vi köpte den här utflykten just för att den marknadsförs med det. Otydlig upphämtningsplats. Vilken sida på gatan? Vilken buss. Den såg inte ut som den skulle enligt informationen. Dessutom var den 40 minuter sen.

Miami: Stadsrundtur, åktur med båt samt upphämtning Omdöme från: Christina, 2020-01-19

Väldigt roligt med båten och se några krokodiler. Skulle jag gjort annorlunda skulle jag tagit en längre tur. Mycket bra guide som var både mycket rolig och informativ. Kul show med en person som lekte med alligatorer i en inhängnad efteråt också!

Bra guide/chaufför som berättade väldigt mycket om Miami med omnejd när vi åkte. Guiden på åkturen var helt ok. Efterföljande uppvisning/guide var också väldigt intressant. Vi gillade dock inte på det sätt den större alligatorn uppvisades.

Toppen utflykt. Missa dock inte att ringa och resavera eran plats på bussen. Vi missade denna detalj i bokningsmailet. Men som tur va så hade vi en toppen hjälp av Patricia som fixade så vi kunde åka på utflykten.